Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Saat 12.00den buyana kaçırdığım sayfaları okuyorum ne çok yazmışsınız.Sizi korkutan o ziyaretçi bendiiiiiiiiiiiiiiiiiiimTam son sayfaya geldim herkes çıkmış

konrol panelimde tam başka sekmeye tıklayacaktım bide sayfayı yukarı çıkıyodum

başlığı bian için

"kaynanaspor" diye okudum
:44:

hemen geri baktım düzgün okudum

malesef bende kaynana mağduruyum bir haftalığına bize gelmişti gelmez olaydı eşimle aramıza girdi salak oğludu annesi için bana dayak vurdu elleri kırılsaydıbide çok boş bişey için dinlemeden etmeden bana vurdu onu asla affettmiyecem ikisinden nefret ediyorum artık

bide zoruma giden şeyde şu gelinlerin kaynanalarına anne demesi hiçte anne olmuyor ben demiyorumda dememde çünkü annem değil haketmiyor

maddi durumum gerekçesiyle kaynanama yakın yerden taşınıp kendi annemin alt katına oturduk yani annemler destek olsun diye .. kaynanam sinir krizi geçirip hastaneye yattı :) ilginç

:126:sohbete balıklama girdim ama dayanamadım.benim kayınvalide de 3 gün oruç tuttu oğlunu(eşimi) evlendirdim diye,ben de salak gibi bi gururlandım,meğer eşim çok haylazmış ,artık karısı düşünsün ben kurtuldum diyeymiş. Ben aslan terbiyecisiyim ya,

sayfaların hepsinin okuyamadı kusura bakmayın.......kaynanam hakkında yazacak söylenecek çok şey var diyeceğim ama emin olun onada beni sorarsanız aynı şeyleri söyler.............biz iki yıla kadar çooook iyiydik ne zamanki kızım oldu kaynanam,eltim,kayınım bana tavır aldılar tabi depremden (van depremi)sonra ipler tam kopma safhasına geldi(kayınımın evi 3 miyar kadar masrafı olduda)ve ben o günden beridir kaynanama ve diğerlerine çok tavır aldım özellikle kaynanama ben onunla 6 yıldır yaşarken en ufak tartışmada beni ev miletinin yanında küçük düşürmesi çok zoruma gitti onu hiç böyle bilmezdim.........herkesin yanında bana bu evdeki bütün kavgaların sorumlusu sensin dedi kafayı yedim arık kendisiyle doğru dürüst konuşmuyorum bir iyiysem iki kötüyüm .......sürekli içim kan ağlıyor ona kötü davaranmak istemiyorum ama söyledikleri bana karşı tutumu hiç nutamıyorum............ayrı eve çıkmak istiyorum bunada razı olmuyor kafayı yemek üzereyim ve depremden beridir eltim kaynım ve çocukları bizimle yaşıyorlar.............kaynanam evet derse hemen ayrı eve çıkacağız ama olmuyor ben belki bu nedenle kaynanama kötü davrandığımı biliyorum ama ne yapayım elimde değil çünkü bu kadar sorun yaşamamın tek sebebi o olarak görüyorum ..... ne olurbir akıl verin kaynanama davranışlarım hakkında

ya bn yine sakin olmaya çalışıcaktm da eşimi aradım hani ümitlenmesin diye..olsun blki testte yanlış çıkmıştır deyince.telefnu kapatr kapatmaz kendmi tutamadım...

canım öoralini bozma bende 1buçuk yıl bekledim sonunda olmıycak diye doktora gittim testlerden birisinde sorun gözüktü ikinci test tarihine 2 gün falan kala hamile olduğumu öğrendim. çok şükür. sen içini ferah tut düşünme sürekli. ben belkide testlerden sonra tedavi oluncaya kadar olmaz diye düşünüp rahat bıraktım kafamı ondan diye tahmin ediyorum. gerçi nedesek boş rabbim bu zamanı uygun buldu demekki.

canım önce kaynananla aranı düzelt yakın davran içinden gelmesede. inşallah oda yola gelip iyi olursa evden ayrılma olayını tekrar iyilikle konuşun. şimdi ayrılmak istiyosun oda diyodur elimden kurtulmasın. ama aranız iyi olursa izin verebilir buna. eşine hiç belli etme onun yanında kaynanana hep iyi davran. olaylar düzelince eşinede tek başımıza aile olmak istiyorum annenle alakası yok kendimi rahat hissetmiyorum falan de...

aklıma bu geliyo sadece. kv ile birlikte yaşamak zor gerçekten ben 2 saat gitsem 20 laf sokmaya çalışıyo beraber oturduğumuzu düşünemiyorum.

Canım gündüz pek fırsatım olmadı yazamadım, şöyle ki anlattıklarını sakin kafayla tekrar okudum, benim yaşadıklarıma çok benzer, yerleşme ağrıları gibi, sağlık ocağında basit bir kan testiyle sonucu öğrenebilirsin ya da acilde, acil dokturuna ağrılarını belirt bir de gebelikten şüphelendiğini söyle büyük ihtimalle hormonlarına da bakar...
Umarım gönlün ne diliyorsa sonuçta o olur:)

4 ay sonra inş olacak düğünüm için mobilya aldık bugün. nişanlım mobilya aldık deyince hayırlı olsun demiş sadece kaınpederim . hiç nerden aldın kaça aldın gibi bi soru sormamışlar. ödleri kopuyo para isteriz diye heralde :)) hey allahım. ben anlattım biizmkilere 50 tane soru sordular :)

ay kızlar benimde okadar yazacağım varki gerçi cevabını yapıştırıyorum ben ama bazende okadar bıkıyorumki cevap vermeye mecalim kalmıyo kv ye.
hamileyim taktı kadın kilolarıma herkes diyo az kilo almışsın bu illa diyo şiştinde şiştin. karnım hiç çatlamadı son günlerimdi. diyo insin görürsün nasıl yarılmış. doğum yaptım diyo ahahahaa bide kahkahayla artık bikini giuemezsin kendinden iğrenicen neden dedim eee çatlaklarınımı gösterecen dedi. yokki çatlağım dedim alaycı bi gülümseme yaptı. dayanamadım açıp gösterdim. mors oldu.
oğlum doğdu pipişi biraz kara tutturdu her altını açtığımda geliyo aaaa burası niye kara bu çocuğun. diyorum anne doktor normal dedi olabiliyomuş bebeğim esmer tenli. yok diyo sen ciğer yada zeytin yemişsin aşerirken elini orana sürmüşsün. 1 dedi iki dedi. dedim işim yok zaten elim hep orda geziyorum ben. yaşının kadını değil saçma saçma konuşp delirtiyo beni. daha ne espiriler yaptı iğrenç iğrenç anlatmak istemiyorum şimdi.

eve bi geldi tutturdu herrr yeri dezenfekte edelim diye. ev temiz diyorum yok anlamıyo sanki ahırda yaşıyorum. sezeryan olmuştum yatıyorum. temiz kirli ne varsa makinaya atmış. 2 sepet çamaşırı ameliyatlı ameliyatlı o gitti diye kalkıp astım.
göüğüs ucum yoktu benim hemşireler bişey olmaz bebeğin emebilir dedi gayette güzel emiyodu ama sarılık olduğundan emerken uyuya kalıyodu. başlıyo ayyy bu çocuk doymuyo çok eziyet çekiyo senin memen sorunlu bu memede özür var. diyorum anne doyuyo bezinden belli doktor öle diyo. onlar anlamaz doymuyo diyo. en son eşim demiş sen ne yapıyosun kız ameliyatlı diye bebeğiyle ilgilenemiyo diye zaten kötü hissediyo kendini bide sen üstüne gidiyon. nerde ne konuşucağını bilmiyon falan. ondan sonra gelmeyede ara verdi çok şükür.

çocuğu kucağına alıyo diyo çağır bakıyım sana gelicekmi. diyorum gelmezse beni senden azmı seviyo yani. sonra babasına diyo saf eşm çağırıyo babasına gitmeyince çocuk baaak beni daha çok seviyo. durup durup tekrarlıyo.
geçen kar yağarken görümcemlerde toplanmışlar bizide çağırdılar dedim gelemem çocukla havada soğuktu. aramış beni ayyy ben sırf torunumu göreyim diye geldim yoksa gelmezdim. dedim gelemem hasta olur. bişey olmaz diyo sarın getirin. burdan orasıda iki vesait bu arada. dedim oraya torununu görmeye niye gidiyosun bizim ev tek veslait sana 15 dk uzaklıkta. toplamış bütün ahaliyi çoluk çocuk taksi tutturmuş geldiler. meğer kadının ertesi gün işi varmış küçük oğlunu benle bize gönderecek. kendi işi için çağırıyo. telefonda dedi dişçiye gidicem sende kalsınmı tabi olur dedim. geldikten sonra (kv min en gıcık huyu) ikide bir olum sen kalmasanmı acaba diyip duruyo. zaten demişim kalsın diye niye tekrar aaa olurmu kalsın dememi bekliyosun. ikide birde ayy kalma sen oğlum diyo bende hiç kalsın falan demedim tekrar alıp gitti oğlunu.

off daha çok var yazınca rahatlıyomuş insan :))

konrol panelimde tam başka sekmeye tıklayacaktım bide sayfayı yukarı çıkıyodum

başlığı bian için

"kaynanaspor" diye okudum
:44:

hemen geri baktım düzgün okudum
kızlar az gülsün gerginliklerinin yanısıra, diye okuduğum kaynanasporu yazim dedim ayy kızlar okadar kızgınsınız herhalde
şakabir yana biliyorum bu stresi. bende enn çok pedere. bence başlığa ikiside eklensin

bizimkide demişti bana..eşim çok titizdir.çamaşırından ütüsünden kurtardın beni baş edemiodumm demişti.

ya bn testi yapınca önce üzüldüm sonra senin dediğin gibi zamanı vardır dedim ama.bn hala adet olmadım.test de negatif.kafam karıştı acaba bi sorunummu var yada üstüne gördümde testdemi çıkmadı..birkaç gün yine gelmezse dr a gitmeyi düşünüyorum.:44:

Herkesin ki aynı galiba.Su erkek tarafı neden gelin tarafı gibi olmuyo

su zırlamaları yok mu hep acıtasyon.O değilde nasıl isediği zaman yalandan aglıyolar onu anlamıyorum.yetenek işi yetenek

O iğrenç sarı bezlerle tezgahı sildikten sonra yıkadığı bulasıkları kurulaması yok mu ıyyyyk.O bez her yerde yerde ,balkonda,lavabonun içinde

sorma canım ya sadece o olsa iyi bir de cahil ömrümü yiyor ömrümü o kadar varlıklılar var ya bebeğimize bir çöp almadılar. hamileliğim boyunca herkese bebeğin bebek arabasını biz alıcaz dediler baktım doğurucam bunlardan hala ses seda yok gittik eşimle kendimiz aldık sonra kalan diğer eksikleri alalım bari dediler bekledim yine ses yok yine eşimle aldık şimdide doğum ücretini vericez demişler eşime bende direk sen paramızı bir kenara koy da ne olur ne olmaz dedim yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…