- 14 Ağustos 2018
- 21.217
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.527
- 598
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Bana göre şaşılacak ama güzel bir durum.
Nişanlınınki halt yemek ben Kaynanacım diye kaydettim eşim annemi hiç eklemedi numarasını ezbere biliyor benim babam eşimde babası diye kayıtlı bunun sevgiyle saygıyla alakası yok aksine sever sayar istediği gibi kaydede bilir baskı yaparak değişse ne olur degişmese ne boşverrrNisanlim bana baski yapiyor
Neden annem.diye kayit etmiyosun diye
Ben sizinkileri oyle kayit ettim diyor
Ben de ismiyle kayitli fevziye anne diye kayitli
Siz nasil kayit ettiniz
Annem diye kayit etmek istemiyorum
Cunku o samimiyeti ASLA vermedi
O kelimeyi haketmiyor.
Az samimiyet cok huzur.
BenimdeRehberimde kayitli degil
Benimde
ay yalnız olmadigimi bilmek beni sevindirdi
ben de yaklaşık 10 senedir kendisine çok mecbur kalırsam hatun diye seslenirim. yoksa ortaya konusurum. Telde kv ile konusursam goceyin nasıl derim , kp ile konusursam ki senede 1 yada hiç hatunun nasıl derim. Telimde de kocamdan için X in annesi , X in babası diye kayıtlı. Görünüşde hiç sorunumuz yok ama hiç değer görmedim. Çoook kırgınlıklarım yaşanmamışlıklarım var. Dıştan evet ama içten affedemiyorum. Yıllar geçtikçe de yorgunluğumun yapı taşları oldukları için öfkem dinmiyor.x hatun diye kayıtlı ben onu çok seviyordum ama çok haksızlık yaptı o yüzden anne diyerek kaydetmek içimden gelmiyor
Sizin kardeşinizin kuaför masrafı karşılanmamış benimkiler beni bile götürmedilerNisan doneminde
Kiz kardesimin kuafor masrafini bile karsilamadi
Nisan alisverisinde kiz kardesime kucuk hediye bile almadi
Icimden hicbirsey gelmiyor
Mutsuz olmaktan korkuyorum..
Kayinvalidemle iyi olmak anne kiz gibi olmak isterdim ama bunu kabul etmedi
Gururum cok kirildi
Aldigim seylere karisinca kendi istedi
Òz anne gibi olmuyor
Gorumcem cok patavatsiz aileme hakaret ederken duydum ama lafi cevirdi cevirdi sonra oyle demek istemedime vurdu duydugum halde
Ama nisanlimi sevdigim.icin annesini de seviyorum yapacak birsey yok
Oneriniz varsa yazabilrisiniz
Sizin kardeşinizin kuaför masrafı karşılanmamış benimkiler beni bile götürmediler
Sizin kardeşinize hediye alınmamış benimkiler bana kına kıyafeti düğün çarşısına bile çıkarmadılar.
Eşimin ailesi ile farklı şehirlerde idik. Benim memleketimde iş bulunca burada yaşamamız gerekti doğal olarak. Düğünümüzde ikimizde ilk aylıklarımızı almamıştık bile ama ev kirası depozitosu emlagi bilmem nesi , eşyası kınası düğünü hiiç birşeye karışmadılar. nasıl yaptık hallettik bilmiyorum. Gelinliğimi eşim ırakta askerlik yapmıştı orada biriktirdiği para ile almıştı. Şu kadarını söylesem yeterdi aslında. Kp cebine 3 kuruş koyup eşya almaya gelip yatak odası alacak mıyız dediğimiz de ben bilmem çok lazımsa alın demişti. Gerisini sen düşün. Davetiyemizi bile babama bastırdılar. Birisi gidip en ucuz davetiyeyi secip alıp gelmişti
Sorsanız herşeyi yaptılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?