- Konu Sahibi Papatyaaaaaa
-
bizde ilk evlendiğimizde kayınvalideme yakın oturuyorduk
1 sokak vardı aramızda daha 1 aylık evli bile değilim habersiz bir şekilde kayınvalidem geldi
elinde yemekler bunlar ne dedim ali çok sever ona getirdim tatlısınakadar herşeyi yapmış
ee madem düşünmüşsün yapmışsın size getirdim de üstüne basa basa ali ye getirdim dedi
şimdi uzağız hafta sonları görüşüyoruz eşim olmadanda hiç gitmedim oraya mecbur kalmadıkçada gitmem
biz evlenemeden önce çok sorunlarımız oldu o yüzden benim ona soğuklum hala deveam ediyo
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hıc bır ozelın olmaz mısafır gelır arkasından kapı dırmaz bı eltın gelır cocuklarıyla bı kaynana gelırrr herkez damlar anlayacagın konusacagınıda konusamazsın konusmak ıcın sen onların evıne gıdersın benım arkadaslarım bana gelmez ıstmeez sen gel bende daha rahat oluruz derlerrrr
bı yemek yaparsın a onumu yaptın bızde gelelım bızede ver zaten ben vermesem esım sorar onlarada verdım mı esımle bana dolma sarcam dıyelım koca tencere sararım kaynanaya eltıyede verılırrrr vermezsen esım sorun cıkarır ne olur versen derrr
tavuk balık oldumu beraber yenılmek zorundadırü
pazar kahvaltıları ıstısnasız bırlıkte yapılırrrr
bayram vs hepsiinde gıder ılk once kaynanaya temızlık yaparsın o bıter bayramda yenılceklerı yaparsın kendı temızlıgın ı ya gece yada hıc yapmazsın
kaynanaya mıafır gelınce cıkmak zorundasın hızmet edeceksın gelın görecekler cunku
ıstedıgın zaman gezmyee gıdemezsın yada yalnız gıdemezsın kapıdan cıkarken duyarlar peşıne takılırken kı benım esım bız cıkmadan yukarı cıkar bız sut-raya gıdecez der g...tumuze takılırlar bılrlıkte gıderız
evde asla gecelık gıyıp dolaşamazsın kımın gelecegı bellı olmaz cat kapı gelırler 12de aaa uyuyomusunuz derlerrr
banyoya gırersın kapıyı kıracak gıbı calarlar acarsın bu saatte ne banyosu bısey oldu sandık derler damlar kı merak felan yoktur alakası yok damlamak ıcın yer ararlarrr
eltının cocukları sureklı sendedır evın ve esyaların yenıdır herseyı mahvederlerr
dahaaa neler var nelerr
Bizde kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. Ben çok seviyorum kendilerini, çok iyide anlaşıyoruz. Hemen hemen hergün yanına çıkarım ama o bize pek gelmez. Yeni evli olduğumuz için. Evlenmeden önce sıkıntı etmiştim kendime bu durumu. Ama şimdi bu yabancı şehirde tek arkadaşım onlar. Ara sıra oğlunu çekiştiriyoruz :) bana yemekler tatlılar ikram ediyor. Sağolsun biz çok iyi anlaşıyoruz, Allah bozmasın inşallah..
ben sözlüyüm evlilik için askerimi bekliyorum....ev alırlarken bana hep sordular ben yakın onlar uzak baktı sonunda benim dediğim oldu ve onlrla aynı sitede aldılar...
alışverişe çıkıp kapı kulbuna kadar bana seçtirdiler..yıllardırda içlerindeyim ve halimden çok mutluyum...
ilerde çocuğumuz olsa çalışan anne baba olduğumuz için yakın olmalarının avantajlarını görces...Allah herkese mutlu huzurlu yuva kurdursun..
ama tabi her kaynana bir olmuyo cehenneme cevirenlerde vardır eminim...
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hıc bır ozelın olmaz mısafır gelır arkasından kapı dırmaz bı eltın gelır cocuklarıyla bı kaynana gelırrr herkez damlar anlayacagın konusacagınıda konusamazsın konusmak ıcın sen onların evıne gıdersın benım arkadaslarım bana gelmez ıstmeez sen gel bende daha rahat oluruz derlerrrr
bı yemek yaparsın a onumu yaptın bızde gelelım bızede ver zaten ben vermesem esım sorar onlarada verdım mı esımle bana dolma sarcam dıyelım koca tencere sararım kaynanaya eltıyede verılırrrr vermezsen esım sorun cıkarır ne olur versen derrr
tavuk balık oldumu beraber yenılmek zorundadırü
pazar kahvaltıları ıstısnasız bırlıkte yapılırrrr
bayram vs hepsiinde gıder ılk once kaynanaya temızlık yaparsın o bıter bayramda yenılceklerı yaparsın kendı temızlıgın ı ya gece yada hıc yapmazsın
kaynanaya mıafır gelınce cıkmak zorundasın hızmet edeceksın gelın görecekler cunku
ıstedıgın zaman gezmyee gıdemezsın yada yalnız gıdemezsın kapıdan cıkarken duyarlar peşıne takılırken kı benım esım bız cıkmadan yukarı cıkar bız sut-raya gıdecez der g...tumuze takılırlar bılrlıkte gıderız
evde asla gecelık gıyıp dolaşamazsın kımın gelecegı bellı olmaz cat kapı gelırler 12de aaa uyuyomusunuz derlerr
banyoya gırersın kapıyı kıracak gıbı calarlar acarsın bu saatte ne banyosu bısey oldu sandık derler damlar kı merak felan yoktur alakası yok damlamak ıcın yer ararlarrr
eltının cocukları sureklı sendedır evın ve esyaların yenıdır herseyı mahvederlerr
dahaaa neler var nelerr
SEVSENA ve semra2003, duygularıma tercüman olmuşsunuz Allah hepimize huzurla yaşayabileceğimiz bir ev nasib etsin. Hele ben 22 metrekarelik bir kibrit kutusunda yaşıyorum eşimle ve üst katta ailesiyle. Yani ev küçük olduğundan herşey şeffaf ortada
Çocuğum yok henüz 4,5 aylık evliyim:)
inşallah maddi olarak biraz toparlanıp çıkmak istiyorum ama en az 2 yıl alır. Buraya taşınmadan önce insanların bu kadar cahil olabileceğini tahmin etmezdim, öyle şeyler gördüm ki Allah benzetmesin diyorum. İnşallah sende rahat bir eve çıkarsın, işe başlaman çok iyi olmuş.valla benden sana tavsiye çocuk olmadan ordan taşın yoksa daha da mahkum olacaksın
çocuk olunca hiç çıkmayacaklar senden . ben 3 yıl evde oturdum sonra çocuk oldu. üç yaşına gelince dayanamadım çalışmaya başladım. çocuğuda kreşe verdim.şimdi 3. sınıfa gidiyor
güya eşimle anlaşmıştık 2 yıllığına bu evde oturup sonra taşınacaktık ama hala bekliyorum
bu kez kararlıyım ne olursa olsun taşınacağım eşimde şu an aynı fikirde benimle
o da sıkıldı artık büyük ve rahat edeceğim bir ev istiyorum
merhaba arkadaşlar. Bende şu anda sevgilimi bekliyorum asker. Şimdilik aile arasında resmi bişi yapmadık askerliğin bitmesini bekliyoruz. Ama bizde nasip olursa (inşalaaah) izmirden manisaya gidicem. Şimdi aile apartmanı yapılıyor.allat sevgilimin annesi 2.kat görümceye 3.katta oğullarına yapılıyor. Yani evlenince orda oturcazsevgilime diyorum oturmayalım kiralık yere gidelim oda diyor ki özenip bize yaptırıyorla yeni gelin olcaksın yeni ev yakışır hem onlarında gönlü kalmasın 1 2 yıl oturur rahat edemezsen çıkarız zaten bende öyle kalabalık gidip gelme sevmiyorumm sen merak etme çıkarız sorun olursa diyor. Bende bişi demiyorum karar veremedim diyorum ama tecrübeleri okuyunca da tereddütte kaldım sevgilim şimdi bile ailesinden kimseye laf söyletmez benim için ama ileride ne olur bilmiyorum üff yine de ben istemiyorum ( ne yapıcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?