- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
hee canım baştan kokmuştuda
bu kadar kokuk olduğunu farkedememişim
oğlanın karnını doyurup geliyorum
neclasu nun sonucu ne oldu acaba :26::26:
cnm eşimin dedesi rahatsız diyordum ya vefat etti dün.iki gündür onunla uğraşıyorum ama hala adet olmadım.kürden mi yoksa o istediğim sonuçmu bilmiyorum.3 gün geçti.:26:
biz 6 ay önce evlendik ve aynı evde yaşamaya başladık eşim bebek istedi oldu ama annesi olacak kadın düğün olacak rezil oluruz diyerek bizi çağırdı eşim sezonluk çalışıyor düşük tehlikem olduğu için uçakla gittik.tam 5 saat kuaförde oturdum iki canımla.ama şeytan görümcem 3 kere saçını bozdurdu yaptırdı ben onu bekledim.düğün bitimi eve geldik tüm paraları topladılar masraf yaptık dediler.bende haram zıkkım olsun dedim bağırdım çağırdım çocuğumun hakkı dedim eşim çalışmıyor dedim ama vermediler.bütün gece ağladım eşim korktu bebeğimize bişiy olacak diye ama sonuçta aldı hepsini .eşim bileziklerimi vermedi.bende çıkarken vedalaşmadım giyindim çıktım inşallah aramazlar bir daha bebeğide göstermeyi düşünmüyorum .bi yandanda borçlarımı var acaba gerçekten diyorum ama durumları çok iyi evi benimkinden daha lüks
canım biraz karışık olmuş tam anlayamadım ben sadece nikah mı kıydınız?düğün sonra mı oldu?
Eşiniz bileziklerinizi neden kime vermedi?
evet kasım ayında nikah yaptık.sonra düğün gününe karar veremediler ve ertelediler.bu esnada ben hamile kaldım.bunu duyunca eşime ve bana düğün olmadan hamile kaldı rezil olacağız.ayıp sizin yaptığınız dedi.eşimde gidip düğün yapalımmı dedi ben de ilk oğludur içinde kalmasın diye gittim.yani düğün nikahtan 6 ay sonra oldu.bilezikleri eşim ailesine vermedi.sadece takılan paraları ve altınları aldılar.haklarımıydı sizce?
nikah olunca evli sayılmıyormuşsunuz
Ne zihniyet yarabbim millet düğün yapar nikahı olmaz hamile kalır ona laf eden olmaz
nikah olmuş resmiyette eşin artık helalin düğün olmamış diye bebiş rezillik heeee
Iyiki vermemiş canım tabiki takılan paradan borcu varsa verirsin liradanda verebilirsin ama bilezilkeri vermediğiniz iii olmuş bebişinde olacakmış gözünüz aydın bu arada canım
onun masraflarıda olacak yaniii nereli bunlar çok merak ettim
bebeğime dileklerin için çok teşekkürler.düğün olmadan biz yasak ilişkide sayılıyormuşuz.tüm liraları aldılar paralarıda aldılar.benim bebeğime rezillik diyorsa bende göstermeyeceğim.zaten 4 bilezik takmışlardı onlarıda vermedi eşim.bunlar ordu ünyeli.memleket ayrımı yapmak istemem ama cidden çok görgüsüzler
allallaaahhh yasal ilişki zihniyetlerini kavrayamadım
Bunları yapan aile bebişide önemsemez zaten merak etme sen
ünyelilerden pek beklemem böyle davranış ama neyse artık
takma artık nasıl olsa eşinle uzaklardasınız artık geleceğinizi düşünün bence canım
onlarda adet böyleymiş biz sosyal paylaşım sitesine nikah resimlerimizi bile koyamadık.yasakladı kadın.kimse görmesin bilmesin dedi.bunlar nasıl insan bende anlamadım ama yine de uzak durmazlar kadın çünkü ağlayarak tüm aileyi kullanıyor.eşimin babası bile korkuyor artık sorun çıkmasın diye susuyor.bana acımıyorsa torununa acısaydı çünkü düşük riskimiz vardı.ama çok şükür o kadar üzüntüye rağmen rabbim bize bağışladı bebeğimizi bundansonra ararlarsa ne diyeceğimi bilmiyorum ama görüşmek istemiyorum.çok teşekkür ederim
rica ederim canım ne demek
kayınvaliden değişik bi cinsmiş yaşı falan varsa bayağı ondan dolayı da olabilir
kocası bile yeter demiş yani artık
bnece sen bunları takma artık kafana eşinle bebişinle mutlu olmaya çalış
zaten uzaktasın gidince yada telefonda güzelce konuş yinede seviyeni düşürme
aşırı samimide olma ama saygıda kusur etme yinede canım
sonuçta eşinin ailesi onlar olmasaydı eşinde olmazdı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?