Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım benim bence büyütme ne var ne güzel işte sahipleniyo seviyo bence mutlu olmalısın sonuçta annesi sensin tabiki ama onun da ilk heyecanı aranız da iyiymiş bu sorun yapıpta aranıda bozma kayınvaliden seni seviyo demekki bu kadar sahiplendiğine göre. çocuk oluncada çok rahatsız olursan sürekli vurgu yapar laf çakarsın. ama şimdi bunları düşünme anne olacaksın tadını çıkar. ne güzel bişey bu. eğer sonra sorunlar olursa bırak onuda o zaman düşün eşin halleder hem o zaman da ama şididen kafana takıpda canını sıkma.

sen böle deyince üzülüyorum yaa. ama bazen bi bakmışın dönüşü olmayan bi yoldasın ve ne yazıkki rüzgar nereye savuruyo sen oraya gidiyosun.

inanamıyorum yaaaa pesssssssss
nasıl olmuyormuş canım suç duyurusunda bulunsaydınız
valla şok oldum haaaa abboowww

araştırıp soruşturup öğrendiğim kadarıyla anne baba kaynana kardeş vs gib akrabalar arasında hırsızlık suçu sayılmıyormuş o yüzdende dawamız kapandı ama başka bi dawa açılmış hakkımızda ben gitmedim sonuç ne oldu bilmiyorum.kimse inanamıyor ve o insanlar kendi evlatlarına bu kötülüğü yapan insanlar hala utamadan sokağa çıkabiliyorlar..dolunay adlı arkadaş bir kere bile sormadılar çocuk meselesini demiş..benimkiler torunlarının yüzünü o pis olayı yapmadan önce toplasan gördükleri bir elin parmaklarını geçmez..birde altlı üstlü oturuyorduk düşün..ama tabii kadın plan peşindeymiş birde torunla mı uğraşacak yani :) hediye almış getirmiş ama afedersin yani bi tarafını silmeye iğrenirsin.eşime göstermiştim o zaman bak dedim annen çok aramışta ne bulmuş oda at gitsin lazım mı demişti...

Haklısınız bilemiyorum,ama ben her zaman mesafeden yana olmuşumdur aşırı vıcık vıcık ilişkileri hiç sevemedim bir türlü.KAyınvalideme kalsa hergün görüşmek ister,ama ben kendi ailemle bile haftada 1 görüşüyorum ve aradaki saygıyı,sevgiyi yitirmemek için de güzel bir mesafemiz var.Seviyorum kendisini arkadaşım gibidir ama herşeyi abartmaya bayılır işte..

Amacım o mesafenin bozulmaması..Benim ablam da başında eşinin ailesinden kimse olmadan doğum yaptı..Ona bile imrendim hep.Bilmiyorum yapımda küçüklüğümden beri gelen bir soğukluk var ondan kaynaklı mı,zamanında sıcak oldum insanlara çok güvendim karşılığını hem kötü hem de nankörlükle aldım(kendi akrabalarım dahil) ondan mı bilemiyorum...

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun,Yorumunuz için teşekkür ederim...

günün şiiri olsun benden herkese gelsin
SANA YÜKLEDİĞİM ANLAMLARI SENMİŞSİN GİBİ DÜŞÜNME
ALDANIRSIN
SEN O ANLAMLARLA SADECE BENDE VARSIN...

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım yaa,zaten kafaya takmak istemiyorum işte,inanıyorum zaten herşey güzel olacak belki de gereksiz yere takıntı,kuruntu yapıyorum..Galiba annelik içgüdüsü aşırı sardı beni şimdiden ondan korktum galiba..Daha ne olacağımız belli bile değil..

Dediğin gibi tadını çıkaracağım..

sen böle deyince üzülüyorum yaa. ama bazen bi bakmışın dönüşü olmayan bi yoldasın ve ne yazıkki rüzgar nereye savuruyo sen oraya gidiyosun.

boşver üzülme tatlım..ektiklerimi biçiyorum ben..hepsini hakettim..

onu okadar uzakta işe girmesi için neredeyse yalvaran bendim..çünkü çok iyi bir firmaydı..uzak ama idare edebilir sandım..
ailesini hesaba katmadım..onun beynini yıkayabilecek kadar etkili olabileceklerini bilemedim..eşim tapardı bana..
nezamanki kadınlığı bırakıp onu yap bunu yap şu senin için iyi olur dedim işte ozaman kaybettim..kadın kısmısının demek ki beynini fazla kullanmaması lazım...
keşke bıraksaydımda günde 15 saat çalışıp asgari ücretle eve dönmeye devam etseydi..

bu işi için yalvardım,kabul etmiyordu ama
şimdide vazgeçmiyor işinden..daha yüksek maaş,daha insanca çalışma imkanı..
hatta seviyorsan sen vazgeç işinden gel diyor..

ona bunları söyleten benim..şimdide yaptıklarımı ödüyorum canım..

ben birgün bile kaynanama laf söylemedim..
gönlünü kırmadım..hadi oda kırmadı diyelim..

ne zaman yere düştük böyle ilk tekmeyi kaynanam attı..

akbabalar gibi dolandılar..şimdi mutlu olsunlar bakalım..

bendeki bu acı onların yakasına dolanır gibime geliyor..

kadeeeeeeeer bağladı bizi..
yine kader çözecek..

canım hayat bazı kararları zamanında almamız için önümüze fırsatlar sunar.ben bu kararları değerlendiremedim ve öyle rezil şeyler yaşandı ki..inşallah sen güçlü olursun eşinle yada eşinsiz umarım hayat seni hep mutlu olacağın yollara yönlendirir

merhaba kızlar
uzun zamandır kk takip ediyorum ve üye olmak bugüne kısmetmiş.Bu topici kaç gündür takip ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sırf dertleşmek için üye oldum benide aranıza alırmısınız?

rica ederim canım,belki sahip olamadığımız şeylerin özlemidir diyeceğim ama bence yinede torununu heyecanla bekleyen bir kayınvalideniz var..artık bebiş doğunca,kaynananızın aşırılıklarını siz bişekilde törpüleyeceksiniz

ama düşününki seninle aynı heyecanı paylaşıyor...gün be gün takip ediyor..
oğlunun kuzusunu taşıyorsun...çok güzel günleriniz olsun inşallah...

Nilttciğim

Niye kayınvalidenin kızım ne yapıyor demesine kızıyorsun ki.
eLBETTE kızım der laf gereği.
Hakikatte kızı olmuyor tabi torunu oluyor.
Çok normal heyecan duyması ilk tırunuymuş.
Eşin de gerekeni söylemiş annesine.Ki çok şanslısın eşin annesiyle o şekilde konuşabildiği için.

Kadının hevesini kursağında bırakma.
Doya doya yaşasın sevinçlerini.
Dile getirsin.
Aranızda iyiymiş.Bozulmasın

canım hamilelğinden olsa gerek sanki biraz abartıyorsun anneannem de babannem de bana kızım der ama ben annemin kim olduğunu bilirim yani :) torun sahibi olmak çok çok özel bir duygu annemden biliyorum. ne güzel ilgilenecek demek ki. ablam da k.validesinin buna benzer tutumundan rahatsız olmuştu kadının kalbini kırdı. sonra da çalışırken yetişemez olunca anne nolur gel yardım et diye adeta yalvardı. bence bu duygularına ket vurmalısın canım. böyle gidersen k.validen değil ama sen hem hamilelğini hem loğusalığını zehir edersin.

herkes bigün ettiğini bulacak canım onlarda öle olsun ki biz bu kıza böle yaptık ondan bu başımıza geldi desinler. Kimsenin ahı kimsede kalmaz sen yeter ki ii ol ama allahım sana gönlüne göre versin

Sağolun arkadaşlar gerçekten böyle olumlu tepkiler aldım mı rahatlıyorum inanın..
Galiba ben rahat bi tip değilim ondan kaynaklı da olabilir bu tavırlarım..

Çok teşekkür ederim hepinize
hepimizin çok güzel günleri olsun inşallah

rtv canım işte bende şuanda öyle bir durumdayım...biliyorumki bu ayrılığı kaldırabilirsem hayatımın bundan sonrası için
yeni mis gibi bir sayfa açabilirim..ama öyle hemen diyince yapamıyorum..zor geliyor..
eşim öyle bir işlemişki kalbime..
evlendikten sonra hayatımda hiçbir gelişme olmadı...ya sadece anne olmak istedim..olmadı..
ama eşim kariyer anlamında sıçramalar yaşadı..hepsinin gerisinde tonla dil dökmelerim,neredeyse yalvarışlarım var ..

geeel annem gell sorulurmu yaa...hoşgeldin:13:

DOLUNAY CANIM BENİM SENİN İÇİN

Ver Elini "YÜREĞİM" Gidiyoruz..
Hep Bilindik mi Olacak Sandın Adım Attığımız Yollarda Sonumuz..
İzle Bizi "HAYALLERİM" Gidiyoruz...
Umudunu Kırma Sanmaki Ki Ömür Boyu Hep Böyle Kırılıyoruz..
"HİSLERİM" Sen Önden Yürü Bu Kez Gittiğimiz Yolu Bilmiyoruz..
"KALEMİM" Sensiz Olmaz Biliyorsun..
Az Neşelen Herşeyi Baştan Yazıyoruz ..!!​

Zaten derler ya "gelin kaynana evliliğin ilk 40 günüyle,lohusalıktaki 40 gün birbirine girmezse daha da girmezmiş"diye
Yoo asla amacım kalp kırmak değil,sadece aramızdaki mesafeyi bozmamak..Yoksa oğlu için canını veren bir anneyi asla kalkıp ta kırmam haddime düşmez zaten..

Evet takmayacağım bundan sonra inşallah,sağlıklı ve huzurlu bir gebelik ve annelik süreci yaşamak istiyorum çünkü amacım bu şu an..

teşekkür ederim canım benim...

"HİSLERİM" Sen Önden Yürü Bu Kez Gittiğimiz Yolu Bilmiyoruz..

gerçektende öyle..tek bildiğim ayrılmamız gerektiği ve onu çok sevdiğim

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ablam doğurduğunda valla bebeği kucaklarından alıp enişteyle onun yüzüne bile bakmaz olmuştuk :))))) babaanne, anneanne, halalar, teyzeler herkeste başka türlü bir heves oluyor. yazık hamiş anneler ya da taze anneler de sanki geri plana atılıyor :))) ama napalım bebekler annelerinden babalarından çoook şeker oluyorlar canım :)))sevgiyle kal inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…