Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

arkadaşım uzuc kurtulmuşsunnya bakın ben 6 yıllık evliyim tamam kaynanam iyidir ama çok cahilll ama bana müstehakk aiileme bana hiç hitap etmiyor köylü bide bi bilmişlik taslarkii sormayınn tamam ben bişey demiyorumm ama cahilliğine herşeyi ben bilirim tavırları yokmu şaşarım altlı üstlü oturuyoruzz bide inanabiliyomusunuzz yemeklerimizde birr bıktım artıkk biraz biraz evimde oturmaya başlafdım ama buseferde sabah kahvaltılarında oğlu bırakmıyor arıyor gelin annne baba kahvaltıyaa oh ne ala yer içer iner aşşağıya hep hasta hep hasta onun yüzünden benimde psikolojim bozuldu arkadaşlar ayrı biyere çıkalım diyorum eşime bırakmıyor burayıı geberip gitcem bunların yüzünden yaa arkadaşlarr herşey kocada bitiyorr ben bu işlerin böyle olacağını bilsem aynı binada oturmayı kabul etmezdimm bitanede kızım varr mecburum eşimi seviyorumm ama bunlarlan nasıl ayrılırız bilemiyorumm bi abisi dha var o ayrı yerde evli eltimm hiç bi iş yapmazz gelir yer içer yatar ay deliricemm bu evlilikk ne zormuşş arkadaşlar evlenmeden öncee çok ii düşününn sakın aynı binada oturmayı kaboll etmeyinn aynı evde hele hiçç allahım 6 yıl önceyi bana geri verse herşeyi değiştirebilseydimm ne ii olurdu bana akıl verin kızlarr ne yapayımmbu durumdan nasıl kut-rtulayım

sen dua et aynı apartmanda oturuyorsun, ya ben ne yapayım aynı evin içinde :96:

gerçi bir problemim yok Allaha şükür ama ne kadar iyi de olsa aynı ortamda olmuyor be kardeşim..

slm hersey kocanin elinde onu bir sekilde ikna etmelisin. ayni yerde yasayin ama herkes birbirine karsi saygili olsun her biseydede birlikte olunmazki mesafe koy ve bunuda kocani ikne et. gerekirse ayri yat kocandan isin ciddiyetini anlasin biraz. onlar yüzünden yuvasi dagilsin istemez sanirim. aralarda ortam yakaladigin zaman kocana biraz cilveler yap süslen püslen ben seninle yalniz kalmak istiyorum, heyacanlar yasamak istiyorum de ve aileni at demiyorum basimin üstünde yerleri var ama bizde bir aileyiz kocacigim dersin dene bakalim ne olucak. bir sonuc alamazsan aile danismanina gidin derim. sana kolay gelsin arkadasim. sen kendini cok ezdiyorsun alismislar saten seni yapar diye elti gelince hic asagi inme, anlasinlar biraz kiymetini.

Son düzenleme:

ahh arkadaşım ikna olucak bi koca değilki benimkii 6 senedir ikna olsa olurdu ancak annesi babası ölücek hükümdarlık benim elime geçicek bak ozaman nasıl kuzu olkuyor benim kocaa yanlış anlama ben ölsünler demiyorum allah bilir tabiki kimin kimden önce öleceğini ama bu raddelere bu düşüncelere sürükleyene kadar bezdirdi beni sanki hayat sırtımda gibi 29 yaşındayım ama kendimi daha yaşlı hissediyorum cıvıl cıvıl bi kızdım bu değişimime bile inanamıyorum makyajsız sokağa çıkmayan elinde çalıştığımda parayla oynayan herdediği olan bi evin bi kızıydım ama şimdi herdakka kocasına bişeyler yaptırmak için çabalayan herşeyde didişen ama didişme benim tarafımdan çıkmıyor karşı tafar herşeye karşı çıkıyor inanabiliyormusun daha evimde doğalgazı bile yaptırtamadım kocama ama kaynanamın var eltimin var benim aptal kocam bizi 2.ci plana atıyor ömür törpüsü eyer allaha yalvarıyorum çok param olsa kızmıda alıcam kendime yeni bir dünya kurucam kusura bakma arkadaşım okadar çok dolmuşumki derdimi anlatabilecek bi arkadaş arıyorum kusura bakmadın değilmi benim durumumda olan arkadaşlarımda varsa dertleşmek isterim teşekkürler

ne diyeyim arkadasim bunlar nasil aile nasil yasam tarzlari var anlamiyorum. bence sen kimseye söylemeden psikologa git inan bana sana ne yapman gerektigini, nasil davranman gerektigini söyliycektir hem rahatlarsin, ama kocana söyleme basta ok. bu kocan seni seviyormu yoksa sadece yasamak icinmi yasiyor??? bu soru cok aci ama bende kocamla sorunlar yasiyorum ama maddi ve ev sorunlarinda hep ortak karar veririz. kavga aksama kadar sorunumuz olsa aksam mum oluyor her istedigimi yaptirabiliyorum bazen, yalis anlama yatak demiyorum, seven insan birazcik vicdani olan insan karisina bunlari yasatmaz bence o doldurusa geliyor, annesimi dolduruyor ne??? hic yalniz kaldiklari zaman kulagina bisey gelmedimi?? namazlarini kil ve özellikle gece namazina kalk ve dua et lütfen görüceksin en kisa zamanda rabbim bir cikis yolu göstericek, dualarla daglar bile yürümüs. tesbih cek kendini degistir bakalim biraz zaman ver kendine. bana istedigini yazabilirsin sana elimden geldigi kadar yardimci olurum ama simdi negativ düsünleri kenara birak ve hic birseyi kafana takmiyormus gibi göster kocana bakalim ne olucak. öpt

Son düzenleme:
kocan ne iş yapıyor?? eğer kendi işi değilse başka şehirlerden daha iyi imkanlarda iş araştır çaktırmadan yada memursa tayinini ayarlattır dicem ama önce bilmek lazım..

Kaynanam 83 yaşında
artık yanız yaşayamaz
eşimden başka 4 çocuğu daha var
ailede çalışan tek bayan benim
herkış benim yanıma gelir 18 yıdır
ona ihtiyacım olan zamanlarda oldu
çocuklarıma bakmasını istemedim 'BAKICI TUTARIM SANA EZİYET OLMASIN SADECE YANLARINDA OL'dedim durmadı
evde hiçbir işe elsürdürmem
çalıştığım halde öğlenleri bile koşa koşa gelir yemeğini önüne koyarım
eli ayağı tutuyor evinde her işini kendi yapıyor
3 hafta önce yine geldi
onu hiç ama hiç sevmiyorum
ama çok yaşlandı
her geldiğinde eşimle aramız açılıyor
bana iğne ucu kadar emeği yoktur
sürekli parasını biz göndeririz
diğer çocukları istemiyor
ben ne yapacağım
bu çaresizlik ve vicdan azabı iç hesaplaşmalar beni bitirdi

anam ben yazdim zanettim birden benim yasadikarimin aynisi Allaha havalae ettim bolelerini bennnn

Karşılıklı olarak birbirimizden haz almıyoruz ve hatta Nefret ediyoruz!

Son düzenleme:
Bende hiç sevmiyorum artık nefret bile etmiyorum açıkcası (nefrette bir duygu belirtisidir)
Son 5 aydır hiç ama hiç görüşmüyoruz
eşim e de ne ölüme ne ölüsüne dedim..
resti çektim okadar huzurluyum kii kelimelerle ifade edemiyorum..

Kadın hayatımdan çıktı hayatım normale döndü..

kabus gibi 7 sene yaşadım

rüyalarıma giriyodu karabasanım olmuştu adeta..

evimizde adı dahi geçmiyor..

Oğlu (eşim) gitsin görsün annesini ilgilensin beni asla görüştüremez hak ettii fazlasıyla Rabbime havale..

ben nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm olucak benim kayınvalidem ve kayınpederim yok vefat etmişler.olmasını çok isterdim olmadığı için gelin moduna pek giremedim.herşeyi kendi başımıza yapıyoruz karışan yok ama bence hoş duygular.kaynana gelin çekişmesi heryerde var anne kız arasında bile oluyor.

bayanlar, allah iyiliğinizi versin, kaynanasını sevmeyenler kulübü mü :) ay ben severim inşallah ilerde ya, allah yardımcınız olsun

Aşkımhiç sorma bende geçenlerde tanıştım annesiyle beni görünce ağzı açık kaldı güzelliğimden . Iyi hoş anlatıyoda anlatıyo bıtkınlık gelmişti neyse herşey güzel konuşmuyorumda pek ilk günden neyse sen git oğluna evde neden sizli bizli konuşmuyo de. Olcak işmi ya

ben aslında nefret etmiyorum ama gıcık olduğum o kadar çok hareketi var ki,
eşimle konuyu konuşsam kavga ediyoruz,
bebeğim 6 aylık 3.ayında çalışmaya başladım ve çocuğuma kayınvalidem bakmaya başladı,
ondan önce severdim-en azından bu kadar sinirimi bozmuyordu varlığı-şimdi var ya her hareketi batıyor, ben de burada paylaşayım dedim,
hatta eşimi çok seviyorum ama, diyorum annesinin ve hatta tüm ailenin bu tipte insanlar olduğunu bilseydim evlenmezdim biliyo musunuz?..
bu başlığı bulmam çok iyi oldu, artık sinirimi bozdukça buraya yazıp sizinle paylaşıcam , zaten konuşmazsam, yüzüne patlayıp kalbini fena halde kırıcam diye korkuyorum .
mutlaka paylaşmam gerekiyor..
mesela dün evi aradım, napıyosunuz, oğluşum napıyo demek için, evden nasıl bi televizyon sesi geliyor duymanız lazım,
mahsus dedim ki, hayrola anne biri mi geldi, konuşmalar geliyo ?
yok televizyon açık diyo,
oğluşum napıyo dedim, o da kucağımda demez mi, çıldırdım tabii..
anne dedim, sen televizyona bakarken salonda oyuncaklı halısında oynasa, fazla televizyona maruz kalmasın diyo doktorlar..
hemen bozuldu, 'ben onu sizden daha fazla düşünürüm' demez mi..
ya hu , ya sabır sen nasıl benden fazla düşünebilirsin ki, ben onun annesiyim..velhasıl çıldırdım,
bi şey de diyemiyorum fazla sonuçta bakıcıya baktırmak istemiyor eşim, ona muhtacım..yani böyle kızlar,
sizin de var mı böyle tuhaf hareketleri kaynananızın ?

ay olmazmı cnm aynısını bnm kayınvalidemde yapıo.ve oğlunu bndn çok kıskanıyo.snn dediklerinede aynen katılıyorum cnm bnde seviyodum kayınvalidemi ama o olur olmaz lafları bni çileden çıkartmaya başladı artık ve kendisinden nefret ediyorum diyebilirim.mesela eşim geçen gün ayseyle balık yedik bn lüfer yedim ayse de cupra yedi dedi kayınvalidemin tepkisi aynen şu aaa lüferin nesi varmış.yani bn ndn onun oğlunun yediği balığın aynısından yememişim diye olur olmaz bi laf soyledi.bn dizim izlicem bigün eşim dediki bn başka bi kanalı açmak istiyorum kayınvalidem ayse bırak fatih izlesin ne isterse sn yarın dizinin özetine bakarsın.bi defasında yine yerde oturuyoruz kayınvalidemle eşim bana minder verdi neymiş vay efendim eşim ndn ona deilde bana vermiş minderi onu bile kıskandı.Daha neler neler..

senin ki ayrı bir tuhafmış,
ya hakaretvari sözler söylemek geli içimden ama, terbiyemi bozmayayım diyorum,
benimki, tabiri cazise kıro tamam mı?
yani böyle çocuğumu bi giydirşi var anlatamam, alt pijamayı karnına kadar çekiyo yavrumun ,
yeşil bluz altına mavi pijama üstüne de desenli abuk bi yelek giydiriyo filan,
çıldırıyorum ,
anne bu ne ya köylü gibi giydirmişin filan diyorum, hani gülerek tepki veriyorum ki fazla da alınmasın diye

bende varım, dünyanın en bencil en kendini beğenmiş, sadece kendini seven, en dedikoducu, en çirkef en en en kaynanası benimki sankim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…