Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Günaydın güzellikler.Geçmişi okudum, geldim.
Ahkeşkem zamanla düzelir merak etme .Moralini bozmak istemem aslında ama bu hiç unutulmuyor.Bana iyi davranıyor unuttu yanılgısına kapılıp tekrar hata yapma diye yazıyorum.Ben asla unutmam eşimin yaptığını.Arada sırada benim laf vurduğum oldu mesala,kavga ederken "yine boşanalım mı diyeceksin",yada borç isterken akrabam güvence istedi,eşim çok alındı buna.Bende "senin aklına esipte,yarın bana boşanalım demeyeceğin ne malum,tabiki güvence ister herkesin parası kendine "demiştim.Birde içinde bir güvensizlik oluşuyor insanın,kendi kendine "bunun canı ister yarın gene git der"dediğin oluyor.Sana davranışları düzelir görünüşte herşey düzelir ama içte yıkılanlar hemen geri gelmiyor.Sadece hazırlıklı ol birgün"sen zaten çok kolay vazgeçebiliyorsun.."a benzer bir cümle duyabilirsin.Zamanla yeniden kazanırsın güvenini acele etme.Moralini de bozma olan oldu bundan sonra zararın neresinden dönersen kar. Gece sarılması güzel. Bir iki güne kadar dahada iyi davranır.

Sevinç bende merak ettim ama
Efsun o günlerin önemi ne hamilelik için mi,birde nasıl hesapladın bende yapayım?

Son düzenleme:
Sevinç bende merak ettim ama
Efsun o günlerin önemi ne hamilelik için mi,birde nasıl hesapladın bende yapayım?

ben sana atarım şimdi sevinçin attığı mesajı
yumurtlama daha çok oluyormuş bende çok bilmiyorum ya okuduklarımdan
son adet tarihinin ilk gününden itibaren say canım

son adet tarihinin ilk gününden sonra say 14. günden itibaren yumurtlama olayı başlaya bilir o günler hamilelik şansı artar 14-15-16. günler gibi öyle hesaplanıyor ama hesaba gerek yok en iyisi gün aşırı olan birgün durup bir gün olan doktorlar bile öyle öneriyor

Gördüm tatlım sağol.Sayarım o zaman bugün 6.gün daha bizim maçlar haftaya o zaman
2 yiğit çıktı meydane ,herbiri birbirinden merdane

evet evet
kızlar ben yemek yemeye gidiyorum çok atlatmayın sayfayı takip zor oluyor
çok güldüm kendimize zaten yaaaa

Son düzenleme:

İyide biz hiç buna dikkat etmedik.Ben hep evde olduğm için kociş yorgun mu değil mi bizim periyodumuz

dikkat edeceğim bundan sonra.Sizde olmasınız bunları kimden sorardım ki tüm gün evde ve yalnızım kukuman kuşu gibi

evet aynı geceler
alıyoruz işte takdikleri

evet aynı geceler
alıyoruz işte takdikleri

Bunu kocişlere söylememek lazım bilirse kaçar gibime geliyor,görev gibi olmasın
Şimdi aklıma geldi arkadaşım "sağdan kalkmak "diye birşeyden bahsetti ,hatta "araştır,bilimsel makaleler bile yazılmış.Ben denedim oğlum oldu" dedi.Ben inanmadım,hatta öğretim görevlisi kardeşide baya gülmüş" bende açtım makleleri ağzı açık kaldı" dedi.Şimdi ona bakacağım,bulursam sizinlede paylaşacağım:44::44::44:.

benimki kaçmaz valla çok istiyor zaten
Sağdan kalkmak mı??? Hiç duymadım valla canım

Son düzenleme:
benimki kaçmaz valla çok istiyor zaten
Sağdan kalkmak mı??? Hiç duymadım valla canım

arkadaşım anlatmıştı.İlişki sonrası yatktan kalkarken sağ tarafından kalkarsan erkek sol taraftam kalkarsan kız oluyormuş.Ben çok güldüm."Spermlerdeki kromozomlara hakaret ediyorsun" dedim hatta arkadaşa.Çok ısrar etti.Bunun hakkında bilimsel makaleler bile var kardeşimle okuduk dedi.Oda denemiş bunu oğlu olmuş.Ay kaç dakikadır bakıyorum nete ben öyle bir makale bulamadım Bir kahve içmeye çağırdığımda sorayım bari.Bu arada yakın mıyız acaba keşke oturup birer kahve içebilseydik güzel olurdu.Güler eğlenir kaynanatörleri öyle çekiştirirdik

kızlar p.tesi kayınpederimi kaybettik bugün iş başı yaptım çok zor allah kimseye yaşatmasın mekanı cennet olsun inşallah benim adetim 8 inde gelmesi gerekiyordu hala gelmedi adetim gecikmesinden 3 gün sonra evde test yaptım negatif çıktı ama onun üzerine hala gelmedi üzüntüdenmi yoksa hamilemiyim bilmiyorum aslında eşim doğal yollarla korunuyor ama bu tarz korunup hamile kalan çok var şuanda bizde çocuk için hazır değiliz özellikle son günlerde o kadar çok üzüntüyü üst üste yaşadımki hamileysem bu kadar üzüntüye nasıl olur bilemem sizce test yapayımmı biraz daha bekleyeyimmi

canım ya sen sor bildiğim kadarıyla cevaplarız :26:

yatak odamızda benim tarafım sol eşimin tarafı sağ taraf canım bizde
ben kız istiyorum soldan soldan devam o zaman
arkadaşına sor bizlede paylaş canım
ben samsundayım canım sen nerdesin bu arada ismin ne hope79

başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin...
bence hemen kan testi ver kanda tam net çıkar diye biliyorum

bayıldım buna valla ben kahramanmaraştayım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…