- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
abbow desene sizin evlerde şenlik var
kızlar p.tesi kayınpederimi kaybettik bugün iş başı yaptım çok zor allah kimseye yaşatmasın mekanı cennet olsun inşallah benim adetim 8 inde gelmesi gerekiyordu hala gelmedi adetim gecikmesinden 3 gün sonra evde test yaptım negatif çıktı ama onun üzerine hala gelmedi üzüntüdenmi yoksa hamilemiyim bilmiyorum aslında eşim doğal yollarla korunuyor ama bu tarz korunup hamile kalan çok var şuanda bizde çocuk için hazır değiliz özellikle son günlerde o kadar çok üzüntüyü üst üste yaşadımki hamileysem bu kadar üzüntüye nasıl olur bilemem sizce test yapayımmı biraz daha bekleyeyimmi
başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin...
bence hemen kan testi ver kanda tam net çıkar diye biliyorum
Gelince bana soracağım canım merak etme.yatak odamızda benim tarafım sol eşimin tarafı sağ taraf canım bizde
ben kız istiyorum soldan soldan devam o zaman
arkadaşına sor bizlede paylaş canım
ben samsundayım canım sen nerdesin bu arada ismin ne hope79
bayıldım buna valla ben kahramanmaraştayım tatlım
adetim üç gün gecikse hemen kan testi yaptırıyordum bu sefer inat ettim yaptırmıcam diye evdeki testlerde ne kadar süre sonra net belli olur
adetim üç gün gecikse hemen kan testi yaptırıyordum bu sefer inat ettim yaptırmıcam diye evdeki testlerde ne kadar süre sonra net belli olur
canım öncelikle allah rahmet eylesin bu ara herkeste bir gecikme var baharın gelmesindenmidir nedir
istersen evde test yap içinin rahat etmesi için :26::26: üzüntüden stresten felanda olabilir
sağol canım .. bende stresten diye tahmin ediyorum ama 11 gün gecikmede biraz fazla geliyor
canım sağlık ocağında yaptıramıyorum çalıştığım için kapalı oluyor akşam özelde yaptırıyorum benim hemşire bir arkadaşım var ben sürekli ya hastanede kan testi yaptırıyorum yada evde test yapıyorum oda bildiği için bigün bana şey dedi şu gebelik testlerine verdiğin parayla tüp bebek yaptırırdın diye çok gülmüştüm şimdi yine testten bahsedince aklıma geldi. en iyisi ben akşam iş çıkışı test alıp yapayım sabah ilk idrarla yapmam daha doğru olacak sanırım
kızlar p.tesi kayınpederimi kaybettik bugün iş başı yaptım çok zor allah kimseye yaşatmasın mekanı cennet olsun inşallah benim adetim 8 inde gelmesi gerekiyordu hala gelmedi adetim gecikmesinden 3 gün sonra evde test yaptım negatif çıktı ama onun üzerine hala gelmedi üzüntüdenmi yoksa hamilemiyim bilmiyorum aslında eşim doğal yollarla korunuyor ama bu tarz korunup hamile kalan çok var şuanda bizde çocuk için hazır değiliz özellikle son günlerde o kadar çok üzüntüyü üst üste yaşadımki hamileysem bu kadar üzüntüye nasıl olur bilemem sizce test yapayımmı biraz daha bekleyeyimmi
Başın sağolsun canım ya.Allah kalan ömrünü sizlere versin.Kayınvaliden ne olacak şimdi sizle mi kalacak?
Bu arada Sevinçcim efsun a attım özel mesaj ama sana atamadım sürekli "her 10dak.da 1 mesaj atabilirsiniz" uyarısı çıkıyor.anlamadım doğrusu.sonra gene deneyeceğim.
evet canım sen al sabah bir yap bakalım eğer varsa bişiler zaten bu kadar gecikmeyle kesin çıkar sabah ilk idrarla yap bakalım hayırlısı
Başın sağolsun canım ya.Allah kalan ömrünü sizlere versin.Kayınvaliden ne olacak şimdi sizle mi kalacak?
sağol canım orasını tam bilmiyorum canım zaten kayınvalidemlerin üstümüzde evleri vardı ama köyde yaşıyorlardı ayda yılda bir gelirlerse yukarıda kalıyorlardı ama artık annemi köye tek başına göndermeyiz
hayırlısı olsun sewinnccim ama neyden korkuyorum biliyormusun ablam hamileydi ama hamile olduğunu bilmiyordu diğer ablam çok büyük bir kaza atlattı ölümden döndü ona çok üzülmüştü üzüntü o dönemde yemek yememe falandı derken yiğenim gelişememiş ve doktorlarda farketmedi yiğenimde gelişim eksikliği var şuanda 6 yaşında ama yürüyemiyor konuşamıyor çok zor bir durum bende bu dönemi aynı şekilde geçiriyorum çok üzülüyorum yemek yiyemiyorum birazcık yesem özellikle sabahları kusuyorum sürekli ilaç içtim ya hamileysem aynı şey olucak diye çok korkuyorum yoksa şimdiye kadar ben çoktan kan testi yaptırmıştım canım tabi herşeyin hayırlısını allah bilir ama işte birazda ondan gidip test yaptıramıyorum sonucun pozitif çıkması korkutuyor beni
hayırlısı olsun sewinnccim ama neyden korkuyorum biliyormusun ablam hamileydi ama hamile olduğunu bilmiyordu diğer ablam çok büyük bir kaza atlattı ölümden döndü ona çok üzülmüştü üzüntü o dönemde yemek yememe falandı derken yiğenim gelişememiş ve doktorlarda farketmedi yiğenimde gelişim eksikliği var şuanda 6 yaşında ama yürüyemiyor konuşamıyor çok zor bir durum bende bu dönemi aynı şekilde geçiriyorum çok üzülüyorum yemek yiyemiyorum birazcık yesem özellikle sabahları kusuyorum sürekli ilaç içtim ya hamileysem aynı şey olucak diye çok korkuyorum yoksa şimdiye kadar ben çoktan kan testi yaptırmıştım canım tabi herşeyin hayırlısını allah bilir ama işte birazda ondan gidip test yaptıramıyorum sonucun pozitif çıkması korkutuyor beni
İlaç alma şimdilik bırak canım.
Eğer hamileysen tehlikeli olabilir.
Bu arada merhabalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?