- 19 Temmuz 2007
- 4.375
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
-
yok farkettim gerçek yüzünü. iyi ya da kötü mü bilemem ama nötr. yani yok. bildiğin yok hükmünde. gerçekten amaHadi yaa dur işkillenmee iyiymiş bak 15 senedir
Çoğumuzda aynı sorun var malesefyok farkettim gerçek yüzünü. iyi ya da kötü mü bilemem ama nötr. yani yok. bildiğin yok hükmünde. gerçekten ama
Niye kocaya kölelik şart mı illa kendimi parçalamak zorunda mıyımsanki haklılık payı var gibi
Yanlış yere yazmışsınBence yıl şartlı konular silinebilir olmalı.
10 yıl önce açılmış bir konu.
Silinebilir olmalı.
Ay bende alintiladiginiz yorumu gorunce eyvah yanlis yere yazdim dedim bi anYanlış yere yazmışsın
sakin ol şampiyon aynı gemideyiz.Niye kocaya kölelik şart mı illa kendimi parçalamak zorunda mıyım
Bwn haklı bulmuyorum onun benim hakkımda konuşma hakkı da yok zaten görüşmüyoruz oğlu bile doğacak bebeğimizi görmesini bile istemiyor doğru durmadığı içinsakin ol şampiyon aynı gemideyiz.
ben de kayınvalidemle görüşmüyorum. 20 senede 20 çintik hakkı yok bende. yine de çok keskin olmak istemiyorum günün sonunda eşimin annesi ve bir gün biz de onların yerınde olacağız.Bwn haklı bulmuyorum onun benim hakkımda konuşma hakkı da yok zaten görüşmüyoruz oğlu bile doğacak bebeğimizi görmesini bile istemiyor doğru durmadığı için
Ben oğlumdan 1 milyon tl istemem mesela eşim bile ne mal olduğunu biliyorben de kayınvalidemle görüşmüyorum. 20 senede 20 çintik hakkı yok bende. yine de çok keskin olmak istemiyorum günün sonunda eşimin annesi ve bir gün biz de onların yerınde olacağız.
nişanımızla düğünümüzün arası üç aydı. Nişan gecesi takıları ben aldım ama eşime takılanları ayrı koymuştum ertesi günü eşya almak için gittiğimizde ona verdim baksınlar kim ne takmış diye. Düğünün ertesi günü kayınvalideme gittiğimizde nişan takılarını aldın gittin oğlum çok üzüldü ama napıcaksın ele karışmak dağla güreşmek demişti o zaman daha yeniydim tabi sadece nişanı kız tarafı yaparsa takıyı alır demiştim hala unutmam üç ay beklemiş bunu söylemek içinSenin neydi?
ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
benim bildiğimde kıza kalıyor ne yapacakmış nişan parası sizi bizi mi var ne garipnişanımızla düğünümüzün arası üç aydı. Nişan gecesi takıları ben aldım ama eşime takılanları ayrı koymuştum ertesi günü eşya almak için gittiğimizde ona verdim baksınlar kim ne takmış diye. Düğünün ertesi günü kayınvalideme gittiğimizde nişan takılarını aldın gittin oğlum çok üzüldü ama napıcaksın ele karışmak dağla güreşmek demişti o zaman daha yeniydim tabi sadece nişanı kız tarafı yaparsa takıyı alır demiştim hala unutmam üç ay beklemiş bunu söylemek için
Kocanıza dinleteceksiniz tabii ki en azından ailesinin iç yüzünü görmüş olur.Bi akıl verin ben ne yapayım cok yoruldum
Bununla ilgili yeni konu açın isterseniz daha çok görüşür ve yorum alırsınızYani beni hırsızlıkla suçluyorlar ben bunu kayıttan dinledim daha neler söylüyorlarda en ağırı bu suçlamalar bende bu kayıdı esime dinletmek istiyorum bu guvensizLıkleri beni yedi bitirdi bostanları var kendi basıma gidip Bi soğan koparıp yemem cocuklarım izin alıp toplanmış evde olan yer bostana girmezler ben gidinc3 kaynanam oğlumun bostana girmek istediğini soyuluyor kayınpedrrimde aha hepsini kendi yiyecek diyor yani bana sözleri annem gile söylüyorum esinle aran bozulur dedim bozulursa bozulsun benim bu seye Bı el atıp dur demem lazım cok ayıp evde neyi gitmiş neyi çalınmış sa artık bana Bi akıl verin ben ne yapayım cok yoruldum ben onlara esya aldım onları düşündüm onlarda bana bu suçlamayı yapmışlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?