- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
efsun canım özele mesaj attım takdikleri
anlamadığın bir yer olursa veya soracağın bişe mesaj at olaya hakim ol
Sevinç bende merak ettim ama
Efsun o günlerin önemi ne hamilelik için mi,birde nasıl hesapladın bende yapayım?
ben sana atarım şimdi sevinçin attığı mesajı
yumurtlama daha çok oluyormuşbende çok bilmiyorum ya okuduklarımdan
son adet tarihinin ilk gününden itibaren say canım
ben sana atarım şimdi sevinçin attığı mesajı
yumurtlama daha çok oluyormuşbende çok bilmiyorum ya okuduklarımdan
son adet tarihinin ilk gününden itibaren say canım
son adet tarihinin ilk gününden sonra say 14. günden itibaren yumurtlama olayı başlaya bilir o günler hamilelik şansı artar 14-15-16. günler gibi öyle hesaplanıyor ama hesaba gerek yok en iyisi gün aşırı olan birgün durup bir gün olan doktorlar bile öyle öneriyor
Gördüm tatlım sağol.Sayarım o zaman bugün 6.gün daha bizim maçlar haftaya o zaman
2 yiğit çıktı meydane ,herbiri birbirinden merdane
son adet tarihinin ilk gününden sonra say 14. günden itibaren yumurtlama olayı başlaya bilir o günler hamilelik şansı artar 14-15-16. günler gibi öyle hesaplanıyor ama hesaba gerek yok en iyisi gün aşırı olan birgün durup bir gün olan doktorlar bile öyle öneriyor
İyide biz hiç buna dikkat etmedik.Ben hep evde olduğm için kociş yorgun mu değil mi bizim periyodumuz
dikkat edeceğim bundan sonra.Sizde olmasınız bunları kimden sorardım ki tüm gün evde ve yalnızım kukuman kuşu gibi
evet aynı geceler
alıyoruz işte takdikleri
bunu kocişlere söylememek lazım bilirse kaçar gibime geliyor,görev gibi olmasın
şimdi aklıma geldi arkadaşım "sağdan kalkmak "diye birşeyden bahsetti ,hatta "araştır,bilimsel makaleler bile yazılmış.ben denedim oğlum oldu" dedi.ben inanmadım,hatta öğretim görevlisi kardeşide baya gülmüş" bende açtım makleleri ağzı açık kaldı" dedi.şimdi ona bakacağım,bulursam sizinlede paylaşacağım:44::44::44:.
benimki kaçmaz valla çok istiyor zaten
Sağdan kalkmak mı??? Hiç duymadım valla canım
İyide biz hiç buna dikkat etmedik.Ben hep evde olduğm için kociş yorgun mu değil mi bizim periyodumuz
dikkat edeceğim bundan sonra.Sizde olmasınız bunları kimden sorardım ki tüm gün evde ve yalnızım kukuman kuşu gibi
evet aynı geceler
alıyoruz işte takdikleri
arkadaşım anlatmıştı.İlişki sonrası yatktan kalkarken sağ tarafından kalkarsan erkek sol taraftam kalkarsan kız oluyormuş.Ben çok güldüm."Spermlerdeki kromozomlara hakaret ediyorsun" dedim hatta arkadaşa.Çok ısrar etti.Bunun hakkında bilimsel makaleler bile var kardeşimle okuduk dedi.Oda denemiş bunu oğlu olmuş.Ay kaç dakikadır bakıyorum nete ben öyle bir makale bulamadımBir kahve içmeye çağırdığımda sorayım bari.Bu arada yakın mıyız acaba keşke oturup birer kahve içebilseydik güzel olurdu.Güler eğlenir kaynanatörleri öyle çekiştirirdik
kızlar p.tesi kayınpederimi kaybettik bugün iş başı yaptım çok zor allah kimseye yaşatmasın mekanı cennet olsun inşallah benim adetim 8 inde gelmesi gerekiyordu hala gelmedi adetim gecikmesinden 3 gün sonra evde test yaptım negatif çıktı ama onun üzerine hala gelmedi üzüntüdenmi yoksa hamilemiyim bilmiyorum aslında eşim doğal yollarla korunuyor ama bu tarz korunup hamile kalan çok var şuanda bizde çocuk için hazır değiliz özellikle son günlerde o kadar çok üzüntüyü üst üste yaşadımki hamileysem bu kadar üzüntüye nasıl olur bilemem sizce test yapayımmı biraz daha bekleyeyimmi
arkadaşım anlatmıştı.İlişki sonrası yatktan kalkarken sağ tarafından kalkarsan erkek sol taraftam kalkarsan kız oluyormuş.Ben çok güldüm."Spermlerdeki kromozomlara hakaret ediyorsun" dedim hatta arkadaşa.Çok ısrar etti.Bunun hakkında bilimsel makaleler bile var kardeşimle okuduk dedi.Oda denemiş bunu oğlu olmuş.Ay kaç dakikadır bakıyorum nete ben öyle bir makale bulamadımBir kahve içmeye çağırdığımda sorayım bari.Bu arada yakın mıyız acaba keşke oturup birer kahve içebilseydik güzel olurdu.Güler eğlenir kaynanatörleri öyle çekiştirirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?