Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

sen
seni aramak zorundamıyım NET...... vericegin cevap

kandillerde ve eşim aradığında zaman zaman bende konuşuyorum (bayramlarda hep ordayız şehirler farklı)

Ara sıra arıyorum. Aslında daha fazla aramam gerek biliyorum, kendime kızıyorum. Oysa her aradığımda çok mutlu oluyor, dualar ediyor. O ise beni sık sık arar sorar. Benden çok arar desem yeridir yani..
Yorumları okudukça üzülüyorum ve kendimi buradaki üyelerin hepsinin kayınvalidesi kötü herhalde diyerek avutuyorum. Benim de pek çoğunuz gibi oğullarım var. Bir gün bizler de kayınvalide olacağız unutmayın ve ona göre yolunuzu çizin derim, naçizane...

Haklisiniz da benim ki dua etmekten ziyade dertlerini,hayatını yanı kafa sisirecek ne varsa onu anlatir,benim ona bi kastim yokki yanyana gelince her zaman gönlünü hoş tutmaya calisirim o zaman da devamlı konuşur susmaz dinlerim motive ederim ama bu telefonda olunca gerçekten tahammül edemiyorum canım anlıyormusun

Allah razı olsun sizden ya ben bile mutlu oldum :))

Yaşlı mı kayınvaliden bilemedim ama benimki de dönüp dolaşır aynı şeyleri anlatır bir araya gelince. Eski olaylar, ağrıları, sızıları, gece uykusuzlukları. Ama yapacak birşey yok, bir yaştan sonra insanlar eskilerle yaşar, yeni olaylar hafızada durmaz. Tabi bu bir genelleme. Beynini sürekli çalıştıran yaşlılarla gündem de dahil çok güzel sohbet edebilirsin

Hiç aramıyorum bayram kandil dışında. kp arar beni iki haftada bir, kv ye telefonu verir iki dk konuşuruz o kadar

Ben esımın aılesı tarafından cok uzuldugumden( maddı olarak cok sömürüldüm ) artık aramak gelmıyor ıcımden. Hatta aramadıgım ıcın o msj atıyor nabız yoklamak ıcın,msjına cevap verıyorum eger cok uzun sure aramamıssam msj sonrası arıyorum ama cok fazla konusmuyorum. Kendısı sıcakkanlıdır herkesle arası ıyıdır komsularıyla felan ıyı gecınır ama benı cok yıprattılar, yanı el ıyısı dıyebılırım size. Kımse kusura bakmasın ıcımden gelmıyosa zorla arıyamam

Ben haftada bir ararim genelde, bi ara kırgındım aramadım o aradı, o ara 2-3 haftada bir konuştuk. Bide ben gerçekten telefonla konuşmayı sevmiyorum, çok bi havamda olmam lazim, havamda olduğum da 3-5 kişiyi daha arayıp aradan çıkarıyorum bu arada farklı şehirlerdeyiz, tanistigimizdan beri, 3 yılda toplasanız 3 ay bir arada kalmadık oyuzDn ister istemez bir resmiyet var aramızda, benim için öyle en azından.

Bayramdan bayrama arada eşim konuşurken telefonu verirse öyle konusurum.Hic sitem vs de etmez.Yanyana geldigijizde de ben de samimi davranirım o da.Siz mutlu olun yeter der

cok sanslısın o zaman Allah bozmasın.

Ben aramıyorum o da aramaz hatta numaram yoktur onda. eşimin ailesinden kimsenin numarasını bilmem sanırım onlarda benim numaramı bilmiyor.. Eşim arar bi 15-20dk konuşuruz. Galiba hepimiz halimizden memnunuz :)

ben 3 yıl kaynanamla bırlıkte oturdum sorunlar olmadı degıl, ama ben hep sustum hep ıcıme attım. Ben sustukca o daha cok ustume geldı. Ben ıstedım kı benım annem yok kaynana annelık eder dedım cunku esımı cok sevmıstım. Ben Ankara'dan Adana'ya gelın gıtmıstım.Cok buyuk hayaller kurdum ama sonunda kırılan hayallerın altında kaldım. Insandan melek olamayacagını kaynanam ve gorumcemden ogrendım. Esım benım aılemden hıc kımseyı aramaz bayramlarda aklına gelırse ama ben onun annesını hafta da bır ararım. Eger arayamamıssam aksamına hemen arar ne oldu nıye aramadınız dıye.. Ben Allah'a havale edıyorum.

Farklı illerdeyiz, şu vakte kadar hadi bi kaynanamı arayayım demedim, diyemedim, samimi gelmiyor, kızlar ne kadar kocalarımızın anaları da olsa onlar bizi kendi kızları yerine koymayacak bu bir gerçek mesela kayınvalidem bayramda misafire yemek sunarken, kızım sen sakın yeme yemek az misafirler yesin dedi, ama kendi oğullarının tabaklarını doldurdu işte o zaman kimi ney yerine koyduğunu anladım halbuki ben yemek düşkünü olmayan, istese de yemeyecek biriyim bunu da bal gibi biliyor bana böyle yaparak tek harekette samimiyetini anlatmış oldu sağolsun.

Aramam kusra bakmasın.

her hafta o beni arar ama ıkı haftadr aramıyo bende aramıyorum hafta sonu ordaydık ama haftada bir aramak lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…