- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Aynı bizÖyle her gün aramam hastaysa,kandilse,doğum günüyse falan ararım o kadar,seviyorum iyi bi insan ama öyle her gün yada hafta bir arayayımda konuşup sohbet edeyim gibi bişeyim yok.hatta eşim diyor annemle konuştum seni sordu istersen ara falan diye,beni biliyosun öyle kimseyi arayıp konuşmuyorum ama ararım yinede falan diyorum ama aramıyorum
Aramiyorum benMerhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Deniycem canım emin ol deniycemKaynananız ULTRA MANYAK, YUVA DAĞITMA OPERATÖRÜ, KISKANÇ VE GELİN DÜŞMANI DEĞİLSE...Yani bu sebebplerden dolayı ona bi kininiz yoksa..Lütfen 2 3 güne bi arayın..halini hatrını sorun..çok değil 5 dk..gönül alırsınız..ha sana ne faydası olur..ilk olarak onun gönlünü almış olursun.. sonra eşin mutlu olur annemi arıyor diye..erkekler biraz önem verir bu duruma.ilerde sizinde damatlarınız gelinleriniz olucak inşaallah...sizde belki bu gelin beni needen aramıyor diye düşünürken...ee ben kaynanamı sallamadım..şimdide gelin beni salllamıyor moduna girmeyin
Allah ağzınızın tadını bozmasınCanım benim kayinvalidem istanbulda yaşıyor ben izmir de.. ben severim kendilerini. Kötülükleri görmedim. Esimle araları çok iyi değil çok konuşmazlar o yüzden beni ararlar :)
Amin canim tşkederimAllah ağzınızın tadını bozmasın
Allahtan şimdi kampanyalar var.Yoksa günde 3 saat,maş gider tel faturasına.Ben kv değil kiminle konuşsam 10 dk sonra tıkanıyorum.Konuşacak birşey bulamıyorum,bravo size2 günde bir doğrusu ararım kapar o arar 3 saat konuşuruz, havadan sudan. .benim kayinvalidem ve k.pederim biraz pimpirikliler..dun bize ulaşamayInca annemleri aramislar. .başka memleketteler uzak olunca tatlı oluyor ama bazen bunaliyorum aramak ya da aramaktan değil de,disaridayiz mesela geç kalmayın,dönünce bizi çaldırın aklımız kalıyor vs buda beni birazcık darliyor zaman zaman,onlari anlasamda böyle..bir sorun yoksa iletişimde olmak iyidir sanirim
Aynen bende sevmem, ilk 1 yıl bana da diyo du, hiç aramıyosun milletin gelini nasıl k.v. sini arıyor diye söylenirdi( karşılaştırılmaktan da nefret ederim) benim fikrim de sen gibi idi zaten hafta da görüyorum ne gerek, şimdî ise sesi bırak görüntüsünü dahi görmüyorum, ohh kafa rahatMerhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Allahtan şimdi kampanyalar var.Yoksa günde 3 saat,maş gider tel faturasına.Ben kv değil kiminle konuşsam 10 dk sonra tıkanıyorum.Konuşacak birşey bulamıyorum,bravo size
MaşallahGenellikle 3 - 4 günde bir ya o beni arar ya da ben onu ararım :) arayın 45 dk konuşuruz en az
Bazı sebeblerden ötürü kandil günleri ve bayram günleri haricinde ne ararım ne sorarım
Onlar beni arasın.[/QUOTE
bende aramam
ayh bu daha beterHiç aramam.Ne bayramda ,nede özel günde.Çünkü üst katımda oturuyor
HaklisinBayramlarda kandillerde yani dini günlerde sadece
O beni aramıyor ben neden onu arayacakmışım kiii
Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Aynen öyle düşünürlermi acaba oda meçhulAramak zorunda değilsin ki hele içinden gelmiyorsa hiç aramak zorunda değilsin.
Bazı olayları bu noktaya getirene kadar kafalarını ellerinin arasına alsınlar da düşünsünler nerede hata yaptıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?