aaaaaannnaaağğğğğğğ nanamıorum bide evden toplayıpmıı gidiolarya ben bu kaynanalar ve oğlan aşlesi hakkında gğün gecmiyorki daha neler dı-uyacagım cok enteresan yaaa evden deterjan cıkılaması falanasıl yavrum eksiğiniz varmı deyip onların yıgması gerek
Ah ahh sen ne diyorsun canım ya :) Memlekete her gidişimde ailem kışlık erzağımı turşumu salçasımı detrajnımdan şampuanıma çoraplarıma kadar doldurular arabaya Allah razı olsun. Eşimin ailesi bunu keşfettiğinden beridir ben memleketten her dönüşümde hemen bir keşfe gelirler şu neymiş bu neymiş aa bu bende yok alıyım ben bunu şunu paylaşalım siz iki kişisiniz falan filan inan abartmıyorum eksik bile anlatıyorum gerisini sen hesap et :)
eşinizi hep dolduruyor mu ne yapıyor kayınvalide heralde oyle yoksaduruduk yerde ne diye huzursuzluk olsun daaa gelip gelip karıstırıyor beseblli işallah bi gün gelir hiç yapamaz bidaaa
yuh artık terbiye yoksunu kan emici süllükkkbu ne ya marketten dönecemde posetlerimi kaıstıp paylascaklar ayyy kusura bakmayın kızlar gülme krizine girdim
yok eşim arabayla bırakıyor bide demezlermi oğlum yükümüz çok sen bizi götür. eşim diyor anne gelirken nasıl geldin bide pişkin pişkin oğlum bikaç eksik vardı bizim sizde varmış onları aldım der gıcık yaaaa
ayyy senin kaynanayla benim kaynana bir galiba getirir getirir giderkende eşşek yüküylen geri götürür sağ olsun:))
canım kısaca şöyle anlatayım eltim kaynanamın kardeşinin kızı ben yabancıyım onun tabiriyle elim ne yaparsam yapayım beğenmez ki ailemde ve eşimin ailesinde pastam böreğim yemeğim ve titizliğim meşhurdur yıkadığım çamaşırdan yaptığım yemekten temizliğimden herşeyime laf söyler pişirdiğimi yemez eşim gelene kadar bana laf sokar eşim gelmesine yakın battaniyenin altına girip hasta olur sürekli eltimle kıyaslanırım ki benim haftalık yaptığım temizliğimi eltim senelik büyük temizlik yapar eşim bekarlığında abisinin yanında kalmış çamaşır kurtlanıyordu yengem öyle yıkıyordu der eşim ben birtane mendil bırakmam ama yinede beğenmez kaynanam yinede beğenmez
canım kısaca şöyle anlatayım eltim kaynanamın kardeşinin kızı ben yabancıyım onun tabiriyle elim ne yaparsam yapayım beğenmez ki ailemde ve eşimin ailesinde pastam böreğim yemeğim ve titizliğim meşhurdur yıkadığım çamaşırdan yaptığım yemekten temizliğimden herşeyime laf söyler pişirdiğimi yemez eşim gelene kadar bana laf sokar eşim gelmesine yakın battaniyenin altına girip hasta olur sürekli eltimle kıyaslanırım ki benim haftalık yaptığım temizliğimi eltim senelik büyük temizlik yapar eşim bekarlığında abisinin yanında kalmış çamaşır kurtlanıyordu yengem öyle yıkıyordu der eşim ben birtane mendil bırakmam ama yinede beğenmez kaynanam yinede beğenmez
ayyy senin kaynanayla benim kaynana bir galiba getirir getirir giderkende eşşek yüküylen geri götürür sağ olsun:))
kızlar bu enim alıntım değil nabıo bu siteee bu aska arkadasın alıntısı ben buna yaptım yorum benim die cıkmısss ahahahhaa Eki Görüntüle 415430
neclasu yu gören duyan varmı oda kayıp
gülme kızz bunlar gerçek olaylar
evet oda yok bi iki gündür
bende sana kızdım şimdi sevoş geçmişe bakmadın mı?
çok doluyor bakılmıyor yaaaa
yok kız tek tek okurum ben
tek kelime tek teşhisssss tabikii KISKANILIYORSUNNNN ! baska ne denirkii kocanız iyyiyse size sallayın ne yaprsayapsın uyuzlarrrr
:18::18::18: ayyy ne pasaklıymış ayolllll
en büyük başkan bizim başkaaannnn
bende çok doluyum bugün
hem evden hemde kendi ailemden sıkıntı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?