Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım öncelikle allah rahmet eylesin bu ara herkeste bir gecikme var baharın gelmesindenmidir nedir
istersen evde test yap içinin rahat etmesi için :26::26: üzüntüden stresten felanda olabilir

Gelince bana soracağım canım merak etme.
bayıldım buna valla ben kahramanmaraştayım tatlım

Ben şimdi özelden mesaj atıyorum.Uzağız ama bir işiniz düşürse eviniz var bilin kızlar

adetim üç gün gecikse hemen kan testi yaptırıyordum bu sefer inat ettim yaptırmıcam diye evdeki testlerde ne kadar süre sonra net belli olur

canım hiç belli olmaz o bazılarında adte günü geçmeden bile çıkar mesela bende
bazısında 2-3 gün gecikince bazısında 1 hafta 10 gün sonra erken geç döllenmeyle alakalı
ama bunlardan en sağlıklısı tabiki kan testi kafana çok takıldıysa sağlık ocağında ücretsiz yağıyorlar canım:26:

canım öncelikle allah rahmet eylesin bu ara herkeste bir gecikme var baharın gelmesindenmidir nedir
istersen evde test yap içinin rahat etmesi için :26::26: üzüntüden stresten felanda olabilir

sağol canım .. bende stresten diye tahmin ediyorum ama 11 gün gecikmede biraz fazla geliyor

adetim üç gün gecikse hemen kan testi yaptırıyordum bu sefer inat ettim yaptırmıcam diye evdeki testlerde ne kadar süre sonra net belli olur

aklında kalmasın bir test al yap evde 3 tl bişe hem kafan rahat eder dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor canım testte çıkma süresi
bir defasında daha adetime 3 gün kala yaptım testte çıktı :26:

sağol canım .. bende stresten diye tahmin ediyorum ama 11 gün gecikmede biraz fazla geliyor

canım bu ara o kadar çok arkadaşta gecikme olduki 10 - 15 gün kadar ama geneli hamile değil
bence bahar mevsimiyle de alakalı havalar değişti stres herşey olabilir canım hamişte olabilirsin haktan hayırlısını iste

canım sağlık ocağında yaptıramıyorum çalıştığım için kapalı oluyor akşam özelde yaptırıyorum benim hemşire bir arkadaşım var ben sürekli ya hastanede kan testi yaptırıyorum yada evde test yapıyorum oda bildiği için bigün bana şey dedi şu gebelik testlerine verdiğin parayla tüp bebek yaptırırdın diye çok gülmüştüm şimdi yine testten bahsedince aklıma geldi. en iyisi ben akşam iş çıkışı test alıp yapayım sabah ilk idrarla yapmam daha doğru olacak sanırım

evet canım sen al sabah bir yap bakalım eğer varsa bişiler zaten bu kadar gecikmeyle kesin çıkar sabah ilk idrarla yap bakalım hayırlısı

Başın sağolsun canım ya.Allah kalan ömrünü sizlere versin.Kayınvaliden ne olacak şimdi sizle mi kalacak?

Bu arada Sevinçcim efsun a attım özel mesaj ama sana atamadım sürekli "her 10dak.da 1 mesaj atabilirsiniz" uyarısı çıkıyor.anlamadım doğrusu.sonra gene deneyeceğim.

evde uygulanan testlerden al bence.Çokta üzerine düşme büyük ihtimalle üzüntüden olmuştur.

Son düzenleme:

canım 10 dk beklersen atabilirsin özel mesajlar 10 dk arayla atılıyor mesajımı at merak ederim

evet canım sen al sabah bir yap bakalım eğer varsa bişiler zaten bu kadar gecikmeyle kesin çıkar sabah ilk idrarla yap bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun sewinnccim ama neyden korkuyorum biliyormusun ablam hamileydi ama hamile olduğunu bilmiyordu diğer ablam çok büyük bir kaza atlattı ölümden döndü ona çok üzülmüştü üzüntü o dönemde yemek yememe falandı derken yiğenim gelişememiş ve doktorlarda farketmedi yiğenimde gelişim eksikliği var şuanda 6 yaşında ama yürüyemiyor konuşamıyor çok zor bir durum bende bu dönemi aynı şekilde geçiriyorum çok üzülüyorum yemek yiyemiyorum birazcık yesem özellikle sabahları kusuyorum sürekli ilaç içtim ya hamileysem aynı şey olucak diye çok korkuyorum yoksa şimdiye kadar ben çoktan kan testi yaptırmıştım canım tabi herşeyin hayırlısını allah bilir ama işte birazda ondan gidip test yaptıramıyorum sonucun pozitif çıkması korkutuyor beni

İlaç alma şimdilik bırak canım.
Eğer hamileysen tehlikeli olabilir.
Bu arada merhabalar....

ayyy canım öyle bir durum varsa hemen yaptır daha çok erken alırsınız önlemini gebeliğin bu döneminde bebek daha kan pıhtısı olduğu için etkilenmez böyle şeylerden hem doğa korurmuş sen öğrenene kadar. Yiğenin içinde çok üzüldüm canım Allah şifasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…