Kızlar bana bir akıl verirseniz çok mutlu olacağım.
Benim kaynanamla aram çok iyi maaşallah diyeyimAma şu an 12 haftanın içindeyim hamileyim,daha cinsiyeti belli olmadı.
Her konuştuğumuzda"kızım nasıl,kızıma iyi bak"vs gibi konuşuyor.Bende eğer kız olursa o benim kızım senin torunun olur diye espriyle yaklaştım.Hatta eşim de kızmış..
İlk torunları olacak Allah nasip ederse ve çocuklara aşırı düşkün..Kısmet olurda doğurursam bana zehir eder mi lohusalığımı?
Gerçi eşim söylemiş özellikle lohusalıkta sakın sahiplenmeyeceksin diye ama dinler mi dinlemez mi bilmiyorum...Ve çok korkuyorum
İlk torunu tabi ki gelecek,tabi ki sevecek ama benden çok sahiplenirse,lohusalığımı zehir eder diye de ödüm kopuyor.
Ne olur bi akıl verin iyiyken kötü olmak istemiyorum,Nasıl bir yol izlemeliyim...????????????
tatlım işyeri çok uzaktaydı eşimin...bizim bu ayrılığımız süresince beynine kadar girmiş anasıyla babsı..
sen çok yoruluyorsun orda ev tut diye..
ve biizmkide orda ev tutmuş yeni..
sence bu ne demek oluyor?iki farklı ev iki farklı hayat..geçmiş ola..
inanamıyorum yaaaa pesssssssss
nasıl olmuyormuş canım suç duyurusunda bulunsaydınız
valla şok oldum haaaa abboowww
acaba sizlermi şanslısınız yoksa benmi şanslıyım?
benimde bir bebeğim olsaydı ilk torun olacaktı..bunca zamandır bebeğimiz olmadı..kaynanamlar 1kere bile sormadılar..
hani enazından torun sevmek istiyoruz diye bi zarf bile atmadılar ortaya..ben çok üzülmeyeyim diye sormuyorlardır diye
düşünmeye çalışıyorum?ama çocuğumuzun olmadığını bile bilmiyorlarki?ancak benimde çocuklara çok düşkün olduğumu bilirler..
bikeresinde kaynanam.."senin çocuğun olursa cam fanusta falan bakarsın bize dokandırmasın hahahahah"diye bebeklere düşkünlüğümle dalga geçmişti..hiç anne olamayan insana..hiç doğmamış bebeği cam fanusa da koydu ya..
keşke adam akıllı bir kaynanam olsaydıda karnımdaki bebeğimi enaz benim kadar sevebilseydi..
hergün arasaydı..bunaltsaydı beni...bebiş nasıl diye..annesi nasıl diye..
doktora gittinizmi nededi doktor diye sorabilseydi..
canım benim bence büyütme ne var ne güzel işte sahipleniyo seviyo bence mutlu olmalısın sonuçta annesi sensin tabiki ama onun da ilk heyecanı aranız da iyiymiş bu sorun yapıpta aranıda bozma kayınvaliden seni seviyo demekki bu kadar sahiplendiğine göre. çocuk oluncada çok rahatsız olursan sürekli vurgu yapar laf çakarsın. ama şimdi bunları düşünme anne olacaksın tadını çıkar. ne güzel bişey bu. eğer sonra sorunlar olursa bırak onuda o zaman düşün eşin halleder hem o zaman da ama şididen kafana takıpda canını sıkma.
sen böle deyince üzülüyorum yaa. ama bazen bi bakmışın dönüşü olmayan bi yoldasın ve ne yazıkki rüzgar nereye savuruyo sen oraya gidiyosun.
kadeeeeeeeer bağladı bizi..
yine kader çözecek..
Haklısınız bilemiyorum,ama ben her zaman mesafeden yana olmuşumdur aşırı vıcık vıcık ilişkileri hiç sevemedim bir türlü.KAyınvalideme kalsa hergün görüşmek ister,ama ben kendi ailemle bile haftada 1 görüşüyorum ve aradaki saygıyı,sevgiyi yitirmemek için de güzel bir mesafemiz var.Seviyorum kendisini arkadaşım gibidir ama herşeyi abartmaya bayılır işte..
Amacım o mesafenin bozulmaması..Benim ablam da başında eşinin ailesinden kimse olmadan doğum yaptı..Ona bile imrendim hep.Bilmiyorum yapımda küçüklüğümden beri gelen bir soğukluk var ondan kaynaklı mı,zamanında sıcak oldum insanlara çok güvendim karşılığını hem kötü hem de nankörlükle aldım(kendi akrabalarım dahil) ondan mı bilemiyorum...
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun,Yorumunuz için teşekkür ederim...
Kızlar bana bir akıl verirseniz çok mutlu olacağım.
Benim kaynanamla aram çok iyi maaşallah diyeyimAma şu an 12 haftanın içindeyim hamileyim,daha cinsiyeti belli olmadı.
Her konuştuğumuzda"kızım nasıl,kızıma iyi bak"vs gibi konuşuyor.Bende eğer kız olursa o benim kızım senin torunun olur diye espriyle yaklaştım.Hatta eşim de kızmış..
İlk torunları olacak Allah nasip ederse ve çocuklara aşırı düşkün..Kısmet olurda doğurursam bana zehir eder mi lohusalığımı?
Gerçi eşim söylemiş özellikle lohusalıkta sakın sahiplenmeyeceksin diye ama dinler mi dinlemez mi bilmiyorum...Ve çok korkuyorum
İlk torunu tabi ki gelecek,tabi ki sevecek ama benden çok sahiplenirse,lohusalığımı zehir eder diye de ödüm kopuyor.
Ne olur bi akıl verin iyiyken kötü olmak istemiyorum,Nasıl bir yol izlemeliyim...????????????
boşver üzülme tatlım..ektiklerimi biçiyorum ben..hepsini hakettim..
Onu okadar uzakta işe girmesi için neredeyse yalvaran bendim..çünkü çok iyi bir firmaydı..uzak ama idare edebilir sandım..
Ailesini hesaba katmadım..onun beynini yıkayabilecek kadar etkili olabileceklerini bilemedim..eşim tapardı bana..
Nezamanki kadınlığı bırakıp onu yap bunu yap şu senin için iyi olur dedim işte ozaman kaybettim..kadın kısmısının demek ki beynini fazla kullanmaması lazım...
Keşke bıraksaydımda günde 15 saat çalışıp asgari ücretle eve dönmeye devam etseydi..
Bu işi için yalvardım,kabul etmiyordu ama
şimdide vazgeçmiyor işinden..daha yüksek maaş,daha insanca çalışma imkanı..
Hatta seviyorsan sen vazgeç işinden gel diyor..
Ona bunları söyleten benim..şimdide yaptıklarımı ödüyorum canım..
Ben birgün bile kaynanama laf söylemedim..
Gönlünü kırmadım..hadi oda kırmadı diyelim..
Ne zaman yere düştük böyle ilk tekmeyi kaynanam attı..
Akbabalar gibi dolandılar..şimdi mutlu olsunlar bakalım..
Bendeki bu acı onların yakasına dolanır gibime geliyor..
rica ederim canım,belki sahip olamadığımız şeylerin özlemidir diyeceğim ama bence yinede torununu heyecanla bekleyen bir kayınvalideniz var..artık bebiş doğunca,kaynananızın aşırılıklarını siz bişekilde törpüleyeceksiniz
ama düşününki seninle aynı heyecanı paylaşıyor...gün be gün takip ediyor..
oğlunun kuzusunu taşıyorsun...çok güzel günleriniz olsun inşallah...
Nilttciğim
Niye kayınvalidenin kızım ne yapıyor demesine kızıyorsun ki.
eLBETTE kızım der laf gereği.
Hakikatte kızı olmuyor tabi torunu oluyor.
Çok normal heyecan duyması ilk tırunuymuş.
Eşin de gerekeni söylemiş annesine.Ki çok şanslısın eşin annesiyle o şekilde konuşabildiği için.
Kadının hevesini kursağında bırakma.
Doya doya yaşasın sevinçlerini.
Dile getirsin.
Aranızda iyiymiş.Bozulmasın
canım hayat bazı kararları zamanında almamız için önümüze fırsatlar sunar.ben bu kararları değerlendiremedim ve öyle rezil şeyler yaşandı ki..inşallah sen güçlü olursun eşinle yada eşinsiz umarım hayat seni hep mutlu olacağın yollara yönlendirir
merhaba kızlar
uzun zamandır kk takip ediyorum ve üye olmak bugüne kısmetmiş.Bu topici kaç gündür takip ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sırf dertleşmek için üye oldum benide aranıza alırmısınız?
canım hamilelğinden olsa gerek sanki biraz abartıyorsunanneannem de babannem de bana kızım der ama ben annemin kim olduğunu bilirim yani :) torun sahibi olmak çok çok özel bir duygu annemden biliyorum. ne güzel ilgilenecek demek ki. ablam da k.validesinin buna benzer tutumundan rahatsız olmuştu kadının kalbini kırdı. sonra da çalışırken yetişemez olunca anne nolur gel yardım et diye adeta yalvardı. bence bu duygularına ket vurmalısın canım. böyle gidersen k.validen değil ama sen hem hamilelğini hem loğusalığını zehir edersin.
DOLUNAY CANIM BENİM SENİN İÇİN
Ver Elini "YÜREĞİM" Gidiyoruz..
Hep Bilindik mi Olacak Sandın Adım Attığımız Yollarda Sonumuz..
İzle Bizi "HAYALLERİM" Gidiyoruz...
Umudunu Kırma Sanmaki Ki Ömür Boyu Hep Böyle Kırılıyoruz..
"HİSLERİM" Sen Önden Yürü Bu Kez Gittiğimiz Yolu Bilmiyoruz..
"KALEMİM" Sensiz Olmaz Biliyorsun..
Az Neşelen Herşeyi Baştan Yazıyoruz ..!!
Zaten derler ya "gelin kaynana evliliğin ilk 40 günüyle,lohusalıktaki 40 gün birbirine girmezse daha da girmezmiş"diye
Yoo asla amacım kalp kırmak değil,sadece aramızdaki mesafeyi bozmamak..Yoksa oğlu için canını veren bir anneyi asla kalkıp ta kırmam haddime düşmez zaten..
Evet takmayacağım bundan sonra inşallah,sağlıklı ve huzurlu bir gebelik ve annelik süreci yaşamak istiyorum çünkü amacım bu şu an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?