Kaynananızdan duyduğunuz en ağır kelime neydi?

Kayınvalideler gelinleri sanırım başka bir gözle görüyorlar , bu göz hep kusurları gösteriyor ama kendi kızları el evine gidince ne hissediyorlar acaba. Gelini kötülerler ama kızları el üstünde olsun isterler. Dilerim ki kötü kaynanalar da kendi kızlarında görsün nasılmış benim zavallı anacığımı çok üzdüler

Benim kayınvalidemi zamanında kendi kayınvalidesi çok ezmiş. O da ben gelinimi hiç ezmeyeceğim diye söz vermiş kendine. Bi gün bana iyi bişey demeye çalışarak benimki beni çok ezdi korkma ben sana bişey yapmayacağım dedi. Ben de zaten yapamazsın dedim. Bi anda buz kesti suratı. Aslında kötü bişey demediğini sonradan farkettim ama üslubu saçmaydı.

Ooo benimki iş yerimde orospu kahpe diye bağırdı.sebebide nöbete giderken sağlıklı bıraktığım cocugu dus aldırıp iyi kurulamamıs kafasını .geniz eti olan cocugumda hasta olmaya bahane arar gıbı 40 derece ateşle hasta oldu.nobetten gel uykusuz uykusuz serum tak damaryolu ac yemez içmez aksama kadar uğraş. Havale öykusu de oldugu için damaryolunu cekmemıstım acil birsey olur dıye gece cıkmıs cocuga bakmamısım kanamiş.dr aittir dr a beni şikayet edıyor 3 defa damaryolunu cekmedı dr cok kanayamaz dedı ama yok kavga edecek ya 3 defa tekrarladı.neyse en son terbiyesiz kahpe orospu oldum benı istememiş zaten ben cocugumu öldürüp oğlunu bosayyacakmişim.neler neler ve iş yerimde .acilde.rezaletti.

dinletin ses kayıdını ve devam edin almaya

Evet gerçekten öyle. Oysaki hiç bir şey yapmasanda bir patlak veriyor illaki örnek ön koltuk kavgaları istiyorki herşeyin hakimiyeti onda olsun ama devir çok değişti

Evliyim. Eşimin annesinin benim üzerimde hakkı yok. Benle kan bağı yok. Duygu bağı yok. Sokaktaki herhangi birinden farklı değil kısaca. Sokaktan geçen adam size hakaret etse naparsınız? Neden bir yabancı bana hakaret etsin ya da benle ağır konuşsun. İnsanların size kötü davranmasına ve sizi üzmesine neden izin veriyorsunuz? Bu mu kendinize biçtiğiniz değer? Peki bir kez oldu, neden ikinciye müsaade ediyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormalısınız. Beni doğurup büyüten annem bile hakaret edemez, laf sokamaz, beni üzemez... Siz araya gereken mesafeyi ve resmiyeti sokamazsanız size böyle laf sokarlar. Biri bana laf soksa o lafı alır ..

Eşim daha önce bir evlilik yapmış ayrılmış.
Eşimin dayısı da boşanma aşamasına gelmiş ama ayrılmamışlar.
Kaynanam sürekli bana kardeşi için Raci boşanmak istedi onay vermedik, Volkan boşanmak istedi onayladık diyordu. Bunu en az 100 defa söylemiştir.

Yani burda ne demek istiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…