- 4 Mayıs 2022
- 1.520
- 1.990
- 83
- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
-
Ama buna alınmak aşırı alınganlık yapmak yaaaSenin neydi?
ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
Kocam kimden kız demedin mi?ben ceket atılsa hamile kalıyordum diyerek laf soktu . Şuan bebek psikolojimi sizler düşünün
dinletin ses kayıdını ve devam edin almayaYani beni hırsızlıkla suçluyorlar ben bunu kayıttan dinledim daha neler söylüyorlarda en ağırı bu suçlamalar bende bu kayıdı esime dinletmek istiyorum bu guvensizLıkleri beni yedi bitirdi bostanları var kendi basıma gidip Bi soğan koparıp yemem cocuklarım izin alıp toplanmış evde olan yer bostana girmezler ben gidinc3 kaynanam oğlumun bostana girmek istediğini soyuluyor kayınpedrrimde aha hepsini kendi yiyecek diyor yani bana sözleri annem gile söylüyorum esinle aran bozulur dedim bozulursa bozulsun benim bu seye Bı el atıp dur demem lazım cok ayıp evde neyi gitmiş neyi çalınmış sa artık bana Bi akıl verin ben ne yapayım cok yoruldum ben onlara esya aldım onları düşündüm onlarda bana bu suçlamayı yapmışlar ya
bundan sonra öyle saygısızlık yapmayacak şekilde cevap vermekKocam kimden kız demedin mi?
Evet gerçekten öyle. Oysaki hiç bir şey yapmasanda bir patlak veriyor illaki örnek ön koltuk kavgaları istiyorki herşeyin hakimiyeti onda olsun ama devir çok değiştiKayınvalideler gelinleri sanırım başka bir gözle görüyorlar , bu göz hep kusurları gösteriyor ama kendi kızları el evine gidince ne hissediyorlar acaba. Gelini kötülerler ama kızları el üstünde olsun isterler. Dilerim ki kötü kaynanalar da kendi kızlarında görsün nasılmış benim zavallı anacığımı çok üzdüler
Ayyyy gözümün önüne geldi bi an öyyyykkkkAklıma geldikçe sinirlendim sabah sabah ; yeni evliyiz bir haftalık, oğlum bana o kadar düşkün ki kına gecesi bile koynumda memelerimde yattı demişti elleriyle memelerini tutarak ! Ne basitlik iyiki kurtulmuşum
Bilerek söylenmiş resmenAyyyy gözümün önüne geldi bi an öyyyykkkk
Aklıma geldikçe sinirlendim sabah sabah ; yeni evliyiz bir haftalık, oğlum bana o kadar düşkün ki kına gecesi bile koynumda memelerimde yattı demişti elleriyle memelerini tutarak ! Ne basitlik iyiki kurtulmuşum
Aklı başında insanın yapacağı, söyleyeceği şeyler değil bunlar yaa.Bilerek söylenmiş resmen
Yani burda ne demek istiyor olabilirEşim daha önce bir evlilik yapmış ayrılmış.
Eşimin dayısı da boşanma aşamasına gelmiş ama ayrılmamışlar.
Kaynanam sürekli bana kardeşi için Raci boşanmak istedi onay vermedik, Volkan boşanmak istedi onayladık diyordu. Bunu en az 100 defa söylemiştir.
zannımca evliliğin iki dudağımın arasında demek istiyordu.Yani burda ne demek istiyor olabilir
Başlık ne olsun sızceBununla ilgili yeni konu açın isterseniz daha çok görüşür ve yorum alırsınız
yok. söyleyemez.Senin neydi?
Bu İlk degil birlikkende ses kaydı yapmıştım inkar ediyorlardı dedikleri şeyleri bende eşime açıp dinlemiştim simdi tepkisi ne olur diyede cekınıyorumKocanıza dinleteceksiniz tabii ki en azından ailesinin iç yüzünü görmüş olur.
Biz ne diyorsak o, ayağını denk al demek istiyor olabilirYani burda ne demek istiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?