günaydın kızlarrrr.
topiğin kalabalık olması dileğiyle bi güne başlıyorum. gelin canlarım özlettiniz yaaaa
yaaa bu efsun nerelerde ayol kırmızıları geldimi acep :18::18:
kadınlar klubüne bugün üye oldum ve yemin ederim deşarj oldum, kah güldüm kah üzüldüm ama benimle aynı sorunları yaşayanların olduğunu bilmek bi nebze olsun rahatlatıyor insanı, benim de dul bir kaynanam var, eşimin üvey annesi de cabası,Millet bir tane istemez bende iki tane kayınvalide var.Ancak eşimin kendi annesi kırk kaynanaya bedel gibi geliyor bana.Benim de 2 aylık bir bebeğim var, apart tarzı iki artı bir bi evimiz var eşimin annesi ve ananesi kışın bize gelecek çocuğa bakmak için ben hiç istemiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum, inanın amerikan mutfak salonumuzda 4 kişi aynı koltuğa oturamıyor,o kadar küçük evimiz buna rağmen 87 yaşında kulakları duymayan bi anane sürekli ona bağırıp ondan yakınan bi anne, her fırsatta surat yapmalar laf sokmalar kafamda o kadar büyüyor ki bu konu.Dediğin gibi arkadaşım, dul kaynana hele bir de tek çocuksa bir daha düşünün derim ben,,
arkadaşlar geçen gün bi misafir gelmişti bize konu nerden açıdıysa " şimdiki kızlar kayınvalideyle aynı evde yaşamak istemiyolar, ayrı oturcaz diye şart koşuyolar. Halbu ki hiç bir anne kötülük istemez ki, büyükten hiç bi zarar gelmez. Şimdikiler birde önce beraber oturmayı kabul ediyo bi kaç ay geçmeden ev ayırıyo. Kayınvalidenin değeri ölünce anlaşılıyo malesef. Ben kızımı kayınvalide sevgisiyle büyüttüm çok sverdi çook" dedi Bir de kayınvalideyle oturmak istemeyenlere sorulsa eğer siz yaşlansanız oğlunuzla oturmak istemez misiniz diye kimse hayır demezmiş Çok dertliydi abla valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?