Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

eşinin kıymetini bil.en ufak bişey için bile cwbını verseydin ya demiş sana.bnm eşim gözüyle görü kulağıyla duysa bile.sen takıntılısın yanlış anladın diyor.onun için susuyorum...

burcu cum bu arada kalma konusunda haklı olabilrsin.evet bnde hiç anlamam hasta olmadan üstelik aynı şehirde olupta kalmya neden gelirler.bnmde kv dem alt mahallemde oturuyor.bn bayramda 4 gün kalmştm evim uzakmış gibi.2 haftalık evliykende torununu göndermişti bizde kalsın diye.hatta babası yollamak istemedi kızını ne işi var diye.aaa sana ne orası onunda evi diyede üstelemişti.anlıyrm seni yani..

merhaba burcu,hadi kaynananı anladım da eltin niye geliyo,1 hafta?yani eşi çocuğu yok mu? bi de arkadaşların da dediği gibi sabret 1 hafta da olsa 10 gün de olsa GİDECEKLER..eşin ve senin dışındaki herşey geçici..ama bi yandan da hak vermiyo değilim sana,çalışıyosun bütün gün yoksun,onlar evde napıcak..yani ne bilim insanın aklı kalır,sanki kendini misafir gibi hissedersin akşamları gidince..ama napıcaksın,geçinmeye gönlümüz varsa bu deveyi güdücez:) sabret,bi bakmışsın gitmişler bileee...

dün çıkmıştım göremedim efsuncum..eşinle mi tartıştın,kv ile mi? ne oldu bilmiyorum ama bu haftayı moral bozukluğuyla geçirmemen lazım çok şükür bi sorun da yokmuş,stres de olmasın..
evlilik yıldönümün de geliyomuş ne güzel..ne yapıcaksın,benim eylülde daha çok var ama arada düşünüyorum,eşime güzel bişeyler yapmak istiyorum.o çok sürprizli,bana sürekli bişeyler yapıyo,alıyo.seviyo böyle şeyleri...ama ben beceremiyorum sanırsam güzel fikirlerin olursa paylaşırsın :)
ben de umarım sana güzel haber veririm,"bebek geliyoooooooo!!!" derim

kızlar netten bakın ne maniler buldum.Allahım biz gelinlere iyi davranalımda onlarda bize böle maniler sölemesin
Çarşıdan aldım lahana
Kıydım koydum sahana
Hiç ömrümde görmedim
Böyle cadı kaynana.

Rafa şişe koydum
İçine mercan koydum
Kaynanamın adını
Kuyruklu sıçan koydum

ben bir kara biberim
yuvarlanır giderim
çatla patla kaynana olunu
alır giderim

eltim gelicektı konusmustukda çalısmıyordum o zaman . eşi var 8aylık bebeği var. evet bir hafta gecer ama ya dahada kalmak ısterlerse :44: tabıkı aklım evde olcak çünkü agzına bır laf vermek ıstemıyorum kayınvalıdemın bazen kırıcı oluyor. aynen sabredıcez nasıl yapcam bılmıyorum bakalım zaten henüz belli değil ama gelicekleri kesin birde büyük eltimde gelirse onunda 3tane çocuğu var :

evet ben anadolu yakasında onlar avrupa yakasında hafta sonu gelın pazar aksamıda dönüp gıdın hem kalmaya değsin sonucta bırlıkte vakıt gecırmekse amaç hemde gönlunuz olsn. ben dinlenebıleyım zaten eşimi aksamdan akşama goruyorum . bir tek pazarımız var o da temizlik yapmakla geçiyor artık sırf eşimin hatırı için katlanıcam bir hafta ama fazlalasırsa sesimi cıkartırm . 1hafta dıyorsunzda ben kuru ekmek zeytın yıyorum yerı gelıyor onların onune bırsey koymak sart ıkı katı para harcıyorum aman bırsey eksık denmesın diye ama bu defa oyle yapmıcam kenara attıgım para kenarda kalıcak hiççç mi hiçç umrumdada değil valla.

burcu merhaba,
ben sana bu kalma olaylarını insanları çok alıştırma derim. sonra sürekli gelip kaldıklarında sıkıldığını söylediğinde çok tepki alabilirsin. birde onların yanında kendini frenle,sakın eşine karşı soğuk tepkili veya ters davranma. aksine iyi olun hep. valla eltilerin birbirlerine iyi olanlarını bugüne kadar görmedim hiç. aran süperde olsa sen gene dikkatli temkinli ol derim. sonra arkadan öle yaptı böle yaptı diye konuşurlarsa üzülürsün, sinirlerin bozulur yok yere. malesef günümüzde kocalarımızın ailleri dahil mutluluğu çekemeyen, yuva yıkmaya çalışan çok benim gördüğüm... kendimde evli biri olarak yaşadım ve hala yaşıyorum.

annemde alıstırma demişti. ki şimdiden alıstırmamama gerek kalmadı ocak ayında buyuk eltım sımdıde kucukle kayınvalıdem . . eşime karsı artık frenlıcem sinirlerimi onlara laf vermicem tmm tşk ederim ama nasıl olcak bılmıyorum aklım evde kalıcak ne kadar kalıcaklarıda belli değil ayrıca :44:

hahhahahaayyyy :)))) bayildimmm bayildimmm :)))) kaynanamin adini kuyruklu sican koydummm

ah şu hayat,şu hayat
kaynanayi kaldir at
kaynanasiz gelinler
aman bacim ne rahat:))))))

tastan atla kaynana
keten katla kaynana
oglun beni bosamaz
yat da geber kaynana

bu da benden olsun:)))
ama kaynanalarda gelinlere cok pis yazmislar o da var yani:)))))

Ben yaylada kışlarım
Türlü nakış işlerim
Pis gelini görünce
Dayanamam dişlerim.

Kartal sinek avlamaz
Köpek kuşa havlamaz
Akıllı olan gelin
Kaynanaya hırlamaz.

Ben senin gibi gelinken
Hiç yorulma bilmedim
Evde erkek oldumu
Fingir fingir fülmedim....

cok komikler vallahi :))))

bende yazsam roman olur ama bizimki boşanmamızı sağladı ne büyüler ne iftiralar ne laflar ne kavgalar ben sırf iyi olalım diye kaşını alır saçını boyardım küloduna kadar topladığım olurdu kaynanama yine yaranamadım ne oldu adımı dul etti şeytanından bulsun diyorum allahta gösteriyor zaten

baba evine dönmüştüm bir ay olmuştu hamile olduğumu öğrendim bide eşim çocuk benden değildir demesinmi benki hayatımda kimsenin elini tutmamışım eşimden başka bebeğimide üzüntüyle kaybettim zaten bir ay içinde ahirette iki elim yakalarında olacak kayınbabamın ayakkabısını boyardım eğilip tam kül kedisiydim

bu arada 9 aylık evliyim

burcu bende 2 senelik evliyim. benim kv bayılır kalmaya. yeni evliyken her haftasonu sabahın köründe bir beni bir eşimi arardı tel. açana kadar hemde. hani bukadar yüzsüz. bide açınca napıyosunuz diyordu? soruya bak..ben baştan bişi demedim. ama sonra tepki verdim eşime, tabiiiiiii kabahatli ben oldum.ama baştan fikrimi söyleyip kibarca tavır koysaydım zamanla kalma olayını keserdim. ben fevri davranıp suçlu duruma düştüm. kv bunu bir güzel kullandı. evine gelemiyorum beni istemiyo filan deyip ağladı. bu olay yüzünden boşanmaya geldik.. işte sen benim yaşadığımı yaşama isterim. ben bide salak gibi eşime bunun yanında ters davranıyodum.bunu da kullandı tabi... malesef ben evliliğimde haklı olsam bile duygularımı çok iyi kontrol etmeyi beceremedim. yüzüm halim sesim ele verdi. işte sen böyle yapmazsan kazanan sen olursun.
hatta eşim bir gün dediki her konuda haklılık payın vardı ama sen bu haklılığını fevri davranıp haksızlığı çevirdin dedi. düşününce harbiden öle olmuş.çünkü duygusal davrandım en çokda buna yanarım. biraz politik olmak lazım.politik olan valla kazanıyor benim gördüklerim bu fikri oluşturdu bende. bide benimki pek anacıdır yani. anasıda buna kızı gibi davranır. tek annesi ile ilgilenen benim kocamdır. diğerleri ilgilenmediği için onların yuvasını bozamıyor bana sarıyo hep. bide bu evliliğimizi olumsuz etkiledi. eşim de bir tavır koyup araya dengeleyemedi. bana yüklendi hep. buda evliliğimizi yıprattı.

benim eşimde anacıydı onun yüzünden kaç defa dayak yedim ben ağlarken bide elinin körü diye yanımdan geçerdi ev zaten küçücük bişeydi ayrıldıktan sonra okudum ettim işe girdim param pulum var ama bu dul damgası içimde ömür boyu acı

canım üzülme, emin ol mutsuz bir evli olmaktansa senin tabirinle dul bana göre bekar :) olmak en iyisidir. eden bulur hiç merak etme. bir duyarsın kv tam onluk bir gelin nasip olmuş. seni mumla arar olur. ayrıca emin ol artık bekar dul kavramı çok kalmadı. hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama erkekler artık onu pekde önemsemiyor. evlenmek ne kadar doğal ise boşanmakda bir o kadar doğal. üzülme sen. inş öyle biri çıkarki karşına iyikide ayrılmışım bu adamı tanırım dersin inş...

peki şimdi nasılsınız iyimi aranız senın adına cok uzuldum tmm dedıklerını uygulayacağım tecrube her zaman dogrudur degılmı keske boyle bır tecruben olmasaydı . ya rahat olamıcam baska bırsey degıl tatlım ya aklım evde olcak ha eve bırsey yapcaklarından degıl de işte ne bılım bensiz evde kımse olmadan ne alaka yani evlerinde kalsınlar ama eltımdede kabahat kendısı genc anlayabılır dıyebılır yanı sen evde yoksun calısıyosun bırde bızlemı ugrascaksın dıye

valla bazen bir bakıyom iyiyiz bir bakıyom kötüyüz. kadınlar malesef geçmişi unutup üstünden atamıyor yada ben böyleyim. eşime 1 adım giderken içim kırgın olduğundan 5 adım geri gidiyorum bakalım. sonumuzu Allah hayır etsin. yani durumumuz borsa gibi aynı :)
bende sen gibiyim sevmem öle evde ben yokken birilerinin olması. ben şehir dışına gidince kv ve kaynım hemen gelip bizde kalırlardı. evin hanımı olmadan benim bildiğim eve gidilip kalınmaz.oğlumun evi mantığı varya ondan yapıyorlar.
eltin kv den daha çok istiyo olabilir gelmeyi. elti eltiyi çekemez. şimdi gelip senle kendini kıyaslar. ağızlarına laf verme. onlar gidince evini bir güzel temizler/ yada temizletirsin sonra mis gibi ayağını uzat otur.bunu düşünerek onlar kalırken telkin et kendini. ayrıca onların geldiği haftadan sonraya bir program filan birşey yap. yani düşün bu kalmayı nasıl kısa kesersin. kocanı kendi yanına çekmeyi sakın ihmal etme. herşey kocada biter unutma. kocana karşı sempatik ol, gönlünü hoş tut. onlara istediği kozu verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…