Bu forumu okuyunca daha iyi anlıyorum ki herkesin hayatında affedemeyeceği bazı insanlar var. Bence kötülük yapan kişinin size kötülük yapmasını engelledikten sonra o kişiyle aynı ortamda bulunmak, yardım etmek falan çok da sorun değil. Ha aynı ortamda bulununca kötülük yapması kaçınılmaz bir hal alıyorsa, o başka. Kayınvalidenizle sorununuzu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.Ben çok kindarım bir de bunu anladım. Çünkü o yanlış birşey yaptığında, diğer tüm yaptıkları da aklıma geliyor. Affedemiyorum artık. Sakin oluyorum ama göz göze gelmemeye çalışıyorum ki ağzımdan kötü bir laf çıkmasın. Çok zor valla.
Şöyle bir örnekle sorunlarımızdan birini anlatayım:Bu forumu okuyunca daha iyi anlıyorum ki herkesin hayatında affedemeyeceği bazı insanlar var. Bence kötülük yapan kişinin size kötülük yapmasını engelledikten sonra o kişiyle aynı ortamda bulunmak, yardım etmek falan çok da sorun değil. Ha aynı ortamda bulununca kötülük yapması kaçınılmaz bir hal alıyorsa, o başka. Kayınvalidenizle sorununuzu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Kesinlikle katılıyorum. Benim eşyalarıma çöp diyor. Hepsini balkondan atacakmış da aşağıda araba varmış. Ona gelir diye korkmuş. Ona göre çöp olan şeyi biz inşaat malzemesi olarak kullanıyoruz. Tavan levhası çöp mü? Kadın elinde çatır çutur kırıyordu bugün."Bi dahakine su esyayi suraya degil de suraya koy bari yaptigin bir ise yarasin arkandan donuyorum resmen bulamıyorum hicbir seyimi" de.
Bu arada kayinvalidemi severim. Annemden hic ayirmadim. O da beni kizlarindan ayirmadi. Diger gelinlerine cadi ama bana degil. Benim temizligime yardima geldi mesela onda bile "slim istersen bunu boyle koy kizim daha rahat kullanirsin" dedi. Mesela kv kafasina gore yerini degistirse yine bir sey demem su an. Kolaylik olsun diye yaptigini bilirim. Ikili iliskiye bagli.
Kaynanamı bir türlü sevemiyorum. Yeni yaptırmaya çalıştığımız inşaat halindeki evimize geldi ve evin sahibiymiş gibi inşaata müdahale ediyor. Üst kattaki odamı saçma sapan kendisi yerleştirmeye başladı. Kapalı kutularımın yerlerini değiştirdiği için ne nerede hiç bilmiyorum şuan.
Benim düzenime müdahale etmekten zevk alıyor. Bir de "bak ne güzel yaptım" diyor. Eşyalarımı karıştırıyor. "Senin şuyunu buldum, buyunu buldum" diye diye gülüyor. Bir kaç gün sonra ameliyatı var. Ben bakayım diye yanıma geldi. Hiç istemedim ama kocam yüzünden mecbur kaldım. Şimdi ameliyat bitene kadar kendimi tutacağım.
Ama ağzıma geleni saydırmamak için kendimi zor tutuyorum. Evli bayanlar nasıl baş ediyorsunuz kaynananızla? Bu kadın kendini benimle yarıştırıyor. Geçen gece düştüm ayak parmağım döndü. "Ay birşey olmaz ben çok daha kötü düşüyorum" diyor. Bunda bile benimle yarışıyor.
Lütfen akıl verin. Nasıl sakinleşeyim? Nasıl yaklaşayım? Sinir küpü gibi geziyorum 1 haftadır.
Ay güldüm. Allah'ta sizi güldürsün. Maalesef biz yılda çok fazla görüşüyoruz. Yaşadığım yerde temizlikçi tutma imkanım da yok ki. Ama sizin ki iyimişKafan rahat olsun mu istiyon safı oynayacan naparsa yapsın bırak isterse evi ters düz etsin yılda bir iki kez goruşuyosan eğer...o gidince evi eski haline bir temizlikçi tutup iki günde getirecen :))ben öyle yapıyorum şahsen
ben anlatsam senin konun sabote olur misal ramazan bayramı da geliyorlarmış haberim yok benim herif ağzından az önce kaçırdı güler misin ağlar mısın la bi bana da de program yapayım kadın tutayım hamileyim Allahtan kazara mazara öğrendimAy güldüm. Allah'ta sizi güldürsün. Maalesef biz yılda çok fazla görüşüyoruz. Yaşadığım yerde temizlikçi tutma imkanım da yok ki. Ama sizin ki iyimiş
Nasıl böyle neşenizi kaybetmeden kalabiliyorsunuz? Ben başaramıyorum. Ne olur bir formülü varsa bana da söyleyin.Şimdi
ben anlatsam senin konun sabote olur misal ramazan bayramı da geliyorlarmış haberim yok benim herif ağzından az önce kaçırdı güler misin ağlar mısın la bi bana da de program yapayım kadın tutayım hamileyim Allahtan kazara mazara öğrendimbana diyen yok telefonda falan başçavuşun eşşeği ahanda burdaki:)))
Ben söylüyorum açık açık. Yine de anlamıyor. Allah kimseye bunları yaşatmasın gerçekten.Niye bu kaynanalarin gelinin duzeninine karışma huyu var hepsini böyle yaa korkuyorum acaba bizdemi böyle olcaz
Açık açık söylemedikten sonra hiçbirşey kâr etmiyor
Yok be gülüm ne neşesi ben kadar negatif adam yoktur da hamileyim bebişime kıyamıyom kendime safları oynuyorum bir suredirNasıl böyle neşenizi kaybetmeden kalabiliyorsunuz? Ben başaramıyorum. Ne olur bir formülü varsa bana da söyleyin.
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Hayran kaldım pozitif halinize. Çok sağolun. Sayenizde moralim düzeldi. Sinir küpü gibi geziyordum sabahtan beri. Düzeldim resmen. Allah razı olsun.Yok be gülüm ne neşesi ben kadar negatif adam yoktur da hamileyim bebişime kıyamıyom kendime safları oynuyorum bir suredir
Sende buna izin mi verdin eşin bu durumda naptı ???Canım bu kadın daha önceden üstüme yürümüş bana tehditler savurmuş bir kadın. Ben annecim dediğimde beni çıkarcılıkla menfaatçilikle suçlamış bir kadın. Son 3 senedir o gözle bakamıyorum maalesef
Eşim bağırdı çağırdı ama o aslında anne kuzusu. Ben 2 sene görüşmedim bunları yaptığında. Yalvar yakar oluyor o zaman konuşayım diye.Sende buna izin mi verdin eşin bu durumda naptı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?