plaj, buradaki uslubuna bayıldım... yaşadıkların kahredici... sen mutlu ol, o zaten kahrolacaktır... kahkahalarınla ez onu... hep mutlu kal...sevgiler... bu arada ben benimkisini yazmak bile istemiyorum...
plaj, buradaki uslubuna bayıldım... yaşadıkların kahredici... sen mutlu ol, o zaten kahrolacaktır... kahkahalarınla ez onu... hep mutlu kal...sevgiler... bu arada ben benimkisini yazmak bile istemiyorum...
Arkadaşlar Rabbim sizlere sabır ve güç versin kayınvalidelerinizede merhamet güzel ahlak versin inşallah gerçekten zor çok zor olduğuna inanıyorum
Allahıma şükürler olsun ki ben bu yönden şanslı bir insanım
Şu kötü kaynanalara hayret ediyorum kendileride bir zamanlar gelin olmamış mı birde hep anlatırlar bana öyle yaptı böyle yaptı kaynanam diye ee peki madem siz yapmayın o zaman değil mi ama gerçekten Allah yardımcınız olsun
aynen katılıyorum. plaj arkandayız arkadaşım
sizin yazıları okuyunca gülme tuttu beni..ya bu bütün kaynanalarmı böyle..benmkide başta işe gitsen bakarım bakarım diodu terzilik eğitimine gidem dedim onda bakmaya bile cesaret edemedi..aman bakmasında zaten allah muhtaçç etmesin.anneme bıraktıgım zamanlar içim çok rahat geliyorum ayyy anne böyle yapma sakın şöyle yap onu yedir bunu yedirme diyorum annemde gülüyo bak seeen büyümüşte çocuk doğurmuş bize öğretiyo hadi bakalımama kaynana öylemi acık bişey demeye kalk biz bilmiyomuyuz bizde büyüttük siz daha cahilsiniz vs vs..kendi kızları demediklerini bırakmaz gıklarını çıkarmazlar biz dedikmi eliz ya..beni annesi gibi görmüyo diyen kaynanalara gelsin..sizde kendi kızınız yerine koymuyosunuz
sizin yazıları okuyunca gülme tuttu beni..ya bu bütün kaynanalarmı böyle..benmkide başta işe gitsen bakarım bakarım diodu terzilik eğitimine gidem dedim onda bakmaya bile cesaret edemedi..aman bakmasında zaten allah muhtaçç etmesin.anneme bıraktıgım zamanlar içim çok rahat geliyorum ayyy anne böyle yapma sakın şöyle yap onu yedir bunu yedirme diyorum annemde gülüyo bak seeen büyümüşte çocuk doğurmuş bize öğretiyo hadi bakalımama kaynana öylemi acık bişey demeye kalk biz bilmiyomuyuz bizde büyüttük siz daha cahilsiniz vs vs..kendi kızları demediklerini bırakmaz gıklarını çıkarmazlar biz dedikmi eliz ya..beni annesi gibi görmüyo diyen kaynanalara gelsin..sizde kendi kızınız yerine koymuyosunuz
ya valla malesef öyle ........................................................ne anneler gününde aradım nede....bayramda ....kızımıda göndermiyom.....ya ne göndercem.....burdayken kızıma söylediği şarkıya bakın lütfen yaniiii.....kara çalı gibi girdin aramıza al kızını koy çuvala salla salla vur duvara....hadi bakalım böyle babaanne olurmu........halası olcak o yılan ....eşim tam 6 ay yurtdışına gitti 1 defa bile arayıp ya ben yiğenimi özledim gel birazda burda kal....ya ondanda vazgeçtim bir sesini bi ağlat yada güldür de duyayım demedi....daha bunlara çocukmu gönderilir.........kocam gitsin ....banane..........ben ve kızım asla ...cenazelerine bile gitmem............
cok haklisin canim yaa...
kisacasi, "Ne kayinvalideden geline ana olur,ne de gelinden kayinvalideye kiz" bu kadarini biliyorum ben...
normalde küslük günahtır ama böyle durumlarda eğer size zararı varsa kişinin görüşmeni kesebilirsin..bence en doğrusu..bişey dikkatimi çekti farkındamısınız kızlar çok eltii olunca kaynanalar dahaçok ugraşıyo.ben tek gelinim ödü patlıyo kayınvalidemin başkaları dedikodu yapıcak geçinemicez anlaşamıcaz diye..farkındayım bazen oda bende birbirimize çok zıt gidiyoruz ama icraata geçmiyoruz 3 yıldır bu böyle..bende kendimi firenliyorum saygısızlık etmiyorum tek gelinim felan ama lafımıda esirgemiyorum..kızlar tek tek gidiyo hemde uzak yerlere yine birbirimize kalıyoruz benmde annem uzakta mecburen anlaşıyoruz..ama düşünüüyorum annem yakınımda olsa biz onunla sıksık görüşsekte benm bir ikitanede eltim olsa oohooooo ne kusurlar bulurduk tartışmalarda olurdu bence..birşey diyimmi tek oğlan annesine düşkün oluyo annesinin ödü patlıyo ben üzülcem vs die..ama çok erkek kardeş olanlarda eşlerine çoook düşkün oluyolar bunuda görüyorum çevremde..allah bizlere sabır vermesin karşımızdakilere hidayet versin...yarabbbiiiiiim duy sesimizi:26::26:
canım benim............. günahta....ya okudunmu hepsini bilmiyorum.....nasıl konuşayım hep sil baştan oluyo....bide hep ben suçluyum ya bıktım......bende tek gelinim........
Canım keşke dediğiniz gibi olsa her şey malesef güllük gülistanlık olmuyo......................................keşke dediğiniz gibi olsa....ama yazdığım yazıyı okuduysanız tam 3 hafta saçma sapan bir kapak için ne yaptığını maksat kapak deil huzursuzluk vermek.......ve bu en basiti...............
bana ikide bir komşuların senin ne mal olduğunu bilir falan dedi giderken ki ben buraya daha yeni taşındım......ve kendisinin memlektine gittiğimizde 40 yıllık karşı komşusu ....bi durum vardı kendi evini kiraya verme gibi...işte bi anahtarmı kilitmi neyse....eşim dediki ya aldınızmı siz o kilidi dedi....ve onun o komşusu yoooook oğlum biz almayız senin annen kavgacı korkarız demişti hiç unutmam ....bide brn geçimsiz kavgacı durumuna düşürüyo beni........evet benim annemde kaynana ama gerçekten bir melek kadar iyi bir kadın ve gelinimiz ya ne gelini kardeşimiz o bizi çooook seviyor biz de onu ve ben de görümceyim....belirteyim.....iki günde bir telefonlaşırız....benim görümcem 1 defa bile aramamıştır beni 6 yıldır.....anne kız düşman gibiler bana ve ben gerçekten nedenini bilmiyorum.....keşke oğlunu öbürüde kardeşini paylaşamıyosa evlendirmeselerdi......
beni yanlış anlamadığına sevindimtabi sen olayların içindesin daha iyisini bilirsin. allah yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?