- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
arkadaşlar merhaba çok berbat bir hafta sonu geçirdim o kadar kötüyümki anlatamam[/QUOT
yaz canım en azından açılırsın
arkadaşlar merhaba çok berbat bir hafta sonu geçirdim o kadar kötüyümki anlatamam
arkadaşlar kaynana yüzünden eşimle konuşmuyordum geldi aramızı bozup gitti yine c.teside annemle kız kardeşimle yengeme gittik oturmaya eşime haber verdim yinede 16.30 gittik saat 19du kalktık eve gelene kadar trafikten dolayı saat 9 oldu eve geldim eşim evde değildi annemde anneler günü diye sabah kahvaltıya çağırdı bizi sabah kalktığımızda eşime söyledim ben gelmem dedi bu saattemi haber veriyorsun dedi dedim gece geç geldin gelmedi inat etti annemlerde arıyor gelmiyormusunuz eşimde kahvaltısını etmeye başladı bende kızdım aldım çocuğu gittim akşam eve geldiğimde yine yoktu bende yatak odasının kapısını kitleyip yattım (bu arada annemi de arayıp anneler gününü kutlamadı) eve geldiğinde yatak odasının kapısı kitli diye kapıyı yumruklayıp tekme atmaya başladı çocukta uyanıp korkup ağlamaya başladı açtım kapıyı üstüme yürüdü epeyce tartıştık sus diyorum çocuk ağlıyor bağırıyor hala sen kimsinde kapıyı kitlersin filan dedim annen yüzüden geldiğimiz hale bak annen gelip ortalığı karıştırıp gidiyor ne yapsam beğenmez v.s öyle tartıştık yani off daha çok şey varda anlatmaya bile dayanamıyorum
Of offf seni öyle iyi anlıyorumki. Aynı durum bendede var. Sanki ben çocuğun bakıcısıyım. Birde bizimkisinin bir huyu var. İki kişi arasında birşey konuşmayagörsün hemen atlar. Ne oldu ne olmuş nedir o. Elinin körüymüş diyecem zor tutuyorum kendimi. Dün zaten sinir etti yine. Sütüm yok denecek kadar az oldugu için mecburen devam sütü veriyoruz bebeğime. Kayınvalide denen vizdansız kadın dün kalkmış alda iki çeksin deyip duruyor. En sonunda bir hışım aldım çocugu elinden süt yok diyorum neyi çekecek acaba bu çocuk? dedim hala kalkmış ya çekseydi yinede diyor. Allahım sen aklımı koru!
arkadaşlar kaynana yüzünden eşimle konuşmuyordum geldi aramızı bozup gitti yine c.teside annemle kız kardeşimle yengeme gittik oturmaya eşime haber verdim yinede 16.30 gittik saat 19du kalktık eve gelene kadar trafikten dolayı saat 9 oldu eve geldim eşim evde değildi annemde anneler günü diye sabah kahvaltıya çağırdı bizi sabah kalktığımızda eşime söyledim ben gelmem dedi bu saattemi haber veriyorsun dedi dedim gece geç geldin gelmedi inat etti annemlerde arıyor gelmiyormusunuz eşimde kahvaltısını etmeye başladı bende kızdım aldım çocuğu gittim akşam eve geldiğimde yine yoktu bende yatak odasının kapısını kitleyip yattım (bu arada annemi de arayıp anneler gününü kutlamadı) eve geldiğinde yatak odasının kapısı kitli diye kapıyı yumruklayıp tekme atmaya başladı çocukta uyanıp korkup ağlamaya başladı açtım kapıyı üstüme yürüdü epeyce tartıştık sus diyorum çocuk ağlıyor bağırıyor hala sen kimsinde kapıyı kitlersin filan dedim annen yüzüden geldiğimiz hale bak annen gelip ortalığı karıştırıp gidiyor ne yapsam beğenmez v.s öyle tartıştık yani off daha çok şey varda anlatmaya bile dayanamıyorum
oyy oyyyy ben o dönemlerde geçirdiğim sinir krizleri yüzünden sütüm kesildi sende stres yapma canım o zaman hiç süt olmuyor aynı bizimkiler lohusalığımıda burnumdan getirmişlerdişimdiki aklım olsa hepsini evden kovardım oğlum rızkından oldu sayelerinde
Bu erkeklerin bencilliği bıktırıyor artık ya. İstediği saatte giderler istediği saatte gelirler ama kapı kilitli oldumu birden evin erkeği oluverirler. Bunlar yüzünden şiddet eğilimli olasım geliyor yaa
Aynen öyle oldu zaten tatlım çocuğum onlar yüzünden mamalarla büyümek zorunda kalıyor. Öyle üzülüyoruki.. Rabbime havale ettim ben onları artık ne diyeyimki.. Hem sütümün kesilmesine sebep olup hemde utanmadan sütün yetmmiyormuş bakamamışsınız çocğua (yengem ve ben) demesi yokmu be kadın sebebi zaten sensin insan biraz bir utanır ya sinir oldum bak şimdi yine
Tüm bunlar annesi yüzünden yaşandı ki biz 2 senelik evliliğimiz booyunca annesi gelip gittiği zamanlar hariç tartışmayan bir çiftiz Allah a havale ediyorum
İnan canım benim hiç arkadaşım yok gidersem bir yere annem ve kız kardeşimle onuda konuşmamamıza rağmen arayıp haber verdim gidiyoruz diye ben 9 da nasıl eve gelirmişim
canım utanmazlar ki utanmaları yok çünkü ben o süreçlerden geçtim lohusa bunalımına soktular resmen beni depresyona girmiştim sayelerinde oğlum zaten emmek istemiyordu süt yokki emsin çocuk tam göğsümü tutar tak tak kapı çalar çocuk göğsümde kapıyı açardımm ve kriz geçiridim.
Lohusalığımda sütün çok azaldı çünkü k.valide vardı inanın o gitti sütüm göğüslerimden akmaya başlamıştı oğlum 8 aylıkken rahatsızlandıktan sonra emmedi yok niye çouğu sütten kestin ben çocuklarımı 2.5 yaşına kadar emdrdim dimi göğsün sarkmasın diye çocuk emdirmiyorsun diye bir sürü laf yedim kaynanadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?