Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

Aynen öyle yapcam canım

Bende öyle dusunuyorum herşey karsilikli

eltimi günde 3 kez arayan kv min haftada 2 gün bedavası var sadece bedava olduğu günler beni arar...eşimlede günde 3 kez en az konuşan kv de şehirdışında ve ben onu canım isterse haftada bir istemezse o arayana kadar aramam ...bir kez bile yüzüme vurmadı çünkü çok çektirdi...eşimi kıskanmaktan tutun her türlü arkadan sallama eltime anlatınca eltimde bana sürekli yetiştirince bir gün patladım eşime....odur budur eltimede mesafe koymuş onuda sık aramıyormuş ama niye herşeyi anlattın diyecek kadar cesur bile değil artık ne kadar salladıysa arkamdan....kv hariç eşimin sülalesi çok sever beni çok sık ararlar yengeleri amcaları dayıları,birtürlü kv sevemedi beni altında yatan birçok nedenden en önemlisi malesef oğluna tapıyor ve hasetliğinden çok kıskanıyor beni....en son konuşmalardan birinde grip olmuştum bende eşimde....dönüp bana sen ol oğlum olmasın dedi bende ayarı çektim neden ben oluyormuşum bende ana kuzusu değilmiyim hem benim annem bunu oğluna söylese oğlun ne düşünür dedim...zihniyeti bu kıskanç mahluk ,kaynım bekar ve bizimle düşünün iki oğlu var birde torunu onlara bakıyorsun dikkat et kendine diyeceğine ne diyeyim ALLAH herkesin kalbine göre versin....

ohhh hamileleiğin tadını çıkar :)
Ilk aylarimi zehir etti ama şimdi rahatiz:) daha 6aylik evliydim senin cocugun mu olmuyor diye basladi sonra korunmayi biraktik ilk ay hamile kaldim bu sefer sen oglan doguramazsin diye konuştu durdu. Ogluşumun olacağını öğrendi 2.cocuk hemen yapin demeye basladi ben orda kestim muhabbeti

Amin canim. Sende bosver takma kafaya mesafe en güzeli

Oooo istekleri bitmiyor yanı kes kes bu nedir böyle insanlar a yaranamamak ne kötü birşey

Aramam bana da der hiç aramıyosun diye bende kimseyi aramıyorum annemlerle her gün konuşurum ama hep onlar derim ki böyle olduğunu gayet iyi biliyolar her gün arar annem aramasa onla da konuşmıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…