canım umarım şuanda çok mutlusunuzdur:)Allah bebişinizi bağışlasın..
biizim tıbben bi sorunumuz yok ama sanırım stresten gelmedi sıpacan
ama böyle olunca acaba Allahım mı istemiyor,kısmet etmiyor diyorum:44:
eşim evine bağlıdır...işten eve evden işe gider gelirdi..ama nezamanki aramız bozuldu annesinde kalıyor..
neolduysa ozaman oldu zaten..annesi demişti..olurda dolunayla boşanırsan senin arkandayız..
ama seviyorum boşanamam dersende dolunayı senin hatrına affederim dmiş..ne büyük kadın ya..
neyi affedecekmiş bide bunu söyleseler bana?
ahh böyle böyle işlediler eşime..eşim diyorki seni görünce annmler resmen üşüyor,çok soğukmuşum..
ne diyeyim..benim kıymetimi anca kaybedince anlayacaklar..
mutlu muyuz?? mutluyuzz bebeğimiz sağlıklı,maddı sorunları birazda olsa aştık öle işte standartlarda yaşayıp gidiyoruz daha ii olunabilir ama buna sanırım benim yaşadıklarım ve üzerimde bıraktıkları engel oluyor...Canım ne ii kayınvalide affedermiş öle miii :) lutfetmişhemm affedilmek için ortada işlenen bu suç yapılan bi hata olmalı.o affedermişte bakalım sen affedebilecekmisin...Bana soğuk davranana gidip boynuna sarılamam ya aynı mesafede duruyorum deseydin keşke...üzülme canım dualarım seninle inşallah bu zor süreci en hafif şekilde atlatırsınn..İZler kalabilir ama onlarda tecrübe olur emin ol...
kızlar ben ufak bi ara vericem dönjem ama:)
nillltt kızım yeni hamilesin madem anlatsana nasıl öğrendin hamileliğini?eşine falan nasıl haber verdin
Allah hayırlıısyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
mutlu muyuz?? mutluyuzz bebeğimiz sağlıklı,maddı sorunları birazda olsa aştık öle işte standartlarda yaşayıp gidiyoruz daha ii olunabilir ama buna sanırım benim yaşadıklarım ve üzerimde bıraktıkları engel oluyor...Canım ne ii kayınvalide affedermiş öle miii :) lutfetmişhemm affedilmek için ortada işlenen bu suç yapılan bi hata olmalı.o affedermişte bakalım sen affedebilecekmisin...Bana soğuk davranana gidip boynuna sarılamam ya aynı mesafede duruyorum deseydin keşke...üzülme canım dualarım seninle inşallah bu zor süreci en hafif şekilde atlatırsınn..İZler kalabilir ama onlarda tecrübe olur emin ol...
bende 2-3yıl önce ilk kez bebiş istediğimiz zamanlarda netten araştırmıştım ..enaz 3ay önceden folicasit kullanmalıymışız..
pembe bi kutuda folicasid plus almıştım hemde kaç kutu kullandım ama bebiş gelmedi..bende kestim artık..
haybeden hap alıp duruyoruz..hala daha dolapta bir kutu var...içmek aklıma bile gelmiyor..
CANIM BU BİR VİTAMİN SONUÇTA HAMİLE OLMADA ÇOK BÜYÜK Bİ ETKEN DEĞİL Kİ VE SONUÇTA KADER. BENİM ARKADAŞIMDA 2 AYDA HAMİLE KALDI HEMEN MESELA YANİ BELLİ OLMUYO.SONUÇTA BU KAFADAN KULLANILAN Bİ ANTİBİYOTİK FALAN DEĞİL Kİ. O SÜREÇTE EK BİRŞEY
bende 2-3yıl önce ilk kez bebiş istediğimiz zamanlarda netten araştırmıştım ..enaz 3ay önceden folicasit kullanmalıymışız..
pembe bi kutuda folicasid plus almıştım hemde kaç kutu kullandım ama bebiş gelmedi..bende kestim artık..
haybeden hap alıp duruyoruz..hala daha dolapta bir kutu var...içmek aklıma bile gelmiyor..
CANIM BU BİR VİTAMİN SONUÇTA HAMİLE OLMADA ÇOK BÜYÜK Bİ ETKEN DEĞİL Kİ VE SONUÇTA KADER. BENİM ARKADAŞIMDA 2 AYDA HAMİLE KALDI HEMEN MESELA YANİ BELLİ OLMUYO.SONUÇTA BU KAFADAN KULLANILAN Bİ ANTİBİYOTİK FALAN DEĞİL Kİ. O SÜREÇTE EK BİRŞEY
Valla biz 2012 ye korunmadan girelim demiştik,Allaha şükür şubat ayında hamile kaldım.Adetlerim o kadar düzenliydi ki günüm geçince dedim var bu işte bir iş 2 sene doğum kontrol hapı kullandığım için kendime 1 yıl süre vermiştim 1 yıl olmazsa takmyacağım diye..
günüm geçince eşime gebelik testi aldırttım,bi baktım çift çizgi.Eşimin gözüne soktum resmenal diye :))
saatlerce şok oldu eşim mal gibi bir gülümseme,sarıldı deli gibi durup durup..
Çünkü benden daha çok istiyordu,benim işle ilgili sıkıntılarım vardı o yüzden biraz daha geç olur inşallah diyordum hep,ama kısmet o zamanaymış..
Böyle işte hemen akşam vakti acil kadın doğuma gitmiştik..Eşim çok komikti ama yaa...
Allahım isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda,herkesin gönlüne göre versin inşallah...
çok tatlısınız yaa:)
negüzel Allahım bekletmemiş sizi..benimde ablam ilk denemesinde hamiş kalmıştı:)
sanırım olacaksa zaten bukadar bekletmiyo sıpalar:)bizim kısmetimizde yokmuş..
olsun şimdi minik bir yeğenim var ve onun kokusunu içime çekince herşeye RESET atabiliyorum..
Allahım kuzucuklarımızı bağışlasın bizlere...yeğenimde benim kuzum:)
nilt varyaa hayırlısıyla bebişine kavuşunca belkide şimdiye kadar onsuz nasıl yaşamışız diyeceksin:)
ben yeğenimin varlığı ile bile böyle hissedebiliyorsam...
mmmmmm kokuları yokmu....offff kuzummmm yaa çok özledim:)neyseki bugün göreceğim bebişimi..
canım bugün artık bi noktayı koyun yani..tekrar eski cıvı cıvıl günlerinize dönersiniz inşallah:)
arkadaşımın gözünden de bişey kaçmaz:)evet moralim geçen haftaya göre iyi..
büyük bir değişiklik yok aslında..sadece pazartesi iş çıkışı eve uğrdım..birkaç giyim eşyası götürecektim
eşimde geldi..benim çantaları falan görünce bozuldu..
biraz konuştuk,ikimizde yorulmuştuk artık..özlem ağır bastı..boynuna sarıldım eşimin..oda tepkisiz kalamadı..
sadece bukadar sonra anneme bıraktı beni oda anasının evine gitti..
2gündür de aramaya sormaya başladı..sanki ilk flört ettiğimiz zamnları yaşıyor gibiyiz dedi akşam..
banada öyle geliyor..herkes anasının evinde çünkü..
evet şuanda onun kalbindeyim ama sanırım ayrılmak ikimiz içinde kaçınılmaz..
hala boşanmayı düşünüyorum..annemler barıştığımızı biliyor ,hatta birazda fırça attılar bana..
tam barıştım diyemem...sadece ondan vazgeçmem zor..bişekilde başarmaya çalışıyorum..
annemlerde kalıyorum canım..
kadeeeeeeeer bağladı bizi..
yine kader çözecek..
günün şiiri olsun benden herkese gelsin
SANA YÜKLEDİĞİM ANLAMLARI SENMİŞSİN GİBİ DÜŞÜNME
ALDANIRSIN
SEN O ANLAMLARLA SADECE BENDE VARSIN...
Çok teşekkür ederim canım yaa,zaten kafaya takmak istemiyorum işte,inanıyorum zaten herşey güzel olacak belki de gereksiz yere takıntı,kuruntu yapıyorum..Galiba annelik içgüdüsü aşırı sardı beni şimdiden ondan korktum galiba..Daha ne olacağımız belli bile değil..
Dediğin gibi tadını çıkaracağım..
boşver üzülme tatlım..ektiklerimi biçiyorum ben..hepsini hakettim..
onu okadar uzakta işe girmesi için neredeyse yalvaran bendim..çünkü çok iyi bir firmaydı..uzak ama idare edebilir sandım..
ailesini hesaba katmadım..onun beynini yıkayabilecek kadar etkili olabileceklerini bilemedim..eşim tapardı bana..
nezamanki kadınlığı bırakıp onu yap bunu yap şu senin için iyi olur dedim işte ozaman kaybettim..kadın kısmısının demek ki beynini fazla kullanmaması lazım...
keşke bıraksaydımda günde 15 saat çalışıp asgari ücretle eve dönmeye devam etseydi..
bu işi için yalvardım,kabul etmiyordu ama
şimdide vazgeçmiyor işinden..daha yüksek maaş,daha insanca çalışma imkanı..
hatta seviyorsan sen vazgeç işinden gel diyor..
ona bunları söyleten benim..şimdide yaptıklarımı ödüyorum canım..
ben birgün bile kaynanama laf söylemedim..
gönlünü kırmadım..hadi oda kırmadı diyelim..
ne zaman yere düştük böyle ilk tekmeyi kaynanam attı..
akbabalar gibi dolandılar..şimdi mutlu olsunlar bakalım..
bendeki bu acı onların yakasına dolanır gibime geliyor..
merhaba kızlar
uzun zamandır kk takip ediyorum ve üye olmak bugüne kısmetmiş.Bu topici kaç gündür takip ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sırf dertleşmek için üye oldum benide aranıza alırmısınız?
canım hamilelğinden olsa gerek sanki biraz abartıyorsunanneannem de babannem de bana kızım der ama ben annemin kim olduğunu bilirim yani :) torun sahibi olmak çok çok özel bir duygu annemden biliyorum. ne güzel ilgilenecek demek ki. ablam da k.validesinin buna benzer tutumundan rahatsız olmuştu kadının kalbini kırdı. sonra da çalışırken yetişemez olunca anne nolur gel yardım et diye adeta yalvardı. bence bu duygularına ket vurmalısın canım. böyle gidersen k.validen değil ama sen hem hamilelğini hem loğusalığını zehir edersin.
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun
herşey gönlüne göre olsun
yuva kurması kolay değil ama yıkmak çok kolay
rabbim kimseyi yuvasından etmesin amin..
Ayıpsın yeğen olayı bende de var.Ablamın 4 yaşında oğlu var o benim herşeyimdir,hele o şirin bebekliği yok muydu,fırlamanın önde gideni bi çocuk şu an soytarımız o bizim..
Yeğen sevgisi bambaşka değil mi..
Ama lütfen kısmetimizde yokmuş deme sakın,herşeyin bir zamanı var,vakti,sırası var ben buna inanıyorum.Allah ne zaman isterse o zaman gönderiyor ben buna inanıyorum..İş bu konuda stres yapmamak..Stres yaptıkça bu süre daha uzar çünkü..
canım hakkında hayırlısı bak taaaa netten moralinin biraz iyi olduğunu hissettim korkulur valla benden
Zaten derler ya "gelin kaynana evliliğin ilk 40 günüyle,lohusalıktaki 40 gün birbirine girmezse daha da girmezmiş"diye
Yoo asla amacım kalp kırmak değil,sadece aramızdaki mesafeyi bozmamak..Yoksa oğlu için canını veren bir anneyi asla kalkıp ta kırmam haddime düşmez zaten..
Evet takmayacağım bundan sonra inşallah,sağlıklı ve huzurlu bir gebelik ve annelik süreci yaşamak istiyorum çünkü amacım bu şu an..
valla ben doğum yaptığımda kayınpederim kaynanama annesi diyerek bebeğimden bahsederdi
kaynanama dönüp annesi bak şöyle annesi bak böyledeli olurdum en son sinirden sütüm kesildi oturdum yerime
teşekkür ederim canım benim...
"HİSLERİM" Sen Önden Yürü Bu Kez Gittiğimiz Yolu Bilmiyoruz..
gerçektende öyle..tek bildiğim ayrılmamız gerektiği ve onu çok sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?