- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 35
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Benim eşimi çok arayamazlar , biraz cekiniyorlar eşinden yaptıkları yanlışlardan dolayi o yüzden beni arıyorlar:)Maşallah
Harika kafan rahatsa Allah ağzının tadını bozmasinAynen bende sevmem, ilk 1 yıl bana da diyo du, hiç aramıyosun milletin gelini nasıl k.v. sini arıyor diye söylenirdi( karşılaştırılmaktan da nefret ederim) benim fikrim de sen gibi idi zaten hafta da görüyorum ne gerek, şimdî ise sesi bırak görüntüsünü dahi görmüyorum, ohh kafa rahat
Etkileyiciben konuşmayı severim e k.Valide de öyle biz pek yan yana duramadik o sebebden eşimin bebek ligi çocukluğu kendi annesinin olaylarini, evlendiği ilk zamanlar yaşadığı zorlukları ,bazı pratik bilgileri bazen siyaseti. .haha konuşcak konu zor olmuyor bizde bir de benim annem hic sevmez telefonla konuşmayı yanına otur 15 dk sonra konu biter..onun yerine de dünür muhabbetinde de bulunuyorum, genel anlamda ben konuşmayı seviyorum o gun yeterince konuşamazsam biriyle mutsuz oluyorum eşim nolur sus azcik diyor bazen burçlar alakaşı varmı bilmem ama yay burcuyum
Sğl arkadaşım da, ağzımın tadını bozduk sonra bu duruma geldik:)Harika kafan rahatsa Allah ağzının tadını bozmasin
İyimishergün konuşuruz aramayınca o arar zaten
Zararın neresinden dönülse kârdir bosveeerSğl arkadaşım da, ağzımın tadını bozduk sonra bu duruma geldik:)
:)))Hiç aramam.Ne bayramda ,nede özel günde.Çünkü üst katımda oturuyor
En iyisizaten ayri ulkelerdeyiz, ozel gunler: bayram, kandil disinda aramam onuda esime ayip olmasin diye yani. 2-3 aya bir gorusuruz denk gelirse yuz yuze. Cok memnunum hicde fazla samimi olma niyetlisi degilim, yuz verince hemen sacma sapan konusmaya basliyorlar cunku.
Kendi annemle bile hafta bir konusurum genel olarak cok sicak bir yapim yoktur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?