Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bende 3.5 yıl beraber oturdum sonunda kendi evin gibisi yok en iyisi bile olsa.ben varken nasıllardı şimdi ev ne halde :)

bunlar nasıl anne ya
allahım çoluğumuzu çocuğumuzu böyle insanlarla karşılaştırmaz inş.gelecekte

Son düzenleme:
el insaf..bu nası vicdansızlık ya..
hamile insana böyle davranılırmı...
allah bildiği gibi yapsın böyle insanları..
canım kusura bakma kendimi tutamıyoeum..
bu nedir ya...kötükedihüso:mymeka:

tutma canım kendini içinden ne geliyosa söyleyebilirsin benim kaynanama....
emin ol o herşeyi hak eder...bu arada sevindirici bir haber veriyim eşim ve abisi kayınpederle küstüler (ben aslında kayınpederi severim) işlerini ayıracaklar bayyramda bile gitmedik görmedim yani kaynanamı kurtuldum ondan:teytey:her musubette bir hayır vardır diye boşuna demiyolarsırnaşık şey:dance:

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

amin!!!:Saruboceq:
kaynana zulmü olmayan bir yıl diliyorum hepimizea.s.

dun gece ruyamda kaynanamı dovuyordum sırtına sırtına vuruyordum hayatta sevmedım sevememde dısardan bakıldıgınd masum bı melek ama ıs ogluna gelınce kaynananın alası.hele o agızının asagıya dogru dususu allahın gucune gıtmesın ama sevemıorum aramız mesafe en ıyısı arkadaslar haftada1 gıdıorum cagırmıorum yeter!!

püsük canım benim ne kadar dolmuşsun
neler yapmışlar böyle
her zaman diyorum ya
evlendirirken aldığınız kızda bi insan evladı
ya yapılırmı bu kadar kötülük
nasıl insanlar bunlar
işte malesef saece eşin iyiolması yetmiyo
aileside iyi olmalı

püsük canım çok üzüldüm valla yaşadıklarına.ne biçim insanmış bunlar yaaa..memleketleri nere ki.gıcık oldum benimkiler geldi aklıma.boğasım geldi haaaaaa......

Yalnız değilmişim demekki kaynanasından nefret edenler çokmuş kaynanayı kaynar kazana atmak lazım.kendileri çekmişler zamanında şimdi sıra onlarda tabi .ama tek duam yüce rabbim herkesin kalbine göre versin.

canım bunları okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma...yine seninkiler kına gecene gelmiş benimkiler lutfedip kına geceme bile gelmediler.düğünümüze bir kuruş katkıları olmadığı gibi ellerinden geldiği kadar sömürdüler eşimi tamda düğün arefesinde.benim saf kocam tabiki hayır demedi.hamile kaldım biz sana bakamayız annenin yanına git orda doğur dediler sanki onlara sordum nerde doğum yapcağımı.yetmedi torunlarına bi çöp bile almadılar.ooooooo lafları sözleri hiç yazmıyorum bile.ama beni en çok bozan evlenmeden önce her konuda bana hak verip seni asla ezdirmicem diyen eşim şimdi nedense bir anne aşığı oldu çıktı.

püsük canım neler yaşamışsın öyle sen ya. o kadar üzüldüm ki anlatamam. hele ki kınanı, düğününü ve eşinle olacak ilk sabahı rezil etmeleri. her kız evlenene kadar bunların hayalini kurar ya hani, o yüzden çok üzüldüm. anladığım kadarıyla senin ailenle eşinin ailesi arasında farklar var. bu farkla benle sözlüm arasındada var. acaba böyle sorunlar yaşarmıyım diye o kadar korkuyorum ki. bide ben susmayı bilen biri değilimdir. ki kaynanamı şimdiden hiç sevmiyorum, bana ne tavsiye edersin? hayatıma müdahil olmalarını istemiyorum, çok soğuk mu dursam? ne yapsam da bana bulaşmasalar?

püsük canım o kadar doğru yazmışsın ki. kendime çok yakın gördüm. bak benim annem ve babam yüksek lisans mezunu, onun annesi babası ilkokul. kendisi üni.mezunu iyi bir mevkide. aşk işte başlarda sorun olmaz diye düşünüyordum nasıl olsa kendisi okumuş insan. bu arada insanları eğitimleriyle sınıflandırmak değil niyetim. ailem sen de biz de bu insanlarla yapamayız dediler, babam 1 sene diretti. en sonunda patladım, emrivaki bir isteme ve babamın vermesi oldu. babam vermek zorunda kaldı ama biz sana çok dedik kızım sen alışamazsın o hayata, madem bu kadar direttin bütün mesuliyeti alacaksın üstüne dedi. sonra senin kadar olmasa da sorunlar yaşadım kaynanayla. sağa sola işte şunun kızını aldık, kız şöyle böyle diye hava atıyor ama hakkını vermiyor. nişan tarihimizi kafasına göre habire erteledi. benimkide bir ana kuzusu bir sorma. ailemin maddi durumu çok şükür yerinde. bizim evde hiç para muhabbeti dönmez, hiç alışkın değilim. nişanda takılacak sete kadar laf ettiler biliyomusun? neymiş nişanda bişey takılmazmış konya adeti değilmiş bu. ben yabancıyım ya bilmem sanki. forumda konya topiğindeki arkadaşlara sordum, asla öyle bişey yok hatta konyalılar gösterişe çok meraklılardır dediler. sonra eltimin nişan resimlerine tekrar baktım ona bol bol takılmış. ne hissettim tahmin bile edemezsin. ha bide eltim tam bi köylü kızı saf okumamış bişey falan. tam onluk yani. ben açık gözlüyüm tam bi cadıyım onların gözünde. henüz nişan olmadı nasıl yapacaklar ne takacaklar bilmiyorum ama basit de görünse bu bence tam bir utanmazlık. kızı aldığın yer belli, ezil bari de ona göre davran dimi. ama bide yalan söylerler, tepki versen üste çıkarlar. işte bu olay benim onları tanımama vesile oldu. aslında ayrılmak için o kadar nedenim var ki ne beni tutuyor bilmiyorum. hayatta bunları düşüneceğim gelmezdi aklıma ya. Allahım ne olacaksa bir an evvel ben hasta olmadan olsun diyorum.

Arkadaşlar ne derler bilirsiniz: EN İYİ KAYNANA, ÖLMÜŞ KAYNANADIR.

Benim ailem de hiç bir zaman istememişti, benim öyle bir aileye gelin gitmemi... Ama ben ısrarcı davrandığım için vermek zorunda kalmışlardı.
Onlar yüzünden nişanım da, düğün günüm de, doğumum da, (onların yaptıkları yüzünden düşünün ki 45 günlük lohusalık dönemimde sütten kesildim. Çocuğuma süt bile veremedim. Sonra da "göğüsleri sarkmasın diye, bizim gelin çocuğunu emzirmiyor dediler. Şu an bunları yazarken bile gözümden yaşlar süzülüyor.), kardeşimin doğumu bile bana haram oldu..

Bu sene çok şükür önceki senelere göre aramız daha iyi... Ama ömrümün sonuna kadar asla unutmayacağım hıçkıra hıçkıra ağladığım günleri.... Sinirden saçımı başımı yolduğum günleri...

Bu vakitten sonra, bana karşı, kul köle olsa, melek olup ayaklarımı yıkasa ( kendime sözüm var), ahiret günü bile affetmeyeceğim onları....

Ben saygımı bir an bile yitirmiyorum... Onlar da bana karşı, eskiye nazaran çok daha iyiler...
Yine de, ne olursa olsun, kırılanlar tamir edilemiyor.

Evet kırılanlar tamir olmuyor , unutuyorsun tekrar hatırlatılıyor..
Bu yüzden üzgünüm ama bende bu kulübe üyeyim.
Tabiki böyle olmasını hiç ama hiç istemezdim.
Keşke kayınvalidemden sevgiyle övgüyle bahsedebiliyor olsaydım ama olmadı.
Olması için elimden geleni yapmama rağmen olmadı bu yüzden vicdanım ve kafam rahat açık açık söyleyebiliyorum ki kayınvalidemi zerre kadar sevmiyorum..Sevmememin o kadar çok nedeni var ki. Ama onun beni sevmemesi için tek bir nedeni var oğlunu elinden almış olmam.Buda bana haklı bir neden gibi gelmiycek hiçbir zaman.
Hatta şu saatten sonra ona karşı sevmiyorum demek bile istemiyorum tamamen hayatımda yokmuş gibi , hiçbir değer taşımıyormuş gibi nötr olmayı diliyorum..
Biliyorum o olmasa eşim olmayacaktı , eşimin annesidir biliyorum.
Ama bugüne kadar saygımda kusur etmediğim için beni tekeline alınmış bir mal gibi sandı , istediğini söyledi , istediğini yaptırmak istedi , iftira attı işine gelince , hasta oldu yanında ben vardım bunlar bile gözünde 1 kuruşluk değer sahibi yapmadı beni. İyileşir iyileşmez hakaretlerini sürdürmeye başladı.
Ben hayatımda bu kadar kötü kalpli biriyle tanışmadım kızlar..
Allah'ım beni ve yuvamı beterlerinden korusun inşallah..

kahvekolik şuan nişanlısın ve bunları yşadıysan eğer nişanlın senin tarafında olmuyor ve seni ezdiriyorsa hayatın boyunca üzüleceğine bir kere üzül derim ben.zaman herşeyin ilacı,herşey unutulur ama herzaman o insanlarla muhattap olmak zorunda kalacaksın hep hayatında olacaklar iyi düşün derim.evliliğin hiç bir şekilde telafisi yok ama sen şuan evlenmemişsin daha yol yakın.sana hemen ayrıl demiyorum tabiki herşey nişanlına bağlı o mesafe koyacak tavır koyacak ailesine yoksa daha ne sorunlar çıkar. püsük arkadaşımın ki gibi olmasa da benim de sorunlarım oldu ben mesafe koydum araya aramıyorum hiç sadece bayramda aradım o da adet yerini bulsun diye rol icabı bir konuşmaydı.ama eşim baskı kurmaya çalışsa üzerim de beni zorlasa çok kötüye giderdi herşey.eşim de o kadar çok düşmüyor ailesine yaşadıklarımızdan sonra ben dedim zaten senin memeleketine gitsemde sene de bir defa giderim ondada iki günden fazla kalamam diye.rahat edimiyorum hiç birşeyleri bana uymuyor çünkü.sen yine de yaşadıklarını gözden geçir diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…