Zamaninda hediyelerde aldik hanimefendimize ama ne kullanmak nede verildiginde bi tesekkur etmek bizimkinin derdi hep yemege davet edilsin bi keresinde kavga cikardi neden onu yemege davet etmemisiz diyeesimde inada bindirdi o istedi o götürmedi hediyelrini hep ben ayarladim aldim ama o bana degil esime tesekkur eder hem hatta esim verirken benim akil edip aldigimida söyler ama o hiiic memnun olmaz simdi k.pederime aglar sizlar kendini ya kahvaltiya ya yemege götürtür arkadanda beni illede yemege götürdü diye ballandira ballandira anlatir bi yandan hic bisey yapmak istemiyorum gider kuru bi oper gelirim bi yandanda ben yapayim buyukluk bende kalsin diyorum o bizden 5 yildizli restauranda yemege götürmemizi beklerken kendisi kuru bi cicek bile vermez bana kendisi esimi bakicilarda buyutmus kutsan cefakar fedakar bir anne ben ise yavrulamis bir itim galiba
nan sorma yaptık tabiki kaçamağı,ayy yaa hatta böyle sabah işe gidiyodu,ben uyanınca falan eski günlerdeki gibi öptü kokladı öyle gitti işe...ama yinede inadından vazgeçmdi...Sevincim..hadi giyorum taşın onun yanına,ordan bir iş bul kendine...off imkansız ya..
okdar çok risk ve masrafa girerimki akıl karı değil..eşime anlatamadım...gözgöre göre bitiriyoruz ..
Yok canım daha neler, haspam az konuşsunda kendini hediyelere boğacak evlat ve gelin sahibi olsun, sadece kutla geç derim... Büyüklük büyüklükte nereye kadar....
sara hoşgeldin canım
nan sorma yaptık tabiki kaçamağı,ayy yaa hatta böyle sabah işe gidiyodu,ben uyanınca falan eski günlerdeki gibi öptü kokladı öyle gitti işe...ama yinede inadından vazgeçmdi...Sevincim..hadi giyorum taşın onun yanına,ordan bir iş bul kendine...off imkansız ya..
okdar çok risk ve masrafa girerimki akıl karı değil..eşime anlatamadım...gözgöre göre bitiriyoruz ..
bebiş olsunda seyret
canım du bakalım zaman herşeyin ilacı hakkında hayırlısı olsun
yok kızz ne bilim kafamı karıştırdın anam bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok
ne yani yalanmı söylüyoruz neyse onu yazıyoruzokusunlarda akıllansınlar :3
Balık baştan kokar, ne yaparsan yap akıllanmayan akıllanmaz, buralarda dolaşanın tek bir niyeti vardır,acaba dedektif gibi gelinin izini sürmek, sonra da oğluna fişteklemek, neyse ki benim aşağıda yemek yapıyor, pc de yok zaten
inşallah bebişleri olurda boşanmaktan vazgeçerler canım
yok kızz ne bilim kafamı karıştırdın anam bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok
ne yani yalanmı söylüyoruz neyse onu yazıyoruzokusunlarda akıllansınlar :3
Balık baştan kokar, ne yaparsan yap akıllanmayan akıllanmaz, buralarda dolaşanın tek bir niyeti vardır,acaba dedektif gibi gelinin izini sürmek, sonra da oğluna fişteklemek, neyse ki benim aşağıda yemek yapıyor, pc de yok zaten
benimkide bilmez pc internet felan ama bilse emin ol damlardı buralara
Yok canım daha neler, haspam az konuşsunda kendini hediyelere boğacak evlat ve gelin sahibi olsun, sadece kutla geç derim... Büyüklük büyüklükte nereye kadar....
Dedigin dogruda canim alsma bile zaten hiiic icimden gelmeden adet yerini bulsun diye isteama simdi ne oyunlar tiyatrolar duygu sömüruleri k.pederime agliyo sizliyo zorla yemege götürtuyo kendini arkadanda aa baba beni davet etti diyo bi keresinde k.pederimde anne istedi deyince yalanlari meydana cikti ama cok sinir bi durum inanin 7 yildir evliyim yedi her anneler gununde mutlaka bi vukuati yada surat asmasi var hic biseyden memnun kalmiyo ne kendini begenmis kadin o herseyin iyisine layik bari kendiside kuru kuruya bi kizim seninde kutlu olsun dese yani beni anne olarak görmüyo sanirim
Tatlım o zaman nakit ver 5-10 kuruş işini görsün
Tatlım o zaman nakit ver 5-10 kuruş işini görsün
yaw icat çıkarmayın başıma..ne bebeği ne barışması...benim yapacaklarım buraya kadar beyfendiye..bebiş olsunda seyret
canım du bakalım zaman herşeyin ilacı hakkında hayırlısı olsun
hoşbulduk tatlım naber
tızım sende eşinde ne kadar inatlaşsanızda ne kadar inkar etsenizde birbirinizi seviyosunuz vazgeçin inadınızdan boşverin kaynanayı kaynatayı evliğinine bakın mutluluğunuza bakın yuvanızı yıkmayın boşanırsanız eminm ne sen nede eşin bi başkasıyla mutlu olamıyacak baksana öpüp koklamış seni sevmese istemese yaparmı bunu yazık etmeyin kıııız boşanmayıp barışsanız en çok ben sevinecem heralde haa
inşallah bebişleri olurda boşanmaktan vazgeçerler canım
boşanmak o kadar kolay değil zaten üstelik arada sevgi varken
bende çok sevinecem araları bir düzelse
hee 3senedir olmadı da tek bi şeylenmi olacak,üstelik hala yumurtlama dönemindeyim,adam yok ki..
yaw icat çıkarmayın başıma..ne bebeği ne barışması...benim yapacaklarım buraya kadar beyfendiye..
Saracım büyük konuşmıyım ama hani hamiş bile olsam aldırırdımyok nannn aldırmazdımmm
biz birbirimizdn nefret etmiyoruz ama yaşanlılanlaradan nefret ediyoruz..adam orda düzenini kurmuş...bende kendi düzenimi kuracam.
alt tarafı burdan iş bakacak kendine..ama yok dolunay için değmez..ozaman herkeş kendi yoluna
kız dolunay istermisin bu kaçamaktan bi bebiş olsun ne güzel olurdu kaynananlara kapak olurdu haaa
kızım aslı bana kapak olurdukız dolunay istermisin bu kaçamaktan bi bebiş olsun ne güzel olurdu kaynananlara kapak olurdu haaa
dolunay kız ne aldırması estagfur tövbeee
evet çok bıçak sırtı bir durumdasınız ikinizde iş ve kariyer peşinde
aşkınızı atmışsınız ortaya öyle kalakalmış
canım sen memurmuydun dolunay :26::26:
kızım aslı bana kapak olurdu
yaa yinede ona benzeyen bi bebişim olsun isterim nan...ahh ahh ben onu bukadar severkene adam kendi düzeninde hayatından memnun..
memur değilim canım ama işşimden memnunum..hatta oda benim işimden memnundu
kolay değil onlarca adamın içinde çalışıyorum,ne bileyim ordaki işede girmesini ben sağladım,çok dil döktüm..
1-2sene çalışsa yeter dedim ,vizyonu gelişir..
sonra bi açıldı gözü pir açıldıbende burdaki işimi bırakmam diyor
hee bide dediki boşanırız senle,bakarız ayrılığa dayanamazsak bir daha evlenirmişiz..
babababba olaya bak yaa..boşanma yıkımlarını yaşayacağım ondan sonrada bidaha evleneceğim..
önemli olan o süreçlere varmamak ama işte inaçtı benimki..
kızım aslı bana kapak olurdu
yaa yinede ona benzeyen bi bebişim olsun isterim nan...ahh ahh ben onu bukadar severkene adam kendi düzeninde hayatından memnun..
memur değilim canım ama işşimden memnunum..hatta oda benim işimden memnundu
kolay değil onlarca adamın içinde çalışıyorum,ne bileyim ordaki işede girmesini ben sağladım,çok dil döktüm..
1-2sene çalışsa yeter dedim ,vizyonu gelişir..
sonra bi açıldı gözü pir açıldıbende burdaki işimi bırakmam diyor
hee bide dediki boşanırız senle,bakarız ayrılığa dayanamazsak bir daha evlenirmişiz..
babababba olaya bak yaa..boşanma yıkımlarını yaşayacağım ondan sonrada bidaha evleneceğim..
önemli olan o süreçlere varmamak ama işte inaçtı benimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?