Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Valla biz 2012 ye korunmadan girelim demiştik,Allaha şükür şubat ayında hamile kaldım.Adetlerim o kadar düzenliydi ki günüm geçince dedim var bu işte bir iş 2 sene doğum kontrol hapı kullandığım için kendime 1 yıl süre vermiştim 1 yıl olmazsa takmyacağım diye..

günüm geçince eşime gebelik testi aldırttım,bi baktım çift çizgi.Eşimin gözüne soktum resmen al diye :))

saatlerce şok oldu eşim mal gibi bir gülümseme,sarıldı deli gibi durup durup..

Çünkü benden daha çok istiyordu,benim işle ilgili sıkıntılarım vardı o yüzden biraz daha geç olur inşallah diyordum hep,ama kısmet o zamanaymış..

Böyle işte hemen akşam vakti acil kadın doğuma gitmiştik..Eşim çok komikti ama yaa...

Allahım isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda,herkesin gönlüne göre versin inşallah...

canım çok sevindim inşallah Allahım mutluluğnuzu kat be kat arttırsın:)maddi imkanlarınızda daha iyi olur inşallah

herhalde eşimle olan karı koca sorunlarımdan dolayı kaynanamdan özürdilemem gerekecek

yüzüne karşı ne bir söz ne bir tavır almışlığım vardır..zaten 4aydır görüşmüyoruz..4ay önce babam ciddi bir kaza geçirmişti..3ay başındaydık babamın zaten..son 1ay dada eşimle problemlerimiz sayesinde gidemiyorum kaynanamlara...

normalde hoşsohbet biriyimdir onlara karşı..nebileym,onlrdaysak giderim mutfağa enazından bi salata yaparım çay demlerim falan..
daha ne yapmam gerekiyor..ceylan gibi sek sek sekemem yaa..benimde bir ağırlığım var..28yaşında gelin oldum..çok nazlı kem küm bir gelin olmazdım ya..kariyeri işi gücü olan biriyim..insanlardan saygı görmeye alışığım..işte böyle olunca resmi olarak yaftalanıyourz..
onların istedği gibi bir gelin değilim belki ama buna mecburda değilim..ben saygısızlık yapmam sadece beni bu bağlar..

çok tatlısınız yaa:)

negüzel Allahım bekletmemiş sizi..benimde ablam ilk denemesinde hamiş kalmıştı:)

sanırım olacaksa zaten bukadar bekletmiyo sıpalar:)bizim kısmetimizde yokmuş..

olsun şimdi minik bir yeğenim var ve onun kokusunu içime çekince herşeye RESET atabiliyorum..
Allahım kuzucuklarımızı bağışlasın bizlere...yeğenimde benim kuzum:)

nilt varyaa hayırlısıyla bebişine kavuşunca belkide şimdiye kadar onsuz nasıl yaşamışız diyeceksin:)
ben yeğenimin varlığı ile bile böyle hissedebiliyorsam...

mmmmmm kokuları yokmu....offff kuzummmm yaa çok özledim:)neyseki bugün göreceğim bebişimi..

yani bebiş gelmeyince habire hap al falan,bide günde 3kezdi ya..amelemiyim uğraşamam dedim yani

sonuçta ben nasıl hamile kalınamaz konusunda uzmanım

anacım ne yaparsam yapayım mütemadiyen hamile kalamıyorum

hani millet korunuyor üstüne hamile kalıyor,bende korunma diye bişey yok,günlerede dikkat ediyoruz elimizden geldiğince..
ama Allahımdan hep hayırlısını istedim..hayırlı olmayacaksa verme dedim...oda VERMEDİ zaten..

normalde hoşsohbet biriyimdir onlara karşı..nebileym,onlrdaysak giderim mutfağa enazından bi salata yaparım çay demlerim falan..
daha ne yapmam gerekiyor..ceylan gibi sek sek sekemem yaa..benimde bir ağırlığım var..28yaşında gelin oldum..çok nazlı kem küm bir gelin olmazdım ya..kariyeri işi gücü olan biriyim..insanlardan saygı görmeye alışığım..işte böyle olunca resmi olarak yaftalanıyourz..
onların istedği gibi bir gelin değilim belki ama buna mecburda değilim..ben saygısızlık yapmam sadece beni bu bağlar..

ya ben anlamadım zaten onların istediği nasıl bir gelin..yani o model bi gelin kalmamış bence yer yüzünde bende kimse için kendimi kalıba sokamam neysem o saygılı davranırsa saygı görür böyledir yani..Ne güzel işin gücün var ben eşimle evlenmek için iş güç hak getire üniyi bitirir bitirmez işi gücü bırakıp koşa koşa evlendimm snr bebeğğim oldu derken kaldım böle

Ayıpsın yeğen olayı bende de var.Ablamın 4 yaşında oğlu var o benim herşeyimdir,hele o şirin bebekliği yok muydu,fırlamanın önde gideni bi çocuk şu an soytarımız o bizim..

Yeğen sevgisi bambaşka değil mi..

Ama lütfen kısmetimizde yokmuş deme sakın,herşeyin bir zamanı var,vakti,sırası var ben buna inanıyorum.Allah ne zaman isterse o zaman gönderiyor ben buna inanıyorum..İş bu konuda stres yapmamak..Stres yaptıkça bu süre daha uzar çünkü..

canım hakkında hayırlısı bak taaaa netten moralinin biraz iyi olduğunu hissettim korkulur valla benden

valla ben doğum yaptığımda kayınpederim kaynanama annesi diyerek bebeğimden bahsederdi
kaynanama dönüp annesi bak şöyle annesi bak böyle deli olurdum en son sinirden sütüm kesildi oturdum yerime

canım ettikleri yanlarına kalmaz sende bunu görürsün
hepsi yaptığından pişman olacak ama umarım iş işten geçmemiş olur:26::26:

hoşgeldin canım ne demek herkese aramızda yer var

ben aynısını yaşadığım için onu çok iyi anlıyorum insanın elinde olan bişe değil bu ama tavsiyem çok takmaması yoksa gerçekten hepsi zehir oluyor insana

sağol canım,hoşgeldin ayrıca:)tamam yuvayı kurmakta zor ama
yıkmakta zormuş yaw:44:
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun
herşey gönlüne göre olsun
yuva kurması kolay değil ama yıkmak çok kolay
rabbim kimseyi yuvasından etmesin amin..

canım kaç yaşıma geldim hala vakti zamanı değilmiki..neyse zaten ortada sağlıklı bi evlilkte yok..hala tek eksiğim bebekmiş gibi konuşuyorum

Allah biliyor ya içimi...büyül bir özlem duyuyorum...ne sorunumuz olursa olsun,bebeksizlik hepsinden beter.Allahtan yeğenler varda
onlarla avunuyoruz..kurban olurum onlara bitanelerimmm benim

canım hakkında hayırlısı bak taaaa netten moralinin biraz iyi olduğunu hissettim korkulur valla benden

kız sevinç valla korkulur senden hee..bi hartfen bile tehşisi koyuyon annem

"gelin kaynana evliliğin ilk 40 günüyle,lohusalıktaki 40 gün birbirine girmezse daha da girmezmiş" ayyy bunu ilk defa duydummmmmmmm

sanırım doğruuu

valla ben doğum yaptığımda kayınpederim kaynanama annesi diyerek bebeğimden bahsederdi
kaynanama dönüp annesi bak şöyle annesi bak böyle deli olurdum en son sinirden sütüm kesildi oturdum yerime

Ay bu da sinir bozucu işte,abartmış k.pederiniz..Yok herhalde o kadarına dayanamam,ama süt kesilmesi durumu da var değil mi?

teşekkür ederim canım benim...

"HİSLERİM" Sen Önden Yürü Bu Kez Gittiğimiz Yolu Bilmiyoruz..

gerçektende öyle..tek bildiğim ayrılmamız gerektiği ve onu çok sevdiğim

canım benim yaaaa Allahım selamete çıkarsın inşallah seni
umarım herşey istediğin gibi olur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…