O iğrenç sarı bezlerle tezgahı sildikten sonra yıkadığı bulasıkları kurulaması yok mu ıyyyyk.O bez her yerde yerde ,balkonda,lavabonun içinde
bide zoruma giden şeyde şu gelinlerin kaynanalarına anne demesi hiçte anne olmuyor ben demiyorumda dememde çünkü annem değil haketmiyo
eşinde gaza gelmeye hazırmış ayıp yaa( bencede bende anne demekten nefret ediyorum ona istemiyorumm demek hiçç de anne değil benim
Saat 12.00den buyana kaçırdığım sayfaları okuyorum ne çok yazmışsınız.Sizi korkutan o ziyaretçi bendiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Tam son sayfaya geldim herkes çıkmış
malesef bende kaynana mağduruyum bir haftalığına bize gelmişti gelmez olaydı eşimle aramıza girdi salak oğludu annesi için bana dayak vurdu elleri kırılsaydıbide çok boş bişey için dinlemeden etmeden bana vurdu onu asla affettmiyecem ikisinden nefret ediyorum artık
bide zoruma giden şeyde şu gelinlerin kaynanalarına anne demesi hiçte anne olmuyor ben demiyorumda dememde çünkü annem değil haketmiyor
:126:sohbete balıklama girdim ama dayanamadım.benim kayınvalide de 3 gün oruç tuttu oğlunu(eşimi) evlendirdim diye,ben de salak gibi bi gururlandım,meğer eşim çok haylazmış ,artık karısı düşünsün ben kurtuldum diyeymiş. Ben aslan terbiyecisiyim ya,
ay kızlar benimde okadar yazacağım varki gerçi cevabını yapıştırıyorum ben ama bazende okadar bıkıyorumki cevap vermeye mecalim kalmıyo kv ye.
hamileyim taktı kadın kilolarıma herkes diyo az kilo almışsın bu illa diyo şiştinde şiştin. karnım hiç çatlamadı son günlerimdi. diyo insin görürsün nasıl yarılmış. doğum yaptım diyo ahahahaa bide kahkahayla artık bikini giuemezsin kendinden iğrenicen neden dedim eee çatlaklarınımı gösterecen dedi. yokki çatlağım dedim alaycı bi gülümseme yaptı. dayanamadım açıp gösterdim.mors oldu.
oğlum doğdu pipişi biraz karatutturdu her altını açtığımda geliyo aaaa burası niye kara bu çocuğun. diyorum anne doktor normal dedi olabiliyomuş bebeğim esmer tenli. yok diyo sen ciğer yada zeytin yemişsin aşerirken elini orana sürmüşsün. 1 dedi iki dedi. dedim işim yok zaten elim hep orda geziyorum ben. yaşının kadını değil saçma saçma konuşp delirtiyo beni. daha ne espiriler yaptı iğrenç iğrenç anlatmak istemiyorum şimdi.
eve bi geldi tutturdu herrr yeri dezenfekte edelim diye. ev temiz diyorum yok anlamıyo sanki ahırda yaşıyorum. sezeryan olmuştum yatıyorum. temiz kirli ne varsa makinaya atmış. 2 sepet çamaşırı ameliyatlı ameliyatlı o gitti diye kalkıp astım.
göüğüs ucum yoktu benim hemşireler bişey olmaz bebeğin emebilir dedi gayette güzel emiyodu ama sarılık olduğundan emerken uyuya kalıyodu. başlıyo ayyy bu çocuk doymuyo çok eziyet çekiyo senin memen sorunlu bu memede özür var. diyorum anne doyuyo bezinden belli doktor öle diyo. onlar anlamaz doymuyo diyo. en son eşim demiş sen ne yapıyosun kız ameliyatlı diye bebeğiyle ilgilenemiyo diye zaten kötü hissediyo kendini bide sen üstüne gidiyon. nerde ne konuşucağını bilmiyon falan. ondan sonra gelmeyede ara verdi çok şükür.
çocuğu kucağına alıyo diyo çağır bakıyım sana gelicekmi. diyorum gelmezse beni senden azmı seviyo yani. sonra babasına diyo saf eşm çağırıyo babasına gitmeyince çocuk baaak beni daha çok seviyo. durup durup tekrarlıyo.
geçen kar yağarken görümcemlerde toplanmışlar bizide çağırdılar dedim gelemem çocukla havada soğuktu. aramış beni ayyy ben sırf torunumu göreyim diye geldim yoksa gelmezdim. dedim gelemem hasta olur. bişey olmaz diyo sarın getirin. burdan orasıda iki vesait bu arada. dedim oraya torununu görmeye niye gidiyosun bizim ev tek veslait sana 15 dk uzaklıkta. toplamış bütün ahaliyi çoluk çocuk taksi tutturmuş geldiler. meğer kadının ertesi gün işi varmış küçük oğlunu benle bize gönderecek. kendi işi için çağırıyo. telefonda dedi dişçiye gidicem sende kalsınmı tabi olur dedim. geldikten sonra (kv min en gıcık huyu) ikide bir olum sen kalmasanmı acaba diyip duruyo. zaten demişim kalsın diye niye tekrar aaa olurmu kalsın dememi bekliyosun. ikide birde ayy kalma sen oğlum diyo bende hiç kalsın falan demedim tekrar alıp gitti oğlunu.
off daha çok var yazınca rahatlıyomuş insan :))
canım ağrılar gitti:)sanırım üşüttüm ve ondan bi sancı falan hissettim,normalde kendime iyi bakan biriyim,üşüyen bir tip olduğum için:)ama eşimin evi gerçekten soğuktu...tüm gün evdeydim orda üşüdüm..Canım gündüz pek fırsatım olmadı yazamadım, şöyle ki anlattıklarını sakin kafayla tekrar okudum, benim yaşadıklarıma çok benzer, yerleşme ağrıları gibi, sağlık ocağında basit bir kan testiyle sonucu öğrenebilirsin ya da acilde, acil dokturuna ağrılarını belirt bir de gebelikten şüphelendiğini söyle büyük ihtimalle hormonlarına da bakar...
Umarım gönlün ne diliyorsa sonuçta o olur:)
su zırlamaları yok mu hep acıtasyon.O değilde nasıl isediği zaman yalandan aglıyolar onu anlamıyorum.yetenek işi yetenek
valla bizim antika kaynanada bildiğiniz tül var ya...tül perdeleri kesip onunla bulaşıkları sabunluyor?O iğrenç sarı bezlerle tezgahı sildikten sonra yıkadığı bulasıkları kurulaması yok mu ıyyyyk.O bez her yerde yerde ,balkonda,lavabonun içinde
hayırlı cumalar canım günaydın:)herkese günaydın kızlarrrr
hayırlı cumalar inşallah...
günaydın dolunaycım hayırlı cumalar canım
nasılsın ?
aynen...pis karılar nolucak..ulenn boşatılan benim, ama kadın benden çok ağlıyor...
Eşime soruyorum,annen ne diyor diyorum hep ağlıyor üzülüyorum anneme diyor..oyyyy sen o karıyı bi elime versen diyorum içimden...1kere aradımı acaba gelinini
valla bizim antika kaynanada bildiğiniz tül var ya...tül perdeleri kesip onunla bulaşıkları sabunluyor?
Bulaşık süngeri ne işe yarıyor acaba?eski tül perdesine çok aşık dicem ama nerdeyse 4yıldır bulaşıkta tül perde kullandığına şahitim...bi bilen varsa söylesin yaa?tül perdeden bulaşık süngerimi oluyomuş?
Iyidir canım noosuun..dün k baba aradı..memlekete gideceklermişte vicdanını rahatlatmak için aramış..
Güya durumumuza çok üzülüyomuş,ama ellerinden bişey gelmiyomuş,inşallah barışırmışız..
Bik bik konuştu en son ben girdim artık devreye ,siz karı-koca arasına girdiniz,anasıda babasıda olsanız hakkınız yoktu dedim..
Sizi asla affetmicem dedim..ufak bir kavgamız vardı,biz onu aramızda halledecektik ama adam birden evi barkı ayırdı sizinde desteğinizle falan dedim..biz konuşmadık onun kararı dedi..öylemi dedim..sizinde eşiminde söylediği şeyler kelimesi kelimesine aynı dedim..
Ikinizde işi bırak oraya taşın..yok sen tahsillisin heryerde iş bulursun diyorsunuz..sankli ağız birliği etmişsiniz dedim..
Haaa elbette en büyük suçlu benim eşim...yuvasına sahip çıkamadı
ayrılan sizsiniz ağlayan annesi diye üzülüyorPes artık diyorum kocana dolunay yaaa
eskiler yapar canım tülden bulaşık süngeriBenim rahmetli bi babaannem vardı oda yapardı
dedem almamış çünkü gençken eveSonradan alıştı süngere
Oohh iyi demişsin canım herkes suçunu bilsin çal suratlarına hatalarını
eşler arasındaki ufak tefek tartışma tabiki olacak ama gülücez ama ağlicaz
problemi çözücez biz öyleyiz tartışınız konuşuruz ağlarız beraber
yinede o benim ömrüm ben onun gülü
tamamda bu kaynana olcak kadın annemden enaz 10 yaş küçük..anneme sordum o bile şaşırdı,yıllarca istanbulda yaşamış bu kadın,işte yeniliklere kapalı yobazın teki...50yıl önce kullanılan şeyleri hala yaşatıyor...bi görsen tipini,ayyy böyle ezik bişey,kaşlar yamuk yumuk her an ağlayacak,vur kafasına ağzından ekmeğini al yani..şeytannn nolucak..
Nann sevenleri ayırdı yaa kocasıyla...ahhh ne diyim..hayırlısı buymuş..
Konuşucam valla hayatım,gerizekalı yerine koyuyorlar güya sıyrılacaklar bu işten..sizi allaha havale ediyorum dedim..
Adam şokta..biz naaptık diyor..inşallah allahım adaletini göstersin sen ozaman görürsün naaptığını..
Ya bizim ne kavgalarımız oldu,hepsinde bişekilde uzlaştık öpüştük koklaştık..ama nezaman annesine gitti..onlar el attı..durum bu hallere geldi..
Bugüne kadar da en ufak bi ırıcı konuşmam olmamıştı ne kaynanaya nede kayın babaya..
Ama artık saygımı haketmiyorlar,sinirlendirirlerse konuşurum..aptal değiliz..neler yaptıklarını görüyorum çok şükür..
Oğlumm sen boşanda hele..eğer dayanamazsanız evlenin demişlerdir..
Tabi öneli olan boşanması oğlunun..
Bunuda bana eşim yeni söyledi..boşanalım,dayanamazsak evlenirmişiz...hep anasının aklından çıkanlar..
Bidaha aynı hatayı yaparmı acaba dolunay?allah düşürmesin valla..
evet canım en iyisi allaha havale etmek...
Annesi gidince bi güzel doldurmuşlar işte kocanı
dayanamazsak evleniriz... Kolay mı bu kadar yaaa
o boşanmanın psikolojisi nasıl bişey düşünüyorlar mı acaba ???
Yıpranmış bir ilişki sonradan bir araya gelsede eskisi gibi olamaz ki
ya işte seven kadın kocası için işinide bırakır,
ailesinide hatta boşansa bile yine kapına gelir evlenir seninle falan böyle abuk subuk şeylerle doldurmuşlar..
Başka birisi söylese eşim sallamaz ama anne baba yaa...iyiliğim için konuşuyorlar sanıyor.
Neyse bu sayede bende bu yobaz aileden kurtulmuş olacağım,sırf buyüzden bişey demiyorum..boşanmak bencede en mantıklısı..
kizlar gunaydin hepinize guleryuzlu olmak zamni simdi ,baskalari yuzunden strese girmeyin bosuna,tek canimiz var onu da uzulerek mi yasayacagiz.kocama diyorum ya anani benden uzak tut yada ben kendimi senden uzak tutacagim.simdilik yariyor gibi:)
dolunaycım erkekler şunu anlayamıyor zaten evelenince ayrı bi aile olduklarını
mahremleri olduğunu artık bişeylere 2 kişi karar vermek zorunda olduklarını...
Iş yeri uzaktaysa uzakta dolmuşlar otobüsler niye var git gel ne olacak kiii???
Evi taşımaya ne gerek var ?
Baaaa sen mi gidecekmişsin kapısınaBunlar seni ne sanıyor acaba ???
Ne iyilik ne iyilik...
Valla bence olay eşte bitiyor canım eşinle sıkıntı varsa sana değer vermiyorsa
senin fikrine hayatına saygı duymuyorsa sana saygı duymuyorsa
ve ortada masum bi yavru yoksa bencede mantıklı canım değişmez çünkü o koca
bizimki de ilk baslarda oyleydi hatta bosanmanin esiginden donduk ama nolduysa dank etti kafasinada artik beni koruyor,bende artik alttan aliyorum kv ne derse desin he deyip geciyorum dinlemiyorum bile kendi bildigimi okuyorum.bosanabilirm diye de uzulumuyorum artik biraz biraktim yularini benimkinin o da farkinda simdi ona gore davraniyor bence.ben böyle bişey diyemem bile eşime..direk o uzakşalır valla benden...snırım fabrika hatası biriyle evlenmişim...
kadına kıymet yok sadece annesine kıymet var..
evet canım...hiçbir fiziksel sorunumuz olmamasına rağmen 3yıldır bebekte olmuyordu..allahın sevgili kulu olduğumu biliyorum..
Ama yinede üzülüyor insan..geçen giden yıllarımamı üzüleyim,çok güvendiğim sevdiğim canım yerine koyduğum adamın şimdiki halinemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?