zmaninda bende cok cektim bir allah bir ben bilirim yasadiklarimi.... bebaber oyurduk 3 yil ne cicim ayi ne sonrasi onlar varken mumkun olmadi.. ustune birde yasaklar eziyetler ilk kizima hamileyken kalp krizi gecirecektim acillerdeydim hamilelik boyunca sikintidan strestendi hepsi. herseye karisiyodu evin tek hekimi oydu. tv izletmezdi muzuk dinlemezmis gelin. neredeyse odadan odaya gecemezdim hesap vermeden

ama yaz geldimi butun misafirlerine hizmetcilik ederdim ozaman ugrasmazdi benimle kis gelip kimse kalmayinca her sabah anamdam emdigim sutu burnumdan getirirdi her kis kovardi bizi evinden gidecek yerimiz olmadigindan caresizce katlanirdik. offff hatirlamak istemedigim seyler yasadim ama aklimin bir kosesinde omur boyu kalacak hep benimle

oyle cok goz yasimi doktuku birgun icimden sen bana boyle eziyet ediyosuya hep boyle olmayacakbirgun gelecek allahim seni yatklara dusurecek o zaman ben olmucam kimi seviyosan o baksin dedim.... ucuncu sene dayanamayip ayri eve ciktik... sonra yalvardi bize geri donun diye kovduguna pisman oldu donmedim ama gorusurduk siksik esimin hatrina... sonra 19 eylul 2009 yili aci bir baslangic oldu kaynanam felc gecirdi sag tarafi tutmuyo konusamiyo.. kimse gelmedi benden baska 4 gelinin daha var

onu o halde gorunce icim parcalandi bana yasattigi hicbirsey gelmiyordu aklima cok agladim onun icin dayanamadim vicdanim el vermedi dondum yanina ama birde kayinbaba var oda cok aksidir deli eder beni offff offff ... 2 yildir ben yanindayim birde gorumcem yakinimda o gelip gider... dile kolay 2 yil gelde bana sor nasil geciyo gunlerim.... allahimdan hep sabir diliyorum birde degismesini istiyorum bazi seylerin (yani insallah degisir)... biliyorum baya uzattim ama kaynanalardan bahsedildigini gorunce bende biraz icimi dokmek istedim sana demem odurki buyuk konusma arkadasim hayatin neler getirecegini bilmiyoruz hic birimiz bende bakamam dedim ama ben bakiyorum offf .... allah kimseyi yataga dusurmasin inan cok zor coook hayatim durmus durumda evde hapis gibiyim. hic bisey yapamam bir yere gideme cok bunaliyorum bogulacak kadar cok delirmedime sasiriyorum

allahim kimsenin basina vermesin