Kaynanasına gıcık olanlar veya nefret edenler..

Yapamıyorum yaaa nefret ediyorum artık bu adamdanda hukuk köşesinde avukata bazı şeyler danıştım bilmiyorum....enayi gibi hissediyorum kendimi nasıl başlamıştık nasıl olduk

bence siz iyi gelini oynayın. Düşmanınıza 2 kat yakın olun denir ya hep. Kocanızı elinizde tutup alttan alttan mücadele edin kaynananızla. Benim fikrim bu. Yalnız bırakırsanız daha kolay doldururlar.

gururuma dokunuyo yapamıyorum....oyunu beceremiyorum çok çaresizim ençok kızım için üzülüyorum..........

Ben ağlıyorum....oda bana sarılıp yüzüme bakıyo...anne diyo ...anlıyo galiba ..daha 1 buçuk yaşında

plaj evli değilim çocuguğum yok ama bence kızının yanında ağlama o seni öyle görmesin. biliyorum bazen katlanımaz dayanılmaz oluyor ama dış etkenler yüzünden kocanla aranı bozma. evliliğinin bitmesi sadece 2 nize zarar başkasına hiçbirşey olmaz. O kadar sene olmuş takmamayı öğren kime zarar veriyorsun KENDİNEE

ama artık oda beni canımı acıtacak sözler söylüyo...annesi söz konusu olduğu zaman elinin tersiyle itiyo beni kızmıda.....bu kadın ölmeden bana rahat yok ... O kadar asker şehit oluyo.....gencecik insanlar ölüyo.....bu ölsün böyle kötüler ölsün ya.............

Telefonumu çaldırıyo ...açmıycam akşama kadar arasın çıldırsın...pislik

offf bende az sona kv me gidicem, günde 5 vakit arar bebek mi uyutuyorum banyomu yapıyorum düşünmez uzun uzun çaldırır hem evi hem cebi maksat kontrol etmek evdemiyim yoksa anneme mi gittim hiç çekemez annemlere gitmemi. ama çatlasada patlasada ondan çok ailemi görmek hakkım sinir siniiirrrrrrr:84:

bende bu konusmayi hortlatayim :)
kaynanam olacak o cins hamileligimin sonuna doğru "dogumun normal olsun", "annen gelsin diyip duruyodu" kendisi ugrasmak istemediği için sanki ondan bi iş isteyen oldu.bende annem rahatsız gelmeyedebilir diyodum hep oda gitmiş annemi aramış "senin gelmen gerek,ben yeni doğmuş çocuğu tutamıyom,banyo ettiremiyom falan filan(lafa geldimi 4 çocuk büyüttüm der" gelemezsem nolacak demis annemde "bilmem artık nolacak"demiş.doguncada geldi bebegi yalandan sevmeler falan kucandan indirmiyo emzirmek için bile vermek istemiyo yalaka hic bi işe elini sürmedi sürekli saçmasapan akıl verdi.annem gittigindede yakın olmasına rağmen gelip bi işimi yapmadı. ama çocuğa ben bakacam kimseye vermem diyomus banada söyledi baktirir mısın bilmem ama ben öyle düşündüm dedi.bende sen bakamassin dedim tersledim ben evide temizletcem ütüde yaptircam bakiciya dedim o isten kacan kadin bende yaparim her işini yaparim diyo.ay sinir oldum kadina çocuğu bana vermiyo salak ya.sürekli tersliyorum yüzsüz hala yalakalik yapıyo.zaten iğrenç hareketleri var midemi bulandiriyo eşime dedim derdi paraysa fazla fazla ver bana yaklaşmasın yeterki diye.gorumcesinede söyledim laf anlamiyo kendi kendine planlar yapmış hergün gelecekmis.bide yaptigim herseye burnunu sokuyo tersledigim halde hala yüzsüzyüzsüz devam ediyo. bigün dicem ama ben onun annesiyim senden iyi düşünürüm çocuğumu Karışma işime diye.bi daha çocuk bendeyken bende dursun derse ben varken sana düşmez dicem. bi daha ben bakacam derse sen mi bakacaksin ödün kopuyodu annem gelmezde sana kalir diye noldu şimdi dicem. böyle yazinca bi şey değil canlı canlı izlemeniz ne kadar sinir bişey olduğunu anlamanız için.ayy yapıştı yavruma sinir oluyorum ya yazdığım halde rahatlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…