Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ablam doğurduğunda bize geldiklerinde valla bebeği kucaklarından alıp enişteyle onun yüzüne bile bakmaz olmuştuk :))))) babaanne, anneanne, halalar, teyzeler herkeste başka türlü bir heves oluyor. yazık hamiş anneler ya da taze anneler de sanki geri plana atılıyor :))) ama napalım bebekler annelerinden babalarından çoook şeker oluyorlar canım :)))sevgiyle kal inşallah.

kızlar ben ufak bi ara vericem dönjem ama:)

nillltt kızım yeni hamilesin madem anlatsana nasıl öğrendin hamileliğini?eşine falan nasıl haber verdin

Allah hayırlıısyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Ya kızlar dr.banada folik asit kullanmaya başla dedi.Arkadaşımla gittik eczaneye oda hamile kalmaya çalışıyo 2.çocuğu istiyor.Eczacı piyasada şuan solgar var dedi.Arkadaşım başka bir marka kullanmış günde 3 kere kullanmış o bana eczacı günde 1 kere dedi.Ahkşkem kilo yapan benim ki mi yoksa?Zaten kilo sorunum var,birde folik asitle şişmeyeyim :18::18::18:

biz maalesef lohusalıktaki 40 gün birbirine girdiii ve sonuç baba evindeyim ((

doktor verir o zaman demekki duruma göre
ilk olacağı için bilmiyorum nasıl olacak

biz maalesef lohusalıktaki 40 gün birbirine girdiii ve sonuç baba evindeyim ((

ahhh ya canımmm lohusalık çok zor hele anlayışla insanlar yoksaa..kaynana olacak kadın 40 gün yanıma bile uğramadı 1 kere yada 2 kere 5 dk durdu gitti..şimdi düşünüyorumda bölesi daha ii olmuş sanırım.

canım benim foludoce al sen eczaneden günde 1 tane kullanılıyo zaten sabah aç karnına

canım benim foludoce al sen eczaneden günde 1 tane kullanılıyo zaten sabah aç karnına

Değiştireyim o zaman.Off ya ne zor işmiş şu işi daha başında böyle.İnsanlar tarla,bayır çatır çatır doğurmuşlar bebeklerini,sarıp sarmalayıp işlerine devam etmişler zamanında.Babamlar 9 kardeş doktorsuz doğmuş hepsi.Biz birtane yapacağız amuda kalkmadığımız kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…