İnan canım benim hiç arkadaşım yok gidersem bir yere annem ve kız kardeşimle onuda konuşmamamıza rağmen arayıp haber verdim gidiyoruz diye ben 9 da nasıl eve gelirmişim
biz 6 senelik evliyiz tartışmalarımız her zaman başkaları yüzünden oldu yanarım yanarım ona yanarım
canım utanmazlar ki utanmaları yok çünkü ben o süreçlerden geçtim lohusa bunalımına soktular resmen beni depresyona girmiştim sayelerinde oğlum zaten emmek istemiyordu süt yokki emsin çocuk tam göğsümü tutar tak tak kapı çalar çocuk göğsümde kapıyı açardımm ve kriz geçiridim.
Lohusalığımda sütün çok azaldı çünkü k.valide vardı inanın o gitti sütüm göğüslerimden akmaya başlamıştı oğlum 8 aylıkken rahatsızlandıktan sonra emmedi yok niye çouğu sütten kestin ben çocuklarımı 2.5 yaşına kadar emdrdim dimi göğsün sarkmasın diye çocuk emdirmiyorsun diye bir sürü laf yedim kaynanadan
arkadaşlar yanlış anlamayın beni ama kayınvalidenizle olan sorununuzu eşinize yansıtmayın olan yine size oluyo yoksa huzursuzluk oluyo
Benimde lohusalığımda ikide bi sütün yetmiyo doymuyo bebek diye bunaltıyoduHalbuki ayda bir klo alıyodu bebek vede altı ay sadece emzidim Ama ona göre bakamıyodum doymuyodu Gerçi hala bakamıyorum ona göre, herkesi anlatıp duruyo yok şöle bebek bakıyolar yok böyle bakıyolar sen önemsemiyosun diye Ben üvey anneyim tabi ondan
canım bizde hep kaynana yüzünden malesef gelip gittiğinde boşanma aşamasına geliyoruz
canım bizde hep kaynana yüzünden malesef gelip gittiğinde boşanma aşamasına geliyoruz
seninki gelmişde emdirmişin deseydin
benimkide senin yüzünden kesildi
aaaayyyyy kaynananı bi kaşık suda boğasım geldi heeee
kayınvalidesinin anneler gnünü hiç kutlayan varmıı kıslar
arkadaşlar yanlış anlamayın beni ama kayınvalidenizle olan sorununuzu eşinize yansıtmayın olan yine size oluyo yoksa huzursuzluk oluyo
Benimde lohusalığımda ikide bi sütün yetmiyo doymuyo bebek diye bunaltıyoduHalbuki ayda bir klo alıyodu bebek vede altı ay sadece emzidim Ama ona göre bakamıyodum doymuyodu Gerçi hala bakamıyorum ona göre, herkesi anlatıp duruyo yok şöle bebek bakıyolar yok böyle bakıyolar sen önemsemiyosun diye Ben üvey anneyim tabi ondan
ben kutladım hediye bilem aldım
ya diyorum kendi emmedi işyerimde pompa ile sağıyordum yavrum sütümü alsın istememki yok anlamıyorki . vallaha ben bir şey demiyorum Allah görüyor
ailen bari varmış yakınında. Benim bu şehirde hiçbir akrabam yok. 7 yıldır buradayım tek bir komşu yok arkadaş yok sadece bunlar var hayatımda yabani biri oldum cıktım bunlar yüzünden!
Allahım sabır versin sanada eşinede akıl fikir tabiii..
Çok şükürki ailem yakınımda ama onu bile kaynana sanıyorki annemler bizden çıkmıyor bizde yiyip içiyorlar ama inanın ailem yakın olmama rağmen sayılı gelir sizin borcunuz var gelin bizde yiyin için derler
vallami ne aldın
bende kutladım hediyemi aldım
anneannsene aldım
teyzesine aldım
ama kötü gelin suratsız gelin yine benim
Çok şükürki ailem yakınımda ama onu bile kaynana sanıyorki annemler bizden çıkmıyor bizde yiyip içiyorlar ama inanın ailem yakın olmama rağmen sayılı gelir sizin borcunuz var gelin bizde yiyin için derler
Kendileri kabile gibi gelip doluşup yiyip içip yemediklerinide toplayıp giderle ama o zaman hiç lafı edilmez. terbiyesiz insanlar.
bende kutladımHediyede aldım Önce masraf yaptığım için kızdı Sonra öptü beni gözleri doldu İyi günündeydi
Kendileri kabile gibi gelip doluşup yiyip içip yemediklerinide toplayıp giderle ama o zaman hiç lafı edilmez. terbiyesiz insanlar.
çok şükür ailemin durumu iyi benim parama ihtiyaçları yok çocuğuma annem bakıyor bezinden üstüne başına kadar alıyorlar çocuğumun geçen hafta doğum günüydü annemler kaynanamın yanında altın takıp hediye verdiler kaynana ağzını bile açmadı ama yinede benim ailem kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?