Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

Harika kafan rahatsa Allah ağzının tadını bozmasin

Her gun konusuruz.
Bazen 2 3 kere.
Bir sorunumuz yok, kankim sayilir

Sevmedigim, sorunlu kisim kp. Bayrami seyrani gec ameliyat oldugunda bile aramadim, gitmedim.

Etkileyici

Pek aramam. Bişey soracaksam çocukla ilgili nasıl falan diye o zaman ararım. Aman zaten çocuğuma baktığı için sık görüşüyoruz Nerdeyse hergün. Çocuğu alıp bırakırken nasılsın naptın okadar. Zaten yan yanayken bile konuşacak bişey bulamıyorum.

Bu kişinin kendi yapısıyla alakalı bi durum.
Mesela ben çok konuşmayı sevmem, konuşacak konu da bulamam o nedenle telefon ettiğim kişi hal hatır sorup kapatılır.

Kayınvalidem çok konuşur, sen sormasan da başkalarından bahseder, baska şeyleri söyler (demek ki böyle konuşkan olunuyor ) o yüzden bizim telefon konuşmamız da uzun sürer. Fakat simdi haftada bir görüşüyoruz ve ben arama gereği duymuyorum. Arada sırada soracağım, danışacağım bir şey olursa arıyorum. Ya da gidip gelinecekse ararim.
Onun dışında arayacak bir sebep bulamıyorum.

Ben annemle bile ne konuşacağını bulamayan İnsanim neticede

Önemli bir şey olmadıkça aramazdım, artık hiç aramayacağım.

Kendisi zaten hasta olsam falan bile aramaz da, kanamam oldu yine yok kadın.

O oğlundan alıyorsa ben de oğlundan alırım haberleri bundan sonra.

ben nerdeyse hiç aramam...haftada 1-2 gün görüşürüz zaten...önemli birşey olduğunda ararım...çok şükür bu hiç problem olmadı..zaten kayınvalidemde cep telefonunu çok kullanmaz..

Kayınvalidemi çok severim, okuma-yazma bilmediği için, arama yapamıyor maalesef, ben gün aşırı ararım, 2 haftada 1 gün giderim, 1 gün kalır dönerim.

En iyisi

ben her gun gidib gorerim cun isledigim icin kizima bakiyor iyi bir insan .sizede arayib 3dakika konusmanizi tavsiye ederim _sonucda insan kalbi oda sevindirdiyseniz ne mutlu size))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…