Kaynanası olanlar buraya!

Anlayamadım bende hep böyle oldunı sanmıyorum bence annesi kıskanmasın diye yapıyor çok garip.. Mesela rahatsızlanıyor hastaneye gidecek annesi olmadan gitmiyor

Buna ragmen bile bile evlenecek misiniz yani? Daha nisanliyken annesini savunmak adina bagiran biri evlenince ne yapmaz. Kendinizi bile bile atese atiyorsunuz Farkinda misiniz?

Konuşmayo denicem böyle devam ederse evlemek bana hiç mantıklı gelmiyor

Diyor ki nisanlin;

Sen ne kadar benimle evlensende benim baş tacim anam, bunu simdiden bil.... ona gore ayagini denk al.

Hahahaha sanırım öyle yapıyor..
Bugun konuşcam düzgünce ve izlicem bakalım yani erkek ağır olmalı kendi ayakklarının üstğnde durmalı ama nişanlm hastaneye gitcek olsa tek gidemiyor bile

Ay hiç uğraşamam vallaa
Garip ya çok garip devamlı öpmek kıskandrmya calışmaları beni falan..
Yada otururkem dk başı anneisinin yanına gitmesi fln enteresan doprusu

Burada kocasi geceleri yanindan kalkip annesinin yanina yatmaya giden bir konu sahibi vardi.

artık bu kadarı şımarıklık ya da misilleme...
kaç yaşında kalmış nişanlınız sizin..

AÇık açık söyle bence kaç yaşında adamsın tamam anneyi sevmek düşkün olmak güzelde şapşup sürekli komik geliyosun gözüme haberin olsun de. Ben olsam ben böyle tiplere erkek demiyorum derdim ama sen deme tabi.Çünkü benim en nefret ettiğim şeydir bu,ayarlı olmaya bile çalışmıyorum o yüzden uyarırken ama sen anacı adamdan benim kadar tiksinnnmiyosan daha ayarlı olabilirsin.Açık açık söylicen yani başka bişeyi yok bunun.

Çok sinir bozucu tip annesini egosunu tatmin etmeye çalışıyor şimdiden daha nişanlı !!

Benim eşimin kardeşi de aynı böyleydi sarmas dolaş sürekli annesiyle elini omzuna atar diz dize otururlar vs nişanlandi iyice artırdilar evlendiler hala ayni ve elTİME öyle bir cektiroyorlar ki . Kv elimden kıskanıyor oğlunu bi de aynı evde yaşıyorlar . Yani diyeceğim şimdi öyleyseler evlenince düzelir diye bekleme ama mücadele ederim katlanırm diyorsan o ayrı.

Anne sevilir tabi benim esim de çok sever annesini bende kendi annemi severim

En sevmedigim igrenc yapisik miyminti erkek tipi.
Anasini koynuna alsin birlikte sarilip uyusunlar onlar. Evlenmek ne haddine de nisanlandin oyle bi erkekle(!)
Hadi nisanlini gectim o da oyle bir kisilik. O kaynanan denen yaratiga ne demeli? Oglum dur nisanlin var koca adam oldun diyemiyormu?
Gercekten acinasi bir tip nisanliniz

artık bu kadarı şımarıklık ya da misilleme...
kaç yaşında kalmış nişanlınız sizin..
Anlam veremiyorum inan.
Herkes sever annesini kim sevmezki benimde abim var ama bem şap şup koklata koklaya öptünü görmedim hiç arada öpülürde bu inat yapar gibi olunca çok cahillik

O ne öyle bebek gibi be şöyle anlat rahatsız oluyorum bi davranışına de mıç mıç o ne öyle?

Tiksiniyorum valla o kadar batmaya basladı ki by hareketleri beni annesinden soğuttu.. Ee nişanlm böyle olunca anneside daha çok ona düşüyor.. Biz salonda otruryrz diyrzki basbasa otrcaz yemek yicez pat annesi geliyo bende geldim diyerk burda suçlu kaynanam değil nişanlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…