- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
günaydın kızlarrrrr.
kimsecikler yok gerçiama gün daha yeni başlıyo gelirsiniz herhalde
kızlar günaydın...
demiştim size fırtına öncesi sessizlik yaşıyorz diye..aynen öyle oldu..
dün yine bi pazarımız var ama kv ye gittik yine.akşam 8 gibi eşim gidelim evimize dedi. yine her zmnki gibi eve gidip nacanız diye söylenmye başladı nyse geldik biz eve.eşim böle sırnaşmya bşladı bnde gülerek dedimki bk annen soruyodu eve gidip napcanız diye dedim.senmisin öyle diyen.sana hesap vermek zorundamı annem derse der sana ne ilgilendirmez seni diye bi başladı üzerime yürüdü...ki bu zamana kadar bn ona asla demedim annen öle diyo böle yapıyo diye.bunuda gülerek söyledim.benmi hata yapmışım anlamadımki.çok üzdü beni.demekki bşka bişey deseydim dövcekti herhalde....yani kv yine yaptı yapacğnı eşimle aramıda bozmya vesile oldu işte.hamile kalmk istiyorm ya geç mi kaldın çocuk doğurmkta.ne acelen var deyip duruyo zaten kv.çocuğu yapacak duruma bile engel oldu ya artk bişey demiyorum...
inan bu konuda bn herkese öğüt veriyodum.sakın sölemeyin eşinize yansıtmayın.anneleri suçlu olsa bile söz söyletmezler diye.ama ya espri yapaym dedim ama yüzüme bulaştırdım.eşimede kızdım tabiki.ama en iyisi senin dediğin gibi yapmk espri bile olsa bişey demeyeyim. ne hali varsa görsünler ana oğul.bazen diyorum bu kdr ufak sorunları kafama takmıyım.ama o kdr insanın içindede her seferinde eve gidip napcanıız diye sorunca..bi gülüyosun iki gülüyosun moralin bozuluyo sonra işte..tabi bşka sorunlar da olunca batıyo bu söyledikleri yoksa çok iyi bi insan olsa dicem ki az daha oturun anlamında söylüyo ama nerde....
bencede öncelilke sorun eşinde kötü bişey dememişsinki hemen köpürmüş gereksiz yere canım
üzme sen kendini bebişe engel bu sıkıntılı durumlar hep biliyorsun
o dursun desin boşver canım
evet haklısın cnm.stresten kalamıyorm belkide zaten kv istemiyo.bnm bi tane torunum var.sen doğurup napcan diyo.ona da gün doğar bebiş olmazsa
neclasu ben seni anlıyorum. önceleri birşey demezdim rahatsız olsam bile.belli yerden sonra insan bıkıyor aynı şeyleri duymaktan, laf sokulmasından, karışılmasından hele hele başkaları yüzünden huzursuz olmaktdan ve haksızlığa uğramaktan..hele benimki yüzüme gülüp arkamdan yapar bu en beteri emin ol. kocamın yanında melek, benim olmadığım yerde de ağlayarak duygu sömürüsü yaparak işini hallediyor.ama koca annesine düşkün olunca malesef bunları yaşamak kaçınılmaz oluyor. benimkide çok düşkündür.ben baktım susmakla başa çıkamıyorum. net fikrimide tavrımıda yaptıklarınıda söyledim. dedim tercih senin.annenin haksız olduğunu bile bile savunup sonrada için rahatsa ben sana birşey diyemem diyorum.Allah herşeyi görüyor kimse merak etmesin diyorum.böylece kendimi telkin ediyorum sürekli bunu kendi kendime söylüyorum. Allah yuva bozanın ettiğini yanına koymaz.benimkisi resmen boşatmak için uğraşıyor. baktı yapamıyor artık yüzüme söylüyor boşanın diye.
işte bizimde sorun burda.başkaları hele oğlunun yanında melek bi kv.bn salak olduğum içim diyorumki kadın çok iyi bazen hatalarınıda görmezden geleyim.ama 2 sene oldu tanıştğmz.yenilerde anladımki öyle değilmiş.hele şu bebek mevzusuda artk yanlış anlaşılck bi konu kalmadı yani herşey ortada.bazen diyodum bn yanlş anlıyorm herhalde diye.resmen dedi bna bnm bi tane torunum var.seninki olsa onun kadar sevilmez dedi resmenn..sen doğrup napcan dedi.eşimde duydu bunu öyle olduğu halde yine desemki annen böle dedi yanlış anlamşsdr dicek.bn daha ne diyeyim.onun için dua ediyorum Allahm annesinden bi kazık yesin yada onuda üzsünde.beni üzdüğü zamanları yüzüne vuraym.o günleri göreym.bşkada bişey demem..
bende stresten kalamadığımı düşünüyorum çünkü doktorlar hiç bir sıkıntınız yok dedi ikimizede
eee nerde o zmn bu bebiş 1: sıkıntıdan gelmiyor işte
Alllah korusun torununa bişey olursa yap neclasu diye başının etini yer ama
olurmu hiç öyle şey yaaa doğurupta ne yapacan manyak mı ne kv
benim 1 yılım doldu annecimin 2 oğlan torunu var hadi sende yap artık kız olur belki onuda tadarız diyor
kv de ufak çocuğa bakamam diyor ama oda yap artık diyo
bende stresten kalamadığımı düşünüyorum çünkü doktorlar hiç bir sıkıntınız yok dedi ikimizede
benim 1 yılım doldu annecimin 2 oğlan torunu var hadi sende yap artık kız olur belki onuda tadarız diyor
bn diyodum zaten oğluyla yatıp kalkmama(afedersin)ütüme çamaşırıma karışan insan 9 ay oldu tani erken olablr belki bi beiş için ama nasıl olurda hadi yapın diye karışmıyo diyodum.herhalde bizi sıkmak istemiyo diyorum bn yine..meğersem istemediğindenmiş bnm doğurmamı.olursada öteki torununa en lüks yerlerden kıyafetler almışlar.bnmkine alamazlarmış.anneme diyomuş.bu sözüne deli oldum ama hiiç bişey demedim. o torunda kendi gibi zaten.anne baba ayrı babanne bakıyo.Allahım dedim kıymetli torunundan bi kazık yesin bnm çocuklarıma muhtaç olsun.beddua etmezdim hiç ama inanın bni çok bunaltıyo artık..
canım inş seninde en kısa zamanda olur. stressiz hayat yok malesef ama elimizden geldiğince uzak durmak lazım ki sağlıklı bebişimiz gelsin... önemli olan inanın sağlıklı ve hayırlı bir evlattır. belki gelecek ama vakti vardır :))))
bi bakarız hepimizin aynı anda gelmiş :))
eşimede ne kadar kızsam kıyamıyorum işte.dışarda acayip bi fırtına var.dışarda çalışıyo eşim.aradım şimdi.nerdesin diye.arabanın içindeymiş.bugün aramıcm hiç diyodum.kıyamadım yine.
eşimede ne kadar kızsam kıyamıyorum işte.dışarda acayip bi fırtına var.dışarda çalışıyo eşim.aradım şimdi.nerdesin diye.arabanın içindeymiş.bugün aramıcm hiç diyodum.kıyamadım yine.
hem kıyamadım hemde düşündüm annesi onu 7 24 arayan biri- ki oğlu arayabilir..-ki ambulans sesi duysa kaza mı yaptı ki diye arar.sabahın köründe arar uyanabildinmi kahvaltını yapabildnmi.şimdi yağmur yağıyo aramıştr nerdesin diye.aramasam bu sefer eşim dicek annem aradı bk sen aramadın bide kadını sevmiyosun diye..biraz da onu düşündüm.eşimde annesi gibi dengesiz ne zmn ne diyeceğni bilemiyorm artk.onun için de aramak istedim.işte kıymak gerekiyor ne yazık ki.bence insan çocuğu hariç kimseye kendinden fazla değer vermemeli.kaçan kovalanır çok doğru bir söz.siz aramazsanız eşleriniz sizi arayacaktır.aramasa bile merak edecektir.kızdığınızı belli ederseniz -ki illa bağırmanız gerekmez, bazen sessizlik daha etkilidir-nedenini öğrenmeye çalışacaktır.yoksa size kıyarlar, haberiniz olsun.
işte bizimde sorun burda.başkaları hele oğlunun yanında melek bi kv.bn salak olduğum içim diyorumki kadın çok iyi bazen hatalarınıda görmezden geleyim.ama 2 sene oldu tanıştğmz.yenilerde anladımki öyle değilmiş.hele şu bebek mevzusuda artk yanlış anlaşılck bi konu kalmadı yani herşey ortada.bazen diyodum bn yanlş anlıyorm herhalde diye.resmen dedi bna bnm bi tane torunum var.seninki olsa onun kadar sevilmez dedi resmenn..sen doğrup napcan dedi.eşimde duydu bunu öyle olduğu halde yine desemki annen böle dedi yanlış anlamşsdr dicek.bn daha ne diyeyim.onun için dua ediyorum Allahm annesinden bi kazık yesin yada onuda üzsünde.beni üzdüğü zamanları yüzüne vuraym.o günleri göreym.bşkada bişey demem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?