Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım benim ya yaz yaz rahatla hepimiz kader arkadaşlarıyız ve birbirimizi seviyoruz

abboowwwwwwwww hiç çekilmez ha adamı bunalıma sokar öyle birisi Allah yardımcın olsun canım

günaydın canım öncelikle anneler günün kutlu olsun tatlım...
aynı ben
benimkilerde yaşlı sürekli ölme planları yapıyorlar
aynı seninki gibi dert yanıyolar (hem kayın validem hem annesi)
bende huzur istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

kız seni merak ede ede öldüm haaa

anneler günün kutlu olsun sevinçim günaydın canım
psikolojik buhrana girmiştim valla canım giremedim nete hiç
özüy dileyim

valla bende gelen giden oğlanın okulu doğum günü anneler günü derken
resmen uçuşa geçtim o yüzden fazla takılamadım

hmmm artık burdayız ama

anaammmmmmm senin kayınvalidenin annesidemi yaşıyo
çifte kavrulmuş

sen karşındaki insanın kim olduğunu inancının ne boyutta olduğunu yaşam tarzını bilmiyorsun ama cahil diyebiliyorsun bu senin cehaletin bu 1 daha konun başında bir arapça söz dendi kuran sadece arapça söz değildir bu 2 kocaları kedi yapmak için bir ayet yok siz ayet dediniz bunun adı üfürükçülük dedim şimdide esma-i hüsna diyorsun sana çok samimi bir şey söyliyeyim dostum Allaha sığınmak başka birşey Allahın adını kocayı kedi yapmaya karıştırmak başka hele karşındakini tanımadan saldırmak hangi inanç kavramında var tartışılır buda senin inanç anlayışın sevgiler...

günaydın arkadaşlar nasılsınız.

moralim çok bozuk yine anlattığım sıkıntılarımı hatırlayan arkadaşlar vardır,cuma günü annemlere gittim eşim beni vede çocukları 3 gündür aramadı ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sıkıntıdan ne yemek yiyebiliyorum nede uyku uyuyabiliyorum,siz benim yerimde olsanız ne yapardınız inanın artık ne yapacağımı şaşırdım,nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyor insan bir aramazmı ya gel konuşalım demezmi yada çocuklarını araması gerekmezmi 3 gündür seslerini bile duymadı

anaammmmmmm senin kayınvalidenin annesidemi yaşıyo
çifte kavrulmuş

evet 75 yaşında ve bizimle beraber

günaydın kızlar...

günaydın canımmmm

günaydın canım daha önceden seni hiç takip edemedim kusura bakma konunu tam bilmiyorum
eşinle ne sıkıntın varki 3 gündür senide çocuklarıda aramıyor

banuasya ben senin yerinde olsam onun gibi davranırım bende ve çocuklarıma hiçbişey hissettirmem unutma kaçan kovalanır ya da konuşmaya çalış bu tavrının nedenini öğren canım ama üzücü bi durum inş düzelirsiniz

canım benim sorunum kayınvalidem her fırsatta eşimi alıyor dizinin dibine benim hakkımda dolduruyor,geçen çarşamba akşamı benim uyuduğumu zannedip yine laf saydırıyordu dediği sözler o kadar kırıcı ki hangisini anlatayım.benim kırıldığım onun sözlerinden çok her defasında eşimin onu dinlemesi ve beni savunmaması,artık dayanamadım söylediği sözlere ve cuma günü çocuklarımı alıp annemlere gittim. ve 3 gündür arayan soran yok sanırım annesine erkekliğini ispat ediyor,erkeklik buysa tabi.

ooffff bi kv vakası daha yaaaaa
valla onlar olmasa karışmasalar hayat süper olacak
sende benim gibi birsin anladığım kadarıyla
keşke annene gitmeden önce eşinle konuşmaya deneseydin canım
eminim daha önceden konuşmuşsundur ama uuufff bu anacıklar yokmu
kimisi melek kimisi ne isterki oğullarının yuvasında yaaa

canım sorun tamda burda çarşamba gecesi 12 ye kadar dinledi annesini yatağa geldi,sana yazıklar olsun bu kaçıncı beni çekiştirmesi sende onu dinliyosun dedim balkona çıktım 2 saat oturdum ağladım yanıma gelmedi cuma gününe kadarda benimle hiç konuşmadı ve cuma günü sabah küçük bir sebebden dolayı beni azarladı,sanki suçlu benim geçip annesine karşılık vermedim terbiyesizlik yapmadım.ama adam bana surat yaptı bende daha fazla dayanamayarak aldım çocuklarımı anneme gittim,durum böyle anlayacağınız ne yapacağımıda bilmiyorum onun ne yapmaya çalıştığınıda anlamıyorum benimle 2 saat bile küs kalmaya dayanamazdı bir şekilde gönlümü alırdı,2 sebeb geliyor aklıma ya annesinin erkek ol senin sözün geçsin sözünü uyguluyor yada beni artık istemiyor.

oğullar iki arada bi derede bırakıyor resmen seni istemediğini düşünme canım
yukarı tükürse sakal aşağı tükürse bıyık misali oluyor garipler...
eşin iyice anasının tuzagına düşmüş gibi görünüyor canım
erkeklik böyle mi olurmuş
bi iki gün daha bekle bakalım aramazsa sen ara konuşmaya çağır o zmn canım

kızlar nasıl bi hafta sonu geçirdim anlatamam güzel mi kötü mü bilemedim. tek bildiğim psikiyatriden randevu aldım.
eşimle barıştım hafta sonu anneler günü için bana çok istediğim bişey vardı onu almış. sen dünyanının en güzel annesi olacaksın dedi ve verdi. çok güzeldi. çok sevindim.
kv ile eşim birbirine girdi eşim bişey dedi biraz sert çıktı kv ye anaaaaaa bi duydum hemen başladı ağlamaya. hiç çıkmadım yanlarına ohhhhh ii oldu tabi sonra olan yine bana oldu lafı duydum. eşim falan beraber oturuyoruz biyerden konu açıldı. kv tuttu dediki valla ben evimden memnunum evimi çok seviyorum. bunlarda ne yaparsa yapsın kendileri bilir. (bunlar biz oluyoruz) kendimi kovulmuş gibi hissettim.
ve gün geçtikçe daha da kötü olmaya başladım...

üzülme canım bizde çok memnunuz deyip ağzının payını verseydin dona kalırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…