Bari siz cikin aradan yatak odasinada gitsinler bu ne ya daha neler duyacam
Doğru herkes farklı... Annesine değer veren adam, karısına kızına da değer verir bence. Ki gerçekten çok iyi bi partnerdir eşim.Ben öyle bir insanla evlenmem bana göre itici annesinin memesini skmakda neymis yada şap şup cocuk gibi öpmek bana erkeksi gelmez herkes farkli....
Alakasi yok benim esim de dört dörtlük ama asla vicik degil karakter meselesi o bana itici gelir hatta ayip ne demek memesini skiyor sacma bana göre... neyse size göre iyi olanilir herkes kendi bilirDoğru herkes farklı... Annesine değer veren adam, karısına kızına da değer verir bence. Ki gerçekten çok iyi bi partnerdir eşim.
Bence acik acik nisanlina sormalisin. Niye boylesin surekli diye...Tuhaf tabi yani amaç ne acaba
Oldu, o zaman. İyi günleeer...Alakasi yok benim esim de dört dörtlük ama asla vicik degil karakter meselesi o bana itici gelir hatta ayip ne demek memesini skiyor sacma bana göre... neyse size göre iyi olanilir herkes kendi bilir
Sizede ve esinizede iyi meme skmalar☺☺☺Oldu, o zaman. İyi günleeer...
Teşekkürler efendimSizede ve esinizede iyi meme skmalar☺☺☺
Öpsün benimde oğlum var ama herşeyin bir normali var... genelde kocasindan ilgi görmiyen kadinlarimiz böyle. Ya benim oglumun eşi yanimizda olsa asla istemem vicik vicilk öpülmeyi git karini öp derdim... herseyin bir dozu var 5herkesin sevgisi ve sevme derecesi sevgi gosterme bicimi farklidir..
erkek cocuguda pekala operek sevgisini gosterebilir aglayabilir duygusal olabilir.
ben annemi asla opemem mesela cocukken oda beni opmezdi burada birisi soylemis annemi dudaklarinfan bile operim diye.
anne ogul arasina girmeyin.
kadin kimbilir ne zorluklarla buyuttu ateslendi bekledi uykusuz geceler gecirdi sevdi buyuttu simdi sizin nisanliniz oldu diye kadincagizi dislasin mi?
opmesin mi annecigini?
bazen. bu nisanli genc kizlar gereginden fazl kiskac oluyorlar
Normal? Kime ve neye göre? Düşünün ki bir anne, şiddet görmüş aldatılmış vs vs ama analığından hiç ödün vermemiş. Beslemiş büyütmüş. Neler neler... Böyle ananın ayakları da öpülür gözleri de dudakları da... Cennet anaların ayakları altında diye inanmaz mı müslümanlar? Analık nasıl kutsal ve önemli değil mi? Şimdi orasını burasını sevmek öpmek neden fazla? yada ANORMAL?Öpsün benimde oğlum var ama herşeyin bir normali var... genelde kocasindan ilgi görmiyen kadinlarimiz böyle. Ya benim oglumun eşi yanimizda olsa asla istemem vicik vicilk öpülmeyi git karini öp derdim... herseyin bir dozu var 5
Yaşinda cocuk degilki bu...
Annesi arkadasim annesi baska.bi kadini opmuyo ya birak opsun sevsin anneler.hakeder bunu benim esimde oyle sarilir oper dizinde yatar kiskanmam lafda etmem yani.... he ayni seyi.kardesine yapinca biraz kiskaniyrm ama ilerde bizde anne olucaz unutmayin bu kadr abartmayin kizlar.bu sorun degil.... he rahatsizsan kaynanana belirt ben olsam oyle yapardim.. hatta kv esime yeni evlendigimizde oglum.bak esin kiskanir eskisi gbi sarlp opme demis...Arkadaşlar meraba..
Daha önce Kaynana ile ilgili konular açmıştım hatırlayanlar vardır..
Şimdi size sormak istediğim bişey var benim nişanlım önceden bahsettiğim gibi annesine çok düşkün anneside ona çok düşkün.. Sorunum şu nişanlm ben annesi otururken gidip annesine sarılıyo bi beş dakika boyunca öpüyor. Kıskanmıyorım tam tersi bu hareketlerini bana inat yapıyo gibi hidsedip soğuyorum. Nişanlım bunu devamlı yapıyor sizce nedeni nedir? Ne düşünerek yapıyor sevgisini bem yokken gösterebilir nispet yapar gibi şapur şupur öpmesi sarılması ne demek ben çok rahatsozım nasl uyarabilirim lütfen akıl verin kızlar
Ben bunda garip bir sey goremedim.Garip olan bunu senin garipsemen bence.Bu benim fikrim.Ben olsam bende gulerim bende operim yani yada isi dalgaya vururum ne biliyim bana gore garip gelmiyor.Arkadaşlar meraba..
Şimdi size sormak istediğim bişey var benim nişanlım önceden bahsettiğim gibi annesine çok düşkün anneside ona çok düşkün.. Sorunum şu nişanlm ben annesi otururken gidip annesine sarılıyo bi beş dakika boyunca öpüyor. Kıskanmıyorım tam tersi bu hareketlerini bana inat yapıyo gibi hidsedip soğuyorum. Nişanlım bunu devamlı yapıyor sizce nedeni nedir? Ne düşünerek yapıyor sevgisini bem yokken gösterebilir nispet yapar gibi şapur şupur öpmesi sarılması ne demek ben çok rahatsozım nasl uyarabilirim lütfen akıl verin kızlar
İyi güzel demişsinizde böle bir anada oğlunu çok seviyorsa iki kadın arasında bırakmaz bizde kuş olup uçuyoruz evden onlarda kendi yuvamızı kuruyoruz bir anne için iftihar sebebi olmalı nispet ve ya kıskançlık deil. Ama anne candır hepimiz içinNormal? Kime ve neye göre? Düşünün ki bir anne, şiddet görmüş aldatılmış vs vs ama analığından hiç ödün vermemiş. Beslemiş büyütmüş. Neler neler... Böyle ananın ayakları da öpülür gözleri de dudakları da... Cennet anaların ayakları altında diye inanmaz mı müslümanlar? Analık nasıl kutsal ve önemli değil mi? Şimdi orasını burasını sevmek öpmek neden fazla? yada ANORMAL?
Ben anneyi her şekilde sevebileceğimizi savunuyorum sadece. Nispet vs değil. Ki anneler oğullarına aşıktır, bu yüzden kk kaynanalardan çok çekiyor :) Şaka bir yana, onca sene besle büyüt elin olsun, kabullenmek cidden zor. En basiti ben bebek çok severim, aşığıyım falan ama karnımda bişeyin büyümesini psikolojim kaldırmayacakmış gibi geliyor. E şimdi herşeyi göze almış bir kadının, büyüttüğü evladına biraz nazı niyazı da çok görmemek lazım.İyi güzel demişsinizde böle bir anada oğlunu çok seviyorsa iki kadın arasında bırakmaz bizde kuş olup uçuyoruz evden onlarda kendi yuvamızı kuruyoruz bir anne için iftihar sebebi olmalı nispet ve ya kıskançlık deil. Ama anne candır hepimiz için
Katiliyorum kiskancliginda dozu olmali.... mesela esin annesini dinliyorsa her konuda seni onemsemiyorsa anlarim problemli derim... ama kaynanan iyi esinle aran iyi tek.sorun esin annesini opuyo burda dur derim sen kim oluyosun derim kadin o yasa getrmis sen cik gel ipemezsin de ustelik daha nisanlisin ooo bitti senin kaynanan yazik acidimBen anneyi her şekilde sevebileceğimizi savunuyorum sadece. Nispet vs değil. Ki anneler oğullarına aşıktır, bu yüzden kk kaynanalardan çok çekiyor :) Şaka bir yana, onca sene besle büyüt elin olsun, kabullenmek cidden zor. En basiti ben bebek çok severim, aşığıyım falan ama karnımda bişeyin büyümesini psikolojim kaldırmayacakmış gibi geliyor. E şimdi herşeyi göze almış bir kadının, büyüttüğü evladına biraz nazı niyazı da çok görmemek lazım.
Canım seni en iyi ben anlarm gibi geliyor evliyim eşim hala aynı zamanla alışıyorsun bazı insanlar o şekilde alışıyor öyle ortamda büyüyor göstermekte sakınca görmüyolar. Başta bende yadırgıyrdm sinir oluryrdm ama yapıcak bişey yok krkter eminim inadına yapmıyordur. Eşim beraberken bana sarılırken fakan kv de yanımıza çağırıyor beraber 3lü sevgi üçgünü oluşturuyorz o derece yaniArkadaşlar meraba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?