Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Ah ahh sen ne diyorsun canım ya :) Memlekete her gidişimde ailem kışlık erzağımı turşumu salçasımı detrajnımdan şampuanıma çoraplarıma kadar doldurular arabaya Allah razı olsun. Eşimin ailesi bunu keşfettiğinden beridir ben memleketten her dönüşümde hemen bir keşfe gelirler şu neymiş bu neymiş aa bu bende yok alıyım ben bunu şunu paylaşalım siz iki kişisiniz falan filan inan abartmıyorum eksik bile anlatıyorum gerisini sen hesap et :)

yuh artık terbiye yoksunu kan emici süllükkk bu ne ya marketten dönecemde posetlerimi kaıstıp paylascaklar ayyy kusura bakmayın kızlar gülme krizine girdim

eşinizi hep dolduruyor mu ne yapıyor kayınvalide heralde oyle yoksaduruduk yerde ne diye huzursuzluk olsun daaa gelip gelip karıstırıyor beseblli işallah bi gün gelir hiç yapamaz bidaaa

canım kısaca şöyle anlatayım eltim kaynanamın kardeşinin kızı ben yabancıyım onun tabiriyle elim ne yaparsam yapayım beğenmez ki ailemde ve eşimin ailesinde pastam böreğim yemeğim ve titizliğim meşhurdur yıkadığım çamaşırdan yaptığım yemekten temizliğimden herşeyime laf söyler pişirdiğimi yemez eşim gelene kadar bana laf sokar eşim gelmesine yakın battaniyenin altına girip hasta olur sürekli eltimle kıyaslanırım ki benim haftalık yaptığım temizliğimi eltim senelik büyük temizlik yapar eşim bekarlığında abisinin yanında kalmış çamaşır kurtlanıyordu yengem öyle yıkıyordu der eşim ben birtane mendil bırakmam ama yinede beğenmez kaynanam yinede beğenmez

tek kelime tek teşhisssss tabikii KISKANILIYORSUNNNN ! baska ne denirkii kocanız iyyiyse size sallayın ne yaprsayapsın uyuzlarrrr

:18::18::18: ayyy ne pasaklıymış ayolllll

burası da iyyimiş bende akılırım buaya bidakine şimdi az temislikyapayım bi kalkamadım su pc basından :18:

tek kelime tek teşhisssss tabikii KISKANILIYORSUNNNN ! baska ne denirkii kocanız iyyiyse size sallayın ne yaprsayapsın uyuzlarrrr

Evet ailemde öyle söylüyor bizim ailemizde hiç tartışma olmaz ne annem babam ne kardeşlerim sakin uyumlu bir aileyizdir ama eşimin ailesi tam cadı kazanı

arkadaslar bende yenı üyeyim 1,5 senedir evliyim ve evlendiğimden beri kaynanamla yaşıyorum kayınpederim eşim küçükken ölmüş sonra hep eşimle annesi yaşamışlar 6 kardeşler 4 erkek en küçük benim eşim ve biz yaşıyoruz ben hem titizim hemde evimde rahat olmayı severim ama kaynanam yaşlı ve binim elime bakıyor herşeyi kısaca anlatmam gerekirse biz evlendik ve bir hafta eşimle yalnız kalabildik evde kaynanam o kadar çocuğu olmasına rağmen bir hafta sonra eve geldi zaten o günden sonra evlilikle ilgili hayallerim yıkıldı dediğim gibi titizm ve kaynanam değil o yetmezmiş gibi her hafta sonu bize sormadan eşimin kardeşleri eve geliolar ben evde yokken geliolar eve geldiğimde ev hep pis oluyo ilk 6 ay hiç sesimi çıkartmadım ama hep eşimle saçma şeylerden dolayı kavgalar ediyoduk 8 aydan sonra artık ben belli etmeye başladım istemediğime dair ama eşim annesine çok düşkün olduğu içinde annenenle olmuyo diyemedim burada mecbur kısa yazıyorum aralrda hep laf sokmalar oluyodu hem eşimin kardeşleri kaynanamdan bende artık kendımı belli ettim onlar nasıl laf arasın laf sokuyosa bende konusmaların içinde bazı şeyleri kabullenmediğimi yapmak zorunda olmadığımı duyurmaya başladım bisene olmuştu ve artık eşime hep ağlıyodum bu evden taşınmak istiyorum diye ama biz taşınınca annesinin yanına kimse gelmiceği için eşim kabul etmedi ve bende hep evden kaçmaya çalıyodum kendi evim olarak hiç biir zaman benimseyemedim ama cok gitcek yerimde yok ben güngörendeyim ailem ümraniyede istediğin an gidemiyosun bu seferde taşınma kavgaları başladı ailesi benım tasınmak ıstedıgımı ogrendı ama kimse siz tasının biz annemle oturuz demedı öyle kaldı daha sonra ben işe girdim 5 aydır calısıyorum kaynanama 2 ay önce böbrek kanseri teşşhisi koydular ne kadar yaşayacağı belli değil allah da şifa versin ama ben o evden taşınmak istiyorum kaynanamın hastalıgı cıktıgında heran ölür diye bize göndermediler 2 aydır evde yalnızız ve ben mutluyum ama şimdi olayın tazeliği bitti kardeşleri yine annlerini gönderiyorlar ben haftaiçi çalışıyorm haftasonu genelde aileme gidiyorum aynı döngü yine başlıcak ve ben evde yokken bu seferde annem hasta bahanesiyle sürekli gelip gitcekler ilk baslarda sesimi çıkartmak istemiyodum kira vermeyiz diye ama çalışıyorum rahatça çıkabilirim ama bi taraftan atık çocuk düşünmeye başladım bunları düşündükçe çok moralim bozuluyor haftaya kaynanam gelicekmiş beni neler beklediğini düşündükçe o eve gitmek istemiyorum bugün eşimi hiç aramadım çünkü tepkim ona beni o evde yaşamaya mecbur bırakmasına tahammül edemiyorum kaç defa kavgalarımızda boşanma eşiğine geldik ama birbirimiz seviyoruz şuan aklıma gelmeyen ailesinin yaptığı çok olaylar oldu ama yazmakalada bitmez bana yardımcı olun arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşın................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…