Bir oradasın bir burada
Ne yapayım canım sıkılıyorrhee kız heryere yetişirim ben ama sende benden geri kalmazsın haaaa
Ne yapayım canım sıkılıyorr
Yapacak bir şey yokk
En iyisi kalkayımda birazda tv seyredeyim
canım işten geldim yeni gördüm dediğin gibi kaynanamın hastalığıda elimi kolumu bağladı eşimede bişey diyemiyorum kendimi onun yerine koyduğumda hak veriyorum ama benimde sabrım var ben daha 22 yaşındayım daha dolu dolu evliliğimi yaşamayı hayal ediyodum ama olmadı pekde olmuyo napcam bilmiyorum...
arkadaslar bende yenı üyeyim 1,5 senedir evliyim ve evlendiğimden beri kaynanamla yaşıyorum kayınpederim eşim küçükken ölmüş sonra hep eşimle annesi yaşamışlar 6 kardeşler 4 erkek en küçük benim eşim ve biz yaşıyoruz ben hem titizim hemde evimde rahat olmayı severim ama kaynanam yaşlı ve binim elime bakıyor herşeyi kısaca anlatmam gerekirse biz evlendik ve bir hafta eşimle yalnız kalabildik evde kaynanam o kadar çocuğu olmasına rağmen bir hafta sonra eve geldi zaten o günden sonra evlilikle ilgili hayallerim yıkıldı dediğim gibi titizm ve kaynanam değil o yetmezmiş gibi her hafta sonu bize sormadan eşimin kardeşleri eve geliolar ben evde yokken geliolar eve geldiğimde ev hep pis oluyo ilk 6 ay hiç sesimi çıkartmadım ama hep eşimle saçma şeylerden dolayı kavgalar ediyoduk 8 aydan sonra artık ben belli etmeye başladım istemediğime dair ama eşim annesine çok düşkün olduğu içinde annenenle olmuyo diyemedim burada mecbur kısa yazıyorum aralrda hep laf sokmalar oluyodu hem eşimin kardeşleri kaynanamdan bende artık kendımı belli ettim onlar nasıl laf arasın laf sokuyosa bende konusmaların içinde bazı şeyleri kabullenmediğimi yapmak zorunda olmadığımı duyurmaya başladım bisene olmuştu ve artık eşime hep ağlıyodum bu evden taşınmak istiyorum diye ama biz taşınınca annesinin yanına kimse gelmiceği için eşim kabul etmedi ve bende hep evden kaçmaya çalıyodum kendi evim olarak hiç biir zaman benimseyemedim ama cok gitcek yerimde yok ben güngörendeyim ailem ümraniyede istediğin an gidemiyosun bu seferde taşınma kavgaları başladı ailesi benım tasınmak ıstedıgımı ogrendı ama kimse siz tasının biz annemle oturuz demedı öyle kaldı daha sonra ben işe girdim 5 aydır calısıyorum kaynanama 2 ay önce böbrek kanseri teşşhisi koydular ne kadar yaşayacağı belli değil allah da şifa versin ama ben o evden taşınmak istiyorum kaynanamın hastalıgı cıktıgında heran ölür diye bize göndermediler 2 aydır evde yalnızız ve ben mutluyum ama şimdi olayın tazeliği bitti kardeşleri yine annlerini gönderiyorlar ben haftaiçi çalışıyorm haftasonu genelde aileme gidiyorum aynı döngü yine başlıcak ve ben evde yokken bu seferde annem hasta bahanesiyle sürekli gelip gitcekler ilk baslarda sesimi çıkartmak istemiyodum kira vermeyiz diye ama çalışıyorum rahatça çıkabilirim ama bi taraftan atık çocuk düşünmeye başladım bunları düşündükçe çok moralim bozuluyor haftaya kaynanam gelicekmiş beni neler beklediğini düşündükçe o eve gitmek istemiyorum bugün eşimi hiç aramadım çünkü tepkim ona beni o evde yaşamaya mecbur bırakmasına tahammül edemiyorum kaç defa kavgalarımızda boşanma eşiğine geldik ama birbirimiz seviyoruz şuan aklıma gelmeyen ailesinin yaptığı çok olaylar oldu ama yazmakalada bitmez bana yardımcı olun arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşın................
neclasu yu gören duyan varmı oda kayıp
düğünümüz vardı onun için köye gitmiştim cumartesi ama burnumuzdan geldi.dedem düğünde kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi.sapasağlam adam.hastaneye ölü götürdüler ama Allah a şükür kalbini çalıştırdı dr lar 35 dk sonra.ama yoğun bakımda ölecee yatıyo.makinelere bağlı kendinde değil.evim hastaneye çok yakın oraya gidip geliorm onun için giremedim.bn dedemin ekmeğini çok yedim çok kötüyüz hepimiz dualarınıza ihtiyacım var.şimdilik hoşçakalın...
18 eylülden haberi olan yokmu :26::26::26:
kayınvalidesinin anneler gnünü hiç kutlayan varmıı kıslar
düğünümüz vardı onun için köye gitmiştim cumartesi ama burnumuzdan geldi.dedem düğünde kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi.sapasağlam adam.hastaneye ölü götürdüler ama Allah a şükür kalbini çalıştırdı dr lar 35 dk sonra.ama yoğun bakımda ölecee yatıyo.makinelere bağlı kendinde değil.evim hastaneye çok yakın oraya gidip geliorm onun için giremedim.bn dedemin ekmeğini çok yedim çok kötüyüz hepimiz dualarınıza ihtiyacım var.şimdilik hoşçakalın...
kızlar nasıl bi hafta sonu geçirdim anlatamam güzel mi kötü mü bilemedim. tek bildiğim psikiyatriden randevu aldım.
eşimle barıştım hafta sonu anneler günü için bana çok istediğim bişey vardı onu almış. sen dünyanının en güzel annesi olacaksın dedi ve verdi. çok güzeldi. çok sevindim.
kv ile eşim birbirine girdi eşim bişey dedi biraz sert çıktı kv ye anaaaaaa bi duydum hemen başladı ağlamaya. hiç çıkmadım yanlarına ohhhhh ii oldu tabi sonra olan yine bana oldu lafı duydum. eşim falan beraber oturuyoruz biyerden konu açıldı. kv tuttu dediki valla ben evimden memnunum evimi çok seviyorum. bunlarda ne yaparsa yapsın kendileri bilir. (bunlar biz oluyoruz) kendimi kovulmuş gibi hissettim.
ve gün geçtikçe daha da kötü olmaya başladım...
ben ben ben hem kendi annemin hem kaynanamın hemde kaynanamın annesinin anneler gününü kutladım hepsinede hediye aldım en buyugu kaynanaya buyuk tencere seti:) iyi günlerde kullansın :)kayınvalidesinin anneler gnünü hiç kutlayan varmıı kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?