• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızla aranız nasıl ?

son derece mesafeli siz diye hitap ederim zaten ama annecim felan da derim her zaman güler yüz gösteririm ama bi yere kadar başta çok mesafe koymadım tepeme çıkıyodu nerdeyse itinayla ilgilendim
valla benim hayrıma yaptığı tek şey eşimi doğurması kalan her şeyi bir şekilde sorun olabiliyo

her zaman resmiyeti korumaya çalışıyorum asla eşim olmadan gitmem, onunla gezmeye filanda gitmem ilk evlendiğimizde birkaç sefere çağırdı hep reddettim artık çağırmıyor aman ne işim var, haftada bir gece yemeğe giderim sonra sen sağ ben selamet bu haftada biri de ayda yada yılda bir yapsak çok sevineceğim ama olmuyor maalesef.

kayınvalıdem gecen bahar ben uc senelık evlıyken vefat ettı.ama 3 sene boyunca bır sorun yasamadık.zaten ayrı sehırlerdeydık.

Ona göre oğlu benim sözümden çıkmıyor.Her istediğimi yaptırıyorum diye düşünüyor.Bu düşünceler çenesine vuruyor.Bende çok konuşan insandan azetmiyorum.Sanki oğlu aptal körükörüne bana itaat ediyor.Her kararımızı ortak alırız.Ama gelde bunu kaynanaya anlat.Karşılıklı hoşlaşmıyoruz birbirimizden.Böyleliklede az görüşüyoruz.Ama bazen bana gıcıklık olsun diye her akşam geliyor.Yüz bulamayınca ayağını kesiyor.Geçimsiz değilim ama dedikoduya tahammülüm yok.O yüzden mesafeliyim.

ben susarsam iyi konuşurşam kötü. yok ya ben sevmiyorum az çektirmedi bana halada çektiriyo gerçi benim kötü valla arkadaşlar

dünya tatlısı bir anne:)

çok çok iyidir. aramızda çok iyi Allah bozmasın. oğlundan çok beni tutar. aramızda hiç sorun yoktur

inşallah hep böyle gider.

BERBAT ÖTESİ hiç sevmeyiz birbirimizi oğlu ona göre bir melek ben şeytan ve oğlunu parmağımda oynatıyorum ve oğlunun parasını yiyorum ben oğluyla evlenerek onun yuvasını dağıtmışım işte böle şeyler kısacası ben onun adını anmak istemiyorum evdede hiç adını anmam ve eşime andırmam kendi gider gelir ben gitmem ve onun hakkında hiç bi şekilde hiç birşey duymak istemiyorum neler yaptı bana ne iftiralar ne hakaretler

ayrıca eşim bu yüzden anasını sevmediğim için ayrılalım derse oynaya oynaya ayrılırım çünkü dayanacak gücüm kalmadı bu kadına mücadelede bir yere kadar ömrümü ne için kimin için harcıyorum değilmi ya

neyse iyiki böyle bir konu açılmış içimi döktüm ohhhhh be açanın elleri dert görmesin

BERBAT ÖTESİ hiç sevmeyiz birbirimizi oğlu ona göre bir melek ben şeytan ve oğlunu parmağımda oynatıyorum ve oğlunun parasını yiyorum ben oğluyla evlenerek onun yuvasını dağıtmışım işte böle şeyler kısacası ben onun adını anmak istemiyorum evdede hiç adını anmam ve eşime andırmam kendi gider gelir ben gitmem ve onun hakkında hiç bi şekilde hiç birşey duymak istemiyorum neler yaptı bana ne iftiralar ne hakaretler

ayrıca eşim bu yüzden anasını sevmediğim için ayrılalım derse oynaya oynaya ayrılırım çünkü dayanacak gücüm kalmadı bu kadına mücadelede bir yere kadar ömrümü ne için kimin için harcıyorum değilmi ya

neyse iyiki böyle bir konu açılmış içimi döktüm ohhhhh be açanın elleri dert görmesin

seni ferhunde seniii:jeyyar:

guzel sağolsun iyiidir kayınvalidme gözumuzn içine bakar.elbette kendı annem gıbı olmaz olamaz bende onuj için kendı eveldı gibi olamam ama zatn bu gercegıde ikimzde bilişyor ve oyle davranıyorz

benim kayınvalidem iyi bir şeyime karışmaz ilk önceleri biraz gerginlik yaşadık ama geçti sanıyorum mutluyum seviyorum oda benim annem kendi halinde biri hepimiz bir gün kayınvalide olacaz ona göre hareket etmek lazım allah razı olsun severim kayınvalidemi

allaha çok şükür gayet iyi kızı gibi davranıyo çünkü oğlunu deli gibi seviyorum oğlu mutsuz olursa kendide mutsuz olcak o yüzden aramız iyidir

ilk geliniyim bana ewimin kızısın der...
annemle hiç bir konu da yüz göz olmamışımdır.Şey düşünün ağır tatlı dilli anlayışlı anne,hiç birşeyime karışmaz.insan sewildiğini hisseder ben gerçekten hissediyorum...yapmazsa yapmaz dediğim şeyler var allah razı olsun oğlum var inanılmaz ilgililer bu beni çok mutlu ediyor oğlumun çok şeker babannesi var konuşabileceği görgülü görmüş geçirmiş birisi....o bizim elimiz kolumuz diyebilirim...saygılı sewgili şu da var eşimle olsun ewimle olsun hiç birşeye karışmaz yani nerde nasıl davranacağını biliyor. dünya kadınlar günün de çok şaşırdım kendi annem bile almadı kayınvalidem yani annem altın künye almış bana çok sewindim sonsuz teşekkür ederim çok şanslıyım her yerde söylerim kendi ailem bile şanslısın öyle bir aileye düşmüşsün kızım derler eşim o benden öte...ama şuda var ayak uydurmasını bildim sanırım karışmayacağını bildiğim halde yine de ona danıştığım sorduğum fikir aldığım şeyler oldu sağolsun beklediğim cvp verdi daha ne demeliyim ki ayrı bedenler de aynı ruhuz

:roflol::roflol:

bazi insanlar hic anlasamazlar kaynanasiyla siz nasilsiniz kaynananizla

Valla biz de önceleri hiç anlaşamıyoduk.Çünkü ben küçüktüm ve biraz saftım.Hep kocamın kafasının etini yiyodum.Annen söyle yaptı, abin yengen böyle dedi diye.
Sonra bigün adam patladı.Madem onlar böyle yapıyolar, sende gereken cevabı ver dedi.
O gün bugündür, ne zaman haksızlık yapsalar veya canımı sıksalar, o anda gereken cevabı yada tepkiyi veriyorum.Ve şimdi çok iyiyiz. Tabi ki asla saygısızlık yapamdım.
Niye kendimi yada eşimi huzursuz ediyim ki, ben olacağıma onlar olsun.

ARTIK AKILLANDIMMM...

Back
X