Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlar kaynanamla alt üst oturuyoruz ve herdafasında ya bana ya da eşime evimde oturuyonuz ya da oturuyor diyormuş ayrı ayrıyken ikimizede ve bela okuyo nedir bu böle anlamadım?

evet canım kul hakkı kötü bişey senin adına sevindim azda olsa düzelme var hayatında inşallah bendede olur

evet canım kul hakkı kötü bişey senin adına sevindim azda olsa düzelme var hayatında inşallah bendede olur

eşime kalsaydı ben daha çok eziyetler çekerdim psikolojim bile bozulurdu ,annesi benimle kavga ettikçe bende eşime çıkıştım oda annesini korudu hep,hiç benden yana olmadı ,suçum olmadıgı halde,kıskançlık krizleri yaşadı hep,işyerimde gelip rezillikler çıkardı ,çok badireler atlattım ama degişirmi? hayır o huy onunla mezara kadar gider ,allah yardım etsin hepimize,sanada tavsiyem eşin arkadan degilse kendini ezdirme haklıysan ver lafını sustukça tepene çıkıyolar çünkü ,seni ezemiceni anlaması lazım öncelikle

kızlar kaynanamla alt üst oturuyoruz ve herdafasında ya bana ya da eşime evimde oturuyonuz ya da oturuyor diyormuş ayrı ayrıyken ikimizede ve bela okuyo nedir bu böle anlamadım?

çok fazla yüz göz olma muhatap olma ,gerisini allaha bırak

eşim arkamda zaten sağolsun... benimki ezmio zaten ara ara laf sokar o kadar

Of valla sıkıldım bu insanlardan ben ya Kayınvalidem geldi sinirlerimi altüst etti defoldu gitti. Ya bebeğim olacak özeniyorum onu bile kursağımda bıraktılar. Vay efendim kendi kızı beşik bile alamamış vay efendim kayınvalidesi hic ilgilenmemiş. Bende en sonunda tutamadım çenemi. Siz ne kadar ilgileniyorsunuzki gelininizle onlardan bekliyorsunuz acaba? dedim Kadın dumur oldu 9 ay gecti gitti bir kere bile telefon açıp kızım nasılsın demediler ki ailem uzakta burada hic kimsem yok. Şimdi kalkmış bana sen şanslısın demeye getiriyor kendince yok kızı çok yokluk çekmiş yok bilmemne napayim nüfusumami alayim yani şimdi. Ben sıkıntı çekerken kim vardı yanımda hiç kimse! Bu konuşmayı eşimede anlattım sadece bumu yoksa hakaret filan oldumu dedi hayır dedim sadece bunları söyledim. İyi demişsin dedi 7 yıldır sus sus sus tamam artık sabırda bir yere kadar. Kırmadan saydırıyorum arttık valla :26:

yaawwww kızın beşik alamadıysa o kızının sıkıntısı allaallahhhh... Hamiş kadını nie üzüyon durduk yere... Hep zaten kendi kızları ele gider sıkıntı çeker hiç bizde başkasının kızını aldık demezler...

malesef öleler canım kıyaslama sen iyi oldun mu vay kızım olmadı vay bu böle olmadı diyip saymaya baslıyorlar. Hamilesin sıkma kendini üzme kızınıda allah herseyi yoluna elbette koyacaktır sadece sabırlı olucaz güzel günlerini düşünüp şiimdi rahatla aslında onların olmadıysa daha verici olcaklarda nerde olmuyolar daha köstek oluyorlar rabbim yanımızda olsun.

bu arada güzel laf koymuşsun sesine sağlık

benimkilerde aynı haltı yedi canım,kına gecemde ben kendi cebimden verdim kına saçı paramı,yanımda gelenler, vs.kaynanam param yok veremem dedi sen ver artık dedi,dumur oldum resmen yuttum,eşya alınacak bin trip ata ata eşya aldılar,benim kızıma böyle eşyaalr alınmadı ,şu yapılmadı bu yapılmadı,sanki çok şey yaptılar gibi,yarı eşyamı aldı yarısınıda babam aldı ,neden benim ailem demiyoda siz diyosunuz görgüsüzlük işte,3 tane bilezik taktı,onuda balayına gidiyorum diye aldı kendi evine,kızıyla her bir numara birdir,tezgah birdir,o kadar sinsilerki aklın ermez,kocamı paylaşamazlar,büyüler yaptırdıgıma kadar götürdüler işi,kocamı aşık etmek için hocalara gitmişim falan,demekki kendi bu tarz şeylerler ugraşıyo,hamileligimi bile yaşatmadılar bana halada öyle,görümcemin kızı var 5 yaşında şimdi benimde kızım olcak ,laf çıkardılar kıskandıgı için hasta oldu dayısını paylaşamaz kimseyle falan fıstık,yaaa paylaşamadıgı şey ne? bebegi yaniii daha nelerr nelerrr off içim şişti bunlardan

Sağolun kızlar. Gerçekten çok sabrettim bu zamana kadar 4 tane görümce var bende kıyaslanmaktan yok sayılmaktan yoruldum. Ben o kadar maddi manevi sıkıntı çektim evlerine geldiğimde yemek yemeye utanırdım yokluk çektiğimi anlarlar diye ama onlar hic anlamadılar. Şimdi çok şükür sabbrımın mükafatını aldım hem maddi yönden hemde çocuk hasretim bitti. Onlara muhtaç olmadan herşeyimizi kendimiz yaptık ama sinir hastası olduktan sonra. Bide kalkıp demeleri yokmu bizim oğlan sana hic cektirmedi diye :) Evet o çektirmedi ama siz onun yerinede yapacağınızı yaptınız dedim bende. Valla kızlar kesinlikle içinize atmayın kaybeden szi oluyorsunuz yıprandıgınızla kalıyorsunuz. İnanın bebeğim olcağına bile sevinmediler yaa. Sömüremeyecekler çünkü artık bizi eskiden hep siz iki kişisiniz ablanıza yardım edin ona yardım edin buna yardım edin. Bana kim yardım ettiki zamanında? Daha nispet yapar gibi tatil dönüşü yanık tenlerini göstermeye gelirlerdi evime açız yoldan geldik diye

Şimdilerde çok şükür evim ayrı yolum ayrı başka semtlerdeler hepside. Bende hazırlıklarımla meşgulüm hiç kaale almıyorum. Konuşup konuşup susuyorlar adam yerine koyup yüzlerine bile bakmıyorum konustuklarında. Bebeğim doğduğunda tam olucaz inşallah. Sadace bir kere beddua ettim '' Allahım öyle bir dert verki beni unutsunlar dedim gözümün yaşı kurumadan dertleri ayaklarına dolansın dedim. Şimdi birisi ayrıldı birisi sıkıntıda falan filan artık bana takacak zamanları kalmadı. Çoook şükür. Kim ne düşünüyorsa Allahım ona mislini versin

Hiç üzme kendini kıskanclıklarından yapıyorlar. banada eşinden ayrılan görümcem dedi benim oğlum dayısını paylaşamaz diye. Bende dedimki valla o zaman babası komple kızıma kalır ne iyi işte kalakaldı öyle

herşeyi geçtimde ben hamile oldugumu ilk ögrendigim zamanki bana yaşattıkları sıkıntılar eziyetler bini bin para,hergün işe gelir aglardım yolda eve giderken aglardım gözümün yaşı kurumazdı geceleri hep kabusla uyanırdım,ama ah ettim hamilenin duası tutarmış içim yanmıştı onlarda yansın istedim ama galiba tutmadı hepside hayatını yaşıyo yaptıkları yanlarına kaldı sanırım yada zamanı var,ben o kadın yüzünden hamileyken şiddet gördüm,allah onu öldürmesin sürünsün

Bugün değilse yarın bulurlar belalarını hic canını sıkma bebeğinle eşinle geçimine bak. Konuştugunda görüştüğünde yanlarından ayrıldıgın an unutmalısın yoksa huzurun kaçıyor ister istemez. Allah yüreklerine vicdan merhamet versin ne diyim.

ooo daha bunlar ne ki kızlar benm kayınvalidem kayınbabam cocuklara okuldan gelnce ögle yemegi veriyolar kendi evimde ayakkabılarını cıkarmadan giriyolar düşünün

ooo daha bunlar ne ki kızlar benm kayınvalidem kayınbabam cocuklara okuldan gelnce ögle yemegi veriyolar kendi evimde ayakkabılarını cıkarmadan giriyolar düşünün

tam olarak anlayamadım ben çocuklar kaçta geliyolar neden sizin evde veriyolar yemeği

amin allah ıslah etsin hepsini canım ,bizede bir nefes aldırsınlar rahat bıraksınlar

okurken resmen sok oldum bende hemen hemen aynı durumları yasıyrom ve bu ahlarla nasıl can verecekler merak ediyrm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…