- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Ben yaşlılarla sohbet etmeye bayılırım canım bir yerde gordugumde mutlaka sohbet ederim benimki de 65 yasında falan ama gündemi hep aynı napiyim yapcak birşey yok hiç yoktan iyi yanı ayda yılda bi arayıp gönlünü hoş etcez yapcak birşey yokYaşlı mı kayınvaliden bilemedim ama benimki de dönüp dolaşır aynı şeyleri anlatır bir araya gelince. Eski olaylar, ağrıları, sızıları, gece uykusuzlukları. Ama yapacak birşey yok, bir yaştan sonra insanlar eskilerle yaşar, yeni olaylar hafızada durmaz. Tabi bu bir genelleme. Beynini sürekli çalıştıran yaşlılarla gündem de dahil çok güzel sohbet edebilirsin
Ne güzelBayramdan bayrama iki taraf ta mutlu huzurlu
Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
Bende öyle düşünüyorumKendı aıleme uzagım kayınvalidemlerede uzagım
Ayda yılda görüşüyoruz
Mesafeli olacaksın herzaman
Laf sokmuyorsa konusmak icin bence sorun yok. Bende kv ile gunluk konusurum hasta ve tek yasiyor farkli memleketlerdeyiz o yuzden akli bizde kaliyor. Ayni gun esimi arayip beni soruyor beni arayip esimi soruyor :) basta bende cok sıkılıyordum ama alistim. artik o konusurken ne soyleyecegini icimden tahmin edip eglenceye donusturuyorum kadininda kalbini kirmamis oluyorum. Iyi biriyse sizde kirmayin 5 10 dk ayaklarinizi uzatip dinlenirken konusuverin.Teşekkürler güzel yorumun için ahh su çenesi olmasa benim ki çok iyidir de çok konusuyor maalesef bozuk plak gibi ama arasam daha iyi olucak napalim
Ama kndi anneni ariysun dmi :) hal hatir sormakla agzn eksmez :) bnd hergun göruyrm kaynanami altli üstluyuz annem yok benim o oldu anne Allah a sukur cok mtluyuz. :)Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
hiç aramıyorum. 12 yıldır toplasan 2-3 kez aramışımdır. o da beni aramaz. ayrıca sevmezde beni :) önceleri aramıyor filan dediğini duyuyordum sağdan soldan sonra o beni bir kez arasın ben onu iki kez arayacağım dedim :) sahiden bi kez aradı sonra bende onu iki kez aradım sıra ona geçti :) hala onda. aramam mecburda değilim üstelik. tıpkı onun mecbur olmadığı gibi.Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
al benden de o kadar. :)Aramam, o da beni aramaz.
Böyle mutluyuz.
ohhh hamileleiğin tadını çıkar :)Bende hic aramam. Toplamda 3 ya da 4kere aradim. Ama o beni 1kere bile aramadi. Dedem vefat ettiginde yada hamile oldugumu öğrendiğinde bile. O yuzden bende aramayi kestim simdi de hic konusmuyorum zaten. Kafam rahat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?