Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Bugün çooook mutluyum iki ay aradan sonra aileme anneme babama kavuşacağım memlekete gidiyorum. Bugün herkesi çok seviyorum kv yi de. Dün dedimki ben annemleri özledim memlekete gitmel istiyorum ama ne yapsam bilmiyorum kv hemen dediki git kızım tabi ki çok oldu gitmeyeli hatta izin alsaydın uzun dururdun. Yok anne alamam sadece hafta sonu gider gelirim dedim tamam kızım nasıl istersen dedi.
O yüzdeeeeeeeen herkesi çok seviyorum. Iş yerinden biri kafamı attırdı biraz önce ama bugün ki mutluluğumu kimse bozamaz inşallah

hadi gözünaydın canım demek gidiyorusn
Iii demiş kv

ailem yanımda çok şükür..onların sayesinde güçlüyüm canım...
bebeğin gelmemesini bile kendine pay çıkarıyordu eşim..
güya morali bozukmuş ondan bebek olmuyomuş...benim bildiğim bebeği kadın taşır ve kadının psikolojisi iyi olmalı..
hergün bir sıkıntısı olurdu eşimin..ben onları çözerken moralim bozulmuyordu ama..ben onun hayatını kolaylaştırmak için dünyaya geldim sanki..yinede severek uğraştım onun için ama değmezmiş gerçekten..

senin adına sevindim canım:)güzelce hasret giderirsiniz ne güzel annenlerle:)
kaynananın eşref satine denk gelmişsin

evet kadının psikolojisini iyi olması lazım canım bebiş için
artık düşünmeyelim bunları canım sende üzülme daha...
herkes kendi yoluna önüne bakacaksın artık...
gelecek güzel günlere...

Aslında ben senin bi fikrini almak istiyorum
patronun seni işten çıkarmak istediğini ama yeni evli işe ihtiacın olduğu için çıkartmadığını
duysaydın ne yapardın canım ?

Son düzenleme:

canım ben iş konusunda çok hassas biriyim..çok şükür Allahın izniyle 12senedir 1 gün bile prim ödemelerimde bir aksaklık olmadı..
2işyeri değiştirdim hepsinde de işimi buldum..cuma çıktım pazartesi işbaşı yaptım..
senin durumunda olsaydım bende durumu çakmazmış gibi yapıp işime bakardım ama bir taraftanda acilen iş arardım..
çünkü bu psikoloji ile çalışmak zamanla zor olabilir ama dediğim gibi ihiyacım varsa eğer kapının önüne konulana kadar çalışırdım
hiçte ayıp değil,bu zamanda çalışıyorum madem kovulana kadar direnirdim..inşallah imkanları daha güzel bir iş bulursunda
bugünelri çabuk atlatırsın canım..

canım benim durum biraz farklı 4 yıl olacak burdayım patronun ilk yetiştirdiği elemanım
şuan büroda herşeyi bilen vasfındayım ama patronum eşini bizim gözümüzün önünde aldatan birisi
başka şeylerinide öğrendim... ayrıca ben emeğimin karşılığını aldığımıda sanmıyorum muhasebede maaşlar hep düşüktür bizde
benden sonra işe başlayıp benim kadar bilmeyen daha fazla maaş alanlar var
gerçi benim için önemli olan para mevzusu değil kullanılmak...
yıllarımı verdim ben buraya ama başkasının yanlışında da lafı yiyen yine benim...
kapının önüne konulmak değil konuyu bilen yakın dostlarım sen onu yüzüstü bırak diyorlar
o kolay kolay çık diyemez bana çünkü

ee canım senin durum baya farklıymış..bence evlendiğin 1sene olmamışken hemen ayrıl ordan ve 4yıllık tazminatını al..
neredeyse 5-6aylık maaşına tekabül eder alacağın para..kafan rahat işte ararsın canım..çalışma öyle pisliklerin içinde..

devamıda varda dolunayım yazamıyorum...
arkadaşımda aynen öyle diyor '' çalışma o pislikle ''
evde huzur yok işte huzur yok... ama sabır efsun diyorum sabır...
herşeyin bi vakti zamanı vardır...
eşimin dosyasıda bizde ve evraklarını kendim yazdığım için muhasebe ücretide almadık 6 aydır
işten çıkarsam evrakları burda bırakamam eşimde istemez zaten...
şimdi 2 sıkıntı var 1.si eşime ne açıklama yapmam gerektiği
2.si işten nasıl ayrılacağım nasıl açıklama yapacağım ?

dolunay ayrıca dün bi elemenla konuşurken söylediklerine kulak misafiri oldum lavaboya gittiğimde

'' efsunu çok severim onunla aramdaki bağ başka ilk elemanım.
ama gel gelelim bir insana çık demek çok zor.
evli ve işe ihtiyacı olan birine çık demek çok daha zor.
o yüzden efsun burda... '''

dedi...

gözün aydın canım bebişin mi oldu ?
Ne yaptı seni kv ?

Evet canım 12 Nisanda bebeğim dünyaya geldi. ilk 10 günden sonra kayınvalide geldi sözümona bize bakmaya! kim kime baktı anlamadım orası muamma tabii ama neyse gitti şükür :)

İşte ben anlayamadım kesilen sanki kendisi aa cok kolay oluyor diyor daha bişey demiyor banada bir haller oldu ağzımı acıpta bişey diyemedim. İşte el kızıyızya bizim canımız yanmaz biz insandan bile sayılmıyoruz! Kendi kızı sezaryen oldu 2 sene önce olağanüstü hal ilan etmişti aynı kadın Allahım bildiği gibi yapsın ne diyim.

Evet canım 12 Nisanda bebeğim dünyaya geldi. ilk 10 günden sonra kayınvalide geldi sözümona bize bakmaya! kim kime baktı anlamadım orası muamma tabii ama neyse gitti şükür :)

Allah analı babalı büyütsün canım sağlık sıhhatle inşallah...

söz konusu kendi kızı olunca tabi öyle olacak canım...
hepsi aynı bunların...

efsuncum bunumu diyorsun geçmişte bi soru bunu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…