5 dk boyunca opuyor sariliyor derken?
benim 2.5 yasinda kizim bile 5 dk opmez beni. ne sacmalikmis o.
annesi ne tepki veriyor buna? cok normalmi karsiliyor?
belkide hep oyleydi adam. cocukluktan beri.
bilemedim, belkide bi ratahsizligi var, psikolojik yani.
Buna ragmen bile bile evlenecek misiniz yani? Daha nisanliyken annesini savunmak adina bagiran biri evlenince ne yapmaz. Kendinizi bile bile atese atiyorsunuz Farkinda misiniz?
üstüne bir de konu sahibi suçlu olur muhtemelen
Diyor ki nisanlin;
Sen ne kadar benimle evlensende benim baş tacim anam, bunu simdiden bil.... ona gore ayagini denk al.
Ama guldurdunuz benine yap var ya onlar optun mu sen de op, yan yana oturdukca git aralarina gir,bi yere gidilecegi zaman size gerek yok de. Maaalesef hep biz ugrasiyoruz hepp. Saka bi yana ciddi mana da kendini hissettirmen lazim. Yoksa gercekten boyle devam eder. Yapamam deme. Yeti gelecek yuzsuzluge vereceksin. Baska turlu olmaz.
yani hep boyle olcak sakin aramiza gtmeye calisma annem bitanem gibisinden :)Ay mesaja ne gerek var zaten bariz belli bu
Azarla işte. Belirt rahatsız olduğunu.Ya tabi çekilmez durup dururken gidiyo annesine sarıloyo şap şuppp öpüyo bes dakka boyunca çok soğuyorum
Arkadaşlar meraba..
Daha önce Kaynana ile ilgili konular açmıştım hatırlayanlar vardır..
Şimdi size sormak istediğim bişey var benim nişanlım önceden bahsettiğim gibi annesine çok düşkün anneside ona çok düşkün.. Sorunum şu nişanlm ben annesi otururken gidip annesine sarılıyo bi beş dakika boyunca öpüyor. Kıskanmıyorım tam tersi bu hareketlerini bana inat yapıyo gibi hidsedip soğuyorum. Nişanlım bunu devamlı yapıyor sizce nedeni nedir? Ne düşünerek yapıyor sevgisini bem yokken gösterebilir nispet yapar gibi şapur şupur öpmesi sarılması ne demek ben çok rahatsozım nasl uyarabilirim lütfen akıl verin kızlar
Pes artık. Benim nişanlım biz salonda otururken yarım saatte bir kalkıp annesinin yanına odaya gider öper öper konuşr gelirBurada kocasi geceleri yanindan kalkip annesinin yanina yatmaya giden bir konu sahibi vardi.
Anlam veremiyorum inan.artık bu kadarı şımarıklık ya da misilleme...
kaç yaşında kalmış nişanlınız sizin..
Girmiyorum kıskanmıyorumda ama insnın zoruna gidiyor böyle inat yaparcasoiına olmasıyani hep boyle olcak sakin aramiza gtmeye calisma annem bitanem gibisinden :)
AÇık açık söyle bence kaç yaşında adamsın tamam anneyi sevmek düşkün olmak güzelde şapşup sürekli komik geliyosun gözüme haberin olsun de. Ben olsam ben böyle tiplere erkek demiyorum derdim ama sen deme tabi.Çünkü benim en nefret ettiğim şeydir bu,ayarlı olmaya bile çalışmıyorum o yüzden uyarırken ama sen anacı adamdan benim kadar tiksinnnmiyosan daha ayarlı olabilirsin.Açık açık söylicen yani başka bişeyi yok bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?