benim kayınvalidem kendi kaynanasıyla oturuyor 35 senedir ama büyük büyük babaannemiz çok iyidir çok severim onu
anneler günü için ikisinede polaristen ayakkabı aldık büyük babaannemiz çok sevindi ağladı ömrümü uzattınız dedi
kaynanatörde bu aykkabının siyahı varmıydı dedi bende vardı ver değiştirelim içine sinsin dedim.
kayınbabam ne gereği var gelinin kahverengisini beğenmiş almış sende onu kullanacaksın dedi
saol tatlım teşekkür ederim nasılsın bakem
günaydın canım
kızlar bu arada anneler gününde neler yaptınız yaw kaynanasına hediye alan almayan
kutlayan kutlamayan ee anlatın azcık
kızlar nasıl bi hafta sonu geçirdim anlatamam güzel mi kötü mü bilemedim. tek bildiğim psikiyatriden randevu aldım.
eşimle barıştım hafta sonu anneler günü için bana çok istediğim bişey vardı onu almış. sen dünyanının en güzel annesi olacaksın dedi ve verdi. çok güzeldi. çok sevindim.
kv ile eşim birbirine girdi eşim bişey dedi biraz sert çıktı kv ye anaaaaaa bi duydum hemen başladı ağlamaya. hiç çıkmadım yanlarına ohhhhh ii oldu tabi sonra olan yine bana oldu lafı duydum. eşim falan beraber oturuyoruz biyerden konu açıldı. kv tuttu dediki valla ben evimden memnunum evimi çok seviyorum. bunlarda ne yaparsa yapsın kendileri bilir. (bunlar biz oluyoruz) kendimi kovulmuş gibi hissettim.
ve gün geçtikçe daha da kötü olmaya başladım...
üzülme canım bizde çok memnunuz deyip ağzının payını verseydindona kalırdı
efsun canım senin bebek çalışmaları ne alemde bat ne zamandı kırmızılar geldimi yaa bu ara kafam karışık kusura bakma
takip edemedim :26::26:
tabiki ağzım bağlandı yine. şimdi olsa derdim şakayla karışık kovulduk kocacım görüyomusun die. ama kafam basmıyo o an şok oluyorum. çok üzgünüm. bunaldım çok artık kalbim sıkışıyo ellerim falan titriyo sağlığımdan olacağım.
günaydın canım öncelikle anneler günün kutlu olsun tatlım...
aynı ben
benimkilerde yaşlı sürekli ölme planları yapıyorlar
aynı seninki gibi dert yanıyolar (hem kayın validem hem annesi)
bende huzur istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
bat bugün canım gelecekler gibi duruyo yanma var yine vajinamda
gerçi bu ara moralim çok bozuktu 1 2 gün geç adet olurum diye düşünüyorum
psikolojik olarak yani geç olurum diyorum
senin niye kafan karışık tatlım nen var kuzummmm
canım sıkma kendini o kadar ben artık diyorumki kafasında bir problemi var o yüzden ağzından çıkanı kulağı duymuyor hasta sanırım diyip umursamıyorum darısı başlarınıza
saol canım seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun..
Benimki yaşlı değil kayınpederimi çok severim kayınvalidemide severim aslında ama bazen öyle bunaltıyoki bi hafta kendime gelemiyorumİyi olduğu zaman melek gibi ama bunalıma bi girsin bittim ben zaten sürekli giriyo Bir de çok sabiit fikirli bir şeye inandıysa tamam ne dersen de inanmaz yani en basit olayda bile böyle.. Geçen gün mutfaktayım çocuğu eşime verdim bak iki dakika diye. O da yere bırakmış elindeki makinayı açmış ,açınca bebek korktu sesinden ağlamaya başladı. Hemen kayınvalidem koştu ne oldu düştü mü diye sordu. Yok anne dedim makinanın sesinden korktu ondan ağlıyo.'Dimi oğlana verdn çocuğu oda uyuyakaldı çocukta oynarken düştü ondan ağlıyo' dedi. 1Yok anne düşmedi düşse neden söylemeyeyeim!( sanki ben çocuğun bakıcısıyım annesi o )Sonra eşime sordu nasıl düştü çocuk ne oldu diye o da dedi ki anne sesten ağladı.. Neyse bi kaç saat geçti kayınpederim dediki neydi o sesler kaynanam demesin mi ' çocuğu bırakmışlar düşmüş ' sonrada bana dönüp ' sen oğlumun uyuyacağını tahmin edemedin mi yorgun çocuk niye ona emanet ediyosun ' diye Çocuk düşmedi diye balkona çıkıp bağırasım geldi valla
Benimki yaşlı değil kayınpederimi çok severim kayınvalidemide severim aslında ama bazen öyle bunaltıyoki bi hafta kendime gelemiyorumİyi olduğu zaman melek gibi ama bunalıma bi girsin bittim ben zaten sürekli giriyo Bir de çok sabiit fikirli bir şeye inandıysa tamam ne dersen de inanmaz yani en basit olayda bile böyle.. Geçen gün mutfaktayım çocuğu eşime verdim bak iki dakika diye. O da yere bırakmış elindeki makinayı açmış ,açınca bebek korktu sesinden ağlamaya başladı. Hemen kayınvalidem koştu ne oldu düştü mü diye sordu. Yok anne dedim makinanın sesinden korktu ondan ağlıyo.'Dimi oğlana verdn çocuğu oda uyuyakaldı çocukta oynarken düştü ondan ağlıyo' dedi. 1Yok anne düşmedi düşse neden söylemeyeyeim!( sanki ben çocuğun bakıcısıyım annesi o )Sonra eşime sordu nasıl düştü çocuk ne oldu diye o da dedi ki anne sesten ağladı.. Neyse bi kaç saat geçti kayınpederim dediki neydi o sesler kaynanam demesin mi ' çocuğu bırakmışlar düşmüş ' sonrada bana dönüp ' sen oğlumun uyuyacağını tahmin edemedin mi yorgun çocuk niye ona emanet ediyosun ' diye Çocuk düşmedi diye balkona çıkıp bağırasım geldi valla
kız inşallah gelmez kırmızıların akıllım zaten gebeliğin ilk belirtileride adet olacakmışsın gibi olması aynı belirtilerin gelmesi
bu aralar çok yoğundum koşturmaktan kafam dolu yoksa bir sıkıntı yok çok şükür
amin ama hergün dip dibe nereye kadar takmayacaksın. ve sıkıntılarıma çözüm olacak bişey de yok.
şuna bak evim diyebileceğim biryer bile yok. annem yok babam yok kardeşlerim yok evim yok koca şehirde kalakaldım öle...
benimkide öle sabit fikirli
eeee eşin anne düşmedi diye ısrar etmiyor mu yaaaaa
kızdım çok kocana şimdi
şuna bak evim diyebileceğim biryer bile yok. annem yok babam yok kardeşlerim yok evim yok koca şehirde kalakaldım öle...
İsterse o anın videosu olsun izletelim, Bebek yine düşmüş eşim yine uyumuştur ,kayınvalidem öyle inandıysa öyledir eşimde dese farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?