Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

İnan canım benim hiç arkadaşım yok gidersem bir yere annem ve kız kardeşimle onuda konuşmamamıza rağmen arayıp haber verdim gidiyoruz diye ben 9 da nasıl eve gelirmişim

ailen bari varmış yakınında. Benim bu şehirde hiçbir akrabam yok. 7 yıldır buradayım tek bir komşu yok arkadaş yok sadece bunlar var hayatımda yabani biri oldum cıktım bunlar yüzünden!

Allahım sabır versin sanada eşinede akıl fikir tabiii..

Valla konuştukça aklıma geliyor. Aklıma geldikçede gözlerim doluyor. Çocuk zaten ilk bebeğim memey tutmaya çalışıyor tutamıyordu ilk zamanlar. Her emzirmeye başlamamda tuttu dimi tuttumu yok tutmadı boş boş çekiyor tövbe tövbe. Ya nasıl fikirsiz insanlar bunlar nerden düştüm aralarınanefret ediyorum hepsinden yıllarca beklediğim bebeğimin sevincini bile yaşatmadılar bana. Allahım öyle dertler versinki beni unutsunlar benimle uğraşmak akıllarına dahi gelmesin daha ne diyeyimki...

ayy inanmıyorum yaaa ama ben bir defasında şakayla karışık demiştimki ben bu çocuğun annesiyim bakıcısımıyım herkesten iyi ben bakarım demiştim

aynen ayne aynen....

canım bizde hep kaynana yüzünden malesef gelip gittiğinde boşanma aşamasına geliyoruz

kız ne boşanacaksınız istediği o zaten muradına mı ersin

seninki gelmişde emdirmişin deseydin
benimkide senin yüzünden kesildi
aaaayyyyy kaynananı bi kaşık suda boğasım geldi heeee

ya diyorum kendi emmedi işyerimde pompa ile sağıyordum yavrum sütümü alsın istememki yok anlamıyorki . vallaha ben bir şey demiyorum Allah görüyor

arkadaşım ben eşime yansıtmadığım için problem yaşıyoruz annesi benle ilgili yalan yanlış konuşuyor bende eşimin moreli bozulmasın diye anlatmıyorum ama hata ediyormuşum

ya diyorum kendi emmedi işyerimde pompa ile sağıyordum yavrum sütümü alsın istememki yok anlamıyorki . vallaha ben bir şey demiyorum Allah görüyor

bende pompa ile sağardım emmiyorsa bile kaşıkla veririm bir damla bir damla derdim göğüslerimin ucu yara olurdu ama onlara sorsan beceripte emziremedim yavrumu

Çok şükürki ailem yakınımda ama onu bile kaynana sanıyorki annemler bizden çıkmıyor bizde yiyip içiyorlar ama inanın ailem yakın olmama rağmen sayılı gelir sizin borcunuz var gelin bizde yiyin için derler

Kendileri kabile gibi gelip doluşup yiyip içip yemediklerinide toplayıp giderle ama o zaman hiç lafı edilmez. terbiyesiz insanlar.

vallami ne aldın

eşimin annesinede babaannesinede ayakkabı aldım babaanne çok memnun oldu beğendi
kaynanam başka rengi yokmuydu dedi ne derse desin kocamla aram iyi ya çatlasın patlasın

bende kutladım hediyemi aldım
anneannsene aldım
teyzesine aldım
ama kötü gelin suratsız gelin yine benim

kurban olsunlar bizim gibi gelinlere

ne hikmetse gercekten oylleee annemere bakıyorum o kadar sayılı geliyorlarki bir elin parmagı etmez gelirken bide yanındayemeginide getiriyo ote tarafsa hep ballı anasını satim zart kapı zurt catı

Kendileri kabile gibi gelip doluşup yiyip içip yemediklerinide toplayıp giderle ama o zaman hiç lafı edilmez. terbiyesiz insanlar.

bizimkiside bize geldikleri zaman kayınbabam meyve felan getirir kaynanamda giderken bunlar size çok der yarısını alıp götürür

bende kutladım Hediyede aldım Önce masraf yaptığım için kızdı Sonra öptü beni gözleri doldu İyi günündeydi

ha maşallah

çok şükür ailemin durumu iyi benim parama ihtiyaçları yok çocuğuma annem bakıyor bezinden üstüne başına kadar alıyorlar çocuğumun geçen hafta doğum günüydü annemler kaynanamın yanında altın takıp hediye verdiler kaynana ağzını bile açmadı ama yinede benim ailem kötü

çatlamıştır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…