Kaynananızdan duyduğunuz en ağır kelime neydi?

Bwn haklı bulmuyorum onun benim hakkımda konuşma hakkı da yok zaten görüşmüyoruz oğlu bile doğacak bebeğimizi görmesini bile istemiyor doğru durmadığı için
ben de kayınvalidemle görüşmüyorum. 20 senede 20 çintik hakkı yok bende. yine de çok keskin olmak istemiyorum günün sonunda eşimin annesi ve bir gün biz de onların yerınde olacağız.

ben de kayınvalidemle görüşmüyorum. 20 senede 20 çintik hakkı yok bende. yine de çok keskin olmak istemiyorum günün sonunda eşimin annesi ve bir gün biz de onların yerınde olacağız.
Ben oğlumdan 1 milyon tl istemem mesela eşim bile ne mal olduğunu biliyor

Senin neydi?

ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
nişanımızla düğünümüzün arası üç aydı. Nişan gecesi takıları ben aldım ama eşime takılanları ayrı koymuştum ertesi günü eşya almak için gittiğimizde ona verdim baksınlar kim ne takmış diye. Düğünün ertesi günü kayınvalideme gittiğimizde nişan takılarını aldın gittin oğlum çok üzüldü ama napıcaksın ele karışmak dağla güreşmek demişti o zaman daha yeniydim tabi sadece nişanı kız tarafı yaparsa takıyı alır demiştim hala unutmam üç ay beklemiş bunu söylemek için

benim bildiğimde kıza kalıyor ne yapacakmış nişan parası sizi bizi mi var ne garip

İyi günler ben 30 yasındayım 4 cocugum var kaynanamla birliktim 3 4 senedir ayrı eve cıktık kadın yediğim içtiğim herseye laf söyler beni boş boğaz cok yiyen biri olarak görurlerdi gecen gun onlara gittik onlarda guven problemi var bence bende gitmeden önce ses kaydedici indirdim telefonuma markete gidip geleyim dedim normalde hiç gitmezdim bu 2. Gidişimdi ilk Gidişimde de görumcemin kızı buradaydı param var birşey ler alayım diye düşündüm ama gitmediğim için hiç dedim görumcem gelirse o gider olmazsa ben giderim dedim kaynanam geldi yanıma gülerek izinini aldım git gel dedi cocukların hepsi benimle geldi bu 2. Gitmem olacaktı neyse telefonu kayda aldım gittim çocuklara birseyler aldım eksik bana lazım olan ev eşyaları vardı leyen saklama kabı falan onları aldım tuzluk gördüm ama para yanımda yok almadım eve dondum kaynanama söyledim dedim tuzluk vardı dedi ne kadar bizde lazım dedim gidiyim hem kendime hem size alıyım tamam dedi neyse sonra eve gelince dışarıda kaydı dinledim kayjnpederim kaynanama o paralarıda yanıma getir diyor kaynanamda torunu o odada oldugu için kız odada diyor kayınpederim de he tamam diyor

Yani beni hırsızlıkla suçluyorlar ben bunu kayıttan dinledim daha neler söylüyorlarda en ağırı bu suçlamalar bende bu kayıdı esime dinletmek istiyorum bu guvensizLıkleri beni yedi bitirdi bostanları var kendi basıma gidip Bi soğan koparıp yemem cocuklarım izin alıp toplanmış evde olan yer bostana girmezler ben gidinc3 kaynanam oğlumun bostana girmek istediğini soyuluyor kayınpedrrimde aha hepsini kendi yiyecek diyor yani bana sözleri annem gile söylüyorum esinle aran bozulur dedim bozulursa bozulsun benim bu seye Bı el atıp dur demem lazım cok ayıp evde neyi gitmiş neyi çalınmış sa artık bana Bi akıl verin ben ne yapayım cok yoruldum ben onlara esya aldım onları düşündüm onlarda bana bu suçlamayı yapmışlar ya

Benim kayınvalidede benim giremediğim eve senin annende giremez demişti. Aile apartmanında oturmam, onun benim alt katımda oturması, o zamanlar anahtarın onda olması ve zırt pırt ev onunmuş gibi girip çıkması vardı. Kavgada buydu zaten dkdkdk benim eşimde ertesi gün anamı alıp eve getirmişti (arada bozuk saat misali doğruyu görüyor eşimde )

Bununla ilgili yeni konu açın isterseniz daha çok görüşür ve yorum alırsınız

Mutfakta yemek yaparken buzdolabi gri ona sürekli el izim çıkıyormuş artık bu tarz pisliklerime susmuş susmuş dayanamamış bunu söylemişti ve benzeri şeyleri. Bir de ona karşı bir sevgisizligim varmış. Ona yaptığım merhametsizlikleri ? annene anlatsan annen kurur kalır demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…