Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

tamama saracım diyelimki hamile kaldım..ee adam yine gel buraya tirplerine devam edecek..
ben tanıyorum onu..zaten bebekte istemiyordu..aldır der bana..bende katil olurum ama eşimin yani

demez canım diyemez hele bi baba olsun bakalım bak nasıl değişiyo herşey o minnacık haliyle ikinizinde aklını başına getirir şaşar kalırsınız

tamama saracım diyelimki hamile kaldım..ee adam yine gel buraya tirplerine devam edecek..
ben tanıyorum onu..zaten bebekte istemiyordu..aldır der bana..bende katil olurum ama eşimin yani

:18::18::18: hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım tez zamanda selamete çıkasın inşallah

amin canım..cümlemize inşallah...

bazen ayrılıkta hayırlara vesile olabilir..
:18::18::18: hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım tez zamanda selamete çıkasın inşallah

demez canım diyemez hele bi baba olsun bakalım bak nasıl değişiyo herşey o minnacık haliyle ikinizinde aklını başına getirir şaşar kalırsınız

tatlım benim sat tan sonra 12.gün ila 15.gün arasında yumurtam büyüyüp çattt diye çatlayacak duruma geliyor..
biz bu herifle kaçamağı8-9.günlerde yapmıştık yani tabiki Allah bilir ama imkansız gibi bişey..
bide kasıklarım ağrıyor..evi buz gibiydi..gecekondu bozması bişey..dondum orda..sanırım üşüttüm...böbrek möbrek hep ağrıyor..:26:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım evet hayırlısı Allah bilir tabiki

geçmiş olsun canım evet hayırlısı Allah bilir tabiki

sağol canım,bide üşüttüm Allah bilir idrar yollarım iltahaplandı,vucut hasta olunca bbebekte gelmez zaten..
boşuna demiyolar,bbek istiyosanız iyi bakın kendinize ayaklarınızı kıçınızı başınızı sıcak tutun diye..

Canım ben gebeliğimin ilk dönemlerinde bir ağrı çektim, gebeliğimi de bilmediğim için dedim benim benim böbrekler idarar yolları iflas etti bu ne böyle sonra önce kan testi yaptırdım emin olaım ona göre ürolojiye felan gidetim diye bir de baktım ki oğlum çoktan karnıma düşmüş:) Doktora gittim yerleşme ağrıları dedi ...

Dipnot: Her an her şey olabilir

tatlım 3 senedir falan beklediğim için bebişi,benimde aklıma geldi bu ihtimaller ama bukadar erken olamaz..
kaçamaktan 2gün sonra hafif bi ağrı hissettim,sonra 3.gün ağrıdan koptum..
bukadar erken gelemezmiş gibime geliyo?döllenme 1 haftayı buluyomuş çünkü?:26:

sen daha iyi bilirsin canım ama yanlışmıyım?

huysuz, bak adından bile şüphelendim, bir şeyler sezinliyorum

aynen bende valla

kız senin kaynana internete girebiliyomu hee?havamı atıyon bize?

Bu arada huysuz gitmiş..bende işkillendim yaw
Gerçi benim kaynanam internetin i sini bilmez ama neyse

o biliyordur da çaktırmıyodur kv bilmedikleri yok kiii herşeye maydanoz

kaynanalar kulubu diye site varmış gelin,bana bi nick alsana dermiş i

Ayın 30 unda reglim bitti, ayın 5inde doktora gittim ağrıdan ölüyorum diye, idrar tahlili yaptı pek bi şey görünmüyor, ama böbreklerinde hafif bir kum dökme olabilir dedi, bana böbrek için antibiyotik, ağrı kesici verdi 3-4 gün kullandım ağrılar aynı tekrar gidip kan testi istedim ve sonuç pozitif, ilaçları kullanırken hiç aklıma gelmedi sonra birden dank etti ve kan testi geldi aklıma ve sonuç yerleşme ağrıları vücudum sapa sağlam bebek yolda:)
İlaçlarıda Hamileliğim ilk dönemlerinde aldığım için bebeğime hiç bir zarar vermedi çok şükür:)

memnun oldum, bende 33'e giricem bu sene, 2 küsür yıldır evliyim, kaynanam kilometrelerce uzakta ama oradan bile yetiyor, birde yanımda olsaydı heralde ya ben onu boğardım yada o beni, en iyi ihtimalle ben sinirden ortadan ikiye çatlardım. bende çalışıyorum, memurum, işyerimde rahat olduğum için fırsattan istifade sizi okuyordum, ve bigün vahiy geldi. bende okur olmaktan yazar olmaya terfi ettim :)) süt iznindeyim o yüzden 3 civarı çıkıyorum işten. doğal paylaşımlarınız çok hoşuma gidiyor.
daha çok yeni evlisin, bilimsel araştırmalara göre sağlıklı bir insanın bir yıl içinde normal şartlarda hamile kalabilme ihtimali %25'miş. o yüzden sen çalışmalara devam et, sonrası allah kerim.

Doğru kaynanaların, kadınlar kulübünde ne işi olsun, onlar ayrı bi cins, Dünya da kadınlar erkekler var bir de kayanalar di mi

annaaaaaaaaaaaaaaa 5günde oldu bitti yani...varya Allahım çok büyük baksana yaa..
canım bizimki 8-9günler arasında oldu..6ay önce bi yumurta takibi yaptırmıştım ,12.gün gttiğimde yumurtan çatlamaya hazır dedi
3gün ilişki demişti...yani 8den 12ye kadar 4 gün var..bide ogün çatlama garantisi yok..neyse belkide kalmışımdır kısmet:)

nann şimdi ben nasıl beklicem bat ı yaww..icat çıkardınız başımaa

Son düzenleme:
Kızlar ben kafayı yiyeceğim, düğünüme bir ay kala benim çok sevimli görünen kaynanam cadı oldu.. Bozmak için elinden geleni yapıyor. Biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz, birlikteyken harika zaman geçiyor ama o annesiyleyken annesini ilgilendiren konularda biz tartışıyoruz. bunların hepsini kazana döküp yakmalı..

dolunay çok tatlısın bacım yaaaa iyiki tanımışım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…