Kaynananizin adi telefonda nasil kayitli?

Bende adı ve soyadı ile kayıtlı neredeyse 14 ay olacak evliyiz bir kere bile aklına gelmedi değiştir demek... İlginç gerçekten.

Nişanlınınki halt yemek ben Kaynanacım diye kaydettim eşim annemi hiç eklemedi numarasını ezbere biliyor benim babam eşimde babası diye kayıtlı bunun sevgiyle saygıyla alakası yok aksine sever sayar istediği gibi kaydede bilir baskı yaparak değişse ne olur degişmese ne boşverrr

Yakın bi tanıdığım annesi babası kv kp elti görümce ad soyad olarak kaydetmiş eşi sadece tek isim olarak kayıtlı çok şaşırmıştım :))

X annem bu şekilde kayıtlı kendi annem de annem bu şekilde kayıtlı kayınvalidemin kendi annemden farkı yoktur oda beni kızım diye kaydetmiş taaa nişanlıyken cıvık cıvık değil ama saygılı sevgili bir ilişki var aramızda Allah herkese böyle kayınvalide nasip etsin inşaAllah

Eşimin baş harfi B annem diye kayıtlı
Yani bunda büyütecek ne var ki anlamam anne sonuçta anne diye yazsanız ne olacak ki kızlar biraz kayınvalidelerinizi anneniz gibi görün yoksa çok sorunla karşılaşırsınız

x hatun diye kayıtlı ben onu çok seviyordum ama çok haksızlık yaptı o yüzden anne diyerek kaydetmek içimden gelmiyor
ben de yaklaşık 10 senedir kendisine çok mecbur kalırsam hatun diye seslenirim. yoksa ortaya konusurum. Telde kv ile konusursam goceyin nasıl derim , kp ile konusursam ki senede 1 yada hiç hatunun nasıl derim. Telimde de kocamdan için X in annesi , X in babası diye kayıtlı. Görünüşde hiç sorunumuz yok ama hiç değer görmedim. Çoook kırgınlıklarım yaşanmamışlıklarım var. Dıştan evet ama içten affedemiyorum. Yıllar geçtikçe de yorgunluğumun yapı taşları oldukları için öfkem dinmiyor.

Sizin kardeşinizin kuaför masrafı karşılanmamış benimkiler beni bile götürmediler
Sizin kardeşinize hediye alınmamış benimkiler bana kına kıyafeti düğün çarşısına bile çıkarmadılar.
Eşimin ailesi ile farklı şehirlerde idik. Benim memleketimde iş bulunca burada yaşamamız gerekti doğal olarak. Düğünümüzde ikimizde ilk aylıklarımızı almamıştık bile ama ev kirası depozitosu emlagi bilmem nesi , eşyası kınası düğünü hiiç birşeye karışmadılar. nasıl yaptık hallettik bilmiyorum. Gelinliğimi eşim ırakta askerlik yapmıştı orada biriktirdiği para ile almıştı. Şu kadarını söylesem yeterdi aslında. Kp cebine 3 kuruş koyup eşya almaya gelip yatak odası alacak mıyız dediğimiz de ben bilmem çok lazımsa alın demişti. Gerisini sen düşün. Davetiyemizi bile babama bastırdılar. Birisi gidip en ucuz davetiyeyi secip alıp gelmişti
Sorsanız herşeyi yaptılar.

Gorgusuzlerin hali bir baska oluyor
Farkimiz yok
Biz de kiyafeti vs kendimiz aldik
Susuyorum bakma ama doluyum

.... anne diye kayıtlı öyle baskı yapmaya hakki yok bence kendisi nasi kayıt ettiyse etti sen mi zorladın yok e sana bunu demeye hakkı yok yani

Bende .... Hanım diye kayıtlı

Atiyirm mesela isim şuan Ayşe Hanım

Eşimde sknti yaptı bnde dedm hanımdan daha saygılı bir hitap var mı dedm varsa söyle onu kaydedelim bak ne kdr saygı duyuyorum ki annene hanım diye hitap ediyirm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…