Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

esraa90

canım burda herkes hemen hemen aynı konuda dertli
çok ama çoook haklısın sana neler yazmak isterdim
ama kaynananın hastalığı elimi ayağımı bağladı resmen
belki heran ölebilir Allahtan sabır dile sana kalbi kırık gitmesin
duasını al canım unutma bu günler geçecek rabbim ona gösterdiğin
sabrın saygının hatrına bebeğinide tez zamanda gönderir
3 günlük dünyada kalp kırmaya değmez tatlım işin çok zor ama
sabır sabır sabır sonunda selamete çıkan sen olacaksın inan bana

canım işten geldim yeni gördüm dediğin gibi kaynanamın hastalığıda elimi kolumu bağladı eşimede bişey diyemiyorum kendimi onun yerine koyduğumda hak veriyorum ama benimde sabrım var ben daha 22 yaşındayım daha dolu dolu evliliğimi yaşamayı hayal ediyodum ama olmadı pekde olmuyo napcam bilmiyorum...

canım çok haklısın sayfaları oku neler neler var ama sabret
sabırlı ol yarın birgün kaynanan göçtüğünde kocan sana dua etsin
Annem öldü kurtuldun meydan sana kalsın demesin anladın dimi
sabret sabrın sonu selamet canım hepimiz öyle süreçlerden geçtik ve geçmeyede
devam eden arkadaşlar var kendi adıma selamete çıktım sayılır darısı sabreden arkadaşlarımın başına

canm öncelikle durumun için çok üzüldm ve seni çok haklı göryorum.. ama keşke ewlilik için acele etmeseydn yaş açısından diorum :s we keşke baştan kayınvalde ile oturmayı hiç kabul etmeseydn. ya eşinin annesne tek bakablcek szmsnz başka kmse kabul etmyormu ya, ya haastayken ayrı ewe çıkma olanağın olmaz sanıyorum ama eğerki hastalığını atlatrsa hiç durma kendne bu ezyeti ypma, ama okuyuncada yazdklarını bilemyorum zor bi durum Allah yardmcn olsun

bi ara yazayım dedim o kadar uzun ki,anlatıp onların günahlarını asla boynuma almak istemem,çünkü cehennemde baş köşede yerim olur...sadece ve sadece ALLAHA HAVALE EDİYORUM seni.hiçbir hakkımı,üzüntümü,gözyaşımı helal etmiyorum sana ve kocana...dilerim ölümünüz yaşantınıza layık olur.4 gelinin 3 oğlunda konuşmuyosa evinize girmiyolarsa oturun düşünün...boşuna yaşamış zavallılarsınız,oksijen israfınız!!!!!bu duyguyu yakıştıramasamda kendime nefret ediyorum sizden....iyiki kocam size gram benzememiş...Rabbim sizi yuvamdan uzak etsin inşallah!!!!!!!!!!!!

neclasu yu gören duyan varmı oda kayıp

düğünümüz vardı onun için köye gitmiştim cumartesi ama burnumuzdan geldi.dedem düğünde kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi.sapasağlam adam.hastaneye ölü götürdüler ama Allah a şükür kalbini çalıştırdı dr lar 35 dk sonra.ama yoğun bakımda ölecee yatıyo.makinelere bağlı kendinde değil.evim hastaneye çok yakın oraya gidip geliorm onun için giremedim.bn dedemin ekmeğini çok yedim çok kötüyüz hepimiz dualarınıza ihtiyacım var.şimdilik hoşçakalın...

Çok geçmiş olsun Allah şifa verir inşallah..

18 eylülden haberi olan yokmu :26::26::26:

dünden beri anneciğim bizdeydi,giremedim ben de..bugün gitti annem,akşam da misafirim vardı.şimdi şöyle bi geçmişi okudum,baya bişey kaçırmışım.ama atlamadım hiçbişeyy,okudum da okudum
annemi gönderdikten sonra birazcık duygusala bağladım kii,misafir geleceğini öğrendiğimdee normale döndüm..gurbette gelin olmaz zor şey yaaa....
ve bana ilk kez misafir geldi,apartmandaki 2 aile komşu..orta yaşlı iki çift..eşimle birlikte güzelce ağırlamaya çalıştık,ilk misafiri de atlattık böylecee..güzeldi,iki insan yüzü gördük fena mı?yoksa yabani olcam çıkcam yakındaa

çok geçmiş olsun neclasu..Allah acil şifalar versin dedeciğine..

oooohh hazır kimsecikler yokken güzelce geçmişi okuduum,bişey kaçırmadıım,iki kelam da ben ettim ve çıkıyoruuumm..şimdiden de hepinize iyi geceler diliyorum..sorunlarınızdan bir nebze de olsa uzaklaşabildiğiniz bi gece geçiriyo olun inşallah..yarın güzel bir gün olsun....

aman deyim canım negüzel bak eşinle aranda düzelmiş aklını başına al bundan sonra sende politik ol öle ikidebir eşine dert yanma hatta hiç dert yanma. eşinn yanında kv ne çok iyi davran. eşin yokken üstüne düşme. kv deni sevdiğini ima et eşine hep ama o beni sevmiyo falan gibi. bidaha azınızın tadı bozulmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…