- 1 Mayıs 2013
- 7.131
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
seni aramak zorundamıyım NET...... vericegin cevapMerhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Haklisiniz da benim ki dua etmekten ziyade dertlerini,hayatını yanı kafa sisirecek ne varsa onu anlatir,benim ona bi kastim yokki yanyana gelince her zaman gönlünü hoş tutmaya calisirim o zaman da devamlı konuşur susmaz dinlerim motive ederim ama bu telefonda olunca gerçekten tahammül edemiyorum canım anlıyormusunAra sıra arıyorum. Aslında daha fazla aramam gerek biliyorum, kendime kızıyorum. Oysa her aradığımda çok mutlu oluyor, dualar ediyor. O ise beni sık sık arar sorar. Benden çok arar desem yeridir yani..
Yorumları okudukça üzülüyorum ve kendimi buradaki üyelerin hepsinin kayınvalidesi kötü herhalde diyerek avutuyorum. Benim de pek çoğunuz gibi oğullarım var. Bir gün bizler de kayınvalide olacağız unutmayın ve ona göre yolunuzu çizin derim, naçizane...
Genelde her gun ogleden sonra bi konusuruz bazen gun asiri.cok mu seviyorum alakasi yok saygidan birde tek yasiyo bi ihtiyaci varmi diye sorarim.
Hasta olmus aksam yemek yapip goturdum cikarken seni seviyorum kizin dedi ki cok nadir soyle valla mutlu oldugu belliydi.
Cok buyuk sorunlariniz yoksa küs falan degilseniz arayin 5 dakka nolur.hem onun gönlu hos olur hem esinizin hatri var.benim dusuncem tabi bunlar.
Haklisiniz da benim ki dua etmekten ziyade dertlerini,hayatını yanı kafa sisirecek ne varsa onu anlatir,benim ona bi kastim yokki yanyana gelince her zaman gönlünü hoş tutmaya calisirim o zaman da devamlı konuşur susmaz dinlerim motive ederim ama bu telefonda olunca gerçekten tahammül edemiyorum canım anlıyormusun
cok sanslısın o zaman Allah bozmasın.İki günde bir ben aramazsam o mutlaka arar. Hafta sonları aramaz eşim evde rahatsız etmesin diye. Bazen onlarda kalırız keyfi olarak. Öz annem kaynanam olsa bu kadar olurdu. Allah ömrüne ömür sağlığına sağlık katsın. Çok seviyorum kaynanamı. Hatta yapı olarak eşimden çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?