Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Ay bu da sinir bozucu işte,abartmış k.pederiniz..Yok herhalde o kadarına dayanamam,ama süt kesilmesi durumu da var değil mi?

sinirimden kudurmuştum annesi deyince bide otomatik olarak dönüp bakıyorum anaa bide ne göreyim babaanneden bahsediyor adam
evet canım stresten sütüm gittii

canım folbiol var ama günde bir tane alınıyor ben öyle kullanmıştım:26:

sinirimden kudurmuştum annesi deyince bide otomatik olarak dönüp bakıyorum anaa bide ne göreyim babaanneden bahsediyor adam
evet canım stresten sütüm gittii

İşte sütün stresten kesildiğinin de farkında olmaları lazım,düşünmeleri gerek ki madem bize bir torun veriyor onun anne sütüyle beslenmesi lazım,üzmeyelim,sinir etmeyelim,strese sokmayalım ama nerdeeee...

kızlar ben gidiyorum,kendinize iyi bakın
başınızı şişirdim yaw kusura bakmayın

Allaha emanet olun canlarım...

ne diyorsun sütüm kesildi diye onun sorumlusu bile ben oldum
çocuğu emzirmeyi becerememişim
oysaki tek bir damlada olsa anne sütü içebilsin diye pompalar alıp sağdım
göğüsümden kanlar akardı yara olurdu aldırmaz sağardım bebeğim için
ama yinede yaranamadım onlara

sorma canım yaaa bendeki durumda daha komik
evlendim ilk aydan hamile kaldım neyin ne olduğunu bilmeden
oğlana kardeş yapalım dedik 3 senedir beceremedik
ilk doğumda öğrenemediğim herşeyi yeni öğrendim

hayırlı olsun canım amin inşallah.
bu arada bebeğiniz rızkı ile gelir hiç merak etme

Sağol tatlım soracağım eczacıya bu sefer"Hangisi kilo aldırmıyorsa onu istiyorum " diyeceğim.Adamda gülecek sanırım

canım gebelik planladığın zaman beslenmeye çok dikkat etmelisin sağlıklı şeyler yemelisin çok kilo almamak için dengeli beslenmek gerekiyor

canım gebelik planladığın zaman beslenmeye çok dikkat etmelisin sağlıklı şeyler yemelisin çok kilo almamak için dengeli beslenmek gerekiyor

İyide ben şimdiden tontonum güzelim.Bu halde hamile kalırsam yuvarlanarak yürürüm herhalde
Kilo vermeye çalışıyorum.Bakalım hayırlısı artık.

günaydın kızlar dün gece giremedi diyordum meğerse kimse yokmuş topikte
hepinize hayırlı günler kızlar...

ahkeşkem ne yaptı dün gece acaba kocasının gönlünü alabildimi ki???

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün gece giremedi diyordum meğerse kimse yokmuş topikte
Hepinize hayırlı günler kızlar...

Ahkeşkem ne yaptı dün gece acaba kocasının gönlünü alabildimi ki???

günaydın canım. Kociş bana çok kırgın biraz zor olacak gönlünü almak ama dün uyurken sarıldı bana öle çok ii konuşmuyo ama biraz zamanla daha ii olacak inşallah

günaydın canım. Kociş bana çok kırgın biraz zor olacak gönlünü almak ama dün uyurken sarıldı bana öle çok ii konuşmuyo ama biraz zamanla daha ii olacak inşallah

haklı adam ne diyelim canım
sarılması bile güzel en azından yavaş yavaş olacak inşallah....

haklı adam ne diyelim canım
sarılması bile güzel en azından yavaş yavaş olacak inşallah....

valla haklı... zaten dün görsen kedi gibiydim arkasında dolanıp duruyordum ama kıyamam ya baktım ben nasıl istiyosam önceden öle davranıyo sofrayı falan topladı. uf ya ben öptüm falan ama o öpmedi neyse bugün biraz daha ii olur. dün o dalgınlıkla kaza da yapmış zaten ama allahdan birşey yok ölürdüm o zaman

günaydın kızlar nasılsınız,bugün sözde kayınvalidem akşam yemege gelecekti ama fikir degiştirmiş cumartesigeliyim hemde gece kalırım dedi sinir oldum belki ben cumartesi günü kocamla baş başa bişeyler yapmak istiyorum sordunmu dimi?o gece uyuyamam heralde gece kalkar da belki bogmaya çalışır ben herşeyi bekliyorum o kadından çünkü beni kuması gibi görüyo oglunu elinden alan bir kuma ruh hastası manyakdan kurtulmak için neler vermezdim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…