Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

arkadaşlar kaynana yüzünden eşimle konuşmuyordum geldi aramızı bozup gitti yine c.teside annemle kız kardeşimle yengeme gittik oturmaya eşime haber verdim yinede 16.30 gittik saat 19du kalktık eve gelene kadar trafikten dolayı saat 9 oldu eve geldim eşim evde değildi annemde anneler günü diye sabah kahvaltıya çağırdı bizi sabah kalktığımızda eşime söyledim ben gelmem dedi bu saattemi haber veriyorsun dedi dedim gece geç geldin gelmedi inat etti annemlerde arıyor gelmiyormusunuz eşimde kahvaltısını etmeye başladı bende kızdım aldım çocuğu gittim akşam eve geldiğimde yine yoktu bende yatak odasının kapısını kitleyip yattım (bu arada annemi de arayıp anneler gününü kutlamadı) eve geldiğinde yatak odasının kapısı kitli diye kapıyı yumruklayıp tekme atmaya başladı çocukta uyanıp korkup ağlamaya başladı açtım kapıyı üstüme yürüdü epeyce tartıştık sus diyorum çocuk ağlıyor bağırıyor hala sen kimsinde kapıyı kitlersin filan dedim annen yüzüden geldiğimiz hale bak annen gelip ortalığı karıştırıp gidiyor ne yapsam beğenmez v.s öyle tartıştık yani off daha çok şey varda anlatmaya bile dayanamıyorum

Bu erkeklerin bencilliği bıktırıyor artık ya. İstediği saatte giderler istediği saatte gelirler ama kapı kilitli oldumu birden evin erkeği oluverirler. Bunlar yüzünden şiddet eğilimli olasım geliyor yaa

oyy oyyyy ben o dönemlerde geçirdiğim sinir krizleri yüzünden sütüm kesildi sende stres yapma canım o zaman hiç süt olmuyor aynı bizimkiler lohusalığımıda burnumdan getirmişlerdi şimdiki aklım olsa hepsini evden kovardım oğlum rızkından oldu sayelerinde

benim eşimde kutlamadı yogunlugundan keşke kapıyı kitlemeseydin terse ters gitmeseydin yinede haklısın ama olsun
hemde kızın varmış çocukları uzak tutmak lazım böyle olaylarda sen ortasına sokmuşsun resmen
herşeye rağmen güzelce oturup konuşmak en mantıklısı işe yaramasada canım yaa
çok üzüldüm olayın böyle bitmesine

aybükem

öff yaaaaaa sinir oldum haaaa bir defasında bende sinirlenip kapıyı kilitlemiştim
o daha çok sinirlenip kapıyı kırmıştı ama hiç bir şeye değimezmiş
biz çok şükür anladık darısı başınıza canım ama çok ayıp etmiş senin annenin
suçu neydi insan bir telefon açar anneler gününü kutlar trip yapmış resmen

Aynen öyle oldu zaten tatlım çocuğum onlar yüzünden mamalarla büyümek zorunda kalıyor. Öyle üzülüyoruki.. Rabbime havale ettim ben onları artık ne diyeyimki.. Hem sütümün kesilmesine sebep olup hemde utanmadan sütün yetmmiyormuş bakamamışsınız çocğua (yengem ve ben) demesi yokmu be kadın sebebi zaten sensin insan biraz bir utanır ya sinir oldum bak şimdi yine

Tüm bunlar annesi yüzünden yaşandı ki biz 2 senelik evliliğimiz booyunca annesi gelip gittiği zamanlar hariç tartışmayan bir çiftiz Allah a havale ediyorum

Bu erkeklerin bencilliği bıktırıyor artık ya. İstediği saatte giderler istediği saatte gelirler ama kapı kilitli oldumu birden evin erkeği oluverirler. Bunlar yüzünden şiddet eğilimli olasım geliyor yaa

İnan canım benim hiç arkadaşım yok gidersem bir yere annem ve kız kardeşimle onuda konuşmamamıza rağmen arayıp haber verdim gidiyoruz diye ben 9 da nasıl eve gelirmişim

canım utanmazlar ki utanmaları yok çünkü ben o süreçlerden geçtim lohusa bunalımına soktular resmen beni depresyona girmiştim sayelerinde oğlum zaten emmek istemiyordu süt yokki emsin çocuk tam göğsümü tutar tak tak kapı çalar çocuk göğsümde kapıyı açardımm ve kriz geçiridim.

Tüm bunlar annesi yüzünden yaşandı ki biz 2 senelik evliliğimiz booyunca annesi gelip gittiği zamanlar hariç tartışmayan bir çiftiz Allah a havale ediyorum

biz 6 senelik evliyiz tartışmalarımız her zaman başkaları yüzünden oldu yanarım yanarım ona yanarım

Lohusalığımda sütün çok azaldı çünkü k.valide vardı inanın o gitti sütüm göğüslerimden akmaya başlamıştı oğlum 8 aylıkken rahatsızlandıktan sonra emmedi yok niye çouğu sütten kestin ben çocuklarımı 2.5 yaşına kadar emdrdim dimi göğsün sarkmasın diye çocuk emdirmiyorsun diye bir sürü laf yedim kaynanadan

seninki gelmişde emdirmişin deseydin
benimkide senin yüzünden kesildi
aaaayyyyy kaynananı bi kaşık suda boğasım geldi heeee

arkadaşlar yanlış anlamayın beni ama kayınvalidenizle olan sorununuzu eşinize yansıtmayın olan yine size oluyo yoksa huzursuzluk oluyo

Benimde lohusalığımda ikide bi sütün yetmiyo doymuyo bebek diye bunaltıyodu Halbuki ayda bir klo alıyodu bebek vede altı ay sadece emzidim Ama ona göre bakamıyodum doymuyodu Gerçi hala bakamıyorum ona göre, herkesi anlatıp duruyo yok şöle bebek bakıyolar yok böyle bakıyolar sen önemsemiyosun diye Ben üvey anneyim tabi ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…