Ay bu da sinir bozucu işte,abartmış k.pederiniz..Yok herhalde o kadarına dayanamam,ama süt kesilmesi durumu da var değil mi?
rtv canım işte bende şuanda öyle bir durumdayım...biliyorumki bu ayrılığı kaldırabilirsem hayatımın bundan sonrası için
yeni mis gibi bir sayfa açabilirim..ama öyle hemen diyince yapamıyorum..zor geliyor..
eşim öyle bir işlemişki kalbime..
evlendikten sonra hayatımda hiçbir gelişme olmadı...ya sadece anne olmak istedim..olmadı..
ama eşim kariyer anlamında sıçramalar yaşadı..hepsinin gerisinde tonla dil dökmelerim,neredeyse yalvarışlarım var ..QUOTE]
Belki rabbimin bir bildiği vardı canım üzülmee sakın ya kucağında yawrunla ayrılsaydın eminim çok ii bir anne olurdun ama çocukların hayatında babalarında yeri ayrı...çok zor bir dönemden geçiyorsun eşimle bizde bir süre ayrı yaşadık dava açtım falan ben annesi babası yüzündena ama onsuz yaşamaya dayanamıyorum diye geri döndüm o yüzden dedim sana hayat insana bazen güzel şeyleri yakalaması için şans weriyor diye ben o şansı kaybettim sonra yaşanılan rezaletlere bak.evet sonrsında bir bebeğim oldu onun için asla pişman değilim ama biliomusun ben her ağladığımda onunda üzüldüğünün farkındayım daha küçük ama yanında bile olmasa tartışmalar sanki anlıomuş gibi suratımıza bakıyor hiç ses çıkartmadan
daha dur biraz büyüsün sorgulamalar başlar anne neden suratın asık sen ağladınmı gözünde yaş var hiç bir şeyi saklayamazsın
herşeyi anlıyor ve hissediyorlar kuzucuklarım :26::26:
Ya kızlar dr.banada folik asit kullanmaya başla dedi.Arkadaşımla gittik eczaneye oda hamile kalmaya çalışıyo 2.çocuğu istiyor.Eczacı piyasada şuan solgar var dedi.Arkadaşım başka bir marka kullanmış günde 3 kere kullanmış o bana eczacı günde 1 kere dedi.Ahkşkem kilo yapan benim ki mi yoksa?Zaten kilo sorunum var,birde folik asitle şişmeyeyim :18::18::18:
sinirimden kudurmuştum annesi deyince bide otomatik olarak dönüp bakıyorum anaa bide ne göreyim babaanneden bahsediyor adam
evet canım stresten sütüm gittii
yok tekrar barıştıktan sonra bebek sahibi olduk..eşim bu ayrılık sürecinden sonra değişti ailesinin ben olduğumu anladı evlendiğinin farkına vardı vaktinde eve gelmeye başladı..zaten bende çok çocuğum olsun istiyordum rabbim şükürler olsun verdi...Olur canım niye olmasın..kocasıylaa 10 sene çocuk sahibi olmadı bi tanıdık adam suçu kadında buldu falan bende daha o zman küçüktüm geçen duydum yeni evlendiği adamdan 5 yaşında bir oğlu varmış :) kısmet canım geri döneceksen bile her şeyi düşün taşın..eet eş çok önemli ama aileside bir o kadar önemli..bizim hiç sornumuz kawgamız yokken birden yaptıkları olay yüzünden kendimizi kawganın kıyametin içinde bulduk..zaten istekleride buydu...umutsuz olmaa!!Aşkın nerde ne zaman kime denk geleceği belli olmaz..HER ŞEY BİTER HERKEZ UNUTULUR!!!!!!!! sen sakın güçsüz görünme seviosan belli et ama yalvaran olma bırak o yalvarsın dön diyee
çok ama çok doğru bak tecrübe nasılda konuşuyor
canım umarım şuanda çok mutlusunuzdur:)Allah bebişinizi bağışlasın..
biizim tıbben bi sorunumuz yok ama sanırım stresten gelmedi sıpacan
ama böyle olunca acaba Allahım mı istemiyor,kısmet etmiyor diyorum:44:
eşim evine bağlıdır...işten eve evden işe gider gelirdi..ama nezamanki aramız bozuldu annesinde kalıyor..
neolduysa ozaman oldu zaten..annesi demişti..olurda dolunayla boşanırsan senin arkandayız..
ama seviyorum boşanamam dersende dolunayı senin hatrına affederim dmiş..ne büyük kadın ya..
neyi affedecekmiş bide bunu söyleseler bana?
ahh böyle böyle işlediler eşime..eşim diyorki seni görünce annmler resmen üşüyor,çok soğukmuşum..
ne diyeyim..benim kıymetimi anca kaybedince anlayacaklar..
ne saçma yaa neyini affedeceklermiş oğullarını adam etmiş olmanımı
kızlar ben gidiyorum,kendinize iyi bakın
başınızı şişirdim yaw kusura bakmayın
Allaha emanet olun canlarım...
İşte sütün stresten kesildiğinin de farkında olmaları lazım,düşünmeleri gerek ki madem bize bir torun veriyor onun anne sütüyle beslenmesi lazım,üzmeyelim,sinir etmeyelim,strese sokmayalım ama nerdeeee...
Değiştireyim o zaman.Off ya ne zor işmiş şuişi daha başında böyle.İnsanlar tarla,bayır çatır çatır doğurmuşlar bebeklerini,sarıp sarmalayıp işlerine devam etmişler zamanında.Babamlar 9 kardeş doktorsuz doğmuş hepsi.Biz birtane yapacağız amuda kalkmadığımız kaldı
Valla biz 2012 ye korunmadan girelim demiştik,Allaha şükür şubat ayında hamile kaldım.Adetlerim o kadar düzenliydi ki günüm geçince dedim var bu işte bir iş 2 sene doğum kontrol hapı kullandığım için kendime 1 yıl süre vermiştim 1 yıl olmazsa takmyacağım diye..
günüm geçince eşime gebelik testi aldırttım,bi baktım çift çizgi.Eşimin gözüne soktum resmenal diye :))
saatlerce şok oldu eşim mal gibi bir gülümseme,sarıldı deli gibi durup durup..
Çünkü benden daha çok istiyordu,benim işle ilgili sıkıntılarım vardı o yüzden biraz daha geç olur inşallah diyordum hep,ama kısmet o zamanaymış..
Böyle işte hemen akşam vakti acil kadın doğuma gitmiştik..Eşim çok komikti ama yaa...
Allahım isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda,herkesin gönlüne göre versin inşallah...
canım folbiol var ama günde bir tane alınıyor ben öyle kullanmıştım:26:
Sağol tatlım soracağım eczacıya bu sefer"Hangisi kilo aldırmıyorsa onu istiyorum " diyeceğim.Adamda gülecek sanırım
canım gebelik planladığın zaman beslenmeye çok dikkat etmelisin sağlıklı şeyler yemelisin çok kilo almamak için dengeli beslenmek gerekiyor
günaydın kızlar dün gece giremedi diyordum meğerse kimse yokmuş topikte
Hepinize hayırlı günler kızlar...
Ahkeşkem ne yaptı dün gece acaba kocasının gönlünü alabildimi ki???
günaydın canım. Kociş bana çok kırgın biraz zor olacak gönlünü almak ama dün uyurken sarıldı bana öle çok ii konuşmuyo ama biraz zamanla daha ii olacak inşallah
haklı adam ne diyelim canım
sarılması bile güzel en azından yavaş yavaş olacak inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?