Kaynanasını sevmeyi başaranlar lütfen yardım edin

Tum gelinler kaynanasindan sikayetci. Anormal degil mi?!

Sevmeyin sevmek için kendinizi zorlamayın. Ama o evin sizin eviniz olduğunu hissettirin. Sen misafirsin anne geç rahatına bak diyin. Biz evimizi böyle seviyoruz diyin. Değiştirdiği yerleri o sizin yanınızdayken tekrar eski haline getirin

Bu forumu okuyunca daha iyi anlıyorum ki herkesin hayatında affedemeyeceği bazı insanlar var. Bence kötülük yapan kişinin size kötülük yapmasını engelledikten sonra o kişiyle aynı ortamda bulunmak, yardım etmek falan çok da sorun değil. Ha aynı ortamda bulununca kötülük yapması kaçınılmaz bir hal alıyorsa, o başka. Kayınvalidenizle sorununuzu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Ben sevmiyorum, sevebilme ihtimalimi de kendisi yok etti. O yuzden hic gormesem de yoklugunu hissetmiyorum.
Senin duzenine karismasini engellemen gerek.

"Bi dahakine su esyayi suraya degil de suraya koy bari yaptigin bir ise yarasin arkandan donuyorum resmen bulamıyorum hicbir seyimi" de.

Bu arada kayinvalidemi severim. Annemden hic ayirmadim. O da beni kizlarindan ayirmadi. Diger gelinlerine cadi ama bana degil. Benim temizligime yardima geldi mesela onda bile "slim istersen bunu boyle koy kizim daha rahat kullanirsin" dedi. Mesela kv kafasina gore yerini degistirse yine bir sey demem su an. Kolaylik olsun diye yaptigini bilirim. Ikili iliskiye bagli.

Şöyle bir örnekle sorunlarımızdan birini anlatayım:
Buraya yeni taşındık. Bir komşum hoşgeldin demeye geldi. Kaynanam onu aldı tüm inşşatı gezdirdi. Hep beraber güldük sohbet ettik. Sonra ben su getirmek için alt kata indim. Tam geri çıkarken kaynanamın fısıltıyla komşuma "çocuğu olmuyor bunun " dediğini duydum. İlk defa gördüğümüz komşuma dedikodu malzmesini altın tepside sunmasına mı yanayım arkamdan atıp tutmasına mı bilemedim. Bu en hafiflerinden biri. Daha neler var

Kesinlikle katılıyorum. Benim eşyalarıma çöp diyor. Hepsini balkondan atacakmış da aşağıda araba varmış. Ona gelir diye korkmuş. Ona göre çöp olan şeyi biz inşaat malzemesi olarak kullanıyoruz. Tavan levhası çöp mü? Kadın elinde çatır çutur kırıyordu bugün.

Kafan rahat olsun mu istiyon safı oynayacan naparsa yapsın bırak isterse evi ters düz etsin yılda bir iki kez goruşuyosan eğer...o gidince evi eski haline bir temizlikçi tutup iki günde getirecen :))ben öyle yapıyorum şahsen

Ay güldüm. Allah'ta sizi güldürsün. Maalesef biz yılda çok fazla görüşüyoruz. Yaşadığım yerde temizlikçi tutma imkanım da yok ki. Ama sizin ki iyimiş

Şimdi
Ay güldüm. Allah'ta sizi güldürsün. Maalesef biz yılda çok fazla görüşüyoruz. Yaşadığım yerde temizlikçi tutma imkanım da yok ki. Ama sizin ki iyimiş
ben anlatsam senin konun sabote olur misal ramazan bayramı da geliyorlarmış haberim yok benim herif ağzından az önce kaçırdı güler misin ağlar mısın la bi bana da de program yapayım kadın tutayım hamileyim Allahtan kazara mazara öğrendim bana diyen yok telefonda falan başçavuşun eşşeği ahanda burdaki:)))

Ben rahmetli kayınvalidemi çok severdim. Yalnız o da beni çok severdi. Eşim şakayla karışık magicat evi temizlemiyor diye şikayet ettiğinde magicat senin evini temizlemek zorunda değil ki otur kendin temizle demişliği vardır. Nur içinde yatsın tam bir melekti..

Niye bu kaynanalarin gelinin duzeninine karışma huyu var hepsini böyle yaa korkuyorum acaba bizdemi böyle olcaz
Açık açık söylemedikten sonra hiçbirşey kâr etmiyor

Nasıl böyle neşenizi kaybetmeden kalabiliyorsunuz? Ben başaramıyorum. Ne olur bir formülü varsa bana da söyleyin.

Niye bu kaynanalarin gelinin duzeninine karışma huyu var hepsini böyle yaa korkuyorum acaba bizdemi böyle olcaz
Açık açık söylemedikten sonra hiçbirşey kâr etmiyor
Ben söylüyorum açık açık. Yine de anlamıyor. Allah kimseye bunları yaşatmasın gerçekten.

Nasıl böyle neşenizi kaybetmeden kalabiliyorsunuz? Ben başaramıyorum. Ne olur bir formülü varsa bana da söyleyin.
Yok be gülüm ne neşesi ben kadar negatif adam yoktur da hamileyim bebişime kıyamıyom kendime safları oynuyorum bir suredir

Yok be gülüm ne neşesi ben kadar negatif adam yoktur da hamileyim bebişime kıyamıyom kendime safları oynuyorum bir suredir
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Hayran kaldım pozitif halinize. Çok sağolun. Sayenizde moralim düzeldi. Sinir küpü gibi geziyordum sabahtan beri. Düzeldim resmen. Allah razı olsun.

Uzak olduğum için kaayınvalidemle sorun yaşamıyorum
aynı ilde oturmamızda eşimin işi gereği mümkün değil zaten
hayatınıza müdahale etmenize izin vermeyin eşinizinde bu konuda rolü büyük

Sende buna izin mi verdin eşin bu durumda naptı ???

Ben çok seviyorum kayınvalidemi o da beni çok seviyor.Belki siz yanlış anlamışsınızdır eşyalarınıza karışmak yerini değiştirmek değildir de amacı yardım etmektir belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…