:126:sohbete balıklama girdim ama dayanamadım.benim kayınvalide de 3 gün oruç tuttu oğlunu(eşimi) evlendirdim diye,ben de salak gibi bi gururlandım,meğer eşim çok haylazmış ,artık karısı düşünsün ben kurtuldum diyeymiş. Ben aslan terbiyecisiyim ya,sağol hayatım annemde senin gözlerinden öper:)
kız anaları sanki daha hassas hee..benim abim falan da yok..
erkek anaları niye böyle oluyor yaa...
daha 1günlük evliyiz eşimle,el öpmeye gittik kadın oğluna bakarak ağladı,ben onsuz napıcam diye..
üzüldüm kız bende..sevenleri ayırdım diye..
oysa mutlu olması gerekemezmi ne güzel oğlu kendi seçimi olan biriyle evlenmiş..ama nerdeee...
işleri güçleri oğlıum oğlum canım oğlum..bizimde oğlunu sevdiğimizi akıl edemiyorlar..
neyse su gider kum kalır...alsın hayrını görsün..
helal olsun taktiği iyi bulmuşsun :) akıllı kadınmıssın vesselamdinsizin hakkından imansız gelir
ya bn yine sakin olmaya çalışıcaktm da eşimi aradım hani ümitlenmesin diye..olsun blki testte yanlış çıkmıştır deyince.telefnu kapatr kapatmaz kendmi tutamadım...
sayfaların hepsinin okuyamadı kusura bakmayın.......kaynanam hakkında yazacak söylenecek çok şey var diyeceğim ama emin olun onada beni sorarsanız aynı şeyleri söyler.............biz iki yıla kadar çooook iyiydik ne zamanki kızım oldu kaynanam,eltim,kayınım bana tavır aldılar tabi depremden (van depremi)sonra ipler tam kopma safhasına geldi(kayınımın evi 3 miyar kadar masrafı olduda)ve ben o günden beridir kaynanama ve diğerlerine çok tavır aldım özellikle kaynanama ben onunla 6 yıldır yaşarken en ufak tartışmada beni ev miletinin yanında küçük düşürmesi çok zoruma gitti onu hiç böyle bilmezdim.........herkesin yanında bana bu evdeki bütün kavgaların sorumlusu sensin dedi kafayı yedim arık kendisiyle doğru dürüst konuşmuyorum bir iyiysem iki kötüyüm .......sürekli içim kan ağlıyor ona kötü davaranmak istemiyorum ama söyledikleri bana karşı tutumu hiç nutamıyorum............ayrı eve çıkmak istiyorum bunada razı olmuyor kafayı yemek üzereyim ve depremden beridir eltim kaynım ve çocukları bizimle yaşıyorlar.............kaynanam evet derse hemen ayrı eve çıkacağız ama olmuyor ben belki bu nedenle kaynanama kötü davrandığımı biliyorum ama ne yapayım elimde değil çünkü bu kadar sorun yaşamamın tek sebebi o olarak görüyorum ..... ne olurbir akıl verin kaynanama davranışlarım hakkında
sezeyan kız valla dumur oldum annemm...
valla benim adetlerim düzenlidir falan diye pek 10 günden önce çalışma yapmazdık,demek ki işin sırrı adet bitimindn hemen sonra yapmak mış..
eeeee benim bata daha 20 gün var yaa...napiyim...evin eşyalarını satıp savacaktım ..bekliyim mi?
yaa bide spotçudan kabaca fiyat aldım bütün eşyalara 2-2,5 milyar öderiz dedi..
ahhh biz o evi ne emeklerle kurduk...off anam off..
kızlar az gülsün gerginliklerinin yanısıra, diye okuduğum kaynanasporu yazim dedim ayy kızlar okadar kızgınsınız herhaldekonrol panelimde tam başka sekmeye tıklayacaktım bide sayfayı yukarı çıkıyodum
başlığı bian için
"kaynanaspor" diye okudum:44:
hemen geri baktım düzgün okudum
:126:sohbete balıklama girdim ama dayanamadım.benim kayınvalide de 3 gün oruç tuttu oğlunu(eşimi) evlendirdim diye,ben de salak gibi bi gururlandım,meğer eşim çok haylazmış ,artık karısı düşünsün ben kurtuldum diyeymiş. Ben aslan terbiyecisiyim ya,
canım öoralini bozma bende 1buçuk yıl bekledim sonunda olmıycak diye doktora gittim testlerden birisinde sorun gözüktü ikinci test tarihine 2 gün falan kala hamile olduğumu öğrendim. çok şükür. sen içini ferah tut düşünme sürekli. ben belkide testlerden sonra tedavi oluncaya kadar olmaz diye düşünüp rahat bıraktım kafamı ondan diye tahmin ediyorum. gerçi nedesek boş rabbim bu zamanı uygun buldu demekki.
4 ay sonra inş olacak düğünüm için mobilya aldık bugün. nişanlım mobilya aldık deyince hayırlı olsun demiş sadece kaınpederim . hiç nerden aldın kaça aldın gibi bi soru sormamışlar. ödleri kopuyo para isteriz diye heralde :)) hey allahım. ben anlattım biizmkilere 50 tane soru sordular :)
sağol hayatım annemde senin gözlerinden öper:)
kız anaları sanki daha hassas hee..benim abim falan da yok..
erkek anaları niye böyle oluyor yaa...
daha 1günlük evliyiz eşimle,el öpmeye gittik kadın oğluna bakarak ağladı,ben onsuz napıcam diye..
üzüldüm kız bende..sevenleri ayırdım diye..
oysa mutlu olması gerekemezmi ne güzel oğlu kendi seçimi olan biriyle evlenmiş..ama nerdeee...
işleri güçleri oğlıum oğlum canım oğlum..bizimde oğlunu sevdiğimizi akıl edemiyorlar..
neyse su gider kum kalır...alsın hayrını görsün..
valla dayanamicam bende yazıcam :) bende kayınvalidemin pisliğinden bıktımevlerşinde hiç birşey yiyip içemiyorum ne yapıcam bununlailgili bilmiyorum kadının yaptığı her yemekten kıllar çıkıyor kendimi çaktırmadan lavaboya zor atıyorum oraya gittiğimde açlıktan ölsem bişey yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?