Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

takma yapsınlar daha ne istiyorsun bırak gelmesinler gelipte husursuz olmaktaksa gelmesinler husuzurun olsun

arkadaslarrr ya bana yardım edin akıl verinnn sizceee kayınvaldeyle aynı evde yasamak zormuuu suann cok iiiyiz öz annemden ayrmıyorm ama ilerisi beni düşündürüo ne yazık kii

mutlu yazılanları baştan oku sonra kararını ver insanın kendi evi gibi olurmu yuva üstüne yuva kurulmaz insanın kendi evi gibi varmı

arkadaslarrr ya bana yardım edin akıl verinnn sizceee kayınvaldeyle aynı evde yasamak zormuuu suann cok iiiyiz öz annemden ayrmıyorm ama ilerisi beni düşündürüo ne yazık kii

mutlu yazılanları baştan oku sonra kararını ver en iyi kaynana mezardaki kaynana insanın kendi evi gibi olurmu yuva üstüne yuva kurulmaz helede sonradan gidip düzen kurmaya çalışacaksın kimse kendi düzenin yıkılıp başkasının düzen kurmasına izin vermez

senin çocuğun olursa kendin için olucak canım boşver,olsunda bi nası sever bak gör

tabiki..ya bn o çocuğu kendimmi yapcam zaten tövbe tövbe...oda oğlundan bi parça yani...
cnm bn nişanlıyken annemle alışverişe çıkmışlardı.bn çalışıyordum o zmn.bi alışveriş merkezindeyken anneme diyomuş dedesi torunumuza herşeyini buralardan en iyisini aldı.ama neclasunun olursa alamayız diyomuş ya daha nişanlıyım ortada çocuk yok.annemde olsun biz alırız sizin almanıza gerek kalmaz demiş.bu kadar densiz bi kadın işteee..bn çocuğumla kafayı bozdu.. torunuda aynı kendi gibi ama bni 2 senedir bunlatıyo.ahım var o kv torundan çok çeksinde bnmm çocuklarıma kalsın yine..

işte bende en çok o zarar görmekten korkuyorum eşimde diyo aslında hergün seni kaybetmenin korkusuyka yaşıyorum diye. eşim benim ayrı ev istiyo aslında ama şartlar buna şuan elverişli değil işte beni de bu durum sıkıyo. artık o kadar soğudum ki ben benim kayınvalidem gülse batıyo bana sinir oluyorum. kadının öle çok bariz yaptığı bişey yok zaten çünki akıllı oynuyo. bana göre. biliyo sorun olursa hiç durmayız aynı evde oda sessiz sessiz hallediyo gerçi birazda ben abartıyorum dedimya herşey batıyo artık. yoksa yemek temizlik falan yapar ben işteyken tabi yemeği kızı damadı var hergün o yüzden yapıyo yoksa yapmaz. ama ben artık eşimle olmak istiyorum kv ile kızı ile onun kocası çocuğu ile bi yaşam sürdürmekten sıkıldım gerçekten. artık yapacak birşeyim de yok dua ediyorum rica ediyorum sizllerde dua edermisiniz benim için. hayat yaşanılmaz oldu yoksa....

Rabbim sana kayınvalidende ayrı kendi evinde mutlu ve huzurlu olmayı nasip etsin.

ah ah insanın zorla ahını alıyolar demi benimde canımı öle çok yakıyolar ki bende aynısı diyorum valla bu bana yapılanları benim yaşadıklarımı onun kızları da yaşasınlar benim aileme yaptıklarını onlara da yapsınlar inşallah onlarda yaşasın aynılarını bunları o kadar kalbim acıyaraktan sölüyorum ki.gerçekten içten istiyorum. eğer kötüyse bu isteğim allah affetsin ama canım yanıyo işte...

bende stresten olmadığını düşünüyorum artık canım
ya ilk torunun yerini tutmaz tabi ama öylede söylenmez yani
bizimkiler lafın nereye gittiğini bilmiyorlar şekerim
biz laf deyince de kırılıyorlar eeee sende bana aynısını yapıyorsun ama nerde eşitlik
bu aydanda umudum kalmadı benim

cnm bn diyorum ya tamamen ilişkiyi kesemicemize göre bnde üzerime düşnei yapıyorum ama muhatap olmuyorm çok fazla.dün mesela gidelm dedi bi yere hadi kırmadım gidelim dedim.ordan ona gittk dede hasta oldğu için eşim orda sürekli bana gidelim gidelim dedi.anladımki artk eşimde bunalıyo annesinden.yemek yaptı kv dem.bende çamaşırlarını topladım katladım bi makine çamaşırıda tekrar astım.salatayı yaptım yemekten snrada bulaşkları sofrayı topladım vs.laf olsun diye sölemiyorum bunları.yani üzerime düşeni yapıyorum ama samimi olmuoyrum.kendi kaybetti çnkü bnm iyi niyetimi suistimal etti.baktım eşimde benden taraf sen haklsın demesede annesine olan sert çıkışlarından belli oluyo.o yüzden çok şükür diyorum .allahım bize herşeyi nasip etmiş.şükredince yavrumuda nasip eder hayırlısıyla.aslında maddi durumumzda iyi değil. ama herşeye rağmen maddiyatıda kaynanayıda sorun etmiyorum.eşimle mutlu huzurlu sağlıklı olalım o bana yetiyo inan.sizde öyle yapın eşiniz yanınzdaysa ağzınızın tadı varsa gerisini boşverin gitsin..

bir söz var güzel bakan güzel görür güzel gören hayattan lezzet alır,kaynana diye bakarsan kaynana olarak görürsün anne diye bakarsan anne görürsün empati çok önemli nasıl benim annem bana değerliyse eşimin anneside kendine değerli 5 yıllık evliyim, annemle(kayınvalidem) mutlaka sorunlar oluyor ben anne gibi gördüğüm için sorunu büyütmüyorum bakış açım olumlu oldu için neğatif davranmıyorum bakıyorum kayın validem yumuşamaya başlıyor ben evlenmeden önce kayınvalidemi sevmeye kendimi şartladım ve seviyorum evime geldiğinde saygı en ufak bir kusur yapmıyorum içten ve samimi davranıyorum annemle aramız süpe,r arkadaşlar iyi niyet çok önemli ben sadece eşimin annesi ne değil herkeze iyi niyetliyim evet iyi niyetten maraz lar doğmuyor değil olsun karekterimi değiştiremem pozitiflik çok önemli inanın karsındakine bu pozitifliği verirsen oda zamanla öğle oluyor,tabi şuda var eğer kayınvalideniz gerçekten geçimsizse gönlü yoksa iyiliğe bunada yapabileceginiz eşiniz için fedakarlik saygı ve kısmen mesafe,inşallah herşey iyi olur

benmkide bişeylerin farkında ama yapacak bişey yok işte canım...
ben eşimle huzurluyum zaten ama onlar tartışınca huzursuzluk bizede yansıyor mecburen ...

empati empatide nereye kadar ama canım ????
biz saygı sevgide kusur etmiyoruz ama karşıdanda aynı saygıyı sevgiyi bekliyoruz
nedense genelde karşıdan hiç gelmiyor bunlar...

cnm bizde öleydik inan.hatta halamın gelini vardı o demiş halama neclasunun kv si ona güzel kızım diyo sen bana hiç demiyosun diyo o kdr iyi yani ama bi de şöle düşün kendi annen sana insan içinde bişey yokken laf sokuyomu yada özellikle insan içinde senin üzülmeni sağlıyomu bide o yönden bak olaya.tabiki kv minde güzel yanları var hatayıda herkes yapabilir bizde yapıyoruz anne gözüyle bakıyosak onlarda bizi kızı olarak görsün...

aynen bu işte biz onları anne yerine koyuyoruzda onlar niye kızları yerine koyamaz ???

bende aynı annem gibi görüyodum taki ogüne kadar. bigün baktım kızına yiyeceğini hazırlamış bana da istersen al ordan sende diyo işte ogün bitti bende herşey

bende aynı annem gibi görüyodum taki ogüne kadar. Bigün baktım kızına yiyeceğini hazırlamış bana da istersen al ordan sende diyo işte ogün bitti bende herşey

bende kaç yıldır tanıyorum kv patavatsız falan olduğunu biliyorudm ama bu kadar düşüncesiz olduklarını olacaklarını düşünmemiştim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…