- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
ne diyeceksen de mi dedi ?? yuhh ,, seni allaha havale ediyorum nur yüzlüm deseydin
radyologg arkadaşım.. sen üzme kendini hiç üzerine düşeni yapıp aramışsın. boşver iyiki aramışsın. aramasaydında ağzına laf vermiş olurdun :)
benim kayınvalidemi aramak görevim muamelesi yapardı hep eşim.arıyorum hep kıymeti olmuyor hemde hep suçlu oluyodum. bende bir ara tamamen kestim aramayı. anlattım eşime böyle böyle diye..aramıcam madem değeri yok dedim. sonra bana küstü filan derken valla alıştılar şimdi özel günler olmadıkça hiç aramıyorum son 3-4 aydır.
aradığımda da şimdi lafına dikkat ediyor kv..
sende yavaş yavaş ufakdan ufakdan aramalarını azaltırsın. merak etme kv kesin anlar niye aramadığını.
canım arkadaşım bazen gerçekten bazı insanlar çığrından çıkarıp hiç yapmıyacağın şeyi yaptırıyorlar insana zorla.
ne diyim ya ne ayıp şeyler yapıyor bu kv ler. ya sevineceklerine oğulları evlenmiş yuva kurmuş destek olalım sıcaklık gösterelim diyeceklerine işleri fitne fesat.
eşimle tartışmışız oğlunun suçunu bile bile bana ne dedi biliyo musun? boşanın sessiz sedasız kimseye rezil olmadan. bu lafa bile eşim annesini korur hala. bir keresinde kocama diyoki boşa sen o kadını bırak artık peşini ayrıl bitsin gitsin.. kocam kavga edince gidip anasında kalırda. evdeki her sorunumuz saolsun hemen hissettirir.ben babamın evine bir kere gitmiş değilim, kocam anasını evine her kavgada çıkar gider günlerce kalır gelmez.
yuh diyorum baska birşey diyemiyorum birde anne olacak orta yolu bulması gerekırken yaptıgına bak
canım valla inan bu içime en çok oturanlardan biri. daha neler var neler..evleneli 2 sene oldu her toplumda derki ben dedimki evlenmeyin azcık daha gezin tozun, oğlum askerliğinide yapsın ondan sonra evlenin diye ama beni dinlemediler diye söylenir. hala oğlunun evlenmesini kabul edemiyor.
amacı biz gezip tozarken bizi ayırması daha kolay olacaktı. kaynımada aynı şeyi yapmayı çalışmış ama başaramamış. bide bana anlaıyor marifet gibi.
eşim benle çıkarken bu kız kardeşlerine eşim için kız ayarlatıyordu düşün. bu arada beni hiçç görmemişti kadın.
sadece eşim bana çok ama çok düşkündü çıkarken. bu korktu oğlumu elimden alır oğlum benden soğur diye.. ama başardı kocamı soğuttu eskisi gibi değil bana, sevgisi var ama eskisi gibi ateşli bir sevgi değil. valla benide ondan soğuttu en kötü tarafıda bu.
canım valla inan bu içime en çok oturanlardan biri. Daha neler var neler..evleneli 2 sene oldu her toplumda derki ben dedimki evlenmeyin azcık daha gezin tozun, oğlum askerliğinide yapsın ondan sonra evlenin diye ama beni dinlemediler diye söylenir. Hala oğlunun evlenmesini kabul edemiyor.
Amacı biz gezip tozarken bizi ayırması daha kolay olacaktı. Kaynımada aynı şeyi yapmayı çalışmış ama başaramamış. Bide bana anlaıyor marifet gibi.
Eşim benle çıkarken bu kız kardeşlerine eşim için kız ayarlatıyordu düşün. Bu arada beni hiçç görmemişti kadın.
Sadece eşim bana çok ama çok düşkündü çıkarken. Bu korktu oğlumu elimden alır oğlum benden soğur diye.. Ama başardı kocamı soğuttu eskisi gibi değil bana, sevgisi var ama eskisi gibi ateşli bir sevgi değil. Valla benide ondan soğuttu en kötü tarafıda bu.
Selam kizlar esim bu sabah ise giderken annesine ugrayip( bitisik daire) yeni bebegimizin haberini verdi .. bende 2 haftdir yerimden kalkamiyorum sdece kizimin ihtiyaclarini karsiliyabiliyorum neyse bu sabah geldi kizimi istedi bende daha uzerini degismemistim giydiriyim veririm dedim neyse giydirdim susledim actim kapiyi gecsin diye gitmiyo inat etti gecmiyo karsiya oda gordu gitmedigini istemiyo ne yapiyim dedim oyle kapilari kapattik... yemegimi falab yaptim gubluk islerimi biraz toparladim falan oglen gibi kizima yemek koyuyorum baktim sayiyor mutfak penceresinden bana ve aileme gectim caldim kapiyi ne oldu cocuk gelmedi diye mi sayiyorsun dedim ooooffff solemez olaydim acti agzini yumdu gozunu oglumla mutlu degildin beni deli ettin birseyler laflar uzerime geliyor ne diyosun iyimisin sen dedim ne oldu dedim gel konusalim ne oldugunu diyor boyle cirkefce meger gorumcede burdaymis evde kayinperde tartismayin diyor ne oldu ne diyosun diyorum sayiyor tuttum kapisini cektim tamam devam et dedim bende evime gordim kapimida kitledim otiruyorum evimde cocugumla beraber... ne yapayim ne istiyo benden anlamadim gitti yeter artik inanin anlayamiyorum nedir sizce derdi
günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar hepinize.
benim kayınvalidem densizce konuşmaya başladı yine arayı tam düzelttik diyorum yeni bişeyle geliyo karşıma geçen akşam yemekten sonra oturduk çay içiyoruz eşime dediki zekiye teyzenin kızı hala evlenmemiş,küçükken biz sizi beşik kertmesi yapmıştık seni bekliyo herhalde dedi.sen bunun üstüne kuma getir onu diyor şakayla diyor ama ben çok sinirlendim şakada olsa ne kadar kırıcı bir laf.sonra ben de dedim ki madem öyle kertmesi vardı neden onunla evlendirmedin zamanın da ,çok ayıp bu sözler dedim.ne varki kumada dedi benim kocam getirsin ben otururum kumayla.elti gemisi yürümezde kuma gemisi yürür diyor.kafayı yedirecek bana en sonunda.
vallahi pes doğrusu nasıl insanlar yaaaaölürmüsün öldürürmüsün e canım eşin ne dedi bu duruma. gıcık kadın ya lafa bak kendine kuma bulsun o zaman
eşim boş konuştuğunu bildiği için cevap vermedi ama benim çok ağırıma giitti,çünkü erkekler daha başka boyutta bakıyorlar olaya abartma, canını sıkma, duymamazlıktan gel der eşim sürekli ama ben yapamıyorum ,canım sıkıldımı yüzüme hareketlerime yansıyo hemen sıkıntım
nasyabanu arkadaşım
üzülme sen bu kv %90 nı böyle. benimki yüzüme 2 kere dedi boşanın diye... hemde ciddi ciddi şaka ile karışık değil.
insanın aklı aklımıyor bir anne nasıl ister oğlunun yuvasının bozulmasını ama ne yapıcan bu modeller böyle..
sende deseydin ki çok meraklı isen sen git üstüne kuma getir diye..
evet canım malesef biz bayanlar böleyiz beyler daha rahat olabiliyolar. ama boşver sıkma canını gül geç. olan bize oluyo sonra kendimizi yıpratıyoruz. bizimde böle olduğumuzu gördükçe zevk alıyolar
çok haklısın canım ne yapıyorsak kendimize,2 aydır yanımda 4 kilo verdim geldi geleli,ama ona tek diyeceğim 3 tane kızı var asla beddua etmek istemem ama aynısı kendi kızlarına yapılsa söylense ne yapardı çok merak ediyorum,kızının 2 tanesi evli ortanca kızı öğretmen eşide öğretmen damadını aldı karşısına kızıma yardımcı ol oda çalışıyo yoruluyo sen yükünü hafiflet diyor,eşimle bende çalışıyoruz eşim çok iyidir bana her konuda yarımcı olur çocuklarımızla benden çok ilgilenir diyebilirim.oğlunada derki sen erkeksin bu kadar kendini ezdirme erkek dediğin ağırlığını koyar sen dadımısın.benim anlamadığım kendi kızının ki canda benimki ne acaba bencil insanları oldum olası sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?