- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
İlaç alma şimdilik bırak canım.
Eğer hamileysen tehlikeli olabilir.
Bu arada merhabalar....
merhabalar canım bende zorda kalmadığım sürece almıyorum ama cenazeydi falan derken ağrı kesicileri biraz fazla kullandım
ayyy canım öyle bir durum varsa hemen yaptır daha çok erken alırsınız önlemini gebeliğin bu döneminde bebek daha kan pıhtısı olduğu için etkilenmez böyle şeylerden hem doğa korurmuş sen öğrenene kadar. Yiğenin içinde çok üzüldüm canım Allah şifasını versin.
merhabalar canım bende zorda kalmadığım sürece almıyorum ama cenazeydi falan derken ağrı kesicileri biraz fazla kullandım
Minoset alabilirsin.Zararsız olur gebeysen..
canım bende migren var minoset hafif geliyor ama bundan sonra minoset alırım tatlım
ben eşiml 3 yıl çıktım ailesi bi türlü istemediler beni bizde kacarak evlendik ama evliligimin 1 senesi boşa gitti eşimden ayırmak için ellinden geleni yaptı beceremedi ama hala usanmadı
kızlar bi 5dakka uğruyim dedim ama kimsecikler yok:26:
allah yardımcın olsun canım şimdi durumlar nasıl :26::26:
biz evleneli 5 sene oldu çocuğumuz olmuyor eşimin tedavi görmesi gerek ki tedaviyle bile zor fakat eşimin ailesi bunu şımarıklık olarak görüyor kaynanam benim için tutturmuş bi tüp bebek bebek bebek diye hep söylenip duruyor bebek istiyorum diye suçluyum kötüyüm artık bıkmış usanmış bebek istememden.bu yüzden nefret eediyorum ondan.
biz evleneli 5 sene oldu çocuğumuz olmuyor eşimin tedavi görmesi gerek ki tedaviyle bile zor fakat eşimin ailesi bunu şımarıklık olarak görüyor kaynanam benim için tutturmuş bi tüp bebek bebek bebek diye hep söylenip duruyor bebek istiyorum diye suçluyum kötüyüm artık bıkmış usanmış bebek istememden.bu yüzden nefret eediyorum ondan.
bunların hepsi cadı yaaaaaaa ya insan bu kadar kötü kalpli olurmuyaaaaaaa
bir tek benimmi olmazmış bebeğim olmazsa olmasınmış bilmem kimin bilmem kaç senede olmuş dünyanın sonuymus ya bide eltiimle biz 2 sene küs kaldık konuşmadık kaynanam gelip gelip hep bağırdı ayıpmış alem içinde konuşmamk falan hep kayınpederi dolduruşa getirdi bağırttı bize.biz eltimle barıştık şimdide evvel kanlıbıçaklıydılar şimdi bizden iyi oldular diyor kayınpedere.ya ben gerçekten sevmiyorum kayınvalidemide kayınpederimide.artık hep beni kötülemelerinden.tek suçum bebek istemek
başın sağolsun canım ya.allah kalan ömrünü sizlere versin.kayınvaliden ne olacak şimdi sizle mi kalacak?
Bu arada sevinçcim efsun a attım özel mesaj ama sana atamadım sürekli "her 10dak.da 1 mesaj atabilirsiniz" uyarısı çıkıyor.anlamadım doğrusu.sonra gene deneyeceğim.
aynen bende nefret ediyorum öbür tarafta rahat yatamıcak onlar.... en dogal hakın olan bebişini bile sorun yapmış yuhhhhhhhh yani benimkide 1 sene sonra oldu çok erken ne gerek vardı daha oglumun yaşı küçük falan aptal şeyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?