Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, tontis, sara_28+, birgen, dilzar, _DoLuNaY+, MDK55+, emanet53, saraykedisi, joly, Huysuz, seyezan
ziyaretçi kim acaba kız hanginizin kaynanatörü
hakkınızda hayırlısı canım ama sizin kurtuluşunuz bebişiniz bence
Huysuz, bak adından bile şüphelendim, bir şeyler sezinliyorum
tamama saracım diyelimki hamile kaldım..ee adam yine gel buraya tirplerine devam edecek..
ben tanıyorum onu..zaten bebekte istemiyordu..aldır der bana..bende katil olurum ama eşimin yani
tamama saracım diyelimki hamile kaldım..ee adam yine gel buraya tirplerine devam edecek..
ben tanıyorum onu..zaten bebekte istemiyordu..aldır der bana..bende katil olurum ama eşimin yani
:18::18::18: hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım tez zamanda selamete çıkasın inşallah
demez canım diyemez hele bi baba olsun bakalım bak nasıl değişiyo herşey o minnacık haliyle ikinizinde aklını başına getirir şaşar kalırsınız
amin canım..cümlemize inşallah...
bazen ayrılıkta hayırlara vesile olabilir..
tatlım benim sat tan sonra 12.gün ila 15.gün arasında yumurtam büyüyüp çattt diye çatlayacak duruma geliyor..
biz bu herifle kaçamağı8-9.günlerde yapmıştıkyani tabiki Allah bilir ama imkansız gibi bişey..
bide kasıklarım ağrıyor..evi buz gibiydi..gecekondu bozması bişey..dondum orda..sanırım üşüttüm...böbrek möbrek hep ağrıyor..:26:
geçmiş olsun canım evet hayırlısı Allah bilir tabiki
kız senin kaynana internete girebiliyomu hee?havamı atıyon bize?
bu arada huysuz gitmiş..bende işkillendim yaw
gerçi benim kaynanam internetin i sini bilmez ama neyse
Yok canım giremez, reeli bitirdi, sanal mı kaldı
sağol canım,bide üşüttüm Allah bilir idrar yollarım iltahaplandı,vucut hasta olunca bbebekte gelmez zaten..
boşuna demiyolar,bbek istiyosanız iyi bakın kendinize ayaklarınızı kıçınızı başınızı sıcak tutun diye..
Canım ben gebeliğimin ilk dönemlerinde bir ağrı çektim, gebeliğimi de bilmediğim için dedim benim benim böbrekler idarar yolları iflas etti bu ne böyle sonra önce kan testi yaptırdım emin olaım ona göre ürolojiye felan gidetim diye bir de baktım ki oğlum çoktan karnıma düşmüş:) Doktora gittim yerleşme ağrıları dedi ...
Dipnot: Her an her şey olabilir
kaynanalar kulubu diye site varmış gelin,bana bi nick alsana dermiş
huysuz, bak adından bile şüphelendim, bir şeyler sezinliyorum
kız senin kaynana internete girebiliyomu hee?havamı atıyon bize?
Bu arada huysuz gitmiş..bende işkillendim yaw
Gerçi benim kaynanam internetin i sini bilmez ama neyse
kaynanalar kulubu diye site varmış gelin,bana bi nick alsana dermişi
tatlım 3 senedir falan beklediğim için bebişi,benimde aklıma geldi bu ihtimaller ama bukadar erken olamaz..
kaçamaktan 2gün sonra hafif bi ağrı hissettim,sonra 3.gün ağrıdan koptum..
bukadar erken gelemezmiş gibime geliyo?döllenme 1 haftayı buluyomuş çünkü?:26:
sen daha iyi bilirsin canım ama yanlışmıyım?
evet canım herşeyde bir hayır var ben korunmadığım için olur sandım
olmadı gerçi daha yeni sayılırım... çalışmları yapıyorum gerisini takdiri ilahiye bırakıyorum...
nasip kısmet artık gerisi canım sağlık sıkıntımız yok eşimle...
o gülüş yetmez olurmu annesi yeter tabiii
seninle tanışmadık canım adım efsun 24 yaşındayım 10 aylık evliyim kv beraber oturuyorum
çalışıyorum henüz bebişim yok bildiğin gibi
sen neler yapıyorsun bakalım?
Doğru kaynanaların, kadınlar kulübünde ne işi olsun, onlar ayrı bi cins, Dünya da kadınlar erkekler var bir de kayanalar di mi
annaaaaaaaaaaaaaaa 5günde oldu bitti yani...varya Allahım çok büyük baksana yaa..Ayın 30 unda reglim bitti, ayın 5inde doktora gittim ağrıdan ölüyorum diye, idrar tahlili yaptı pek bi şey görünmüyor, ama böbreklerinde hafif bir kum dökme olabilir dedi, bana böbrek için antibiyotik, ağrı kesici verdi 3-4 gün kullandım ağrılar aynı tekrar gidip kan testi istedim ve sonuç pozitif, ilaçları kullanırken hiç aklıma gelmedi sonra birden dank etti ve kan testi geldi aklıma ve sonuç yerleşme ağrıları vücudum sapa sağlam bebek yolda:)
İlaçlarıda Hamileliğim ilk dönemlerinde aldığım için bebeğime hiç bir zarar vermedi çok şükür:)
annaaaaaaaaaaaaaaa 5günde oldu bitti yani...varya Allahım çok büyük baksana yaa..
canım bizimki 8-9günler arasında oldu..6ay önce bi yumurta takibi yaptırmıştım ,12.gün gttiğimde yumurtan çatlamaya hazır dedi
3gün ilişki demişti...yani 8den 12ye kadar 4 gün var..bide ogün çatlama garantisi yok..neyse belkide kalmışımdır kısmet:)
nann şimdi ben nasıl beklicem bat ı yaww..icat çıkardınız başımaa
dolunay çok tatlısın bacım yaaaa iyiki tanımışım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?