- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Papatyaaaaaa
-
bacım Allah acil yardım etsin sanaaa...vayy başım ağrıdı....
beyaz bulut ben bunlari evlenmeden once hep cevremden gozlemledim. o yuzden hic istemedim tatile gidersin onlara haber vermeden gelirmisiniz demeden olmaz dersenizde gelirler zaten.evde dedigin gibi surekli giderl gelirler ozel hayatin olmaz.hepsi icin demiyorumda cogu bole malesef.yok aldigin kanepeye kadar karisinlari biliyorum.suan coook uzaklardayim esimle tatile gidiyoruz geziyoruz egleniyoruz cok sukur karisan eden yok haberleri bile olmuyor..evimi istersem temizliyorum istemezsen daginik birakiyorum.niye daginik diye soran yok biri gorcek yok.hep uzakta olunca tatilllerde hasret gidermekten olumsuzluk cikmasina firsat kalmiyor.ailemi ozluyorum ama burda cok mutluyum kafam cooook rahat.
yakın değilim ama yakın bir zamanda yakınlarında oturacağım. işime karışmalarına izin verirsem karışırlar. izin vermeyeceğim çoğu zaman :)
10 dk uzaklıkta ama görüşmüyorum ne bayram ne seyran ne ölü ne diri selam dahi almam adam mı yok selam alcak...o yuzden gelemez gidemez soramaz
anca oğlunu arar, oğluda bana sööler annem aradı he ii derim bende ne diyim. onunda derdi değilim yani illede barışsın gelsin gitsin gibi biderdi yok
her anne gibi arıyor oğlunu k.pederim bile oyle bıkmış ki arada bana dert yanıo ee boşa sana imam nikahlı 2. alalım diyorum gülüyo k.valide de eğer adam ölürse maaşını alırım diye boşamıo kazık çakmış ya kendisi milletede beni sevdiğinden boşamıyo dio allahım yaaa
Arkadaşlar eğer evlenmeden önce bu konuyu görseydim inanın eşimin ailesinin alt katında oturmak istemezdim. Biz müstakil bir evi alt üst olarak kullanıyoruz kapılarımız ayrı ama 5 aylık evli olmamıza rağmen 5 yıllık gibi davranıyoruzhiç habersiz gelip oturuyorlar ve akşam yemeği yerken kahvaltı yaparken yada duştayken farketmiyor, onlar yine rahatsız olmuyorlar, maddi durumum el verse bir dakika durmam ama oda yok şu an. Allah biliyor ya çok iyiler ama benim yaşadığım şey evlilik değil. Hepimize Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?