- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Genellikle 3 - 4 günde bir ya o beni arar ya da ben onu ararım :) arayın 45 dk konuşuruz en az
aynen benimde:) hiç aramam zaten görüyorum işten geldiğimde zile basiyorum ben geldim diye..Hiç aramam.Ne bayramda ,nede özel günde.Çünkü üst katımda oturuyor
Teşekkürler güzel yorumun için ahh su çenesi olmasa benim ki çok iyidir de çok konusuyor maalesef bozuk plak gibi ama arasam daha iyi olucak napalimGenelde her gun ogleden sonra bi konusuruz bazen gun asiri.cok mu seviyorum alakasi yok saygidan birde tek yasiyo bi ihtiyaci varmi diye sorarim.
Hasta olmus aksam yemek yapip goturdum cikarken seni seviyorum kizin dedi ki cok nadir soyle valla mutlu oldugu belliydi.
Cok buyuk sorunlariniz yoksa küs falan degilseniz arayin 5 dakka nolur.hem onun gönlu hos olur hem esinizin hatri var.benim dusuncem tabi bunlar.
bende aramam önceden aramıyorum diye görümcem ve kaynananm alınıyodu bende onlara telf konuşmayı sevmediğimi öyle çok arayan bi insan olmadığımı sadece onlara karşı değil genelde böyle bi yapım olduğunu anlattım onlarda artık böyle kabullendi beni çünkü basta arayıp sonra geri çekilmedim artık onlarda tanıdı beni çok samimi laçka olmadığımı falan anladılar nişanlımda zaten aramıyorum diye kızmaz bana bırakırMerhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Canım benim kayinvalidem istanbulda yaşıyor ben izmir de.. ben severim kendilerini. Kötülükleri görmedim. Esimle araları çok iyi değil çok konuşmazlar o yüzden beni ararlar :)Ne yaptın sen bacım.O kadar uzun eşimle,kendi annemle bile konuşmuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?