Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Kaynana her zaman kaynanadır ne olursa olsun isterseniz dünya meleği olsun hele bir de yakınsanız ,karışmaktan fikir vermekten, yönlendirmekten kendilerini almazlar mesela benim kaynanam bir melek, ama sinir edici çok yönü var))))

cnm eşimin dedesi rahatsız diyordum ya vefat etti dün.iki gündür onunla uğraşıyorum ama hala adet olmadım.kürden mi yoksa o istediğim sonuçmu bilmiyorum.3 gün geçti.:26:

başınız sağolsun canım
inşallah beklediğin sonuçtur tatlım...
hayırlı haberini bekliyoruzzzzz

günaydın hatuncuklarrr...
herkes uyuyor mu hala nerdesiniz???
bir tek çalışan ben miyim bugün

sevinççççç hani dün bişeyden bahsedecektin sen tatlım ???

Son düzenleme:
günaydın hatuncuklarrr...
herkes uyuyor mu hala nerdesiniz???
bir tek çalışan ben miyim bugün

sevinççççççççç
hani sen dün bitkisel bir kürden bahsedecektin tatlım ???

Son düzenleme:
biz 6 ay önce evlendik ve aynı evde yaşamaya başladık eşim bebek istedi oldu ama annesi olacak kadın düğün olacak rezil oluruz diyerek bizi çağırdı eşim sezonluk çalışıyor düşük tehlikem olduğu için uçakla gittik.tam 5 saat kuaförde oturdum iki canımla.ama şeytan görümcem 3 kere saçını bozdurdu yaptırdı ben onu bekledim.düğün bitimi eve geldik tüm paraları topladılar masraf yaptık dediler.bende haram zıkkım olsun dedim bağırdım çağırdım çocuğumun hakkı dedim eşim çalışmıyor dedim ama vermediler.bütün gece ağladım eşim korktu bebeğimize bişiy olacak diye ama sonuçta aldı hepsini .eşim bileziklerimi vermedi.bende çıkarken vedalaşmadım giyindim çıktım inşallah aramazlar bir daha bebeğide göstermeyi düşünmüyorum .bi yandanda borçlarımı var acaba gerçekten diyorum ama durumları çok iyi evi benimkinden daha lüks

canım biraz karışık olmuş tam anlayamadım ben sadece nikah mı kıydınız?düğün sonra mı oldu?
Eşiniz bileziklerinizi neden kime vermedi?

canım biraz karışık olmuş tam anlayamadım ben sadece nikah mı kıydınız?düğün sonra mı oldu?
Eşiniz bileziklerinizi neden kime vermedi?

evet kasım ayında nikah yaptık.sonra düğün gününe karar veremediler ve ertelediler.bu esnada ben hamile kaldım.bunu duyunca eşime ve bana düğün olmadan hamile kaldı rezil olacağız.ayıp sizin yaptığınız dedi.eşimde gidip düğün yapalımmı dedi ben de ilk oğludur içinde kalmasın diye gittim.yani düğün nikahtan 6 ay sonra oldu.bilezikleri eşim ailesine vermedi.sadece takılan paraları ve altınları aldılar.haklarımıydı sizce?

nikah olunca evli sayılmıyormuşsunuz
Ne zihniyet yarabbim millet düğün yapar nikahı olmaz hamile kalır ona laf eden olmaz
nikah olmuş resmiyette eşin artık helalin düğün olmamış diye bebiş rezillik heeee
Iyiki vermemiş canım tabiki takılan paradan borcu varsa verirsin liradanda verebilirsin ama bilezilkeri vermediğiniz iii olmuş bebişinde olacakmış gözünüz aydın bu arada canım
onun masraflarıda olacak yaniii nereli bunlar çok merak ettim

bebeğime dileklerin için çok teşekkürler.düğün olmadan biz yasak ilişkide sayılıyormuşuz.tüm liraları aldılar paralarıda aldılar.benim bebeğime rezillik diyorsa bende göstermeyeceğim.zaten 4 bilezik takmışlardı onlarıda vermedi eşim.bunlar ordu ünyeli.memleket ayrımı yapmak istemem ama cidden çok görgüsüzler

allallaaahhh yasal ilişki zihniyetlerini kavrayamadım
Bunları yapan aile bebişide önemsemez zaten merak etme sen
ünyelilerden pek beklemem böyle davranış ama neyse artık
takma artık nasıl olsa eşinle uzaklardasınız artık geleceğinizi düşünün bence canım

onlarda adet böyleymiş biz sosyal paylaşım sitesine nikah resimlerimizi bile koyamadık.yasakladı kadın.kimse görmesin bilmesin dedi.bunlar nasıl insan bende anlamadım ama yine de uzak durmazlar kadın çünkü ağlayarak tüm aileyi kullanıyor.eşimin babası bile korkuyor artık sorun çıkmasın diye susuyor.bana acımıyorsa torununa acısaydı çünkü düşük riskimiz vardı.ama çok şükür o kadar üzüntüye rağmen rabbim bize bağışladı bebeğimizi bundansonra ararlarsa ne diyeceğimi bilmiyorum ama görüşmek istemiyorum.çok teşekkür ederim

rica ederim canım ne demek
kayınvaliden değişik bi cinsmiş yaşı falan varsa bayağı ondan dolayı da olabilir
kocası bile yeter demiş yani artık
bnece sen bunları takma artık kafana eşinle bebişinle mutlu olmaya çalış
zaten uzaktasın gidince yada telefonda güzelce konuş yinede seviyeni düşürme
aşırı samimide olma ama saygıda kusur etme yinede canım
sonuçta eşinin ailesi onlar olmasaydı eşinde olmazdı dimi

yaşı değilde kilosu 200 e yakın kompleks yapıyor sanırım.haklısın ama eşim onlar gibi değil.zaten eşime kimse saygı duymuyor ne küçük ne büyük.haram olsun dedim ben hakkım varsa inşallah öyle olur

kızlarrrr... bugün başka bi topikte bi arkadaşın yorumunu okudum ve çok hoşuma gitti
tam olarak bizim ifade edemediğimizi kelimelere dökmüş arkadaş
sizlerle de paylaşmak istedim konu yine aile büyükleriyle ilgiliydi buyrun okuyun

'''' Ben bu erkek ailesiyle birlikte kalmayı da anlamıyorum.
Bazen kaynana, kayınpeder, 3 5 kayınbirader, görümce içine gelin alınıyor.Neden?
Eve hizmetçi gelsin, bizi doyursun temizlesin.
Evin tek erkek çocuğuysa kaynanayla oturmaya mecbursun deniyor.
Ama kızın babası hayatta olmasın o anne tek başına bırakılıyor.
Zaten kız annesi de aman kızım mutlu olsun diye birlikte oturmayı kabul etmiyor.
Kız ailesiyle/ annesiyle birlikte yaşamak kabul edilemez, ayıp oluyor.
Adına iç güveyi denip alay konusu oluyor.
Ama erkek ailesiyle yaşamak anayı babayı saymak oluyor.
Çok iki yüzlü bir toplumuz... '''' ( alıntıdır )

benim ki tamamen böyle değil ama bu şekilde olan malesef çok arkadaşımız var...
diyecek başka sözü olan var mı?
arkadaş çok güzel kısaca özet geçmiş ama...

Son düzenleme:
Selm ne olur bna akil vérin

Gectigimiz persembe gunu kayinvalidemle tel konusuyordum bavul alacm falan dedim kayinvalidem lak laki seven birisi gisteris ve cok bilmislige baylir. Anlayacaguniz dunyanin merkezi zannediyor kendini konumuz bavul bna eski valizlzrin bes kilo fazla darttigini soyleyip baska valizlzre bakmami soyledi ogun arabanin benzini bitiyordu aksilik degilmi arabaya benzine doldururken yarisi nerdeyse uzerime geldi ellerim berbat durumda kayinvalidemle konusurken soyledim tamam anne defdim simdi bavulcunun onundeyim ellerim pis tel tek parmagimla tutuyorum daha sonra gorusuruz dedim o siradada esim geldi esimi cagirmistim oraya baktim tamam dememe ragmn hala viz viz muzuratimi iza ettim anlamadi hala bes kiloda bnde esime verdim tel zaten osiradada valizci geldi sonra kayinvalidem bna kirilmis devreye kayinpederimi gorumcemin kocasini soktu yikmis ortaligi bes senelik evliyim evlendigimin ilk seneside boyleydi likdan tuhden huzursuzluklar neden onun begendigini begenmiyorum kinaya geldm dugunde neden yokum nerdeyse gozunun uzerindeki kas neden var diye huzursuzluklar cikartack sonra ertesi gun arayip ev tel ayyy bn sevgi zannettim sevgide kizi pat diye suratima tel kapatti du anda bnmle konusmuyo ki en dogru yaptigi seydir bna

Esim mumukunse oldugu kadar evde bir sey demiyor bnde sormamaya calisiyorum zaten esim demis konusmazsan konusma zaten zittiniz biebirinize belki boylesi daha iyi bes aylik kizim var kayinvalidem cok panik ustelik kolkrinda kirecleme var cocugumu on dk tutuyor tutamiyor ustelik kizim cok huysuz biraz sorunlu Bebek aglarken katilma morarma olayi var cok panik oldugundan yapamaz ama sevmk isterse herzamn gelebileczgini soyledim esime daha mama cocugu oldugunu ayaklari yurur dili konusurken oldumuda gonderieim dedim ama kucukken bayram seyranda yok dedim sesini cikartmadi esimi kaybetmk istemiyorum ustelik bebegimiz cok kucuk daha baba sevgisini bile bilmefen hasret birakmk istemiyorum bebegim icin cogunlukla yoksa inaninki evliligim cekileck Gobi degil kayinvalidem yuzunden esim haklisin demiyor susuyor bitsinde demiyor Boyle devm diyor esimi nasil kendime cekebilirim ustelik haftaya carsamba turkiyeye gidiyorum kizimla bnm dusuncem annesine gidip dir dir senin karin soyle Boyle Ève geleck kizi yok karisi yok bedennin yarisi yokmus gibi hissedermiki asimde haziranda geleck acaba Boyle degerumi anlarmiki yoksa kayinvalidem yoklugumdan faydalanirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…