Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

amin canım yürümesede konuşmasada nefes alıp vermesi bile yetiyor bizim için allahım onu korusun dediğin gibi tatlım en azında öğrenip erken önlem almak lazım ben bugün test alıp yarın sabah yapar sonucu bildiririm size

ben eşiml 3 yıl çıktım ailesi bi türlü istemediler beni bizde kacarak evlendik ama evliligimin 1 senesi boşa gitti eşimden ayırmak için ellinden geleni yaptı beceremedi ama hala usanmadı

biz evleneli 5 sene oldu çocuğumuz olmuyor eşimin tedavi görmesi gerek ki tedaviyle bile zor fakat eşimin ailesi bunu şımarıklık olarak görüyor kaynanam benim için tutturmuş bi tüp bebek bebek bebek diye hep söylenip duruyor bebek istiyorum diye suçluyum kötüyüm artık bıkmış usanmış bebek istememden.bu yüzden nefret eediyorum ondan.

bunların hepsi cadı yaaaaaaa ya insan bu kadar kötü kalpli olurmuyaaaaaaa

kayınnoşa bak sen yaaa bebiş istemek neden suç olsun kiiii

bunların hepsi cadı yaaaaaaa ya insan bu kadar kötü kalpli olurmuyaaaaaaa

bir tek benimmi olmazmış bebeğim olmazsa olmasınmış bilmem kimin bilmem kaç senede olmuş dünyanın sonuymus ya bide eltiimle biz 2 sene küs kaldık konuşmadık kaynanam gelip gelip hep bağırdı ayıpmış alem içinde konuşmamk falan hep kayınpederi dolduruşa getirdi bağırttı bize.biz eltimle barıştık şimdide evvel kanlıbıçaklıydılar şimdi bizden iyi oldular diyor kayınpedere.ya ben gerçekten sevmiyorum kayınvalidemide kayınpederimide.artık hep beni kötülemelerinden.tek suçum bebek istemek

aynen bende nefret ediyorum öbür tarafta rahat yatamıcak onlar.... en dogal hakın olan bebişini bile sorun yapmış yuhhhhhhhh yani benimkide 1 sene sonra oldu çok erken ne gerek vardı daha oglumun yaşı küçük falan aptal şeyyyyyyyy

ben akşam anneme geçiyorum canım yarın görüşürüz artık kendine ciciş bak

yuhhh affedersinde insanin mahremiyetinede karismasalar olmaz

ben 3 yil oldu evleneli benimki de ilk aylarda basimin etini yiyordu
neyseki ben yurtdisindayim kafamdan uzak biraz Allaha cok sukur
bakalim bu yaz turkiyeye gelcez Allah nasip ederse benim kafamin etini yine yemese iyi

Allah onlari islah eylesin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…