ya ben ya bennn nekadar şanslıyımm saracımm..sizin gibi insanları tanıdığım için ve beni sevdiğiniz için
hepinizi çoooook seviyorum canlarım
Kızlar ben kafayı yiyeceğim, düğünüme bir ay kala benim çok sevimli görünen kaynanam cadı oldu.. Bozmak için elinden geleni yapıyor. Biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz, birlikteyken harika zaman geçiyor ama o annesiyleyken annesini ilgilendiren konularda biz tartışıyoruz. bunların hepsini kazana döküp yakmalı..
dimi canım türkü yabancısı farketmiyor kaynoşların
memnun oldum, bende 33'e giricem bu sene, 2 küsür yıldır evliyim, kaynanam kilometrelerce uzakta ama oradan bile yetiyor, birde yanımda olsaydı heralde ya ben onu boğardım yada o beni, en iyi ihtimalle ben sinirden ortadan ikiye çatlardım. Bende çalışıyorum, memurum, işyerimde rahat olduğum için fırsattan istifade sizi okuyordum, ve bigün vahiy geldi. Bende okur olmaktan yazar olmaya terfi ettim :)) süt iznindeyim o yüzden 3 civarı çıkıyorum işten. Doğal paylaşımlarınız çok hoşuma gidiyor.
Daha çok yeni evlisin, bilimsel araştırmalara göre sağlıklı bir insanın bir yıl içinde normal şartlarda hamile kalabilme ihtimali %25'miş. O yüzden sen çalışmalara devam et, sonrası allah kerim.
ya ben ya bennn nekadar şanslıyımm saracımm..sizin gibi insanları tanıdığım için ve beni sevdiğiniz için
Hepinizi çoooook seviyorum canlarım
derdi neymiş?evlilik hazırlığımı germiş?
Benim bildiğim evlenen gelinle damat olur..hay allahım yaa...tam sizin gergin olduğunuz anlar aslında..ne istiyor kaynanan
elimden bi kaza çıkçekkk
aynen bende valla
o biliyordur da çaktırmıyodur kv bilmedikleri yok kiii herşeye maydanoz
annaaaaaaaaaaaaaaa 5günde oldu bitti yani...varya Allahım çok büyük baksana yaa..
canım bizimki 8-9günler arasında oldu..6ay önce bi yumurta takibi yaptırmıştım ,12.gün gttiğimde yumurtan çatlamaya hazır dedi
3gün ilişki demişti...yani 8den 12ye kadar 4 gün var..bide ogün çatlama garantisi yok..neyse belkide kalmışımdır kısmet:)
nann şimdi ben nasıl beklicem bat ı yaww..icat çıkardınız başımaa
dolunay eline geçirmişken benimkileride alsana
keşke bilse gurur duyarım ama nerdeee?varsa yoksa komşularıyla bik bik dedikodu...
Hayatta bitek iyi bişey yapmış oda eşimi dünyaya getirmiş..gerçi biraz inatçı bi oğluşu var ama yinede seviyom onu
Neyse yakında şutlucaz birbirimizi,alır oğlunu yanına..:
keşke bilse gurur duyarım ama nerdeee?varsa yoksa komşularıyla bik bik dedikodu...
hayatta bitek iyi bişey yapmış oda eşimi dünyaya getirmiş..gerçi biraz inatçı bi oğluşu var ama yinede seviyom onu
neyse yakında şutlucaz birbirimizi,alır oğlunu yanına..
:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
anam seninkilerin hangisinden başlıyım kız
millet bitaneyle başa çıkamıyoo senin sayıyı enazından 1tane azaltmak lazım..
buralarda biyerde tarım ilacı oalcaktı
derdi neymiş?evlilik hazırlığımı germiş?
benim bildiğim evlenen gelinle damat olur..hay Allahım yaa...tam sizin gergin olduğunuz anlar aslında..ne istiyor kaynanan
elimden bi kaza çıkçekkk
hiç sorma dolunay yaaaa
akşam foksta deniz yıldızını izliyoruz pardon anneannenin yorumlarından izleyemiyoruz
sus da tv nin sesini duyalım daaaaaa
yokkkk ya yorum yapar yada efsun bunlar canlı mı der
arada da kendi kendine konuşur
sezeyan kız valla dumur oldum annemm...Ne 5 günü biz adet bitiminden sonra bir kez birlikte olduk sonra benim ağrılarım başladı haliyle yaklaşamadık bir birimize, yani bu duruma ben bile anlam vermemiştim ilk başta:)
ona kendiside emin zaten..olmadı bidaha evleniriz diyor..oldu dedim gözlerim doldu..bizimkide ya gezmededir yada tv nin başından kalkmaz
Emekli oldu olalı böyle
senin odun çok pişman olacak amaaaa
valla saracımm inan kalpten dua bile etmiyorum..Allaha havale ettim..barıştır demiyorum sadece hayırlısını ver Allahım diyorum..hiiişt sana boşanma lafını yasaklıyorum dolunaybundan sonra Allahım kocişime akıl fikir ver bana yuvasına dönsün diyeceksin o kadar birbiriniz sevmeseniz tamam ama birbirinizi bu kadar deli gibi severken ayrılıp o cadaloz kaynananın ekmeğine yağ balmı sürecek şaşarım senin aklına akıllı ol kızım onun oğlu artık senin eşin ondan çıktı bi defa geri ona gönderme yuvanı yıkma
hiç sorma dolunay yaaaa
akşam foksta deniz yıldızını izliyoruz pardon anneannenin yorumlarından izleyemiyoruz
sus da tv nin sesini duyalım daaaaaa
yokkkk ya yorum yapar yada efsun bunlar canlı mı der
arada da kendi kendine konuşur
sezeyan kız valla dumur oldum annemm...
valla benim adetlerim düzenlidir falan diye pek 10 günden önce çalışma yapmazdık,demek ki işin sırrı adet bitimindn hemen sonra yapmak mış..eeeee benim bata daha 20 gün var yaa...napiyim...evin eşyalarını satıp savacaktım ..bekliyim mi?
yaa bide spotçudan kabaca fiyat aldım bütün eşyalara 2-2,5 milyar öderiz dedi..
ahhh biz o evi ne emeklerle kurduk...off anam off..
ona kendiside emin zaten..olmadı bidaha evleniriz diyor..oldu dedim gözlerim doldu..
kelepir dolunayı bulursan evlenirsin
valla saracımm inan kalpten dua bile etmiyorum..Allaha havale ettim..barıştır demiyorum sadece hayırlısını ver Allahım diyorum..
ayyyy keşke kaynananında kumandası olsa Mute ye bassanızo konuşsa ama sesi çıkmasa
20 gün çok yaaaa
çatlicaz desene 20 gün boyunca dolunay hamiş mi değil mi diyehadi hayılrısı bakalım
heee olmadı tekrar deneyelim kolaydı o
önce anasından ayrılsın o sonra gelsin
kv değil kız annesi konuşan
canım benim kaynana şuanda tam gaz köye gitme planları yapıyor..ee oğluşuda karısından ayrı ev tuttu..
artık gönül rahatlığıyla tatiline gidebilir..
beş vakit namazında bı insanlar Allah affetsin...
yıllar önce yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum..
bi tane balkonumuz vardı ve kumrunun biri gelip sepetin içine yumurtasını bırakmıştı..tabi yaz gelmiş bizde balkona çıkmak istiyoruz..
ama annem müsade etmedi bize..balkondan uzak durun..yuva yapmış kuşlar dedi..sonra yumurtayı bırakır gider günah olur dedi..
ve epey bir süre balkonu kullanmadık,bir kumrunu yuvası yıkılmasın diye...
biz hayvanlara kıyamazken bu kaynanalar insan evladına nasıl kıyarlar ben anlamıyorum..Alalhıma havale ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?