Kaynanası olanlar buraya!

Ben öyle bir insanla evlenmem bana göre itici annesinin memesini skmakda neymis yada şap şup cocuk gibi öpmek bana erkeksi gelmez herkes farkli....
Doğru herkes farklı... Annesine değer veren adam, karısına kızına da değer verir bence. Ki gerçekten çok iyi bi partnerdir eşim.

Sevmek ve sevilmek... Boyutu, ölçümü yok bunların. Yeri gelir ben de annemi dudağından öperim. Seven ve sevilen insan, bi başkadır.

Doğru herkes farklı... Annesine değer veren adam, karısına kızına da değer verir bence. Ki gerçekten çok iyi bi partnerdir eşim.
Alakasi yok benim esim de dört dörtlük ama asla vicik degil karakter meselesi o bana itici gelir hatta ayip ne demek memesini skiyor sacma bana göre... neyse size göre iyi olanilir herkes kendi bilir

Alakasi yok benim esim de dört dörtlük ama asla vicik degil karakter meselesi o bana itici gelir hatta ayip ne demek memesini skiyor sacma bana göre... neyse size göre iyi olanilir herkes kendi bilir
Oldu, o zaman. İyi günleeer...

herkesin sevgisi ve sevme derecesi sevgi gosterme bicimi farklidir..
erkek cocuguda pekala operek sevgisini gosterebilir aglayabilir duygusal olabilir.
ben annemi asla opemem mesela cocukken oda beni opmezdi burada birisi soylemis annemi dudaklarinfan bile operim diye.
anne ogul arasina girmeyin.
kadin kimbilir ne zorluklarla buyuttu ateslendi bekledi uykusuz geceler gecirdi sevdi buyuttu simdi sizin nisanliniz oldu diye kadincagizi dislasin mi?
opmesin mi annecigini?
bazen. bu nisanli genc kizlar gereginden fazl kiskac oluyorlar

Öpsün benimde oğlum var ama herşeyin bir normali var... genelde kocasindan ilgi görmiyen kadinlarimiz böyle. Ya benim oglumun eşi yanimizda olsa asla istemem vicik vicilk öpülmeyi git karini öp derdim... herseyin bir dozu var 5
Yaşinda cocuk degilki bu...

Normal? Kime ve neye göre? Düşünün ki bir anne, şiddet görmüş aldatılmış vs vs ama analığından hiç ödün vermemiş. Beslemiş büyütmüş. Neler neler... Böyle ananın ayakları da öpülür gözleri de dudakları da... Cennet anaların ayakları altında diye inanmaz mı müslümanlar? Analık nasıl kutsal ve önemli değil mi? Şimdi orasını burasını sevmek öpmek neden fazla? yada ANORMAL?

En basiti 9ay karnında taşımış, süt vermiş, öyle veya böyle büyütmüş. Ana dediğin en koyu haliyle sevilir...

Annesi arkadasim annesi baska.bi kadini opmuyo ya birak opsun sevsin anneler.hakeder bunu benim esimde oyle sarilir oper dizinde yatar kiskanmam lafda etmem yani.... he ayni seyi.kardesine yapinca biraz kiskaniyrm ama ilerde bizde anne olucaz unutmayin bu kadr abartmayin kizlar.bu sorun degil.... he rahatsizsan kaynanana belirt ben olsam oyle yapardim.. hatta kv esime yeni evlendigimizde oglum.bak esin kiskanir eskisi gbi sarlp opme demis...

İlgisiz davran bi süre sonra azaltır muhabbetini bile yapma derim. Biraz zor olucak ama görmezden gel

Ben bunda garip bir sey goremedim.Garip olan bunu senin garipsemen bence.Bu benim fikrim.Ben olsam bende gulerim bende operim yani yada isi dalgaya vururum ne biliyim bana gore garip gelmiyor.

Off böyle yetiştirildik.

'Kaynana' kelimesi bile ne sevimsiz.

Ama düşüncem şu ki ilk tanışmalar bile ön yargılı yaklaşımlarla gerçekleşiyor. Her iki tarafta.

Annelerin çok kutsal olduğunu , koşulsuz seven tek varlık olduğunu düşünüyorum. Benim annemin de , eşimin annesinin de, istisnalar hariç birçok annenin de.

Bağlı olmak ve bağımlı olmak farklı kavramlar. Bağlı olmalı. Erkek evlendikten sonra ailesinin kendisi ve eşi olduğunu benimsemeli, kadın da aynı şekilde.

Çok hassas durumlar. Nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum.

Saygı ve kalitemizi hiç düşürmeden iletişimimizi sürdürmeye çalışmalıyız.

İyiliğe karşı kötülük çoğunlukla kaybeder.

İyi yanımızı hep korumak dileğiyle.

İyi güzel demişsinizde böle bir anada oğlunu çok seviyorsa iki kadın arasında bırakmaz bizde kuş olup uçuyoruz evden onlarda kendi yuvamızı kuruyoruz bir anne için iftihar sebebi olmalı nispet ve ya kıskançlık deil. Ama anne candır hepimiz için

Ben anneyi her şekilde sevebileceğimizi savunuyorum sadece. Nispet vs değil. Ki anneler oğullarına aşıktır, bu yüzden kk kaynanalardan çok çekiyor :) Şaka bir yana, onca sene besle büyüt elin olsun, kabullenmek cidden zor. En basiti ben bebek çok severim, aşığıyım falan ama karnımda bişeyin büyümesini psikolojim kaldırmayacakmış gibi geliyor. E şimdi herşeyi göze almış bir kadının, büyüttüğü evladına biraz nazı niyazı da çok görmemek lazım.

Katiliyorum kiskancliginda dozu olmali.... mesela esin annesini dinliyorsa her konuda seni onemsemiyorsa anlarim problemli derim... ama kaynanan iyi esinle aran iyi tek.sorun esin annesini opuyo burda dur derim sen kim oluyosun derim kadin o yasa getrmis sen cik gel ipemezsin de ustelik daha nisanlisin ooo bitti senin kaynanan yazik acidim

Canım seni en iyi ben anlarm gibi geliyor evliyim eşim hala aynı zamanla alışıyorsun bazı insanlar o şekilde alışıyor öyle ortamda büyüyor göstermekte sakınca görmüyolar. Başta bende yadırgıyrdm sinir oluryrdm ama yapıcak bişey yok krkter eminim inadına yapmıyordur. Eşim beraberken bana sarılırken fakan kv de yanımıza çağırıyor beraber 3lü sevgi üçgünü oluşturuyorz o derece yani beni öoüyorsa hemen kv de öpüyor sarılıyor . Kv de aynı şekilde sürekli oğluşm oğlşm ben alıştm vallahi zamanla sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…