Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Allah dedene acil şifalar versin canım

Son düzenleme:

Ne kadar çok para muhabbetine girmişsiniz..14 ayar yok 24 ayar ,10 bilezik yok 5 bilezik..Kusura bakmayın ama okurken yüzüm buruştu..Daha ilk seferde kp 10 bilezik alamam dediğinde bence hiç ses çıkarmamanız gerekirdi ki bence istekte bulunmak bile abes,insanlar ne isterse onu takarlar..Resmen pazarlık yapmışsınız çok çirkin..Ayrıca 40 yaşına gelmiş koca bulmuş lafınıza hiç katılmıyorum..Artık insanlar eskisi gibi 18-19 yaşında evlenmiyor..Eğitimlerini tamamlayıp üniversiteyi bitirip ,bir müddet çalışıp ( kendi ayakları üzerinde durmak ve kimseye ihtiyaç duymamak ve kimseden birşey istememek için )birikim yapıp ondan sonra evleniyorlar..Akrabalara altın takmayın para takın cümlesini nasıl kurdunuz,yani utanmadınız mı insanlardan istekte bulunurken..Ben gerçekten çok şaşkınım,bakalım daha neler göreceğiz....

ayyyy canım ya çok ama çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah elden ayağa düşürmesin..

ne güzel yaaa bende gurbetteyim olmaz olsun 6 sene oldu evleneli hala annem gelsin gitsin ağlarım eşim daha alışamadınmı çocuk gibi ağlıyorsun diyor
iyi olmuş komşunun iyisi iyi olur kötüsüde bela olur iyi komşularla karşılaştırsın allahım.

Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin

oğlum 8 aylık ve o doğduktan sonra dahada kötü olduk diyebilirim eşimin ailesiyle aramızda ciddi bir kültür farkı var ve napsamda değiştirebilmem mümkün olmuyor şu an doğum iznimdeyim haftada 1 biz gidiyoruz en az 1 kezde k.v gelir evime genede sürekli neden çocuğu alıp gelmiyosun bize diye sitem eder durur artık öyle bir noktaya geldik ki bıkkınlık usanç var üzeimde ve yüzlerini görmek dahi istemiyorum hani görmesem de özlesem merak etsem diye bir nefes almam mümkün olmuyor ve bu durum canımı çok sıkıyor artık onlara sorsanızda torun baldan tatlı çok özlüyor bense onlar böyle yaptıkça daha uzaklaşıyorum zaten sürekli kızdığımı bile bile şapur şupur öpmeler çocuğu kucağından indirmemeler deli ediyor beni ve ne dersem deyim çocukla ilgili beni dinlemiyorlar da haliyle onlara güvenimde 0 ama nasıl çözücem bu sorunu bilmiyorum zamanında kendi çocuklarına bakamadığından mıdır nedir annem diye seviyor çocuğu sanki annesi gibi görüyor kendini bense oğlumu "annesinden" ayırmaya,uzak tutmaya çalışan kötü gelinim!bazen öyle bunalıyorumki çıkıp gidesim geliyor artık (

valla işin çoook ama çoook zormuş canım Allah yardımcın olsun

İyice kafam karışık. Hafta sonu doktora gittim. Çikolata kistlerim vardı. 3-4 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Kontrol için gittim. Kistlerde küçülme var. Ancak doktor bir garip konuştu. Yaşıma ve rahim durumuma göre çocuk istemimi ertelememem gerekiyormuş. Çikolata kistinden dolayı yumurtalıklarda yapışıklık olabilirmiş. Buda normal yollarla çocuk yapmaya engel oluyormuş. "Muhtemelen bu konuda tedavi görmen gerekecek" dedi Çok uzatmadan hamile kalmaya çalış, 6 ay hamile kalamazsan seni tüp bebek merkezine yönlendirebilirim dedi iyice salak oldum.

Tabi bu durumu eşimle paylaşmadım. Çünkü hafta sonu ondan ayrılmak istediğimi ciddi bir şekilde tekrar dile getirdim. Yaklaşık 3 haftadır zaten evin içinde ruh gibiyim. Mutsuzum, böyle yaşamak istemediğimi bu ilişkiden ümidim olmadığını, artık ona güvenmediğimi söyledim. Ama ayrılığı kabul etmiyor. Halaaaa daha bana sabret, bana destek ol diyor. Çok sıkıldım.

evet canım öle oldu. ama nedenleri var tabiki. çnkü ben gelin olarak kendi gelinliğimi kendim aldım. kına kıyafetim hatta düğünde kuaför paramı bile kendim verdim. eşyalarımı eşimle beraber aldık. evi kendi paramla tutup depozitoyuda ben ödedim. bize düğündeki takı dışında 5 kuruşluk bir faydası olmadı ve buna karşılık düğün sonunda heryerde ben onlara düğün yaptım ev kurdum diye anlatıp durdu. hee nedenmi altın adeet söyleyerek istedim çünkü biz evlenmeden oğlunu çağırıp senin düğününü ben yapıcam şöle olucak böle olucak diyip durmuş. değil mobilya almaya gelmek mobilya ve beyaz eşya alınacak yere emekliliği olan biri kefil olması gerekiyodu. eşim söylediğinde ben olamam kızın babası olsun kefil demiş. ben bunu babama nasıl derim. tabiki diyemedim ve eşimin annesinin eşi kefil oldu bize arabasını mağzaya teminat göstererek. allah razı olsun adam bize ondan çok babalık yaptı. sonuçta annesinin oğlu için yaptığı çeyiz o adamcağızın parasıyla alınmış oldu.

zaten yazmıştımda 10 bilezik alamam dediğinde hiç almasın dedğimizdede sorun oldu :))

adam okdar para harcamaktan korkan bir adamki 3 çocuğu var sadece eşim bu şekilde düğünle evlendi oda bizim çabalarımızla. ve bunu kendi çabasıymış gibi ortalıkta anlatması çıldırtıyo beni. kendi kızını bile evlendirirken para gidecek diye kaçıp evlenmesine neden oldu ve hemen düğün sonrası konuşmaya başladı kızıyla. takı işinde babasını tanıdıkları için sağolsun en çok yanımda olan kaynım ve görümcem oldu.

bu arada yanlış yazmışım 1 harf ondan yanlış anlaşılmış düğünde bilezik takmayın para takın onların altını var ben aldım diyen kişi biz değiliz kp.

40 yaşında dediğim kişinin eğitimlimi değilmi çalışıyomu falan filan bunlar hakkında hiç bir bilgin yok canım. ama 40 yaşına kadar eğitim kariyer yada yatırım için evlenmeyen biri sanırım kendisi gibi biriyle evlenir sanıyorum. ve öyle bir kadın olurki düğününde sırf komşular akrabalar görsün diye eşinin gelininin setini takıp. düğünden sonra sahibine iade etmek gereği duymaz. yani görmüş geçirmiş biri olur ve gösteriş budalası olmaz sanıyorum.

burda bazı şeyleri yazamıyoruz unutuyoruz. sonuçta uzun bir süreç var ortada ve bunları yapmamızında bir çok nedeni. yani kp.in maşınınn 3 katı maaşım varken onun altınlarına zaten ihtiyacım yoktu. bunu yapmamın çok farklı nedenleri vardı.

niye bukadar yazdım bilmem ama burda benimle aynı şeyleri yaşayan bisürü arkadaşım var gerçi onlar ilk seferindede anlamışlardır beni. başa gelmeden anlaşılmıyo insan sinirini nasıl çıkaracağını bilmiyo. evlmisin bilmiyorum ama allah seni böyle durumlarda bırakmasın diyim yinede.

Son düzenleme:

napıcaksın canım başka çare yok eşlerimizin ailesi eşlerimizle iyi olmak için 3 maymunu oynamamız gerekiyor. öle annem diye torun sevmek her babaannede faan var onu çok kafana takma bence benim annemde kv de de öle seviyo. hee sen bunda kinaye sezmiş ondan sinir olmuş olabilirsin ama senin çocuğun sonuçta o ne derse desin bozma moralini.

yine kimsecikler yok :-( nereye kayboluyo bu hanımlar acabaa
az önce kpederimi aradım.memleketten döndügümüzden beri ne onlar aradı ne biz..azcık konustuk araba kullanıyomuş..mesele şu ki ben onları aramadan önce kalbim hızlanıyo,nefes alıs verisim degisiyo bi degisik oluyorum.kpederde biraz daha rahatım da kvalidede daha beter oluyorum.laf mı sokcaklar bisey mi dicekler diye gerim gerim geriliyorum.çünkü hep bisey oluyo..bu ne zamana kada böyle gitcekki her aramam böyle.mi olcak acaba:-(

bende şimdi sevgili kayınvalideciğime gidiyorum dönüşte olanları yazarım. gerçi burayı okuyunca kadına kanım kaynamaya başladı :))))

allah tüm kagana madurlarına yardım etsin

iyi akşamlar hepinize..
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim..
biraz vakit buldm kafa dağıtmak için girdim..neler yapıyorsunuz..

kadınlar klubüne bugün üye oldum ve yemin ederim deşarj oldum, kah güldüm kah üzüldüm ama benimle aynı sorunları yaşayanların olduğunu bilmek bi nebze olsun rahatlatıyor insanı, benim de dul bir kaynanam var, eşimin üvey annesi de cabası,Millet bir tane istemez bende iki tane kayınvalide var.Ancak eşimin kendi annesi kırk kaynanaya bedel gibi geliyor bana.Benim de 2 aylık bir bebeğim var, apart tarzı iki artı bir bi evimiz var eşimin annesi ve ananesi kışın bize gelecek çocuğa bakmak için ben hiç istemiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum, inanın amerikan mutfak salonumuzda 4 kişi aynı koltuğa oturamıyor,o kadar küçük evimiz buna rağmen 87 yaşında kulakları duymayan bi anane sürekli ona bağırıp ondan yakınan bi anne, her fırsatta surat yapmalar laf sokmalar kafamda o kadar büyüyor ki bu konu.Dediğin gibi arkadaşım, dul kaynana hele bir de tek çocuksa bir daha düşünün derim ben,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…