Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

Aynı biz

Aramiyorum ben mutluyum boyle
Eskiden o beni arardi simdi kustu aramiyor

Deniycem canım emin ol deniycem

Uzun sure gitmediysem ararim ama genelde gittigimiz icin aramaya gerek kalmiyor bu zamana kadar beni hic aramadi kendisi hep buyukler bizden bekliyor.

dini günler ve bayramlarda arıyorum o da hiç aramaz ama 15-20 günde bir Whatsapp'tan yazar. hal hatır sormak için karşılıklı hal hatır sorarız işte adet yerini bulsun diye. o kadar.

2 günde bir doğrusu ararım kapar o arar 3 saat konuşuruz, havadan sudan. .benim kayinvalidem ve k.pederim biraz pimpirikliler..dun bize ulaşamayInca annemleri aramislar. .başka memleketteler uzak olunca tatlı oluyor ama bazen bunaliyorum aramak ya da aramaktan değil de,disaridayiz mesela geç kalmayın,dönünce bizi çaldırın aklımız kalıyor vs buda beni birazcık darliyor zaman zaman,onlari anlasamda böyle..bir sorun yoksa iletişimde olmak iyidir sanirim

Allahtan şimdi kampanyalar var.Yoksa günde 3 saat,maş gider tel faturasına.Ben kv değil kiminle konuşsam 10 dk sonra tıkanıyorum.Konuşacak birşey bulamıyorum,bravo size

Aramak zorunda değilsin ki hele içinden gelmiyorsa hiç aramak zorunda değilsin.
Bazı olayları bu noktaya getirene kadar kafalarını ellerinin arasına alsınlar da düşünsünler nerede hata yaptıklarını.

Aynen bende sevmem, ilk 1 yıl bana da diyo du, hiç aramıyosun milletin gelini nasıl k.v. sini arıyor diye söylenirdi( karşılaştırılmaktan da nefret ederim) benim fikrim de sen gibi idi zaten hafta da görüyorum ne gerek, şimdî ise sesi bırak görüntüsünü dahi görmüyorum, ohh kafa rahat

Allahtan şimdi kampanyalar var.Yoksa günde 3 saat,maş gider tel faturasına.Ben kv değil kiminle konuşsam 10 dk sonra tıkanıyorum.Konuşacak birşey bulamıyorum,bravo size
ben konuşmayı severim e k.Valide de öyle biz pek yan yana duramadik o sebebden eşimin bebek ligi çocukluğu kendi annesinin olaylarini, evlendiği ilk zamanlar yaşadığı zorlukları ,bazı pratik bilgileri bazen siyaseti. .haha konuşcak konu zor olmuyor bizdebir de benim annem hic sevmez telefonla konuşmayı yanına otur 15 dk sonra konu biter..onun yerine de dünür muhabbetinde de bulunuyorum, genel anlamda ben konuşmayı seviyorum o gun yeterince konuşamazsam biriyle mutsuz oluyorumeşim nolur sus azcik diyor bazen burçlar alakaşı varmı bilmem ama yay burcuyum

Valla benim aramaya gerek yok o bol bol arar acmayinca eşimi arar acmiyo neden diye bilerek acmadigimi ona ima eder yani keşke benim arama

zaten ayri ulkelerdeyiz, ozel gunler: bayram, kandil disinda aramam onuda esime ayip olmasin diye yani. 2-3 aya bir gorusuruz denk gelirse yuz yuze. Cok memnunum hicde fazla samimi olma niyetlisi degilim, yuz verince hemen sacma sapan konusmaya basliyorlar cunku.
Kendi annemle bile hafta bir konusurum genel olarak cok sicak bir yapim yoktur zaten.

Aramak zorunda değilsin ki hele içinden gelmiyorsa hiç aramak zorunda değilsin.
Bazı olayları bu noktaya getirene kadar kafalarını ellerinin arasına alsınlar da düşünsünler nerede hata yaptıklarını.
Aynen öyle düşünürlermi acaba oda meçhul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…