Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

merak etmeyin çift çıkıncada hemen inanamayıp tekrar tekrar yapıp
hepsini saklıyorsun üzülme seninde olacak ve saklayacaksın
o tek çizgileri de at gitsin töbe töbe

akşam gidim ilk işim atmak olacak canım ok.
inşallah çift çizgide nasip olurda onuda saklarım

evet kızarım vallaaa boş vakitlerinde geçmişi okuyacaksın

okumaya çalışıyorum ama işte pek boş vakit olmuyoki sevinçççç

önlüğümü giydip kepimide taktım maşallah
hergün içeceksin ama baştan savma tamammı

yok savmıyorum hergün 3 adet içiyorum
kocişim kızar sonra

geçen banyo dolaplrını boşaltıyordum..tam 5tane test buldum...hepside tek çizgi tabiki..

tıpkı benim gibi..tek tek tekk...
bende tek çizgileri saklıyorum

ayyy yaaa ne istiyor bu kadın sizden
Allah eline ayağına dolaştırsın inşallah

istediği oğluydu..alsın hayrını görsün..
sevincim anlatacak iyi bişeylerim yok canım..
inat ediyor,ya gelecekmişim onun yanına yada bitermiş bu iş..
bitsin yani..bunca yıllık ailemide kariyerimide seviyemide kaybedemem yani..

yani canım tırnağınla kazıyarak gelmişsin buralara hiç ama hiç kimse için bırakmaya değmez
sonra çok pişman olursun iş işten geçmiş olur. Elinde bişe kalmaz Allah korusun onlarada muhtaç olursun

hiç bişey alma canım..değmez..kuru bir kutla yeter yani..

onu istiyor anasıyla babası zaten,dolunayı konuşturan maaşı işi gücü,onun elinden bunu alırsak oğlumuz ezerde ezer dolunayı..
yarım akıllılara bak hele..tamam kocamız dedik bağrımıza bastıkta..çüşşşünüz yani orda..hayatımıda karartamam büyük aşkım için..
hadii anam ikilee

canım valla bende almayı düşünmüyorum sayemde görümcemin çeyizini dizdi aldıklarımla
ama geçen sefere telde kutladık ağlamış telefonu kayınbabamın eline tutuşturmuş
durduk yere huzurumuz kaçtı eşime dedim kalk bişeyler alıp gidelim eşim istemedi
zorla çarşıya götürdüm bir bluz felan aldık götürdük verdik sevindi
ama bende anneyim aklına bile gelmez kutlamak ne doğumgünü ne evlilik yıldönümü
hiç birini hatırlamaz bile ama anneler günü nedense kendisi için çok kutsal

akıllı kızın hali bir başka oluyor kocişlede kaçamak yaptınımı kız bide bebiş olurmuş bu fırfırıda

Yani o kadar açık şeyedemezde, mesela arapça duaya mı güveniyorsunuz felan diyebilir:)))

yok kızz ne bilim kafamı karıştırdın anam bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok
ne yani yalanmı söylüyoruz neyse onu yazıyoruz okusunlarda akıllansınlar

nan sorma yaptık tabiki kaçamağı,ayy yaa hatta böyle sabah işe gidiyodu,ben uyanınca falan eski günlerdeki gibi öptü kokladı öyle gitti işe...ama yinede inadından vazgeçmdi...Sevincim..hadi giyorum taşın onun yanına,ordan bir iş bul kendine...off imkansız ya..

okdar çok risk ve masrafa girerimki akıl karı değil..eşime anlatamadım...gözgöre göre bitiriyoruz ..

nan sorma yaptık tabiki kaçamağı,ayy yaa hatta böyle sabah işe gidiyodu,ben uyanınca falan eski günlerdeki gibi öptü kokladı öyle gitti işe...ama yinede inadından vazgeçmdi...Sevincim..hadi giyorum taşın onun yanına,ordan bir iş bul kendine...off imkansız ya..

okdar çok risk ve masrafa girerimki akıl karı değil..eşime anlatamadım...gözgöre göre bitiriyoruz ..

hiç bişey alma canım..değmez..kuru bir kutla yeter yani..

Zamaninda hediyelerde aldik hanimefendimize ama ne kullanmak nede verildiginde bi tesekkur etmek bizimkinin derdi hep yemege davet edilsin bi keresinde kavga cikardi neden onu yemege davet etmemisiz diyeesimde inada bindirdi o istedi o götürmedihediyelrini hep ben ayarladim aldim ama o bana degil esime tesekkur eder hem hatta esim verirken benim akil edip aldigimida söyler ama o hiiic memnun olmaz simdi k.pederime aglar sizlar kendini ya kahvaltiya ya yemege götürtürarkadanda beni illede yemege götürdü diye ballandira ballandira anlatirbi yandan hic bisey yapmak istemiyorum gider kuru bi oper gelirim bi yandanda ben yapayim buyukluk bende kalsin diyorum o bizden 5 yildizli restauranda yemege götürmemizi beklerken kendisi kuru bi cicek bile vermez bana kendisi esimi bakicilarda buyutmus kutsan cefakar fedakar bir anne ben ise yavrulamis bir itim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…