Kaynananızın yakınında oturmak istermisiniz ?? Eğer oturuyorsanız tecrübeleriniz ??

Kaynanıza yakın oturmak istiyormusunuz, istemiyormusunuz yada kararsızmısınız ??

• Ankete Katılan
    115
  • Anket Kapalı .
Bizde kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. Ben çok seviyorum kendilerini, çok iyide anlaşıyoruz. Hemen hemen hergün yanına çıkarım ama o bize pek gelmez. Yeni evli olduğumuz için. Evlenmeden önce sıkıntı etmiştim kendime bu durumu. Ama şimdi bu yabancı şehirde tek arkadaşım onlar. Ara sıra oğlunu çekiştiriyoruz :) bana yemekler tatlılar ikram ediyor. Sağolsun biz çok iyi anlaşıyoruz, Allah bozmasın inşallah..

benim sevgili kayınvalideciğim iyidir hoştur ama aynısınu hep yapar. mevlüde gider pideleri yemez s...sever ona getirdim der. bir de o sırada oğlu evde yok ben yalnızım. ben de sandım ki açımdır diye getirdi :)

gece vakti 11 gibi filan lokma getirir s.... sever yesin der.. alın yiyin dese kızmıcam bu kadar. bir de sanki biz aç yaşıyoruz. bazen kızıp getirdiğini yemeyeceğim diyorum içimden ama sonra da hem eşim kızacağından hem de inadına yiyorum. biz de altlı üstülüyüz elimden geldiğince mesafeliyim ama kendi annem de olsa zaten habersiz evine girmem. böyle yetiştik biz.

kaynanamla aynı binada oturuyoruz allah kimsenin başına vermesin
şu aralar yok ama çok yakında bu sinemalarda allahım içim sıkılıyo geliceğini düşündükçe
yok bugün kim geldi sana akşam evdemiydin
bugün bi kısır yaparmısın
yarın doktora gidelim mi
normalde bu isteklerini seve seve zevkle yaparım ama şu bir senedir arkamdan sölediklerini duyunca dünyam şaştı sanki

benim kayınvalidemle aramda 1 cadde var.kendisi gelinsin gidilsin çok seviyor istiyorki hergün görüşelim ben mesafe koymaya çalışıyorum.bu aralar ev alma fikri var hep bizim taraftan bakıyor bize yakın olcakmış ne yapıcam bilmiyorum.bide beni aramaz çağıracağı zaman oğlunu arar ayarlasın diye

Çok zor gerçekten çok zor, dün aksam önce kayınvalidem sonra görümcem geldi, ilginç olan bize selam vermek için sırayla uğruyorlar, bu durum beni o kadar yoruyor ki özel hayat diye birşey kalmadı, arayıp gelseler başım üstüne ama zırt pırt uğruyorlar

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hıc bır ozelın olmaz mısafır gelır arkasından kapı dırmaz bı eltın gelır cocuklarıyla bı kaynana gelırrr herkez damlar anlayacagın konusacagınıda konusamazsın konusmak ıcın sen onların evıne gıdersın benım arkadaslarım bana gelmez ıstmeez sen gel bende daha rahat oluruz derlerrrr
bı yemek yaparsın a onumu yaptın bızde gelelım bızede ver zaten ben vermesem esım sorar onlarada verdım mı esımle bana dolma sarcam dıyelım koca tencere sararım kaynanaya eltıyede verılırrrr vermezsen esım sorun cıkarır ne olur versen derrr
tavuk balık oldumu beraber yenılmek zorundadırü
pazar kahvaltıları ıstısnasız bırlıkte yapılırrrr
bayram vs hepsiinde gıder ılk once kaynanaya temızlık yaparsın o bıter bayramda yenılceklerı yaparsın kendı temızlıgın ı ya gece yada hıc yapmazsın
kaynanaya mıafır gelınce cıkmak zorundasın hızmet edeceksın gelın görecekler cunku
ıstedıgın zaman gezmyee gıdemezsın yada yalnız gıdemezsın kapıdan cıkarken duyarlar peşıne takılırken kı benım esım bız cıkmadan yukarı cıkar bız sut-raya gıdecez der g...tumuze takılırlar bılrlıkte gıderız
evde asla gecelık gıyıp dolaşamazsın kımın gelecegı bellı olmaz cat kapı gelırler 12de aaa uyuyomusunuz derlerrr
banyoya gırersın kapıyı kıracak gıbı calarlar acarsın bu saatte ne banyosu bısey oldu sandık derler damlar kı merak felan yoktur alakası yok damlamak ıcın yer ararlarrr
eltının cocukları sureklı sendedır evın ve esyaların yenıdır herseyı mahvederlerr
dahaaa neler var nelerr

evet çok güzel anlattın..ne yazıkki hemen hemen oturan herkste bunlar yaşanıyo henüz ilk gelin benim daha gelecek olan 2 eltim var birine çok var küçük kaynım daha çok küçük çünkü ortaokulda öbürü eli kulağında olabilir ama..erkek kendi açısından bakınca kötü bi durum deil erkekler hiçbizaman anlayamaz..gelsin bu istediklerini kadınların annelerine yapsınlar ertesi gün kaçarlar bizi bırakıp valla..yakın olup kötü olcana uzak ol iyi ol..böyle bi hayata hiçbi kadın çekmek zorunda değil..

ohh ohhh maşallah ölesine can kurban..

evet bazıları senin gibi şanşlı oluyo ne diyelim Allah bozmasın..hiçbişeye karışmıyomuş gibi görünen ama herşeye karışan..herşeyi yapmak zorundaymışsın gibi hissedilerek ve istenerek yaşanılan bir hayat aman annem üzülmesin aman darılmasın diye başından beri yaşanan bi evlilik..evimin kadını olayım çocuklarımı bakayım çalışma stresi olmasın dedim dedim en büyük hatayı yaptım sen oku sonra evde otur çalışmadan tabi başına üşüşür herkes...off offf

semra2003 arkadaşa aynen katılıyorum sakın ha kızlar başınızı yakmayın. ben 11 yıldır k.validemle aynı apartmanda
hatta aynı katta oturuyorum. kendisi çok iyidir. ama çoook düşüncelidir bir günde kırk kere bir şey sormaya gelir
evde olduğuna pişman olursun.ha bir de onun evinde yaşıyorsun ya mutfağını dolabını kendilerinin sanıyorlar
koyduğun şeyleri bulamayabilirsin
ben önümüzdeki yıl taşınıyorum allahın izniyle
aynı durumda olan arkadaşlara önce sabır sonrada yeni bir ev vermesi için allaha dua ediyorum.

SEVSENA ve semra2003, duygularıma tercüman olmuşsunuz Allah hepimize huzurla yaşayabileceğimiz bir ev nasib etsin. Hele ben 22 metrekarelik bir kibrit kutusunda yaşıyorum eşimle ve üst katta ailesiyle. Yani ev küçük olduğundan herşey şeffaf ortada

allah sabır versin canım benimde evim çok küçük 65 m2
eşyalarımın yarısı kömürlükte bekliyor
oradan çıkarıncada kulanamayacağımı biliyorum
çocuğun yok sanırım olunca daha da iç içe olucaksınız
ben artık çok sıkıldım ikinci bebeğime hamileyim
doğumdan sonra taşınıcam inşallah

Çocuğum yok henüz 4,5 aylık evliyim:)

valla benden sana tavsiye çocuk olmadan ordan taşın yoksa daha da mahkum olacaksın
çocuk olunca hiç çıkmayacaklar senden . ben 3 yıl evde oturdum sonra çocuk oldu. üç yaşına gelince dayanamadım çalışmaya başladım. çocuğuda kreşe verdim.şimdi 3. sınıfa gidiyor
güya eşimle anlaşmıştık 2 yıllığına bu evde oturup sonra taşınacaktık ama hala bekliyorum
bu kez kararlıyım ne olursa olsun taşınacağım eşimde şu an aynı fikirde benimle
o da sıkıldı artık büyük ve rahat edeceğim bir ev istiyorum

merhaba arkadaşlar. Bende şu anda sevgilimi bekliyorum asker. Şimdilik aile arasında resmi bişi yapmadık askerliğin bitmesini bekliyoruz. Ama bizde nasip olursa (inşalaaah) izmirden manisaya gidicem. Şimdi aile apartmanı yapılıyor.allat sevgilimin annesi 2.kat görümceye 3.katta oğullarına yapılıyor. Yani evlenince orda oturcaz sevgilime diyorum oturmayalım kiralık yere gidelim oda diyor ki özenip bize yaptırıyorla yeni gelin olcaksın yeni ev yakışır hem onlarında gönlü kalmasın 1 2 yıl oturur rahat edemezsen çıkarız zaten bende öyle kalabalık gidip gelme sevmiyorumm sen merak etme çıkarız sorun olursa diyor. Bende bişi demiyorum karar veremedim diyorum ama tecrübeleri okuyunca da tereddütte kaldım sevgilim şimdi bile ailesinden kimseye laf söyletmez benim için ama ileride ne olur bilmiyorum üff yine de ben istemiyorum ( ne yapıcam bilemedim

inşallah maddi olarak biraz toparlanıp çıkmak istiyorum ama en az 2 yıl alır. Buraya taşınmadan önce insanların bu kadar cahil olabileceğini tahmin etmezdim, öyle şeyler gördüm ki Allah benzetmesin diyorum. İnşallah sende rahat bir eve çıkarsın, işe başlaman çok iyi olmuş.

cnm daha ortada söz yok nişan yok..
ailenden uzakta aile apartmanında oturmak çok zor.
daha yolun başındaısn sakın oturma orda.
kaynana ohh görümce birde.. işin var onlarla...
sevgılin bence kıraya cıkmak ıstemez orda ona ev düzülüyor ayrıcada 2 sene sonra baktın olmuyor çıkarız dedıgınede bakma.çıkmazzz... o 2 sene bakmışsın 5 sene olmuş. ömründen ömür gitmiş.

sürekli beraber olacaksınız görümcenle hep kıyaslanacaksın.
görümcenın çoocuklarıyla bırde senın çoocuklar ilerde sorun olur.
tek gelinsen yandın. eşinin cok üstüne düşerler.. kıskanırlar onu..
okumuyomuusn burda hepsi oluyo vallahi hepsi gerçek yaşa gör.

boşver kiraya cık tek derdin kıra ödemek olsun. mesafe koyarsın.
ama boyle mesafenı koyamassın.
vakıtlı vakıtsız evıne gelmeler.
kaynatanın lafının geçmesi.
bır kere aile apartmanında her zaman kaynatanın lafı geçer.
gelin ezilir. eşin kıskanılır.
rahat olamassın..daha nicesii.. oku kaynanasıyla yakın oturanlar neler cekıyo farkettınmı hep aynı şeyler.
sende yasıcaksın eger oturursan.

asla kabul etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…