• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızla aranız nasıl ?

Çok şükür 6 yıldır bir sorun yaşamadık...kaydirigubbakcemile5

kaynanam yok ama ..........gelınımız var...annemle arası cok ıyıdır annemlede gelınımızın...
hatta gelınımız...kendı annemde bulamadıgım ..yakınlıgı ...sende buluyorum der anneme...

kayımvalidem ince ruhlu kibar bir insan. ona kırılsam bile söyleyemem çünkü bende onu incitmekten korkarım.şimdiye kadar bir sorunumuz olmadı:nazar:.

Başlar birbirimizi tanımadığımız için biraz sorun yaşadık ama şimdi çok iyiyiz. Annem kadar düşünür beni.

aslında benım kayınvalıdem kotu bırı degıl ama cok patavatsız bı laf soylerken nereye varacak dıye hıc dusunmez bır cok defa benı kırmıstır ama ben ona pek bellı etmıyorum sonuca esımın annesı dıye.ama kırılıyorum tabı allahtan esım annesının o huyunu bılıyorda bana destek oluyor sen alttan al dıyor bende oyle yapıyorum zaten asla saygısızlık etmem cunku oyle yetıstırılmedım yanı agzıma laf gelıyor ama susuyorum ama cokta samımı olamıyorum ıstesemde cunku daha nısanlıyken bıle benı cok kırdı evıme cok sık gelmez bıze hıc karısmaz ama dedımya lafınını bılmeden konusuyor olsun ben yinede hem eşinin annesi olduğundan hemde yaşına hürmetten susuyorum...
çünkü bir gün bende erkek evlat sahibi olabilirim..

cok iyide değil cok kötü de değil ee peki nasıl o zaman bende bilmiyorum ki k.validemin ruh haline göre değişiyor

selam canım ben 10yıldır evliyim kayınvaldemle anlaşamadık sevemedik bibirimizi bayramdan bayrama giderim okadar

iyiz ya allaha şükür anlayışlı temiz kalpli beni el kızı olarak görsede bi sorunumuz çıkmadı daha senağlama

çok kötü böyle ana baba olmaz olsun.bırakın beni kendi çocuğunu bile umursamıyolar

cok kötü 2 senedir küstük 2 gündür konusuyoruz ama nereye kadar bilemiyecegim ...cünkü o beni hic sevmiyor ben de ondan nefret ediyorum ..zaten kaynanam gelin almamis ta hizmetci almis öyle der hep......ama esimin hatirina katlaniyorum....

Çok iki yüzlüdür benim kaynanam işine gelmedimi hemen ayılır bayılır hep ağlar sanki dünyanın derdi kederi ondadır herşeye konuşur dili bi susmaz dünyada bi kızları vardır 2 sene nasıl beraber oturduk hayret ediyorum valla sabrıma..:kızgın:

valla benim eşimde tek oğlan. bir de kız kardeşi var. kayınvalidem kızına gösterdiği ilgi alakayı oğluna göstermedi doğal olarak gelininede.. o bana gelmez ben ona gitmem. evime gelmeme bahanesi: kaynananın başı büyük olurmuş?????? oğluna böyle demiş.. bende o zaman büyümeden öylece kalsın dedim:)

bayramlarda 15 dk ziyaret.. o kadar.. sizli bizli konuşurum..

Back
X