günaydın kızlar.nasılsınız.bugün anneme gidicem.misafir geliyo.sayın kv. de gelcek.olanları akşam yazarım size.bn kaçtım. kafanızı yormayın kimse için bn öle yapıorum artık öptüm hepinizi.
şükürler olsun idare ediyoruz canım biz
bende nefret ediyorum cumartesi gelen misafirden
hiç düşünmüyorlar bunların bi akşamaı var diye...
ayyyy öyle kayınvalidelere sinir oluyorum hee bi arkadaşımında var onlar birlikte oturuyolar
sanki onlar karıkoca ben anneyim evde diyor
benden önce ogluşuyla görüşmüş oda programımız yok demiş tabi oda atladı sinir şey
günaydın kızlarr !!!
ben son 15 gündür çok rahatım kayınanniş bacısı duğum yaptı hastanede yatıyor diye hergün onun yanında gecede orda kalıyor teyze hasta zaten dün tekrar ameliyat etmişler iltihap olmuş ameliyat yeri diye bebeğinide kaybetti zaten şimdi onla ilgilenecem diye bayağı bizi aramaz hergün gelin burda kalın gelin burda kalın diye taciz etmezama bu hasta işi bitincede acısını çıkarır artık özledim gelin yanımda oturun diye
benim kociş kim olursa olsun misafir gelecekte olsa bi yere çağırılmışta olsak benimle paylaşır böyle bi durum var ne diyon der fikrimi alır yoksa başına gelecekler biliyor
yeni evliyken çok yaptı her gelmek isteyene buyur gel dedi sormadan her çağırana ok geliriz dedi bazen bütün bi hafta misaifr ağırladığımı biliyom yenekli hemde ben yorgun argın gidip işten temizlik yap misafir ağırla pasta börek çörek yemek yoruluyom haliyle gecede yanaşında hoppp ben pille çalışmıyom sen işten gelip oturuyon misafirle ben hizmet ediyom yardımda etmiyon hergün misafir kabul etme birazda beni düşün yorgunum yatacam diyordum bunu 3-5 kez yaptım şimdi sorar yoksa kendisini zararlı çıkıyo bana hava hoş
o arkadaşa inanırım canım ileri boyutlarda olanlar çok,biz evlendigimiz ilk aydı kayınvalideme gitmiştik ısrar etti gece kalın diye benim kocada hayır diyemedi kaldık hava sıcak ne var inanılmaz salonda yere serdik yatmak için çünkü ancak yer serin oluyodu,kendide çarşafını yastıgını aldı geldi bizimle aynı odaya serdi yatagını ,gecede kaç defa kalktı napıyosunuz diye? benimki o gece öyle uzak yattıki benden adam nerdeyse yatgın dışına çıkacak annesi kıskanmasın diyee ,asla biz annesinin yanında yan yana oturamazdık annesi varken el ele gezemezdik herşey ona odaklıydı ,benim en güzel günlerimiz zehir ederdi ,oglu yokken hakaretler evinden kovmalar gözyaşlarım hiç durmazdı ,oglunada kendini acındırırdı suçlu ben olurdum hep kocam bile yanımda olmazdı ana yok baba yok başka şehir arkadaş yok,ahım o kadar çokkii umarım tutar eger tutmazsa inan çok üzülürüm çünkü çok kötülükler yaptı bana kocamda müsade etti şimdi dişimi çıkardım ikiside ezemiyo beni ,eşimi görsen benim suratım asılsın ne yapacagını şaşırıyooo
teyze kan hastası zaten bebeğin alınması lazımdı doğurcam diye tutturdu yaşamayacaksa allah alsın dedi öylede oldu boşa günaha girmedi ama canından oluyordu yoğun bakıma kaldırdılar şimdi iyi ama kaynanamın yanından yarılmasını hiç istemiyorum başka kardeşleri yok 2 bacı kaynanamgil
abbowwwwww
efsun nbr canım varmı bir vukuat evde işte
iyi sevinçim senden nbr ?
evde yok sayılır kv pek muhattap olmuyorum
gerçi anneanne dün akşam dediki görümcemin kv ankaraya doktora gidecekmiş benim kv görümcenin
çocuğuna bakmaya gidecek sanırım
bende oğluma giderim yalnız ne yapayım evde tek başıma bütün gün dedi
kv pazardaydı bu arada pazardan gelince de bişey demedi ama bana
doğru yanlış mı bilemiyorum yani
bende bu akşam anneme gitcem zaten sabah kıyafet valizi yaptım eşimle kendime
arabanın bagajına attıkkv bilmiyor akşam giderken söylicem
işte bişey yok bebek olana kadar devam diyorum başka çare yok
demedinizmi kaynanatöre allah sizi emi
tez zamanda bebeğin gelir canım inşallah
bende iyiyim çok şükür
gece geç yattık odamızda sohbet muhabbetle
sabah karar verdik akşamada söylerim artık
önümüzdeki hafta bizim haftamız olacak inşallahhh....
niye erkenden yatıyorsunuz demezlerse inşallah...
kv bişey demedi ki gidecek mi kızına gitmeyecek mi ????
belli değil yani canım
anladım canımee hadi bakalım kolay gelsin
bilmediğin bişe olursa sortecrübe konuşuyor canım takdikleri verelim
valla 12. 14. 16. 18. günleri hesapladım
hafta içide doktora kontrole gitcem bakalım o neler diyecek ???
takdik derken canım ???
takdik işte
canım öncelikle stres yapmayacaksın
öyle gün hesaplaması yapıp mecburiyet olayına girince işin zevki kaçıyor
bırakacaksın saldım çayıra misali
bebek yapacaksan fantazi olayına girmeyeceksin
bilmem anlatabildimmi
daha var ama neyse
canlarım ben yemek olayına girişip geliyorum kaçmayasınız bir yere ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?