Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlar haftasonu kaynanam geliyor ve kız kardeşiyle geliyor ev kalabalıklaşıcak anlıcanız bide şimdi bizim yan tarafa apartman yaptılar kaynanmın odasının camı kapandı bıraz karanlık oldu tutturucak odaları değiştirelim die bende dicem bütün kardeşler para toplasın annesine tv alsın bende tvmı alım salona gidim kaynanamın odasını öle değiştiririm bakalım nolcak

düşük yapan veya düşük riski olan bayanların hamilelikten önce ve hamilelikle beraber eşleriyle birlikte okumasında fayda var
YA MÜBDİ

Hiç çocuğu olmayan gebe kalamayanlar için

YA VARİS 707 defa okunacak ve okunmaya devam edilecek her defasında 707 defa okunup bırakılacak.(hayırlı evlat için)

YA EVVEL ismi şerifesi 4 cuma üst üste 1000 defa okunacak ve dua edilecek

Rabbim bana benim isimlerimle dua ediniz buyurmuştur.
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah AMİN...

işiniz çok zor kış boyunca siz de mi kalacaklar..eşin evin küçük olduğunu görmüyor mu sanki..Allah yardımcınız olsun valla bu durumda ben olsam aklımı kaybederdim sanırım

Bu kaynanalarla yaşanan problemler hep eşlerin yüzünden
Çünkü görev onlara düşüyor
Ne karısını kaynanasıyla karşı karşıya getirecek nede kaynanasını eşiyle karşı karşıya...
Her ikisinide koruyacak dengeyi eşit tutacak
Ama nerdeee
Ya anneyi tutuyorlar ya da olaya el koymuyorlar ağırlığını koymuyorlar

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar

günaydın kızlar..
artık kimse kayınvalidesiyle sorun yaşamıyo buraya da ondan girmiyo heralde tamam yaşamayın,herşey güzel gitsin,sinir,stres,sorun olmasın ama yine de girin şu topiğe yaaaaaaa

aaa ben gittim kayınvalideye ama iyi geçti baya. ama biz anneler günü için gittik o gün evde değildi çünkü. hediyesini verdim ikidebir diyo ayy niye aldınız sen al götür kullan çocuğunuza bişey alın. diyorum anne yılda bir gün anneler günü merak etme bütçemi çok zorlamadım. buseferde nekadar araştırmasına giriyo. sinir oluyorum bu kadına hediye almaya. oğlu geldi anne hediyeni açmadınmı dedi kaç saat sonra açtı hediyesini. ben bekarken bi parfüm kullanıyodum kendide severdi baya kokusunu ondan aldım.

ama beraber yemek yaptıp. kocamın dedikodusunu bile yaptık :)) geyik muhabbet falan gayet iyiydi yani hediye dışında. bugün için tekrar çağırdı ama cıks gitmem hep böle oluyo iyi oluyo aramız hemen çağırıyo yine ikinci buluşmamızda sanki başka bi kadın tabi ben bundan dolayı küçük çapta şok geçirmiş oluyorum.

ama olsun canım en kötü kaynana böle olsun :))))))))))

arkadaşlar geçen gün bi misafir gelmişti bize konu nerden açıdıysa " şimdiki kızlar kayınvalideyle aynı evde yaşamak istemiyolar, ayrı oturcaz diye şart koşuyolar. Halbu ki hiç bir anne kötülük istemez ki, büyükten hiç bi zarar gelmez. Şimdikiler birde önce beraber oturmayı kabul ediyo bi kaç ay geçmeden ev ayırıyo. Kayınvalidenin değeri ölünce anlaşılıyo malesef. Ben kızımı kayınvalide sevgisiyle büyüttüm çok sverdi çook " dedi Bir de kayınvalideyle oturmak istemeyenlere sorulsa eğer siz yaşlansanız oğlunuzla oturmak istemez misiniz diye kimse hayır demezmiş Çok dertliydi abla valla

Allah kimseyi çocuğuna bile muhtaç etmesin..ben kvalideyle oturmuyorum,oturanlar için diyorum,şuan kendileri kvalideden çekiyolarsa memnun değillerse,yarın kendileri de gelinlerine öyle davranmasın işte,yaşadıklarını yaşatmasınlar..çok zaruri bir durum olmadıkça aynı evde oturma olayına karşıyım,zor oluyo işte kimse evliliğinden bişey anlamıyo

slm kızlar, bende eşimin ailesiyle ilgili içimi dökmek istiyorum, biz görücü usulü evlendik herşey güzel ama eşimin ailesi kızkardeşimede gözlerini koymuşlar meğer, küçük oğullarının kafasına koymuşlar nese ben kardeşimle konuştum bak olmaz oğlan serseri içer gezer hedefsiz bide askerliği yok,bak dedim arkadaşların evlendi sanada herşeyyi tam işini askerliğini eline almış biri çıkar bunun dha bişeyi yok,nese dinlemedi ben balayındayken görümcem kızkardeşime gel bizde kal demiş bizimkilerde daha durumun farkında olmadığından izin vermişler,ben balayından bi geldim kızkardeşim bunlarda, şok geçirdim ayarlamışlar bile oğlana, özün sözü ailem ne kadar karşı ben okdar karşı olmamıza rağmen kızkardeşim onlarda kalmaya başladı, arada biz olunca olaya ne kadar sert girsede ailem kızkardeşim orda mutlu yaşıyo, ben 2 yıldr kafayı yedim eşimin ailesiyle defalarca konuşuldu ama çok mesutlar hepberaber, ben araya mesafe koydum artık eşimle gdip geliyorum,kardeşimde ne hali varsa görsün diyorum ama bu seferde eşim içten içe bana kırılıyo, gelinliğimi yaşıyamadımamı yanayım kardeşimin ziyan olup gitmesinemi yanayım bilmiyorum, ama benim kızkardeşimde bizi kötülüyo kulaklarımla duydum yok ailem şööle kötü ablam şöle kötü diye ben kızkardeşimide anlıyamıyırum, ne kötülüğümü gördüyse, yani anlıcanız evliliğimi kızkardeşim bitirmek üzere,hem ailesinden nefret ediyorum böle bi şerefsizlik yaptıklarına hemde kardeşim dediğim insandan, ve elimi eteğimi çektim, onları başbaşa bıraktım, gelinleri olsun, ona bıraktım herşeyi çekiliyorm, evliliğimide artık eskisi gibi yaşıyamıyorum, kafama takıyrum, beni aldılar zaten yanımda olmasalarda olur, böle giderse boşanmayı düşünüyorum ama eşimide seviyorum, önümü göremiyorum çünkü gitmedikçe kaynana oğlunu doldurcak yani boktan bi durumdayım anlıcanız, boşansam herkes rahatlar heralde ama Allaha havale ediyorum önce kızkardeşimmii sonra görümce ve kaynanayı, bundan sonra saygı çerçevesinde meraba meraba bile yapmak içimden gelmiyo, benim etrafım hainlerle doluymuş kızlar şuan ne yapcamı bilmiyorum Allahtan bi işim var gidip geliyorum evde olsam kafayı çoktan yemiştim tımarhanedeydim anlıycanız

slm kızlar, bende eşimin ailesiyle ilgili içimi dökmek istiyorum, biz görücü usulü evlendik herşey güzel ama eşimin ailesi kızkardeşimede gözlerini koymuşlar meğer, küçük oğullarının kafasına koymuşlar nese ben kardeşimle konuştum bak olmaz oğlan serseri içer gezer hedefsiz bide askerliği yok,bak dedim arkadaşların evlendi sanada herşeyyi tam işini askerliğini eline almış biri çıkar bunun dha bişeyi yok,nese dinlemedi ben balayındayken görümcem kızkardeşime gel bizde kal demiş bizimkilerde daha durumun farkında olmadığından izin vermişler,ben balayından bi geldim kızkardeşim bunlarda, şok geçirdim ayarlamışlar bile oğlana, özün sözü ailem ne kadar karşı ben okdar karşı olmamıza rağmen kızkardeşim onlarda kalmaya başladı, arada biz olunca olaya ne kadar sert girsede ailem kızkardeşim orda mutlu yaşıyo, ben 2 yıldr kafayı yedim eşimin ailesiyle defalarca konuşuldu ama çok mesutlar hepberaber, ben araya mesafe koydum artık eşimle gdip geliyorum,kardeşimde ne hali varsa görsün diyorum ama bu seferde eşim içten içe bana kırılıyo, gelinliğimi yaşıyamadımamı yanayım kardeşimin ziyan olup gitmesinemi yanayım bilmiyorum, ama benim kızkardeşimde bizi kötülüyo kulaklarımla duydum yok ailem şööle kötü ablam şöle kötü diye ben kızkardeşimide anlıyamıyırum, ne kötülüğümü gördüyse, yani anlıcanız evliliğimi kızkardeşim bitirmek üzere,hem ailesinden nefret ediyorum böle bi şerefsizlik yaptıklarına hemde kardeşim dediğim insandan, ve elimi eteğimi çektim, onları başbaşa bıraktım, gelinleri olsun, ona bıraktım herşeyi çekiliyorm, evliliğimide artık eskisi gibi yaşıyamıyorum, kafama takıyrum, beni aldılar zaten yanımda olmasalarda olur, böle giderse boşanmayı düşünüyorum ama eşimide seviyorum, önümü göremiyorum çünkü gitmedikçe kaynana oğlunu doldurcak yani boktan bi durumdayım anlıcanız, boşansam herkes rahatlar heralde ama Allaha havale ediyorum önce kızkardeşimmii sonra görümce ve kaynanayı, bundan sonra saygı çerçevesinde meraba meraba bile yapmak içimden gelmiyo, benim etrafım hainlerle doluymuş kızlar şuan ne yapcamı bilmiyorum Allahtan bi işim var gidip geliyorum evde olsam kafayı çoktan yemiştim tımarhanedeydim anlıycanız

eşimle 9 aydır evliyiz.6 aylık hamileyim.10 yıl birlikteliğimiz oldu.10 yıl boyunca kendi ailemden yakın oldu ailesi.arkadaş gibiydi kayınvalidem.ne zman evlendik o zman değişti.inanamıyorum ve çok üzülüyorum.aynı semtte oturruyoruz.evlendiğim günden beri ya biz ona gidelim istiyor ya da o bize gelsin.başımın üstünde yeri var gelsin.ama hiç fırsat vermiyor bir davet etmeme.evlenmeden önce beni arayan kayınvalidem artık beni hiç aramıyor,sadece oğluyla muhattap oluyor.ona diyor bu akşam bize gelin ya da size gelicem diye.ben çalışıyorum ve hamileyim,hiç iyimisin ,müsaitmisin ,planınız varmı diye sormak yok.televizyonum bozuk diye bahaneyle çağırıyor ,arkasından fişini çekiyor halbuki :) bahaneye gerek yok bunu anlamıyor.bunlarla kendinden uzaklaştırıyor beni.bugün yine çağırdı ,1 gün önce bizdeydi zaten .bu seferki bahanesi süper.kiraz aldım 7 tl verdim gelin.iyi olursam geliriz dedim.kötü de olsan gelin dedi.ben şoktayım.ne yapıcağımı bilmiyorum.nefret etmek istemiyorum.kötü olmak hiç istemiyorum.oğluna kendini öyle güzel acındırıyorki oscarlık.sanki kız anası ,gün de oğlunu 10 kere arıyor.evlenmeden önce böyle bir düşkünlüğü yoktu.1 hafta boyunca görüşmediğimiz hiç olmadı.kocasıyla ayrı ve bunu çok güzel kullanıyor.hergün korkuyorum biz mi gideceğiz o mu gelecek diye.eşimin yanında bana çok iyi davranıyor ama o yokken laf sokuyor bana.aa bir de yeni huyu ya da ben yeni farkettim eşime beni kötülüyor.ve bunu yaparken de kendini mağdurmuş gibi gösteriyor.evimin herşeyine karışıyor.artık dayanamıyorum.eşim annesine çok düşkün,zeten öyle güzel oynuyor ki bana hayatta inanmaz.bu yüzden eşime de hiç bir şey diyemiyorum.9 ayda yaptıklarını saymakla bitiremem.bir yandan bu kaar üzülme diyorum kendime ne kaynanalar var.ama bunları bile hakedicek bişey yapmadım.bunca yıldır tanıyorum hiç saygısızlık yapmadım.şimdi çocuk olunca eminim daha da gidip gelme olacak çünkü çocuğu bahane edecek.keşke başka semtte otursaydım diyorum bazen ,,bilmiyorum değişiklik olurmuydu.ben anlamıyorum bu oğlan analarını,evlendirmek için o kadar uğraşırlar,evlendikten sonra sanki onların elinden almışız gibi davranırlar.çevremde kaynana yüzünden boşanan ve mutsuz olan çok arkadaşım var.3. bir kişi yüzünden mutsuz olmak istemiyorum.eşimle çok mutluyuz,hiç bir sorunumuz yok.ne yapmalıyım sizce,nasıl bu kadar sık görüşmenin önüne geçebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…