Kızlar ufak tefek sorularım sorunlarım oluyo.konu açıyım diyorum.ama bu topikteki arkadaşlar yani sizlerle paylaşmak istiyorum o yüzden başka yere gidesim yok.kendimiunutuyoum sonra sizleri okuyorum yetiyo..sizi gercek arkadaslarım gibi hissetmeye basladım.anormal miyim yoksa normal mi bilemedim simdi
mrb kızlar şu aralar bende bunalımlar geçiriyorum kayınvalidem yüzündenKayınvalidem kötü bir insan değil aslında ama psikolojik olarak çökmüş biri sürekli bunalımda Dublex daireyi paylaşıyoruz yani hep beraberiz ufak çocuğum var fazla dışrı çıkamıyorum ondan başka kimseyi görmüyorum doğru dürüst ama o da sürekli bunalımda sürekli söyleniyor sürekli eskiyi hatırlayıp dert yanıyo Çok çok ince fikirli biri ne desen hemen kendi üstüne alınıp seni kırıyo neden böyle dedin diye Sadece bana karşı değil herkese krşı öyle ve bu yüzden neredeyse hiç arkadaşı akrabası yok.. Çok bunalıyorum sürekli söylenmesinden herşeye alınmasından bunaldım Dışarı çıksa bi iki arkadaşıyla görüşse hemen eve gelip onların da kötü özelliklerini anlatıyo yok şöyle yaptılar yok böyle yaptılar diye.. Hiç kimseye güvenmiyor insanları sevmiyor geçmişinden dolayı ama benm suçum ne huzur istiyorum sadece huzur
mrb kızlar şu aralar bende bunalımlar geçiriyorum kayınvalidem yüzündenKayınvalidem kötü bir insan değil aslında ama psikolojik olarak çökmüş biri sürekli bunalımda Dublex daireyi paylaşıyoruz yani hep beraberiz ufak çocuğum var fazla dışrı çıkamıyorum ondan başka kimseyi görmüyorum doğru dürüst ama o da sürekli bunalımda sürekli söyleniyor sürekli eskiyi hatırlayıp dert yanıyo Çok çok ince fikirli biri ne desen hemen kendi üstüne alınıp seni kırıyo neden böyle dedin diye Sadece bana karşı değil herkese krşı öyle ve bu yüzden neredeyse hiç arkadaşı akrabası yok.. Çok bunalıyorum sürekli söylenmesinden herşeye alınmasından bunaldım Dışarı çıksa bi iki arkadaşıyla görüşse hemen eve gelip onların da kötü özelliklerini anlatıyo yok şöyle yaptılar yok böyle yaptılar diye.. Hiç kimseye güvenmiyor insanları sevmiyor geçmişinden dolayı ama benm suçum ne huzur istiyorum sadece huzur
kız seni merak ede ede öldüm haaa
valla bende gelen giden oğlanın okulu doğum günü anneler günü derken
resmen uçuşa geçtim o yüzden fazla takılamadım
günaydın canım öncelikle anneler günün kutlu olsun tatlım...
aynı ben
benimkilerde yaşlı sürekli ölme planları yapıyorlar
aynı seninki gibi dert yanıyolar (hem kayın validem hem annesi)
bende huzur istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
sen karşındaki insanın kim olduğunu inancının ne boyutta olduğunu yaşam tarzını bilmiyorsun ama cahil diyebiliyorsun bu senin cehaletin bu 1 daha konun başında bir arapça söz dendi kuran sadece arapça söz değildir bu 2 kocaları kedi yapmak için bir ayet yok siz ayet dediniz bunun adı üfürükçülük dedim şimdide esma-i hüsna diyorsun sana çok samimi bir şey söyliyeyim dostum Allaha sığınmak başka birşey Allahın adını kocayı kedi yapmaya karıştırmak başka hele karşındakini tanımadan saldırmak hangi inanç kavramında var tartışılır buda senin inanç anlayışın sevgiler...arkadaşım seninle karşılıklı diyaloğa girmek bile istemiyorum ama zorluyosun. ve evet kuran rabbbimin kelamıdır ve arapça indirilmiştir. konuyu bilmiyosan atlama o zaman üfürükçü dediğin büyü yapandır biz Allahın isimleri ve onun hikmetlerinden konuşuyoruz. sen duydun mu hiç esmaül hüsnayı hiç okudun mu hiç bir meale baktın mı acaba. bence hayır çünkü bilsen ve baksan bu kadar cahilce konuşmazdın.
anaammmmmmm senin kayınvalidenin annesidemi yaşıyo
çifte kavrulmuş
günaydın kızlar...
günaydın arkadaşlar nasılsınız.
moralim çok bozuk yine anlattığım sıkıntılarımı hatırlayan arkadaşlar vardır,cuma günü annemlere gittim eşim beni vede çocukları 3 gündür aramadı ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sıkıntıdan ne yemek yiyebiliyorum nede uyku uyuyabiliyorum,siz benim yerimde olsanız ne yapardınız inanın artık ne yapacağımı şaşırdım,nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyor insan bir aramazmı ya gel konuşalım demezmi yada çocuklarını araması gerekmezmi 3 gündür seslerini bile duymadı
evet 75 yaşında ve bizimle beraber
günaydın canımmmm
günaydın canım daha önceden seni hiç takip edemedim kusura bakma konunu tam bilmiyorum
eşinle ne sıkıntın varki 3 gündür senide çocuklarıda aramıyor
canım benim sorunum kayınvalidem her fırsatta eşimi alıyor dizinin dibine benim hakkımda dolduruyor,geçen çarşamba akşamı benim uyuduğumu zannedip yine laf saydırıyordu dediği sözler o kadar kırıcı ki hangisini anlatayım.benim kırıldığım onun sözlerinden çok her defasında eşimin onu dinlemesi ve beni savunmaması,artık dayanamadım söylediği sözlere ve cuma günü çocuklarımı alıp annemlere gittim. ve 3 gündür arayan soran yok sanırım annesine erkekliğini ispat ediyor,erkeklik buysa tabi.
ooffff bi kv vakası daha yaaaaa
valla onlar olmasa karışmasalar hayat süper olacak
sende benim gibi birsin anladığım kadarıyla
keşke annene gitmeden önce eşinle konuşmaya deneseydin canım
eminim daha önceden konuşmuşsundur ama uuufff bu anacıklar yokmu
kimisi melek kimisine isterki oğullarının yuvasında yaaa
canım sorun tamda burda çarşamba gecesi 12 ye kadar dinledi annesini yatağa geldi,sana yazıklar olsun bu kaçıncı beni çekiştirmesi sende onu dinliyosun dedim balkona çıktım 2 saat oturdum ağladım yanıma gelmedi cuma gününe kadarda benimle hiç konuşmadı ve cuma günü sabah küçük bir sebebden dolayı beni azarladı,sanki suçlu benim geçip annesine karşılık vermedim terbiyesizlik yapmadım.ama adam bana surat yaptı bende daha fazla dayanamayarak aldım çocuklarımı anneme gittim,durum böyle anlayacağınız ne yapacağımıda bilmiyorum onun ne yapmaya çalıştığınıda anlamıyorum benimle 2 saat bile küs kalmaya dayanamazdı bir şekilde gönlümü alırdı,2 sebeb geliyor aklıma ya annesinin erkek ol senin sözün geçsin sözünü uyguluyor yada beni artık istemiyor.
anneler günün kutlu olsun sevinçim günaydın canım
psikolojik buhrana girmiştim valla canım giremedim nete hiç
özüy dileyim
hmmm artık burdayız ama
günaydın kızlar...
abboowwwwwwwwwhiç çekilmez ha adamı bunalıma sokar öyle birisi Allah yardımcın olsun canım
kızlar nasıl bi hafta sonu geçirdim anlatamam güzel mi kötü mü bilemedim. tek bildiğim psikiyatriden randevu aldım.
eşimle barıştım hafta sonu anneler günü için bana çok istediğim bişey vardı onu almış. sen dünyanının en güzel annesi olacaksın dedi ve verdi. çok güzeldi. çok sevindim.
kv ile eşim birbirine girdi eşim bişey dedi biraz sert çıktı kv ye anaaaaaa bi duydum hemen başladı ağlamaya. hiç çıkmadım yanlarına ohhhhh ii oldu tabi sonra olan yine bana oldu lafı duydum. eşim falan beraber oturuyoruz biyerden konu açıldı. kv tuttu dediki valla ben evimden memnunum evimi çok seviyorum. bunlarda ne yaparsa yapsın kendileri bilir. (bunlar biz oluyoruz) kendimi kovulmuş gibi hissettim.
ve gün geçtikçe daha da kötü olmaya başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?