- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
merak etmeyin çift çıkıncada hemen inanamayıp tekrar tekrar yapıp
hepsini saklıyorsun üzülme seninde olacak ve saklayacaksın
o tek çizgileri de at gitsin töbe töbe
evet kızarım vallaaa boş vakitlerinde geçmişi okuyacaksın
önlüğümü giydip kepimide taktım maşallah
hergün içeceksin ama baştan savma tamammı
bende tek çizgileri saklıyorum
ayyy yaaa ne istiyor bu kadın sizden
Allah eline ayağına dolaştırsın inşallah
geçen banyo dolaplrını boşaltıyordum..tam 5tane test buldum...hepside tek çizgi tabiki..
tıpkı benim gibi..tek tek tekk...
istediği oğluydu..alsın hayrını görsün..
sevincim anlatacak iyi bişeylerim yok canım..
inat ediyor,ya gelecekmişim onun yanına yada bitermiş bu iş..
bitsin yani..bunca yıllık ailemide kariyerimide seviyemide kaybedemem yani..
Gecmis pek fazla okuyamadim sanirim yine tartismalar falan cikmis uzatmayalim arkadaslar lütfen.Bu arada ben anneler gunu stresi icerisindeyim bu yil sevgili k.validecigim neden kavga cikaricak diye buyuk bir merakla bekliyorum artik aylar oncesinden anneler gununun stresi sariyohediye isini sizler halledebildinizmi kim ne aldi banada fikir olsun bari aslinda seytan hiiic bisey alma diyo ama
Acaba aramızda kaynanalar dolaşıyor olabilir mi:)
yani canım tırnağınla kazıyarak gelmişsin buralara hiç ama hiç kimse için bırakmaya değmez
sonra çok pişman olursun iş işten geçmiş olur. Elinde bişe kalmaz Allah korusun onlarada muhtaç olursun
yok!!! eğer olsaydı zaten hepimize patlardı
siz çokmu iyisiniz el kızları sizi diye
Gecmis pek fazla okuyamadim sanirim yine tartismalar falan cikmis uzatmayalim arkadaslar lütfen.Bu arada ben anneler gunu stresi icerisindeyim bu yil sevgili k.validecigim neden kavga cikaricak diye buyuk bir merakla bekliyorum artik aylar oncesinden anneler gununun stresi sariyohediye isini sizler halledebildinizmi kim ne aldi banada fikir olsun bari aslinda seytan hiiic bisey alma diyo ama
efsun folic plusmı içiyorsun
benimkisi folbiol günde 1 tane :26::26:
Yani o kadar açık şeyedemezde, mesela arapça duaya mı güveniyorsunuz felan diyebilir:)))
onu istiyor anasıyla babası zaten,dolunayı konuşturan maaşı işi gücü,onun elinden bunu alırsak oğlumuz ezerde ezer dolunayı..
yarım akıllılara bak hele..tamam kocamız dedik bağrımıza bastıkta..çüşşşünüz yani orda..hayatımıda karartamam büyük aşkım için..
hadii anam ikilee
Yani o kadar açık şeyedemezde, mesela arapça duaya mı güveniyorsunuz felan diyebilir:)))
akıllı kızın hali bir başka oluyor kocişlede kaçamak yaptınımı kız bide bebiş olurmuş bu fırfırıda
yok kızz ne bilim kafamı karıştırdın anam bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok
ne yani yalanmı söylüyoruz neyse onu yazıyoruzokusunlarda akıllansınlar
akıllı kızın hali bir başka oluyor kocişlede kaçamak yaptınımı kız bide bebiş olurmuş bu fırfırıda
yok kızz ne bilim kafamı karıştırdın anam bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok
hiç bişey alma canım..değmez..kuru bir kutla yeter yani..
canım valla bende almayı düşünmüyorum sayemde görümcemin çeyizini dizdi aldıklarımla
ama geçen sefere telde kutladık ağlamış telefonu kayınbabamın eline tutuşturmuş
durduk yere huzurumuz kaçtı eşime dedim kalk bişeyler alıp gidelim eşim istemedi
zorla çarşıya götürdüm bir bluz felan aldık götürdük verdik sevindi
ama bende anneyim aklına bile gelmez kutlamak ne doğumgünü ne evlilik yıldönümü
hiç birini hatırlamaz bile ama anneler günü nedense kendisi için çok kutsal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?