Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

Hiç aramıyorum kendisiyle görüşmüyorum evliliğin başlarında bir kaç kere aramıştım ama ne hamileliģimde ilgilendi ne düşük yaptm ilgilendi sanki sadece oğlu var ben yokmuşum gibi davrandılar hep oğullarıyla muhattap oldular benimle.hiç muhattap olmadılar benimle alakalari sadece lokuma da selam söyle demekten ibaretti bunun dışında da bana büyük haksızlıklar yaptılar artık görüşmüyorum aramıyorum :)

Bende aramam kandil bayram birde ogluyla konusursa aradan selam yollarim..her geldiginde laf soktugu ve yaptigim onca seye ragmen arkamdan konusup millete olmayan seyleri var gibi anlattigi icin aramiyorum beni bilen biliyor birgun benim yaptiklarimi goren biri sagolsun tikmis lafi agzina bana soylediler sonra...5 senede kendi aramadi bile hep oglundan aldim haberini gelicekmis yok gelmis falan..bir gecenlerde aradi o da bebegin cinsiyetini sormaya ki oncesinden esimle konusmus belli agzi kulagindaydi oglan torunu ogrenmis sanirim ve bana 5 yilda ilk kez kizim dedi kendine iyi bak falan dedi tabi ben şok..

Aramıyorum o ararsa konuşuyoruz

Çok şımartmadım

Çok samimi de olmadım

Kayınvalidem çekinir benden

Yaşım 21 olmasına ragmen

Ben yaşlılarla sohbet etmeye bayılırım canım bir yerde gordugumde mutlaka sohbet ederim benimki de 65 yasında falan ama gündemi hep aynı napiyim yapcak birşey yok hiç yoktan iyi yanı ayda yılda bi arayıp gönlünü hoş etcez yapcak birşey yok

Kendı aıleme uzagım kayınvalidemlerede uzagım

Ayda yılda görüşüyoruz

Mesafeli olacaksın herzaman

Belirli bir aralıkla aramam, bazen hergün, bazen haftada 2 ama mutlaka cuma günleri hayırlı cumalar demek için ararım. Ama ben kv çok severim belki o yüzden sık sık ararım onunla sohbet etmek hoşuma gidiyor

Hiç aramiyorumki ben :)) özel günlerde ararm baska da yok... Yüzüme vurmaz böyle seyleri , çok ta önemsemez zaten...

sözlendiğim ilk aylarda sık arardım. sağolsun konuşmalarımızı kimseye anlatmamasını rica ettiğim halde herkese yetiştirince o günbugün aramıyorum yaklaşık 10 aydır telde hiç konuşmadık ayda bir yüzünü görürsem konuşurum.

Teşekkürler güzel yorumun için ahh su çenesi olmasa benim ki çok iyidir de çok konusuyor maalesef bozuk plak gibi ama arasam daha iyi olucak napalim
Laf sokmuyorsa konusmak icin bence sorun yok. Bende kv ile gunluk konusurum hasta ve tek yasiyor farkli memleketlerdeyiz o yuzden akli bizde kaliyor. Ayni gun esimi arayip beni soruyor beni arayip esimi soruyor :) basta bende cok sıkılıyordum ama alistim. artik o konusurken ne soyleyecegini icimden tahmin edip eglenceye donusturuyorum kadininda kalbini kirmamis oluyorum. Iyi biriyse sizde kirmayin 5 10 dk ayaklarinizi uzatip dinlenirken konusuverin.

Hiç aramam telle konuşmayı hiç sevmiyorum çünkü ayda yılda bir belki normalde her hafta sonu gitmeye çalışıyorum ama sabah erken kalkamadığımdan eşim gidiyor hep bayağıdır görüşmedikte

Ama kndi anneni ariysun dmi :) hal hatir sormakla agzn eksmez :) bnd hergun göruyrm kaynanami altli üstluyuz annem yok benim o oldu anne Allah a sukur cok mtluyuz. :)

hiç aramıyorum. 12 yıldır toplasan 2-3 kez aramışımdır. o da beni aramaz. ayrıca sevmezde beni :) önceleri aramıyor filan dediğini duyuyordum sağdan soldan sonra o beni bir kez arasın ben onu iki kez arayacağım dedim :) sahiden bi kez aradı sonra bende onu iki kez aradım sıra ona geçti :) hala onda. aramam mecburda değilim üstelik. tıpkı onun mecbur olmadığı gibi.

Hiiiiç aramammmm.
Kv ve Kp yurtdışında yaşıyorlar. Yaz aylarında Türkiye'ye geliyorlar. Biz evlendikten iki yaz sonra geldiler. İlk kızımı öyle gördüler. Gelince aynı apartmanda oturuyoruz. Kv denin laf sokmaları bunaltıyor. Kimse yanaşmıyor yanına.
Bu yaz bide ikinci hamileliğimdi, ağır geçti. Üstüne bu laflar yüzünden onlara gitmek istemediğim için eşimle aram bozuldu. Yemek yiyemez oldum. Psikiyatrik tedavi gördüm bu yüzden.

Kp birisi ama oda o kadar. Neyseki burda değiller.

Ayrıca eşim benim anne babamı arayıp sormuyor, kendi annesiyle internetten görüntü konuşuyor sürekli. Ben niye onunkini arayayım. Herşey karşılıklı olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…