Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Yok canım daha neler, haspam az konuşsunda kendini hediyelere boğacak evlat ve gelin sahibi olsun, sadece kutla geç derim... Büyüklük büyüklükte nereye kadar....

bebiş olsunda seyret
canım du bakalım zaman herşeyin ilacı hakkında hayırlısı olsun

sara hoşgeldin canım

hoşbulduk tatlım naber

tızım sende eşinde ne kadar inatlaşsanızda ne kadar inkar etsenizde birbirinizi seviyosunuz vazgeçin inadınızdan boşverin kaynanayı kaynatayı evliğinine bakın mutluluğunuza bakın yuvanızı yıkmayın boşanırsanız eminm ne sen nede eşin bi başkasıyla mutlu olamıyacak baksana öpüp koklamış seni sevmese istemese yaparmı bunu yazık etmeyin kıııız boşanmayıp barışsanız en çok ben sevinecem heralde haa

boşanmak o kadar kolay değil zaten üstelik arada sevgi varken
bende çok sevinecem araları bir düzelse

inşallah bebişleri olurda boşanmaktan vazgeçerler canım

inşallahhh

Yok canım daha neler, haspam az konuşsunda kendini hediyelere boğacak evlat ve gelin sahibi olsun, sadece kutla geç derim... Büyüklük büyüklükte nereye kadar....

Dedigin dogruda canim alsma bile zaten hiiic icimden gelmeden adet yerini bulsun diye isteama simdi ne oyunlar tiyatrolar duygu sömüruleri k.pederime agliyo sizliyo zorla yemege götürtuyo kendini arkadanda aa baba beni davet etti diyo bi keresinde k.pederimde anne istedi deyince yalanlari meydana ciktiama cok sinir bi durum inanin 7 yildir evliyim yedi her anneler gununde mutlaka bi vukuati yada surat asmasi var hic biseyden memnun kalmiyo ne kendini begenmis kadin o herseyin iyisine layik bari kendiside kuru kuruya bi kizim seninde kutlu olsun dese yani beni anne olarak görmüyo sanirim

Tatlım o zaman nakit ver 5-10 kuruş işini görsün

Son düzenleme:
Tatlım o zaman nakit ver 5-10 kuruş işini görsün

onuda beğenmezler anacımmmmmmmm
eşim önce bana ne alacağını düşünsün bende anneyim
ama 5 sene önce bebeğim anneler günü hediyesi olarak doğmuştu
o gün bugündür daha iyi hediye tanımam

hee 3senedir olmadı da tek bi şeylenmi olacak,üstelik hala yumurtlama dönemindeyim,adam yok ki..

bebiş olsunda seyret

canım du bakalım zaman herşeyin ilacı hakkında hayırlısı olsun
yaw icat çıkarmayın başıma..ne bebeği ne barışması...benim yapacaklarım buraya kadar beyfendiye..

Saracım büyük konuşmıyım ama hani hamiş bile olsam aldırırdımyok nannn aldırmazdımmm
inşallah bebişleri olurda boşanmaktan vazgeçerler canım

boşanmak o kadar kolay değil zaten üstelik arada sevgi varken
bende çok sevinecem araları bir düzelse

biz birbirimizdn nefret etmiyoruz ama yaşanlılanlaradan nefret ediyoruz..adam orda düzenini kurmuş...bende kendi düzenimi kuracam.
alt tarafı burdan iş bakacak kendine..ama yok dolunay için değmez..ozaman herkeş kendi yoluna

Son düzenleme:

kız dolunay istermisin bu kaçamaktan bi bebiş olsun ne güzel olurdu kaynananlara kapak olurdu haaa

dolunay kız ne aldırması estagfur tövbeee
evet çok bıçak sırtı bir durumdasınız ikinizde iş ve kariyer peşinde
aşkınızı atmışsınız ortaya öyle kalakalmış
canım sen memurmuydun dolunay :26::26:

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, tontis, sara_28+, birgen, dilzar, _DoLuNaY+, MDK55+, emanet53, saraykedisi, joly, Huysuz, seyezan

ziyaretçi kim acaba kız hanginizin kaynanatörü

kız dolunay istermisin bu kaçamaktan bi bebiş olsun ne güzel olurdu kaynananlara kapak olurdu haaa
kızım aslı bana kapak olurdu
yaa yinede ona benzeyen bi bebişim olsun isterim nan...ahh ahh ben onu bukadar severkene adam kendi düzeninde hayatından memnun..

memur değilim canım ama işşimden memnunum..hatta oda benim işimden memnundu
kolay değil onlarca adamın içinde çalışıyorum,ne bileyim ordaki işede girmesini ben sağladım,çok dil döktüm..
1-2sene çalışsa yeter dedim ,vizyonu gelişir..
sonra bi açıldı gözü pir açıldıbende burdaki işimi bırakmam diyor

hee bide dediki boşanırız senle,bakarız ayrılığa dayanamazsak bir daha evlenirmişiz..

babababba olaya bak yaa..boşanma yıkımlarını yaşayacağım ondan sonrada bidaha evleneceğim..
önemli olan o süreçlere varmamak ama işte inaçtı benimki..

anaaaaaa onun gözü eyi açılmış ba ba ba ba baaaaaaa
dayanamazsak geri evleniriz felan
daha neler
bu durumda sana kapak olur valla

hakkınızda hayırlısı canım ama sizin kurtuluşunuz bebişiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…